Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 117 118 119 120 121 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#17252   2020. 09. 18. péntek 22:36
X Törölt felhasználó (3540532)
Nálunk történt már ilyen jópárszor, nagyon izgalmas élmény mindig!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 14. hétfő 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4182452)
2020. 09. 14. hétfő 13:00
Sziasztok!ki adta mar ugymond kölcsön párját férfinak sexelni?és késöbb csatlakozott ö is!?
#17251   2020. 09. 18. péntek 15:07
kivancsiskodok kivancsiskodok
Nem egyszerű dolgok ezek. Sok sok év alatt egy párnál elfogynak az izgató helyzetek, kipróbálnak sokszor minden pózt de egy idő után csökkenni fog az érdeklődés a másik iránt. Ilyenkor vagy jön az hogy nyitottabban állnak hozzá a kapcsolatukhoz, vagy szeretőt keresnek. Keresik az új izgalmakat együtt vagy külön utakon...
#17250   2020. 09. 17. csütörtök 20:37
Kutyu14cm Kutyu14cm
Dehogy! Csak gondoltam,kiharcolok egy újabb magasröptű hozzászólást! Kösz,megjött!
(Ez egy válasz csak együtt üzenetére (2020. 09. 17. csütörtök 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 17. csütörtök 19:28
Értékes gondolat volt. Nyilván ezek után beírsz majd egy vegetáriánus csoportba is,hogy milyen finom a disznóhús.
#17249   2020. 09. 17. csütörtök 19:53
X Törölt felhasználó (4237032)
Nehéz ezeket a dolgokat definiálni. Megmondom őszintén, hosszú hosszú évekig engem még a gondolat is zavart, hogy bárki más hozzáérjen, akár a jelenlétemben is, nemhogy nélkülem. Sőt, 20 alatt én a két nőt is megcsalásnak éltem meg - ő is ember, és a megcsalás emberek között történik.

