Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 124 125 126 127 128 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#17155   2020. 08. 13. csütörtök 21:27
tbbela tbbela
Nem tudnám megosztani az enyémet, de másét ha izgalomba hoz, szívesen próbálgatnám.
#17154   2020. 08. 13. csütörtök 21:17
X Törölt felhasználó (895053)
A négyes szexben is az élvezem a legjobban, amikor ő is élvezi. Kicsit sub és mazo, ezért gyakran összekeveredik az arcán a fájdalom és a gyönyör érzése, ahogy egy idegen kan keféli keményen.

Pillanatok a múlt hétvégénkről:

1. ...A feleségem elgyengült a látványtól, kért egy vodkát és megkapaszkodott a srácban, aki élve a lehetőséggel felhúzta a szoknyáját a dereka fölé.

2. A srác minden teketória nélkül lehúzta a feleségem válláról is a ruhát és a meztelen mellét simoggatta csipkedte. Párom háta mögé tett kézzel "élvezte".

3. A feleségem négykézláb, a vendéglátónk hátulról keféli és közben a lófarkját húzza, úgy hogy a háta ívben hátra feszül... közben mély torok hangon nyög.

4. Párom teljesen pucér csak a bokalánc van rajta, a lába a magasban, a srác a széttárt combjai közt..., a srác szőrős feneke föl-alá jár... közben vadul smárolnak.

5. A feleségem rágugol a srác farkára, a farpofái közt látom, ahogy magába irányozza a srácot és ráereszkedik. A kis popsi nyílását megkívánom és rögtön magamévá is teszem. Kis sikoltozás után belenyugszik. eljen

