Jézusom, nagyon szerencsések lehetnek a fiúk! Részletes beszámolót kérek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 25. péntek 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 25. péntek 15:08

Törölt felhasználó (4297932)

Még sehogy, ma este jönnek át a srácok. Tegnap 1 üveg bor és némi Jager után kifaggattam hogy miben lenne benne
azt mondta hogy mindenben
amit én is szeretnék... Szegénykém nem tudta még ekkor hogy nagyon meg lesz baszva ma este
DP biztos hogy lesz, a kis fenekét még nem sokszor dugtam meg, ma kapni fog
és ha összejön akkor egy dupla puncit is szeretnék neki összehozni.

Még sehogy, ma este jönnek át a srácok. Tegnap 1 üveg bor és némi Jager után kifaggattam hogy miben lenne benne
azt mondta hogy mindenben
amit én is szeretnék... Szegénykém nem tudta még ekkor hogy nagyon meg lesz baszva ma este
és ha összejön akkor egy dupla puncit is szeretnék neki összehozni.
(Ez egy válasz Valaki31 üzenetére (2020. 12. 25. péntek 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Kellemes estét! Irigylem az ajándékot
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 25. péntek 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 25. péntek 11:24

Sziasztok.
Hogy telik a karácsony? Van aki meglepte vagy tervezi "megajándékozni" a feleségét/párját egy kiadós dugással?
Tegnap a feleségem megkapta a "privát" ajándékát tőlem
egy kisebb albumot, becsomagolva, 2 srácról képekkel. Nem értette miért kapja, aztán elmondtam neki hogy ma este átjönnek és csapunk egy 3 pasis orgiát
Kikerekedett a szeme, elpirult nagyon és rögtön a borospohárhoz nyúlt
Izgatott a drágám
Hogy telik a karácsony? Van aki meglepte vagy tervezi "megajándékozni" a feleségét/párját egy kiadós dugással?

sziasztok. hát az én párom is mindig a nagyobbat szerette 18-19 cm vastag és kemény legyen mondta még fogni is jó.
Mesélj, hogy sikerült? :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 25. péntek 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 25. péntek 11:24

Sziasztok.
egy kisebb albumot, becsomagolva, 2 srácról képekkel. Nem értette miért kapja, aztán elmondtam neki hogy ma este átjönnek és csapunk egy 3 pasis orgiát
Izgatott a drágám

Nálunk egy kb 18-19 cm volt a legnagyobb. Kedves elötte azt mondta nem bírna el ekkorával. Lazán eltüntette, de ugyan annyira tetszett neki mint egy kisebb. Látványnak nem volt rossz.
Sziasztok.
Izgatott a drágám

Mi egy időben kifejezetten 20 cm felettit kerestünk. Valóban volt köztük olyan, ami látványra szép volt, de kicsit puhább volt. Párom szerint nem mindegy mit vesz a kezébe, szájába
)))

Mi egy időben kifejezetten 20 cm felettit kerestünk. Valóban volt köztünk olyan, ami látványra szép volt, de kicsit puhább volt. Párom szerint nem mindegy mit vesz a kezébe, szájába
)))
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 12. 24. csütörtök 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 24. csütörtök 06:49

Mi még nem futottunk össze a férjeménél nagyobbal. Hasonló mérettel igen, viszont az meg nem volt olyan igazán kemény. Igaz össze sem ment. Szóval kipróbálnánk egy méretesebbel, párom is szívesen megnéznéd, de erre elég kicsi az esély. Még átlagosra is.
Azt azért pontosan nem tudnánk megmondani mennyi volt nagyobb vagy kisebb ,de kettő biztos az óriás kategóriába tartozott
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 12. 24. csütörtök 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 24. csütörtök 06:49

Mi még nem futottunk össze a férjeménél nagyobbal. Hasonló mérettel igen, viszont az meg nem volt olyan igazán kemény. Igaz össze sem ment. Szóval kipróbálnánk egy méretesebbel, párom is szívesen megnéznéd, de erre elég kicsi az esély. Még átlagosra is.
Pajzán ünnepeket kívánunk mindenkinek.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2020. 12. 23. szerda 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 23. szerda 19:14