Aztán mit hoz a sors, addig alakultak, formálódtak a vágyak, meg a szex közbeni beszélgetések, hogy amikor feljött a lehetőség, én ajánlottam fel neki, hogy mit szólna, ha ott aludna... eszméletlenül izgalmas tud lenni. De igen, kizárólag akkor az, ha pontosan tudjátok, mit, miért tesztek, és nem "külön" élitek meg. A megélésnek rengeteg formája lehet, a fontos, hogy mindenki a saját szintjén, saját elvárásainak feleljen meg ebben. Különben semmi jó nem sülhet ki belőle.
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 09. 16. szerda 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 16. szerda 16:10
Én bármennyire is gondolkodom rajta, biztosan nem tudnám elviselni azt a szituációt, mégha előre beszélnénk is róla, hogy a nejem kettesben legyen bárkivel. Vagyis hiába beszélnénk előre róla, akkor is nemet mondanék. Ebben az esetben még a párom kedvéért sem! Bevallom, sajnos nekem már az is sarkos egy kicsit, amikor hármasban vagyunk, és ők ketten jobban elmélyülnek egymásban, annyira, hogy én mondjuk kiszorulok. Talán ez annak is köszönető, hogy az első igazi hármasnál (ezeket korábban már leirtam) én az első órában alig jutottam a nejemhez, rájuk kellett szólni, hogy nem nézelődni jöttem. Persze tapasztalatlanok voltunk, a felbérelt masszőrsrác meg túlforogta az eseményt, igy kiszorultam. Ezt mint traumát, nagyon mélyen, de őrzöm.
Azóta mi is rutinosabbak vagyunk,bár szinte minden alkalommal látom, hogy a beszállók próbálják kisajátitani a kedvesem.
#17248   2020. 09. 17. csütörtök 19:28
csak együtt csak együtt
Értékes gondolat volt. Nyilván ezek után beírsz majd egy vegetáriánus csoportba is,hogy milyen finom a disznóhús.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 09. 17. csütörtök 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 17. csütörtök 19:20
Sziasztok! Nem okoskodni jöttem. Húsz év vágyakozás,próbálkozás,félsikerek után azt mondom: el lehet felejteni ezt a dolgot,ha találkoztok a Nővel!!!!
#17247   2020. 09. 17. csütörtök 19:20
Kutyu14cm Kutyu14cm
Sziasztok! Nem okoskodni jöttem. Húsz év vágyakozás,próbálkozás,félsikerek után azt mondom: el lehet felejteni ezt a dolgot,ha találkoztok a Nővel!!!!
#17246   2020. 09. 17. csütörtök 13:25
vazelinator vazelinator VIP Admin
ezredes mai napig egy kéjenc egy műkedvelő úri ember ki kedveli ezt a"művészetet" bár igazán ezt nem tudom meg határozni mert ugye tabu téma a szex nagy általánosságban ezért nem igazán alakultak ki hozzá a megfelelő jelzők..
de érdemes rá figyelni nála már nagyon letisztultak a dolgok, nagyon jól helyén kezeli a dolgot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 16. szerda 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2020. 09. 16. szerda 13:09
ugymond kölcsön
Ugyanígy fogalmazott a masszőr srác, hogy tulajdonképpen kölcsön kapta a páromat masszázsra, meg másra is.
#17245   2020. 09. 17. csütörtök 11:34
Futóegér Futóegér
A mi számunkra is az együtt megélt kaland, ami a fűszert adja a szexuális életünkhöz. Ha külön élnénk meg, az olyan lenne, mintha a párunknak már nem lenne elég, vagy unalmassá vált volna az otthoni szex. Persze nem vagyunk egyformák... wink
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2020. 09. 16. szerda 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 16. szerda 09:38
Pedig szerintem a többség így van ezzel aki gyakorolja. Mi sem tudnánk elképzelni, hogy külön utakat járjon bármelyikünk is.
Ha a leghalványabb utalást észleljük a lehetséges "harmadiktól", azonnal végetvetünk a további ismerkedésnek. Ezt egymásért és egymással tesszük. De talán ez már kicsit megszokott, már-már unalmas pár embernek. Vagy egyszerűen a szenvedés izgatja őket.
Mindegy, ha mindketten ezt akarják és ez erősíti a kapcsolatukat, tegyék... wink
#17244   2020. 09. 17. csütörtök 11:05
mgakaland mgakaland
Szerintem nem kell sajnálnod, ez a ti dolgotok, ti igy élitek meg. Én részemről nem tudnám elviselni még a gondolatát sem.
(Ez egy válasz hoff74 üzenetére (2020. 09. 17. csütörtök 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 17. csütörtök 05:29
No, hàt igen, nem vagyunk egyformàk. Nem csalt meg a pàromés soha nem is tenné. Tudja, hogy mi izgat és mindent megbeszélünk elõre, és utàna. Kivételesen ez s motoros sràc tudja, hogy én tudom, de a pàromnak meg az izgatja, hogy a pasik azt hiszik, hogy egy félrelépõs csaj. Sajnàlom ha valakinek ez màr sok, de a mi kapcsolatunkat feldobta.
#17243   2020. 09. 17. csütörtök 05:29
hoff74 hoff74
No, hàt igen, nem vagyunk egyformàk. Nem csalt meg a pàromés soha nem is tenné. Tudja, hogy mi izgat és mindent megbeszélünk elõre, és utàna. Kivételesen ez s motoros sràc tudja, hogy én tudom, de a pàromnak meg az izgatja, hogy a pasik azt hiszik, hogy egy félrelépõs csaj. Sajnàlom ha valakinek ez màr sok, de a mi kapcsolatunkat feldobta.
#17242   2020. 09. 16. szerda 18:48
X Törölt felhasználó (3989732)
Világos; nem vagyunk egyformák, mindenkit más és más apró részlet mozgat és izgat. smile Ez olyan, hogy minket meg pl. a videózás nem izgat egy hangyapénisznyit sem, hiába próbáltak már többen is rábeszélni. nyes

