A folyamatos mondogatással hamarabb lehet ezt elérni, hogy soha többet, még csak hallani se akarjon róla!
Folyamatosan fűzd, mondogasd neki. Hidd el, bele fog menni, ha folyamatosan mondod neki.
Ez nem megcsalás, hiszen ott vagy, hiszen te szeretnéd.
Ha belemegy, utána meg ráérez az ízére
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 22. péntek 00:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 22. péntek 00:43
Ez nem megcsalás, hiszen ott vagy, hiszen te szeretnéd.
Ha belemegy, utána meg ráérez az ízére

Törölt felhasználó (4494152)
VIP

Mostanában már nagyon sokat fantáziálok hogy egy velünk egykorú, jó méretű srác megdugja a nejem, és én ezt közben nézem. Egy barátomat próbáltam rá venni hogy csábitsa el és duja meg de még nem ment bele. És már a nejemmel is bexélgettem kocsikázás közben hogy a haverem mennyire szeretne lefeküdni vele, ő mit szólna hozzá de bár kicsit elgondolkodott rajta nem igazán tetszett neki az hogy én miről beszélek a sráccal, hátha hamarosan össze tudom hozni. Valakinek esetleg tapasztalat? Szivesen venném ha megosztaná velem..
Mostanában már nagyon sokat fantáziálok hogy egy velünk egykorú, jó méretű srác megdugja a nejem, és én ezt közben nézem. Egy barátomat próbáltam rá venni hogy csábitsa el és duja meg de még nem ment bele. És már a nejemmel is bexélgettem kocsikázás közben hogy a haverem mennyire szeretne lefeküdni vele, ő mit szólna hozzá de bár kicsit elgondolkodott rajta nem igazán tetszett neki az hogy én miről beszélek a sráccal, hátha hamarosan össze tudom hozni. Valakinek esetleg tapasztalat? Szivesen venném ha megosztaná velem..
Legjobb élmény mással látni a feleséget
Mi már most egy 3 pasis felállásban gondolkozunk

Mi már most egy 3 pasis felállásban gondolkozunk

Szerencsére számotokra is van megfelelő topic,ábrándozni itt érdemes.
https://www.goldengate.hu/forum/tema/130321-Vagyak-Csak-oszinten (Ez egy válasz Wellpar üzenetére (2021. 01. 20. szerda 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
https://www.goldengate.hu/forum/tema/130321-Vagyak-Csak-oszinten (Ez egy válasz Wellpar üzenetére (2021. 01. 20. szerda 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
A fantázia megvan csak utánna elmegy a kedv...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 20. szerda 05:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 20. szerda 05:41
Törölt felhasználó (29752)

Én pont így vagyok vele. Viszont a feleségem csak a fantáziálásig jut el. Mondtam már neki hogy legalább flőrtöljön de az se megy neki.
Nagyon jó lehet, mi is ìgy szoktuk csinálni!
(Ez egy válasz solano üzenetére (2021. 01. 19. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 19. kedd 10:36

Amikor azt taglalta, hogy a pasi szinte extázisban baszta a seggét, nem bírtam tovább, elé álltam és extra mennyiségű gecit spricceltem a testére. Jutott az arcára, melleire, pinájára egyaránt. Ezután tényleg letusoltunk és utána dugtunk egy hatalmasat. Én sem hagytam ki sehol sem, a végén az alaposan ,,előkészített" seggébe spricceltem. Nos így alakult ki a mostani helyzet. Akkor megbeszéltük, hogy időnként iktasson be ilyen kalandokat.
Én pont így vagyok vele. Viszont a feleségem csak a fantáziálásig jut el. Mondtam már neki hogy legalább flőrtöljön de az se megy neki.
(Ez egy válasz Wellpar üzenetére (2021. 01. 13. szerda 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 13. szerda 21:48

