Szívesen beszélgetek-levelezek férjekkel erről a témáról.
Ha szeretnétek megbaszatni - keféltetni a feleséget vagy barátnőt írjatok nyugodtan.Kezdő vagyok de fantáziám van.
Ötletek,tervek hogyan kéne stb, ..!
Diszkréció adott mivel kapcsolatban élek
Ha szeretnétek megbaszatni - keféltetni a feleséget vagy barátnőt írjatok nyugodtan.Kezdő vagyok de fantáziám van.
Ötletek,tervek hogyan kéne stb, ..!
Diszkréció adott mivel kapcsolatban élek

Szeretnék jelentkezni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 31. vasárnap 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 31. vasárnap 12:16
Törölt felhasználó (1375112)

Sziasztok! Ez a téma engem is izgat. Megnézném a kedvesem mikor a karjaimba van és egy másik pasi kényezteti kielégíti a finom kis nuniját! Beszélünk róla szex közben de utána ez már tabu téma.Ki hogyan vette rá a párját?Esetleg Veszprémbe valaki aki elcsábítaná a drágámat?!
Dumcsi a csajunkról? Skipe? Valaki? Ha izgat a téma keress privin!
Hasonlóra dolgokra már gondoltam én is.
(Ez egy válasz Pár párt szabolcsba üzenetére (2020. 06. 08. hétfő 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 08. hétfő 06:46

Igen én is csak fantáziálok én is kíváncsi lennék hogy valaki el tudná e csábítani a nejem és jól meg kefélné!
Igen én is csak fantáziálok én is kíváncsi lennék hogy valaki el tudná e csábítani a nejem és jól meg kefélné!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 07. vasárnap 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 07. vasárnap 23:18
Törölt felhasználó (823196)

Én is csak fantáziálok róla, hogy valaki kikezd a feleségemmel és meg is dugná. Kiváncsi lennék, hogy férre lépne e valakivel. Nagyon felizgatna havalaki megdugná a kis feleségemet. A feleségem egy kicsit prüd de ha rànyomulna egy jóképű jódumás srác kiváncsilenék, hogy elent tudna e álni .
Érdekelnének az ötleteid!
(Ez egy válasz Keressetek35 üzenetére (2020. 06. 07. vasárnap 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 07. vasárnap 12:14

Ha szeretnétek megbaszatni - keféltetni a feleséget vagy barátnőt írjatok nyugodtan.Kezdő vagyok de fantáziám van .
Ha szeretnétek megbaszatni - keféltetni a feleséget vagy barátnőt írjatok nyugodtan.Kezdő vagyok de fantáziám van .

Én is csak fantáziálok róla, hogy valaki kikezd a feleségemmel és meg is dugná. Kiváncsi lennék, hogy férre lépne e valakivel. Nagyon felizgatna havalaki megdugná a kis feleségemet. A feleségem egy kicsit prüd de ha rànyomulna egy jóképű jódumás srác kiváncsilenék, hogy elent tudna e álni .
Érdekes megállapítás
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 07. vasárnap 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 07. vasárnap 15:07
Törölt felhasználó (3067882)

Mit szeretne a párunk? Folyamatos meghódítást! Míg te a hármast szervezed ő azt szeretné, hogy valaki végre jól megkefélje egy új fsszal! Beszélgettek az egmás előtti szexről, de legszívesebben televernéd a száját egy jó csajnak egy ilyen szituban! Milyen egyszerű ez!
Mit szeretne a párunk? Folyamatos meghódítást! Míg te a hármast szervezed ő azt szeretné, hogy valaki végre jól megkefélje egy új fsszal! Beszélgettek az egmás előtti szexről, de legszívesebben televernéd a száját egy jó csajnak egy ilyen szituban! Milyen egyszerű ez!
Ha szeretnétek megbaszatni - keféltetni a feleséget vagy barátnőt írjatok nyugodtan.Kezdő vagyok de fantáziám van
Ötletek,tervek hogyan kéne stb, ..
Ha szeretnétek megbaszatni - keféltetni a feleséget vagy barátnőt írjatok nyugodtan.Kezdő vagyok de fantáziám van

Ötletek,tervek hogyan kéne stb, ..

Engem személy szerint,nagyon izgat a dolog!már számtalanszor beszéltünk róla a párommal.őt is izgatja csak nem merünk lépni valamiért!
18 éve vagyunk házasok biztos, hogy ment ár félre ahogy nagyon sokan ugye múltkor dugum hátulról mondom neki, hogy egy farok elférne a szádba meglepődés csodálkozás kis hiszti 2 perc múlva ha asztakarod hát legyen mérgesen
Nincs ezzel gond, ne értsd félre ! Sőt izgató is abban az esetben ha a Te vágyaidat is figyelembe veszi . Akkor nagyon klafa a dolog . Ha viszont más dugja ,de úgy ahogy Te szeretnéd nem az gáz nem kicsit
(Ez egy válasz mynameissecret üzenetére (2020. 05. 30. szombat 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért ez nagyon izgalmas dolog, mindkettőnk számára. Volt már ilyen, nem mostanában, de reméljük, nem sokára...

Mit nem értesz? Az izgatja ffiakat,ha más ffi is izgatja a párjukat,és indulhat a többes
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2020. 05. 31. vasárnap 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 31. vasárnap 13:43

Én a pár női tagja vagyok. Sokan írjátok, hogy kerestek egy pasit aki majd elcsábítja az asszonyt... Nem értem, hogy mégis ezt hogyan????? Ha nektek nem megy, de neki igen ott én nagyon elgondolkodnék...
Jogos felvetés.
Arról már nem is beszélve,hogy éppen az ilyen soha be nem teljesülő ábrándoknak lett létrehozva a "vágyak" nevű topic. (Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2020. 05. 31. vasárnap 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 31. vasárnap 13:43
Arról már nem is beszélve,hogy éppen az ilyen soha be nem teljesülő ábrándoknak lett létrehozva a "vágyak" nevű topic. (Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2020. 05. 31. vasárnap 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Én a pár női tagja vagyok. Sokan írjátok, hogy kerestek egy pasit aki majd elcsábítja az asszonyt... Nem értem, hogy mégis ezt hogyan????? Ha nektek nem megy, de neki igen ott én nagyon elgondolkodnék...
Sziasztok! Ez a téma engem is izgat. Megnézném a kedvesem mikor a karjaimba van és egy másik pasi kényezteti kielégíti a finom kis nuniját! Beszélünk róla szex közben de utána ez már tabu téma.Ki hogyan vette rá a párját?Esetleg Veszprémbe valaki aki elcsábítaná a drágámat?!