Jaja, emlékszem, hogy nálatok voltak döccenők az elején.
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 09. 16. szerda 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 16. szerda 16:10
Én bármennyire is gondolkodom rajta, biztosan nem tudnám elviselni azt a szituációt, mégha előre beszélnénk is róla, hogy a nejem kettesben legyen bárkivel. Vagyis hiába beszélnénk előre róla, akkor is nemet mondanék. Ebben az esetben még a párom kedvéért sem! Bevallom, sajnos nekem már az is sarkos egy kicsit, amikor hármasban vagyunk, és ők ketten jobban elmélyülnek egymásban, annyira, hogy én mondjuk kiszorulok. Talán ez annak is köszönető, hogy az első igazi hármasnál (ezeket korábban már leirtam) én az első órában alig jutottam a nejemhez, rájuk kellett szólni, hogy nem nézelődni jöttem. Persze tapasztalatlanok voltunk, a felbérelt masszőrsrác meg túlforogta az eseményt, igy kiszorultam. Ezt mint traumát, nagyon mélyen, de őrzöm.
Azóta mi is rutinosabbak vagyunk,bár szinte minden alkalommal látom, hogy a beszállók próbálják kisajátitani a kedvesem.
#17241   2020. 09. 16. szerda 16:10
mgakaland mgakaland
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 16. szerda 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2020. 09. 16. szerda 09:35
Ez érdekes, eleinte nálunk is csak a közös hármas játszott, aztán egyszer úgy jött ki a lépés (nem, nem volt semmi ármány benne, mielőtt kitalálná valaki), hogy én pont nem voltam otthon, és a barátunk teljesen más miatt jött volna. Megbeszéltük vele telefonon, hogy oké, menjen csak, és ha a párom is bennem van, akár akciózhatnak is; - miért ne próbálnánk ki ezt is...?
Meglepő módon baromi izgalmas volt a páromnak és nekem is, előtte és utána is beszéltünk telefonon, aztán meg rá két napra személyesen. A tudat, hogy éppen most szexelnek, baromira felizgatott. Hogy ennek mi az oka, még nem jöttem rá.

Ismétlése nem volt a dolognak, de annyi lejött, hogy a hármas mellett ez minket is izgat, bár azt is kisilabizáltuk, hogy azért a tényleges hármas még jobb. Megcsalásnak egyikünk se érzi, mert mindenki egyeztetett előtte mindenkivel, és mind a hárman úgy álltunk hozzá, hogy ez is csak élmény, amire kíváncsiak vagyunk, hogy mit okoz, hogy működik, mennyire jön be.
#17240   2020. 09. 16. szerda 13:09
X Törölt felhasználó (104575)
ugymond kölcsön
Ugyanígy fogalmazott a masszőr srác, hogy tulajdonképpen kölcsön kapta a páromat masszázsra, meg másra is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 14. hétfő 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4182452)
2020. 09. 14. hétfő 13:00
Sziasztok!ki adta mar ugymond kölcsön párját férfinak sexelni?és késöbb csatlakozott ö is!?
#17239   2020. 09. 16. szerda 13:07
X Törölt felhasználó (104575)
aztán egyszer úgy jött ki a lépés

Ilyen nálunk is volt egyszer.. A szó szoros értelmében én vittem a páromhoz a srácot, majd el kellett mennem.

De utólag mindent végignézhettem videón.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 16. szerda 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2020. 09. 16. szerda 09:35
Ez érdekes, eleinte nálunk is csak a közös hármas játszott, aztán egyszer úgy jött ki a lépés (nem, nem volt semmi ármány benne, mielőtt kitalálná valaki), hogy én pont nem voltam otthon, és a barátunk teljesen más miatt jött volna. Megbeszéltük vele telefonon, hogy oké, menjen csak, és ha a párom is bennem van, akár akciózhatnak is; - miért ne próbálnánk ki ezt is...?
Meglepő módon baromi izgalmas volt a páromnak és nekem is, előtte és utána is beszéltünk telefonon, aztán meg rá két napra személyesen. A tudat, hogy éppen most szexelnek, baromira felizgatott. Hogy ennek mi az oka, még nem jöttem rá.

