Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 95 96 97 98 99 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#17692   2021. 01. 07. csütörtök 11:53
Tomi31 Tomi31
wave
(Ez egy válasz Csabi40 üzenetére (2021. 01. 05. kedd 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 05. kedd 17:37
Engem izgatna ha dugná egy nagy farku fiú csak tolna megyében nem találni
#17691   2021. 01. 07. csütörtök 10:18
X Törölt felhasználó (3989732)
"Szinte a házasságunk is így kezdődött." - ez érdekesen hangzik. Hogy történt?
(Ez egy válasz Irsai Olivér üzenetére (2021. 01. 07. csütörtök 01:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 07. csütörtök 01:47
Ez nagyon izgalmas téma! Szerencsére én is láttam már mással szexelni a feleségem és nagyon izgató volt minden alkalommal. Szinte a házasságunk is így kezdődött. de jó pár éve már elmaradtak ezek az izgalmak, de remélem lesz még benne részem/részünk! De addig is jó itt olvasgatni a tapasztalatokat, élményeket, vágyakat.
#17690   2021. 01. 07. csütörtök 08:41
X Törölt felhasználó (4461882)
Ezzel én is így vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 24. csütörtök 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4337432)
2020. 09. 24. csütörtök 14:03
Nekem is csak vágy marad sajnos. Pedig megnézném mással a barátnőmet.
#17689   2021. 01. 07. csütörtök 05:50
vipboy vipboy
Engem csak az izgat, hogy egyszerre ketten dugjuk meg. Egyedül nem engedném! buck
#17688   2021. 01. 07. csütörtök 01:47
Irsai Olivér Irsai Olivér
Ez nagyon izgalmas téma! Szerencsére én is láttam már mással szexelni a feleségem és nagyon izgató volt minden alkalommal. Szinte a házasságunk is így kezdődött. de jó pár éve már elmaradtak ezek az izgalmak, de remélem lesz még benne részem/részünk! De addig is jó itt olvasgatni a tapasztalatokat, élményeket, vágyakat.
#17687   2021. 01. 06. szerda 22:46
Felhőék Felhőék
Szia,

