Jol teszed a pasim is imadja nezni ahogy egy maik faszt lovagolok es ki be jar a puncimban ❤️
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2020. 11. 05. csütörtök 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 05. csütörtök 17:10

sziasztok,én rendszeresen dugatom a feleségemet,nézem ahogy keményen jár benne az idegen dorong,
A pasimat izgatja ha dugok mas pasival, de ezt csak parkent parral szoktuk , azaz szolo pasit nem veszunk be.
Pld a pasim es a masik par holgytagja neznek minket ahogy en a masik holgy pasijaval kefelek. Szerencsere talaltunk parokat akik ugyanigy elvezik ezt.
Volt hogy elmentunk talizni parral, a par pasi tagjaval osszegabalyodtam, a parom es a holg neztek minket, a pasim kozben masztizott es a masik holgy is, mindenki elvezte, a masik holgy egy ido utan atvette a pasim faszat es verte kozben magat izgatta es igy neztek minket kozben..... gondolhatjatok .... nagy elmeny volt mindenkinek
Pld a pasim es a masik par holgytagja neznek minket ahogy en a masik holgy pasijaval kefelek. Szerencsere talaltunk parokat akik ugyanigy elvezik ezt.
Volt hogy elmentunk talizni parral, a par pasi tagjaval osszegabalyodtam, a parom es a holg neztek minket, a pasim kozben masztizott es a masik holgy is, mindenki elvezte, a masik holgy egy ido utan atvette a pasim faszat es verte kozben magat izgatta es igy neztek minket kozben..... gondolhatjatok .... nagy elmeny volt mindenkinek
A pasimat izgatja ha dugok mas pasival, de ezt csak parkent parral szoktuk , azaz szolo pasit nem veszunk be.
Én szívesen venném szimpatikus pár levelét a közelemből..a legfontosabb tulajdonság a kellő szerénység, jófejség lenne..
Nem biztos, hogy a legfontosabbnak tartanám azt, hogy dugjak a hölggyel..
Olyan pár lenne szimpatikus, ahol a férjet az is izgatja, ahogy flörtölünk levelezünk először..majd találkozón mikor megvan a kölcsönös szimpátia, simogatom a hölgyet itt- ott..szóval az ismerkedés izgalma..
Ja, és nem kell félnie a férjnek, nem akarom elszeretni a feleségét, nem vagyok független, jól érzem magam a kapcsolatomban.
Magamról annyit, hogy a hölgyek sportos, sármos pasinak tartanak.
Nem biztos, hogy a legfontosabbnak tartanám azt, hogy dugjak a hölggyel..
Olyan pár lenne szimpatikus, ahol a férjet az is izgatja, ahogy flörtölünk levelezünk először..majd találkozón mikor megvan a kölcsönös szimpátia, simogatom a hölgyet itt- ott..szóval az ismerkedés izgalma..
Ja, és nem kell félnie a férjnek, nem akarom elszeretni a feleségét, nem vagyok független, jól érzem magam a kapcsolatomban.
Magamról annyit, hogy a hölgyek sportos, sármos pasinak tartanak.
A legjobb látvány amit eddig átèltem...
Ezzel mi is így vagyunk!
(Ez egy válasz crookeddick1 üzenetére (2020. 11. 13. péntek 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 13. péntek 17:22

Nálunk csak egy jóképű sármos pasi kéne, a többi már sínen van...
Nálunk csak egy jóképű sármos pasi kéne, a többi már sínen van...
Nagyon jó látni a drágát, ahogyan nagyokat élvez.
Szeretném ha valaki megdugná elötte vagy közösen.Csak valahogy be kellene vezetni ezekbe az örömökbe.
Sosem fogynak el a szőrszálak? Pedig már annyit felhasogattál.
(Ez egy válasz csak együtt üzenetére (2020. 11. 06. péntek 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 06. péntek 22:54

Már bocsáss meg,de de nem a topic címére válaszolt. Mert nem az a címe,hogy izgatna ha megdugnák.
De van megfelelő hely az ilyen ábrándozásoknak a vágyak című topic-ban. Ott teljesen jó megbeszélhető minden olyan dolog,amit nyuszink vagyunk az asszony tudtára adni.
De van megfelelő hely az ilyen ábrándozásoknak a vágyak című topic-ban. Ott teljesen jó megbeszélhető minden olyan dolog,amit nyuszink vagyunk az asszony tudtára adni.
Már bocsáss meg,de de nem a topic címére válaszolt. Mert nem az a címe,hogy izgatna ha megdugnák.
De van megfelelő hely az ilyen ábrándozásoknak a vágyak című topic-ban. Ott teljesen jó megbeszélhető minden olyan dolog,amit nyuszink vagyunk az asszony tudtára adni. (Ez egy válasz Dbpasi57 üzenetére (2020. 11. 05. csütörtök 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 05. csütörtök 19:08
De van megfelelő hely az ilyen ábrándozásoknak a vágyak című topic-ban. Ott teljesen jó megbeszélhető minden olyan dolog,amit nyuszink vagyunk az asszony tudtára adni. (Ez egy válasz Dbpasi57 üzenetére (2020. 11. 05. csütörtök 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Érzem a finom élcelődést a válaszodban, alapvetően igazad van. Örüljetek neki, hogy Ti egyenesen tudtok beszélni a vágyaitokról. Légiós védelmében azért szeretném hozzátenni, hogy csak a topik címére válaszolt. És az én feleségem is olyan neveltetésű, hogy fel se merem hozni a témát. Pedig engem is izgatna.
mi is szeretjuk
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2020. 11. 05. csütörtök 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 05. csütörtök 17:10

sziasztok,én rendszeresen dugatom a feleségemet,nézem ahogy keményen jár benne az idegen dorong,
Igazad van. Nálunk mint írtam régebben meg történt a dolog,igaz nem voltam jelen az akciónál de meg volt beszélve. Most meg már szóba se lehet hozni. Pedig lehet titokban vágyik rá.
(Ez egy válasz Dbpasi57 üzenetére (2020. 11. 05. csütörtök 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 05. csütörtök 19:08

Érzem a finom élcelődést a válaszodban, alapvetően igazad van. Örüljetek neki, hogy Ti egyenesen tudtok beszélni a vágyaitokról. Légiós védelmében azért szeretném hozzátenni, hogy csak a topik címére válaszolt. És az én feleségem is olyan neveltetésű, hogy fel se merem hozni a témát. Pedig engem is izgatna.
Üdv
Nehéz kenyér ez.
De azért egy kapcsolatban őszintének kell lenni.
Egy, jó kapcsolatban mindent meg lehet beszélni és kell is.
Nehéz kenyér ez.
De azért egy kapcsolatban őszintének kell lenni.
Egy, jó kapcsolatban mindent meg lehet beszélni és kell is.
Jó lenne szerintem is!
(Ez egy válasz János68 üzenetére (2020. 11. 04. szerda 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz csak együtt üzenetére (2020. 11. 05. csütörtök 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 05. csütörtök 18:28

Általában ez úgy szokott történni,hogy beszélünk róla.
De lehet,hogy neked jobb lenne lerajzolnod.
Általában ez úgy szokott történni,hogy beszélünk róla.
Én régebben többször is megdugattam a feleségemet egy sráccal, bár akkor még nem voltunk házasok. Mivel a srác nem volt beavatva, ezért csak hangfelvételek készültek több alkalommal is de azokat is jó hallgatni. Viszont azóta sajnos beszélni sem lehet róla. Pedig nagyon élvezte a hallottak alapján.