Ismétlése nem volt a dolognak, de annyi lejött, hogy a hármas mellett ez minket is izgat, bár azt is kisilabizáltuk, hogy azért a tényleges hármas még jobb. Megcsalásnak egyikünk se érzi, mert mindenki egyeztetett előtte mindenkivel, és mind a hárman úgy álltunk hozzá, hogy ez is csak élmény, amire kíváncsiak vagyunk, hogy mit okoz, hogy működik, mennyire jön be.
#17238   2020. 09. 16. szerda 09:48
Felhőék Felhőék
Nincs benne semmi szenvedés. Legalábbis nálunk nincs benne. Már írta más hogy nem megcsalás mert itt közösen megbeszélt mindkét vagy már akkor mindhárom fél által jóváhagyott dolog. Ezen én is elgondolkozok mi a jó benne hogy a párom otthon kettesben egy másik pasival van...
de mindegy is, izgat minket és ez is a játék része.
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2020. 09. 16. szerda 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 16. szerda 09:38
Pedig szerintem a többség így van ezzel aki gyakorolja. Mi sem tudnánk elképzelni, hogy külön utakat járjon bármelyikünk is.
Ha a leghalványabb utalást észleljük a lehetséges "harmadiktól", azonnal végetvetünk a további ismerkedésnek. Ezt egymásért és egymással tesszük. De talán ez már kicsit megszokott, már-már unalmas pár embernek. Vagy egyszerűen a szenvedés izgatja őket.
Mindegy, ha mindketten ezt akarják és ez erősíti a kapcsolatukat, tegyék... wink
#17237   2020. 09. 16. szerda 09:45
Barát25 Barát25
Szia!
Van lehetőség képet nézni a párodról?
Nagyon megnézném smile
(Ez egy válasz hoff74 üzenetére (2020. 09. 14. hétfő 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 14. hétfő 10:40
Elvitték a dràgàmat motorozni, remélem meg is dugjàk, valahol a szabadban.
#17236   2020. 09. 16. szerda 09:38
Kíváncsipár18 Kíváncsipár18
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 09. 16. szerda 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 16. szerda 08:37
Örülök, hogy végre két hozzászólást is olvashattam arról, amit én is vallok, hogy ezt csak közösen, ketten együtt átélve, úgy hogy én is aktivan veszek részt a hármasozásban tudom elképzelni, az összes többi már a megcsalás kategória lenne. Eddig valahogy úgy tűnt itt a fórumban, mintha ezzel egyedül lennék, sokan azt szeretnék, hogy távollétükben valaki rendbe tegye a párjukat, hát azt nem értem mi a jó abban...
#17235   2020. 09. 16. szerda 09:35
X Törölt felhasználó (3989732)

(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 09. 16. szerda 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 16. szerda 08:37
Örülök, hogy végre két hozzászólást is olvashattam arról, amit én is vallok, hogy ezt csak közösen, ketten együtt átélve, úgy hogy én is aktivan veszek részt a hármasozásban tudom elképzelni, az összes többi már a megcsalás kategória lenne. Eddig valahogy úgy tűnt itt a fórumban, mintha ezzel egyedül lennék, sokan azt szeretnék, hogy távollétükben valaki rendbe tegye a párjukat, hát azt nem értem mi a jó abban...
#17234   2020. 09. 16. szerda 08:37
mgakaland mgakaland
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 09. 16. szerda 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 16. szerda 07:49
Számunkra is így van értelme, hogy ketten éljük meg. Szóval jó, hogy megdugják, de csak ha én is ott vagyok, aktív résztvevőnek.
#17233   2020. 09. 16. szerda 08:16
andrew88 andrew88
Mi mondjuk még sosem próbáltuk, nem is beszéltünk róla, de talán izgatna. Azt nem tudom, hogy ő mennyire vágyik rá, akarja-e egyáltalán.
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 09. 16. szerda 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 16. szerda 07:49
Számunkra is így van értelme, hogy ketten éljük meg. Szóval jó, hogy megdugják, de csak ha én is ott vagyok, aktív résztvevőnek.

... 117 118 119 120 121 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!