A többivel nem untatlak, a srác felesége is nagyon jó az ágyban, de engem az én feleségem izgatott fel leginkább.
#17153   2020. 08. 13. csütörtök 16:25
SzofiBobi SzofiBobi
Egy megfelelő partnerrel csodás dolog. Nincs szebb mint amikor élvezi....!
#17152   2020. 08. 10. hétfő 09:39
analog2 analog2
Szia Csücsöri
Engem is jobban izgat amikor a csajomat kezelgetik!
Egyszerüen leirhatatlan az erzes. De joooo!!
(Ez egy válasz Csücsöri üzenetére (2020. 07. 20. hétfő 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 20. hétfő 19:28
Nekem attól nedvesedik, ha a pasimat látom hogy más nőt, más nőjét dugja meg. Ezért lenne jó ilyan párt találni, ahol a férjecske osztozkodna szívesen a párján. Elnézegetnénk ahogy kefélnek a párjaink egymással.
#17151   2020. 08. 10. hétfő 08:35
veszpremxxx veszpremxxx VIP
eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 09. vasárnap 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62398)
2020. 08. 09. vasárnap 15:49
Van az az erotikus történetek topik!
#17150   2020. 08. 09. vasárnap 21:22
Futópartner Futópartner
eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 09. vasárnap 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62398)
2020. 08. 09. vasárnap 15:49
#17149   2020. 08. 09. vasárnap 15:49
X Törölt felhasználó (62398)
#17148   2020. 08. 09. vasárnap 09:18
fazonpar fazonpar
A párom ismét Ádám előtt térdele tenykedett. Nagyon szexi szopta az óriási farkát. Ahogy fokoztam a tempón, éreztem, hogy nem bírom tovább, szóltam Nikinek hogy el fogok élvezni. Azt mondta elvezzek bele. Ahogy ezt kimondta, annyira beizgultam, hogy elkdzdtem frocskolni a popsijaba, immáron én is ordítva. Nagyon nagyot frocskoltem, de annyira szorított a popsija, hogy nem lankadtam le, úgyhogy tovább csináltam. De ez már baszás volt....izombol dugtam a popsijat, amit már fájdalommal vegyes kejjel élvezett ő is. Nagyon belehuztam, és nem is kellett sok, egy újabb adagot lőttem bele. Ezalatt Ádám is szépen telfrocskolte a párom száját, aki most rutinosan a lenyeles helyett odajott hozzám, és egy csókkal atadta az egész adag spermat...forrón csokoloztunk, egy kevés talán kifolyt, de a nagy része a torkomban végezte. Hát ez volt a második alkalmunk befejezése, igaz itt teljesen más vágyak megelese volt az ösztönző erő (erről a szájba élvezés után csók topikban írtam), de ismét fantasztikus volt minden, nagyon izgatott ahogy a párom mással van, és nem mellesleg én is gyönyörű lánnyal voltam közben.
#17147   2020. 08. 09. vasárnap 09:12
fazonpar fazonpar
Lábait, gyönyörűen kitarulkozott a csupasz kis puncija, ami szemmel láthatóan brutálisan lucskos volt. Ádám nem finomkodott, egyből betölt 3 ujját, és vad nyalasba kezdett. A párom nagyon hangosan nyogdecselt, közben a melleit masszirozta. Mikor Niki kifujta magát, odaillesztettem a bezonkemeny farkam a puncikajahoz, és óvatosan becsusztattam. Mindketten felnyogtunk. Egyszerűen annyira szűk volt, hogy tökéletesen kitoltotte az én farkam is, éreztem hogy ramfeszul ez a csodaszép fazon punci. Isteni volt. Szép lassan kezdtem dugni, egyrészt, hogy tovább bírja, másrészt most szeretkezni akartam. Közben Niki feszes cickoit nyaltam, mellbimboit szopogattam. A párom már nagyon hangos volt, ahogy Ádám nyalta-ujjazta. Éreztem a hangján, hogy mindjárt elelvez. Jó volt a megerzesem, mert szinte kiugrott Ádám ujjaibol, a fejét is odébb tolta. Azt mondta, hogy Ádám farkan akár elelvezni. Négykézlábra ereszkedett a kanapén, majd úgy kidomboritotta a popsijat, puncijat, mint egy macska... Olyat pucsitott, hogy majdnem eldurrantam a látványtól. Ádámnak is nagyon tetszett a látvány (a páromnak tényleg brutál komoly popsina van - 10/10es).meg is kérdezte, hogy mehet-e most popsi a, de ezt a párom nem engedte neki (se). Mondta neki, hogy én sem férek be, egy ilyen nagy farok szét is szakitaná.Adam tudomásul vette, úgyhogy odaillesztette a farkát a domborodo puncijahoz, és határozott mozdulattal tövig betolta.azt a nyogest amit a párom produkált, nem tudom szavakkal visszaadni, de abban benne volt Ádám farkanak mind a 24 centimétere. Ahogy fokozta a tempót, a párom egyre hangosodott. Nem is kellett több, mint 2-3 perc és éreztem, hogy megint el fog élvezni... Ilyenkor sokszor jön a durva beszéd is tőle, most is rakezdett:"ahhhh, imádom