Ez szerintem sokunk van benne van hogy ha párunkat valaki éppen kényezteti mikor mi nem vagyunk ott... a féltékenység és a szexuális izgalom furcsa keveréke. Szerintem addig jó míg a szexuális izgalom felül kerekedik a féltékenységen... ha fordítva van ott a baj kódolva van.mivel én hétköznap az irszág majdnem másik végében dolgozom így ha épp úgy alakul akkor páromat meglátogathatja egy régi barát...nagy ritkán össze is jön.. és hát a kijárási tilalom miatt ott kell aludni a is... fura érzés mikor tudom hogy ott van a párommal abban az ágyban... igen ilyenkor bizony néha megzavarja az ember a féltékenység pkáne ha a párom sokáig nem jelentkezik be messengeren...viszont megnyugtat hogy szabadnak érzi magát , elengedi magát azzal a pasival akivel egy ideig szex kapcsolatban voltak.... biztonságban van, és élvezi higy nem zárom kalitkába. Isteni hétvégén hazamenni és megvadulva szeretkezni órákon át!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 30. szerda 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4477082)
2020. 12. 30. szerda 23:51
Hihetelen kettősség. Izgat de nagyon. Közben megesz a fene olyan féltékeny vagyok. Karácsonyi céges erszd el a hajam, hazajön hajnalban felébreszt. Érzem rajta, nem is titkolja. Hihetetlenül begerjeszt , reggelig kúrunk de szó szerint. Reggel a kávénál szendén, álmosan mondja: de megengedted. Meg bazmeg, de szétbasz az ideg, erre újra megdugom és újra féltkeny leszek. Normális??!!!!
#17686   2021. 01. 06. szerda 18:41
X Törölt felhasználó (4473002)
Engem is izgat ha más feleségét dugom!
#17685   2021. 01. 06. szerda 15:58
X Törölt felhasználó (429045)
és a párod is benne lenne?
(Ez egy válasz Csabi40 üzenetére (2021. 01. 05. kedd 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 05. kedd 17:37
#17684   2021. 01. 05. kedd 23:34
Krumplisteszta Krumplisteszta
Egyenlöre igen. Ö is többet foglalkozik a szexxel.
(Ez egy válasz káró üzenetére (2021. 01. 05. kedd 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 05. kedd 14:33
És bejött a módszer?
#17683   2021. 01. 05. kedd 17:37
Csabi40 Csabi40
#17682   2021. 01. 05. kedd 14:33
káró káró
És bejött a módszer?
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2021. 01. 05. kedd 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 05. kedd 10:09
Régebben volt rá alkalom, de már sok éve nem jön össze. Ellaposodott a szex. Illetve nem, mert ha utolérem akkor fergetegeseket szexelünk. De ha nem vagyok rajta nagyon aktivan, akkor nincs szex. Nem igényli. Az idén kezdtem el egy uj modszert. Naponta egyszer kétszer valami szexuális tartalmu huncutságot küldök neki. Szexi csödörök kepeit, szexet elsösorban. Föleg olyankor amikor mással foglalkozunk, olyan képet küldök, ami azt az adott szituáciot szexualis tartalommal tölti meg.
#17681   2021. 01. 05. kedd 10:09
Krumplisteszta Krumplisteszta
Régebben volt rá alkalom, de már sok éve nem jön össze. Ellaposodott a szex. Illetve nem, mert ha utolérem akkor fergetegeseket szexelünk. De ha nem vagyok rajta nagyon aktivan, akkor nincs szex. Nem igényli. Az idén kezdtem el egy uj modszert. Naponta egyszer kétszer valami szexuális tartalmu huncutságot küldök neki. Szexi csödörök kepeit, szexet elsösorban. Föleg olyankor amikor mással foglalkozunk, olyan képet küldök, ami azt az adott szituáciot szexualis tartalommal tölti meg.
#17680   2021. 01. 04. hétfő 22:08
X Törölt felhasználó (4293192)
Biztos vagyok benne hogy sikerülni fog. Tanulópénz volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 04. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4478052)
2021. 01. 04. hétfő 21:30
Igen.Remélem az élet elém hozza majd azt,vagy azokat a partnereket,akikkel bonyodalom nélkül megy.
#17679   2021. 01. 04. hétfő 21:30
X Törölt felhasználó (4478052)
Igen.Remélem az élet elém hozza majd azt,vagy azokat a partnereket,akikkel bonyodalom nélkül megy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 04. hétfő 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4293192)
2021. 01. 04. hétfő 20:25
Sajnálaom. Ez tényleg elég rossz tapasztalat.
#17678   2021. 01. 04. hétfő 20:25
X Törölt felhasználó (4293192)
Sajnálaom. Ez tényleg elég rossz tapasztalat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 04. hétfő 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4478052)
2021. 01. 04. hétfő 17:59
Ne haragudj meg érte,nem csak neked írom,de szerintem ha tisztázzátok a feleségetekkel akkor előbb útóbb nagyobb esély van rá.Nem úgy mint a tegnapi úri ember,reggel felhívott,hogy kezelgettni kellene a feleségét,titokban,én persze belementem.a bonyodalom itt kezdődött el.Egész nap ezzel zaklatott,hogy mikor,már mkor jövök össze vele.Mondanom sem kell csúnya lett a vége.Ezért ezt a dolgot finomabban kellene kezelni.Itt nem elég a vágy,és a másik fél az nem számít?Talán értelem szerűen kellene elgondolkodni azoknak akik ezt valóban komolyan gondolják.De azért másokat ne bantsunk meg,valószínű itt az volt a lényeg,állítólagos feleség nem is létezett,csak szórakozott.Ezt példának hoztam fel.
#17677   2021. 01. 04. hétfő 17:59
X Törölt felhasználó (4478052)
Ne haragudj meg érte,nem csak neked írom,de szerintem ha tisztázzátok a feleségetekkel akkor előbb útóbb nagyobb esély van rá.Nem úgy mint a tegnapi úri ember,reggel felhívott,hogy kezelgettni kellene a feleségét,titokban,én persze belementem.a bonyodalom itt kezdődött el.Egész nap ezzel zaklatott,hogy mikor,már mkor jövök össze vele.Mondanom sem kell csúnya lett a vége.Ezért ezt a dolgot finomabban kellene kezelni.Itt nem elég a vágy,és a másik fél az nem számít?Talán értelem szerűen kellene elgondolkodni azoknak akik ezt valóban komolyan gondolják.De azért másokat ne bantsunk meg,valószínű itt az volt a lényeg,állítólagos feleség nem is létezett,csak szórakozott.Ezt példának hoztam fel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 04. hétfő 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4461882)
2021. 01. 04. hétfő 09:06
Nagyon szivesen végignézeném ahogy a feleségemet egy másik ferfi jól megdugja
#17676   2021. 01. 04. hétfő 17:42
qka888 qka888
Gratulálok a jó kis programotokhoz öröm ezt itt olvasni ( is )
(Ez egy válasz jatekosmel üzenetére (2021. 01. 04. hétfő 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 04. hétfő 16:58
A hétvégén hosszú kihagyás után sikerült újra hármasban, egy plussz pasival összegabalyodnunk.
Elég sok idő eltelt az utolsó alkalom óta, izgatottan vártuk hogy fogjuk érezni magunkat.
Egy kedves, sportos srác fogadott Bennünket. A kezdeti kis ismerkedős beszélgetés után a hálójában, a franciaágyon foglaltunk helyet. Hölgytagunk félelmei és lányos zavara az első csókig tartott, amikor benyúltam a bugyijába már csupa lucsok volt. Innentől nem volt megállás, átváltozott azzá a gátlástalan, szexistennővé akit olyan jól ismerek smile
Én már attól is kemény voltam, ha csak néztem őket. Már az emlékétől is feláll, ha eszembe jut ahogy szopott egy idegen farkat, ahogy beleül, ahogy csókolózunk miközben nyalják.... Nem részletezem, elég széles repertoárt próbáltunk ki, kb 4 órás maraton lett, kis megszakítással smile
Az események után levontuk a következtetéseket. Bűntudat, féltékenység, megbánás szikrája sincs egyikőnkben sem. Viszont még jobban kívánjuk egymást, szinte egész nap csak a szex jár a fejünkben.
Úgyhogy most hirtelen váltással párom már lányt keres, hogy visszaadja az élményt. smile