Volt dolgunk nagyobb mérettel Aki most kezdő a témában ez nagyon frusztráló lehet Teljesen mattot ad ha látod a párod mennyire élvezi (Mert élvezi ) Volt olyan hogy én is azt mondtam hogy ez nem megy be .....Most már nem zavar sőt.... Nálunk azért számít a méret bár nem e szerint van kihegyezve a keresés .A gyengédség és a kemény dugás párosa feledteti a kisebb szerszámot
Volt dolgunk nagyobb mérettel Aki most kezdő a témában ez nagyon frusztráló lehet Teljesen mattot ad ha látod a párod mennyire élvezi (Mert élvezi ) Volt olyan hogy én is azt mondtam hogy ez nem megy be .....Most már nem zavar sőt.... Nálunk azért számít a méret bár nem e szerint van kihegyezve a keresés .A gyengédség és a kemény dugás párosa feledteti a kisebb szerszámot
(Ez egy válasz sunset glow üzenetére (2020. 12. 23. szerda 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 23. szerda 11:46

Nálatok fontos partner keresésnél a méret?
Előny, ha a barátnak nagyobb, sokkal nagyobb van?
Kizáró ok, ha az otthonitól szerényebb?
Nálunk sem a farokméret a elsődleges! DE mivel volt már dolgunk olyannal aki itt még 18cm volt, nem kértünk fotót. A randin kiderült, a hüvelykújam is nagyobb mint az volt. Ráadásul az is 2 perces simitől elsült. Na emiatt minimumot és maximumot is megadtunk és igeneis kérünk róla fotót. Amúgy tényleg az átlagos a legjobb, a lényeg, hogy kemény legyen!

A farokméret az egyik legutolsó szempont az asszony szerint. Túl szélsőséges persze ne legyen (se túl kicsi, se túl nagy), de azért nem ez az, ami alapján dönt.
(Ez egy válasz sunset glow üzenetére (2020. 12. 23. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 23. szerda 14:51

Nálunk se volt keresési szempont, de egy már már mondhatni nagy méret vált be.
Volt egy közepes, ami szintén jó és izgalmas volt. Volt egy kicsi, akivel más gond volt.
Volt egy közepes, ami szintén jó és izgalmas volt. Volt egy kicsi, akivel más gond volt.
Nálunk se volt keresési szempont, de egy már már mondhatni nagy méret vált be.
Volt egy közepes, ami szintén jó és izgalmas volt. Volt egy kicsi, akivel más gond volt. (Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 12. 23. szerda 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 23. szerda 13:46
Volt egy közepes, ami szintén jó és izgalmas volt. Volt egy kicsi, akivel más gond volt. (Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 12. 23. szerda 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Viccesen mondhatnánk, hogy nem baj az ha hosszú, csak jó vastag legyen... De félre a tréfát, nálunk nem volt kifejezett keresési szempont, ezért nem is nagyon kértem intimes képeket, de mióta rászaladtunk egy átlagtól kisebbre, azóta kérek a szerszámról is képet. Persze előnyt jelent egy méretes darab, engem (a páros férfi tagját) nem zavar ha egy, a hazaitól nagyobb jön a képbe, a lényeg a nejem öröme. Ugyanakkor azt is láttam már, hogy tényleg nem minden a méret, egy virgonc átlagossal is csodát lehet tenni.
Viccesen mondhatnánk, hogy nem baj az ha hosszú, csak jó vastag legyen... De félre a tréfát, nálunk nem volt kifejezett keresési szempont, ezért nem is nagyon kértem intimes képeket, de mióta rászaladtunk egy átlagtól kisebbre, azóta kérek a szerszámról is képet. Persze előnyt jelent egy méretes darab, engem (a páros férfi tagját) nem zavar ha egy, a hazaitól nagyobb jön a képbe, a lényeg a nejem öröme. Ugyanakkor azt is láttam már, hogy tényleg nem minden a méret, egy virgonc átlagossal is csodát lehet tenni.
(Ez egy válasz sunset glow üzenetére (2020. 12. 23. szerda 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 23. szerda 11:46

Persze, hogy jól tettük, bár azért nem vagyunk enélkül sem boldogtalanok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 22. kedd 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 22. kedd 11:45

Törölt felhasználó (4334122)

Sziasztok. Nagyon jól tettétek. Azért mert ez most van nem állt meg az élet. A boldog ember az egészséges is.
Sziasztok. Nagyon jól tettétek. Azért mert ez most van nem állt meg az élet. A boldog ember az egészséges is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 21. hétfő 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 21. hétfő 21:15
Törölt felhasználó (3989732)

Kovid ide vagy oda, minap úgy jött ki a lépés, hogy döntenünk kellett: három ember egy légtérben az csoportosulás és életveszély járványügyi szempontból, vagy nem. Úgy döntöttünk, hogy bassza meg a kutya, nem az, így hosszú idő eltelte óta megint sikerült egy relatíve gyors, de kellemes szexet lezavarnunk a barátunknál, ezúttal az ő házában.