Szia hol vagytok elérhetőek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 14. kedd 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 14. kedd 06:39
Törölt felhasználó (466374)

sok pasi van ezzel igy en paromat is izgatja ha lathat massal dugni en meg elvezem azt mar
Nekem attól nedvesedik, ha a pasimat látom hogy más nőt, más nőjét dugja meg. Ezért lenne jó ilyan párt találni, ahol a férjecske osztozkodna szívesen a párján. Elnézegetnénk ahogy kefélnek a párjaink egymással.
Én nagyon élvezném.
sok pasi van ezzel igy en paromat is izgatja ha lathat massal dugni en meg elvezem azt mar
Sziasztok én benne lennék, ha van korkedvezmény. ,
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 07. kedd 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 07. kedd 07:23
Törölt felhasználó (4357372)

Sziasztok!
Mi is kedveljük az ilyen alkalmakat,de sajnos szinte lehetetlen megfelelő férfit találni hozzá.
Mi is kedveljük az ilyen alkalmakat,de sajnos szinte lehetetlen megfelelő férfit találni hozzá.
Szia jól hangzik, mi is itt tartunk.
(Ez egy válasz CsapjunkbLe üzenetére (2020. 07. 07. kedd 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 07. kedd 13:18

Sziasztok! A minap mi is beszélgettünk a témáról szex közben és után. Elmondtam a vágyaimat ezzel kapcsolatban, amire azt a választ adta, hogy semmit nem utasít el élből. Így már csak az alkalmat keresem.
Első körben egy olyan szituációra vágyom, hogy közösen végignézhessük egy pár szeretkezését, aztán ki tudja..
Ha lesz fejlemény, beszámolok!

Sziasztok! A minap mi is beszélgettünk a témáról szex közben és után. Elmondtam a vágyaimat ezzel kapcsolatban, amire azt a választ adta, hogy semmit nem utasít el élből. Így már csak az alkalmat keresem.
Első körben egy olyan szituációra vágyom, hogy közösen végignézhessük egy pár szeretkezését, aztán ki tudja..

akkor én értelmeztem félre
bocsi
írtam privátot. (Ez egy válasz jirzi üzenetére (2020. 07. 06. hétfő 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
bocsi
írtam privátot. (Ez egy válasz jirzi üzenetére (2020. 07. 06. hétfő 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem is izgatna ha valaki megdugná. De nem tudom hogy hozzam össze.
Sziasztok!
Ez igaz
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 06. hétfő 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 06. hétfő 20:57
Törölt felhasználó (1292612)
VIP

Teljes mértékben igazat tudok adni Nektek
megbízhatóak vagytok és nem kamusak
megbízhatóan és sokszor mondtok igent, majd mégsem-et!
DD

Semmi rád való célzás nem volt ebben az üzenetben am .
Mondjuk a pasik 90%a elolvassa az adatlapunkat hogy swingerben ismerkedünk Ír hogy mekkora spíler és hogy bárhova bármikor Írjuk neki hogy nagyszerű pénteken randizzunk a DL ben Egy sort többet nem ír Milliószor előfordult téma Dehát nem is idegesít mert a Dl ben vannak bőven helyettük ők meg lemaradtak a vonatról :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 06. hétfő 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 06. hétfő 20:57
Törölt felhasználó (1292612)
VIP

DD

Törölt felhasználó (4264102)

De "izgat ha megdugják..." a fórum címe
nem "Andersen mesemondó könyvlapja"...
nem szigorúak vagyunk, csak nem szeretjük a kamut
DD
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 06. hétfő 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 06. hétfő 20:26

Törölt felhasználó (4287332)
VIP

Ha gondolod el mesélhetjük sőt tanacsot is adhatunk személyesen is.. De hat aki innen az oodalrol kapcsolatba lepett velunk azok igazából tudják a valos dolgokat. Aki meg nem hiszi el és csupán csak itt monnd minden fel hüjeséget azt nagyon is sajnáljuk... Hogy saját magából indul ki..
Honan veszed hogy kamu.!!!? Te ott voltál!!?? Vagy mi fa... z
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 06. hétfő 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 06. hétfő 20:42

nem szigorúak vagyunk, csak nem szeretjük a kamut (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 07. 06. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
nem szigorúak vagyunk, csak nem szeretjük a kamut (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 07. 06. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha gondolod el mesélhetjük sőt tanacsot is adhatunk személyesen is.. De hat aki innen az oodalrol kapcsolatba lepett velunk azok igazából tudják a valos dolgokat. Aki meg nem hiszi el és csupán csak itt monnd minden fel hüjeséget azt nagyon is sajnáljuk... Hogy saját magából indul ki..
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 06. hétfő 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 06. hétfő 14:53

való igaz
az ilyen álmodozó pasikkal van tele a net...
ha van is felesége, soha semmilyen többesbe nem tudja belevinni...De álmodozik, elképzeli, megélt emlékként mesél róla...de ömlik belőle a kamuszag, mivel nem élt meg ilyet, így nem is tudhatja a lelki és testi valós hátterét!
Én se régóta (idén január) óta tapasztalom meg, milyen a nyíló világ, de még fél év "gyakorlattal" sem írnék róla, mert csak kinevettetném magam
Egyenlőre élvezem, köszi L a sok támogatást és segítséget!
DD Imádlak érte!
az ilyen álmodozó pasikkal van tele a net...
ha van is felesége, soha semmilyen többesbe nem tudja belevinni...De álmodozik, elképzeli, megélt emlékként mesél róla...de ömlik belőle a kamuszag, mivel nem élt meg ilyet, így nem is tudhatja a lelki és testi valós hátterét!
Én se régóta (idén január) óta tapasztalom meg, milyen a nyíló világ, de még fél év "gyakorlattal" sem írnék róla, mert csak kinevettetném magam
Egyenlőre élvezem, köszi L a sok támogatást és segítséget!

Bizony bizony ugy ahogy mondod!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 06. hétfő 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 06. hétfő 09:37
Törölt felhasználó (3989732)

Gondolom az angol billentyűzet (ami mögött nyilván nagy varázslat lenne magyar kiosztást belőni) nem csak az ékezeteket, hanem a központozást, a fogalmazást és a helyesírást is letiltotta.
DD

A gyengébbek kedvéért az elején oda irtam hogy ékezet nélkül kell hogy olvasd..!!
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2020. 07. 06. hétfő 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)