Összegezve tapasztalásunk szerint minden szilárd kapcsolatnak jót tehet, ha vágynak erre a felek. Közös élmény, közös kaland, közös fűszer smile
#17675   2021. 01. 04. hétfő 17:14
mgakaland mgakaland
Na pont az ilyen beírásokért érdemes ebbe a fórumba beleolvasni. Gratulálunk, egészségetekre! Mi is próbáljuk a következőt összehozni...
(Ez egy válasz jatekosmel üzenetére (2021. 01. 04. hétfő 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 04. hétfő 16:58
A hétvégén hosszú kihagyás után sikerült újra hármasban, egy plussz pasival összegabalyodnunk.
Elég sok idő eltelt az utolsó alkalom óta, izgatottan vártuk hogy fogjuk érezni magunkat.
Egy kedves, sportos srác fogadott Bennünket. A kezdeti kis ismerkedős beszélgetés után a hálójában, a franciaágyon foglaltunk helyet. Hölgytagunk félelmei és lányos zavara az első csókig tartott, amikor benyúltam a bugyijába már csupa lucsok volt. Innentől nem volt megállás, átváltozott azzá a gátlástalan, szexistennővé akit olyan jól ismerek smile
Én már attól is kemény voltam, ha csak néztem őket. Már az emlékétől is feláll, ha eszembe jut ahogy szopott egy idegen farkat, ahogy beleül, ahogy csókolózunk miközben nyalják.... Nem részletezem, elég széles repertoárt próbáltunk ki, kb 4 órás maraton lett, kis megszakítással smile
Az események után levontuk a következtetéseket. Bűntudat, féltékenység, megbánás szikrája sincs egyikőnkben sem. Viszont még jobban kívánjuk egymást, szinte egész nap csak a szex jár a fejünkben.
Úgyhogy most hirtelen váltással párom már lányt keres, hogy visszaadja az élményt. smile

Összegezve tapasztalásunk szerint minden szilárd kapcsolatnak jót tehet, ha vágynak erre a felek. Közös élmény, közös kaland, közös fűszer smile
#17674   2021. 01. 04. hétfő 16:58
jatekosmel jatekosmel VIP

#17673   2021. 01. 04. hétfő 13:29
Imadom Imadom
Szia! Szivesen meg dugnám ha gondolod irj!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 04. hétfő 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4461882)
2021. 01. 04. hétfő 09:06
Nagyon szivesen végignézeném ahogy a feleségemet egy másik ferfi jól megdugja

... 95 96 97 98 99 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!