a faszod... Ahhh szét reped a pinam... Ahhhhh basszad keményebben a pinam... Ahh de jó a faszod... Kurva nagy.... Ahhh" ahogy ezeket és hasonlókat ordibalt, egyszer csak kifeszult a teste, Ádám már tényleg maximum sebesseggel basztam, a párom pedig üvöltve élvezett el. De ez nem sima orgazmus volt, ha létezik a multiorgazmus akkor ez az volt. Általában kB 20 másodpercig élvez, ez most kB 1 - másfél percig tartott. Mikor kielte az orgazmust, osszerogyott. Közben ahogy én is fokozta a tempót, Niki is hangosodott, sőt nemsokára el is ment. Ő nem volt olyan hangos, illetve kB 10 másodpercig élvezett, de tetszett neki nagyon. Megkertem, hogy pucsitson be, mert szeretném megkapni a popsijat. Nem vitatkozott. Neki is hasonlóan gyönyörű a popsija mint a páromnak. Ahogy szethuztam a popsijat, elem tárult a gyönyörű anusz rózsája. Nagyon felallt a farkam. Nem bírtam ki, belekellett nyalnom. Nyalni kezdtem hát a popsijat, amit nagyon élvezett. Közben előre nyúltam és a csiklojat izgattam.magam sem hittem el, de kB két perc alatt megint elelvezett. Most ár nem bírtam tovább, betoltam tövig a farkam a popsijaba... Megint elfogott a kéj, sokkal szűkebb volt mint a puncikaja. Finoman dugni kezdtem. Majd felrobbantam az első lokestol kezdve. Közben
#17146   2020. 08. 09. vasárnap 09:03
csajtkeresek csajtkeresek
wave
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 08. 09. vasárnap 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 09. vasárnap 08:50
Mi a héten estünk túl életünk 2. Parcserejen. Ez sokkal izgalmasabbá sikeredett, mint az első alkalom. Az esténk első felét a "szájba élvezés után csók" topikban találjátok. Ennek az estének a folytatását fogom megosztani veletek. Ott tartottam, hogy egy kis pihenő következett, rajtam kívül már mindenki túl volt egy orgazmusom. Töltöttünk egy egy italt, majd kimentunk ragyujtani a teraszra. Szépen el van szeparalva a kis erkély, nem sok belátást nyújt a bameszkodoknak - így meztelenül mentünk ki. Cigizes közben nekem továbbra is kőkemény volt a farkam, még az előbb történtek hatása alatt voltam. Niki (a másik páros hölgy tagja) meg is jegyezte, hogy már ramferne egy orgazmus. A másik srácnak (Ádámnak) nem állt a farka, mondjuk ő pár perccel ezelőtt élvezett el. Viszont így lógva is robosztus méretű volt a szerszáma...miutan kipihentuk magunkat bementunk a nappaliba.egy szép u alakú kanapén helyezkedtunk el. Niki a hátára feküdt, és szét nyitotta a gyönyörű puncikajat. Nagyon kívánatos volt a "v" betűre borotvált kis barackja. Én elé terdeltem. Miközben közelről is szemre veteleztem a gyönyörű, fazonos kis puncikajat, még keményebb lettem. Lassan csokolgatni kezdtem a combját, közelítve a gyönyörű kis puncijahoz. Láthatóan - hallhatóan tetszett neki az ugykodesem. Közben a párom Ádám elé térdelt, és az ajkai közé vette a vaskos farkát. Ádám a párom fejére tette a kezét, és ő diktálta a tempót. Rövid időn belül látványos merevedése lett. A párom kivette a szájából, vegignyalta a tovetol a makkjaig, majd megjegyezte, hogy mennyire gyönyörű az óriási farka. Aztán a változatosság kedvéért most nem a szájába vette, hanem beszoritotta a két cickoja közé, és azzal kezdte verni (igen szép, nagy, méretes cicije van). Ahogy a két gyönyörű kebel össze szorította az ágaskodó farkát, Ádám hangosodni kezdett. Már ő is rasegitett a csípőmozgasaval a kebelszexre. Gyönyörű látvány volt ahogy ez a hatalmas farok csúszkal a párom mellei között, illetve nagyon izgató volt, ahogy fel le mozog a bőr a feszes makkjan. Én közben már nem bírtam tovább húzni, érezni akartam ennek a csodálatos puncinak az ízét is... Ahogy körülötte nyaldostam, szépen megjelentek a puncinedv cseppek a kisajkai között. Szép csillogossa változott. Mámorító volt az illata... Mely levegokkel szívtam be a mindennel finomabb édeskés illatot. Meg is jegyeztem, hogy nagyon finom az illata. Aztán nem bírtam tovább, lassan belenyaltam. Ahogy vegignyaltam rajta, a nyelvemmel begyujtottem a finom puncinedvet. Isteni volt. Amikor a csiklojahoz ért a nyelvem, megremegett Niki. Közben Ádám továbbra is a párom cickoit dugta. Ahogy egyre vadabbul nyálam ezt a gyönyörű puncit, egyre hangosodott Niki. Nemsokára betoltam 2 ujjamat is, és óvatosan ujjazni kezdtem. Niki nagyon hangos lett, és megkert hogy keményebben ujjazam. Úgy is tettem. Elkezdtem vadul ujjazni nyálas közben, aminek az lett az eredménye, hogy óriásit élvezett. Közben Ádám szólt, hogy feküdjön fel a párom, mert ő is kinyalná. Ahogy szetrakta a
#17145   2020. 08. 09. vasárnap 08:50
fazonpar fazonpar
Mi a héten estünk túl életünk 2. Parcserejen. Ez sokkal izgalmasabbá sikeredett, mint az első alkalom. Az esténk első felét a "szájba élvezés után csók" topikban találjátok. Ennek az estének a folytatását fogom megosztani veletek. Ott tartottam, hogy egy kis pihenő következett, rajtam kívül már mindenki túl volt egy orgazmusom. Töltöttünk egy egy italt, majd kimentunk ragyujtani a teraszra. Szépen el van szeparalva a kis erkély, nem sok belátást nyújt a bameszkodoknak - így meztelenül mentünk ki. Cigizes közben nekem továbbra is kőkemény volt a farkam, még az előbb történtek hatása alatt voltam. Niki (a másik páros hölgy tagja) meg is jegyezte, hogy már ramferne egy orgazmus. A másik srácnak (Ádámnak) nem állt a farka, mondjuk ő pár perccel ezelőtt élvezett el. Viszont így lógva is robosztus méretű volt a szerszáma...miutan kipihentuk magunkat bementunk a nappaliba.egy szép u alakú kanapén helyezkedtunk el. Niki a hátára feküdt, és szét nyitotta a gyönyörű puncikajat. Nagyon kívánatos volt a "v" betűre borotvált kis barackja. Én elé terdeltem. Miközben közelről is szemre veteleztem a gyönyörű, fazonos kis puncikajat, még keményebb lettem. Lassan csokolgatni kezdtem a combját, közelítve a gyönyörű kis puncijahoz. Láthatóan - hallhatóan tetszett neki az ugykodesem. Közben a párom Ádám elé térdelt, és az ajkai közé vette a vaskos farkát. Ádám a párom fejére tette a kezét, és ő diktálta a tempót. Rövid időn belül látványos merevedése lett. A párom kivette a szájából, vegignyalta a tovetol a makkjaig, majd megjegyezte, hogy mennyire gyönyörű az óriási farka. Aztán a változatosság kedvéért most nem a szájába vette, hanem beszoritotta a két cickoja közé, és azzal kezdte verni (igen szép, nagy, méretes cicije van). Ahogy a két gyönyörű kebel össze szorította az ágaskodó farkát, Ádám hangosodni kezdett. Már ő is rasegitett a csípőmozgasaval a kebelszexre. Gyönyörű látvány volt ahogy ez a hatalmas farok csúszkal a párom mellei között, illetve nagyon izgató volt, ahogy fel le mozog a bőr a feszes makkjan. Én közben már nem bírtam tovább húzni, érezni akartam ennek a csodálatos puncinak az ízét is... Ahogy körülötte nyaldostam, szépen megjelentek a puncinedv cseppek a kisajkai között. Szép csillogossa változott. Mámorító volt az illata... Mely levegokkel szívtam be a mindennel finomabb édeskés illatot. Meg is jegyeztem, hogy nagyon finom az illata. Aztán nem bírtam tovább, lassan belenyaltam. Ahogy vegignyaltam rajta, a nyelvemmel begyujtottem a finom puncinedvet. Isteni volt. Amikor a csiklojahoz ért a nyelvem, megremegett Niki. Közben Ádám továbbra is a párom cickoit dugta. Ahogy egyre vadabbul nyálam ezt a gyönyörű puncit, egyre hangosodott Niki. Nemsokára betoltam 2 ujjamat is, és óvatosan ujjazni kezdtem. Niki nagyon hangos lett, és megkert hogy keményebben ujjazam. Úgy is tettem. Elkezdtem vadul ujjazni nyálas közben, aminek az lett az eredménye, hogy óriásit élvezett. Közben Ádám szólt, hogy feküdjön fel a párom, mert ő is kinyalná. Ahogy szetrakta a
#17144   2020. 08. 09. vasárnap 06:30
X Törölt felhasználó (4358382)
Sikerült visszavonni, így láthatod ténlyleg érdekel... sorry a letiltásért baleset volt nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 08. szombat 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4264102)
2020. 08. 08. szombat 17:20
tiltva vagyok igen
ráméssz a kapcsolataim menüdre
ott a letiltottjaim
és a nevemre kattintva leveszem a tiltást-ra kattints
már ha ténylgeg érdekel benneteket a kövi buli
#17143   2020. 08. 09. vasárnap 03:22
SzofiBobi SzofiBobi
Azért van némi különbség abban, hogy véletlenül tőled lesz terhes, vagy egy vadidegentől! Mert lehet bármilyen jó barát azért valljuk be ez már kicsit több annál amit be lehet vállalni. Persze Te tudod, milyen lenne a barátunk kis porontyát nevelgetni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 08. szombat 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2020. 08. 08. szombat 17:48
Köszi, ismerjük a dolgok biológiai oldalát. smile

Elméleti a dolog, a párom már megbízott volna a barátunkban, hogy képes kiszállni időben, de már nem maradt rá idő, hogy ezt ki is próbáljuk.

Itthon kb. 10-12 éve a megszakításos módszerrel védekezünk, eddig bevált.
#17142   2020. 08. 08. szombat 17:48
X Törölt felhasználó (3989732)
Köszi, ismerjük a dolgok biológiai oldalát. smile

Elméleti a dolog, a párom már megbízott volna a barátunkban, hogy képes kiszállni időben, de már nem maradt rá idő, hogy ezt ki is próbáljuk.

Itthon kb. 10-12 éve a megszakításos módszerrel védekezünk, eddig bevált.
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 08. 08. szombat 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 08. szombat 16:40
Azért ha már itt tartunk, ha mással nem védekeztek elég nagy felelőtlenség óvszer nélkül aktusban részt venni. Most nem a betegségekről beszélek, hanem a teherbe esésről. Az előváladék is tartalmazhat spermát, amitől megfoganhat a gyerkőc. Arról ne is beszéljünk, hogy mi biztosan nem bíznánk abban, hogy a beszálló időben ki is tud szállni. confused ejnye1 vigyor2
#17141   2020. 08. 08. szombat 17:20
X Törölt felhasználó (4264102)
tiltva vagyok igen
ráméssz a kapcsolataim menüdre
ott a letiltottjaim
és a nevemre kattintva leveszem a tiltást-ra kattints
már ha ténylgeg érdekel benneteket a kövi buli
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 08. szombat 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4358382)
2020. 08. 08. szombat 08:13
Mindegy is a következőben részt szeretnénk venni.
#17140   2020. 08. 08. szombat 16:40
SzofiBobi SzofiBobi
Azért ha már itt tartunk, ha mással nem védekeztek elég nagy felelőtlenség óvszer nélkül aktusban részt venni. Most nem a betegségekről beszélek, hanem a teherbe esésről. Az előváladék is tartalmazhat spermát, amitől megfoganhat a gyerkőc. Arról ne is beszéljünk, hogy mi biztosan nem bíznánk abban, hogy a beszálló időben ki is tud szállni. confused ejnye1 vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 08. szombat 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 08. szombat 14:23
Értem, tehát ha te így érted, akkor mindenkinek így kell, ez az evidens, ez a norma. nyes

Nálunk meg például pont lehet mindent kondom nélkül, beleélvezés NÉLKÜL, mivel nem védekezünk a terhesség ellen. Szóval én meg így értem. Orál, meg sima reszelés közben is lehet fertőződni, vagy akár egy csókkal is, marhára nem függ össze a dolog a beleélvezéssel.

De nyilván te gondolatolvasó is vagy, simán ránézésre tudod, hogy mit akart mondani a (szerinted szűkszavú) kollega. wink Aki meg esetleg nem bír ezen erénnyel, az egyből nyilván kötekedik.
#17139   2020. 08. 08. szombat 16:33
Pff... nyes
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2020. 08. 08. szombat 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 08. szombat 14:40
Nem tudom mi bajod van de nem leszek benne partner.
#17138   2020. 08. 08. szombat 16:32
Szerencsére itt mindenki okos. wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 08. szombat 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (925470)
2020. 08. 08. szombat 16:12
Figy, leszarom hogy érted.
Próbáltál okoskodni, fölöslegesen.
Egyáltalán nem gondolom, hogy csak beleélvezéstől lehet gond.
#17137   2020. 08. 08. szombat 16:12
X Törölt felhasználó (925470)
Figy, leszarom hogy érted.
Próbáltál okoskodni, fölöslegesen.
Egyáltalán nem gondolom, hogy csak beleélvezéstől lehet gond.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 08. szombat 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Értem, tehát ha te így érted, akkor mindenkinek így kell, ez az evidens, ez a norma. nyes

Nálunk meg például pont lehet mindent kondom nélkül, beleélvezés NÉLKÜL, mivel nem védekezünk a terhesség ellen. Szóval én meg így értem. Orál, meg sima reszelés közben is lehet fertőződni, vagy akár egy csókkal is, marhára nem függ össze a dolog a beleélvezéssel.

De nyilván te gondolatolvasó is vagy, simán ránézésre tudod, hogy mit akart mondani a (szerinted szűkszavú) kollega. wink Aki meg esetleg nem bír ezen erénnyel, az egyből nyilván kötekedik.
#17136   2020. 08. 08. szombat 14:40
Krumplisteszta Krumplisteszta
Nem tudom mi bajod van de nem leszek benne partner.

... 124 125 126 127 128 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19655db
Utolsó üzenet: tegnap 19:10

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!