Én szex előtt folyamatosan arra gondolok és vágyom rá, viszont élvezés után már nemigazán esik jól arra gondolni.... lehet ezért nem kell össze jönnie??!!
Amikor azt taglalta, hogy a pasi szinte extázisban baszta a seggét, nem bírtam tovább, elé álltam és extra mennyiségű gecit spricceltem a testére. Jutott az arcára, melleire, pinájára egyaránt. Ezután tényleg letusoltunk és utána dugtunk egy hatalmasat. Én sem hagytam ki sehol sem, a végén az alaposan ,,előkészített" seggébe spricceltem. Nos így alakult ki a mostani helyzet. Akkor megbeszéltük, hogy időnként iktasson be ilyen kalandokat.
Engem az is izgat ha nélkülem dugja más pasi a nejemet. Nagyon felizgat amikor tudom, hogy éppen dugják. Amikor hazajön azonnal szexelni szoktunk, és közben elmeséli hogyan baszták meg, hatalmasakat élvezünk közben. Egyébként az egész egy lebukás során alakult ki, ugyanis egy 2 napos képzésről hamarabb értem haza, a telefonom lemerült és nem tudtam szólni az érkezésemről. Amikor beléptem a lakásba a pasi már nem volt ott, de szinte csak percekkel előttem távozhatott. A nejem nem kicsit volt meglepődve, még semmit nem tudott elpakolni (poharak, ruhák, ágy stb..) ő is mindössze egy köntösben volt. Először nagyon dühös voltam, hiszen korábban csináltuk mással hármasban nem értettem miért volt erre szükség. Ekkor elmondta, hogy egy hasonló területen dolgozó pasi aki az ország másik felében él, elég régóta ismeri, még évekkel ezelőtt egy céges év végi záró rendezvényen némi alkoholos befolyásoltság alatt leszopta, de azóta semmi történt. Előző nap hívta fel a pasi, hogy a közelben lesz intézni valója nincs e kedve meginni vele egy kávét. A nejem rábólintott, és azt javasolta jöjjön el ide, mert most úgyis itthon dolgozik. Amikor ezt így mesélte, a haragom folyamatosan elszállt, egyre inkább kíváncsi lettem és azt vettem észre bizseregni kezd az ágyékom. Kértem folytassa mi történt, érdekelnek a részletek is. Ekkor már a kanapén ült velem szemben és belekezdett, hogy valóban csak egy kávézásnak indult, de némi általános témák után szóba került az évekkel ezelőtti szopás sztorija. No ekkor indult be minden, a nejem azt mondta amikor ez a téma szóba jött látta, hogy a nadrágjában mennyire ágaskodik a pasi farka, és ő is felizgult látványtól. Némi habozás után, de ő volt az aki megérintette a dudorodó farkat, amit persze viszonylag hamar kiszabadított a nadrágból, és el is kezdte azonnal szopni. Amikor itt járt a mesélésben a farkam már majdnem szétdurrant, totál felállt. Persze ezt érzékelte a nejem is, azt mondta folytatja ha akarom, csak gyorsan letusolna. ,,Naivan" megkérdeztem mi szükség van rá, amire már kajánul azt válaszolta, hogy mindenem tiszta geci. Mondtam neki, hogy sehová, látni akarom, vegye le a köntösét, és hadd lássam a baszott pináját. Nem semmi látvány tárult elém, ahogy ült, a köntösén a kifolyt gecitől egy folt keletkezett, a pinája pedig még csatakos volt csillogott a kéjnedvektől. Ekkor én is megszabadultam a gatyámtól, lüktető farokkal kértem folytassa a sztorit. Ezután elmesélte, hogy kisebb szünetekkel hogyan baszták végig a lakást. A pasi felesége állítólag elég konzervatív a szexben, a misszionárius pózon kívül szinte semmi. A nejemet ez az extra szituáció totál bepörgette, ahogy elmondta szét szopta, nyalta a farkát, illetve megdugatta vele a seggét is. Miközben mesélt simogatta a csiklóját, néha ujjazta magát, eközben annyira felizgultam, hogy szinte bármelyik pillanatban el tudtam volna élvezni.
A feleségemmel sok sok beszélgetés után közösen eldöntöttük, hogy szeretne kipróbálni egy másik fickót is az ágyban, de csak egy kaland erejéig. Volt egy régi munkatársa akivel sokat beszélgetett így elkezdődött a csetelés úgy hogy én is mindent láttam persze a férfi tudta nélkül.
Találkoztak egyszer, kétszer, háromszor de nem volt semmi csak beszélgetés kis simogatás ruhán keresztül. Közben ment a cseten az egymás uszítása, olvasgattam segítettem miket írjon, és eljött az újbóli találkozó.
Van nekem egy kis kém kamerám amit a nejemmel is megbeszéltem, hogy berakom a hálószobába, hogy minden részletet láthassak. A találkozó napján már reggeltől a torkomba dobogott a szívem, nagyon fel voltam izgulva mi történhet. Meg volt a találkozó a párom hívott, mondta nem történt semmi olyan csak pettingeltek. Vagyis nem jutottak be a szobába csak állva kiverte neki. Szaladtam haza minden részletre kíváncsi voltam és tényleg csak kiverte a faszát. Rögtön egymásnak estünk csak annyit mondott keféljem meg rendesem mert nagyon fel van izgulva. Újabb csetelések újabb találkozó. Rohanok haza nagyon fel izgulva kérdezem mi történt, hát most már a hálószobában történt teljes meztelenül az egymásnak esés, de most már a férfi kinyalta a páromat, de megint el élvezett mielőtt megdugta volna. Nejem csalódott, hogy nem tudott kipróbálni egy másik férfit, azóta nem beszélnek egymással. Persze én minden részletet megnéztem a kamerán és mindig nagyon izgat, ha látom vagy beszélünk róla.
Remélem majd egyszer valaki jól meg keféli úgy hogy én is lássam.
Találkoztak egyszer, kétszer, háromszor de nem volt semmi csak beszélgetés kis simogatás ruhán keresztül. Közben ment a cseten az egymás uszítása, olvasgattam segítettem miket írjon, és eljött az újbóli találkozó.
Van nekem egy kis kém kamerám amit a nejemmel is megbeszéltem, hogy berakom a hálószobába, hogy minden részletet láthassak. A találkozó napján már reggeltől a torkomba dobogott a szívem, nagyon fel voltam izgulva mi történhet. Meg volt a találkozó a párom hívott, mondta nem történt semmi olyan csak pettingeltek. Vagyis nem jutottak be a szobába csak állva kiverte neki. Szaladtam haza minden részletre kíváncsi voltam és tényleg csak kiverte a faszát. Rögtön egymásnak estünk csak annyit mondott keféljem meg rendesem mert nagyon fel van izgulva. Újabb csetelések újabb találkozó. Rohanok haza nagyon fel izgulva kérdezem mi történt, hát most már a hálószobában történt teljes meztelenül az egymásnak esés, de most már a férfi kinyalta a páromat, de megint el élvezett mielőtt megdugta volna. Nejem csalódott, hogy nem tudott kipróbálni egy másik férfit, azóta nem beszélnek egymással. Persze én minden részletet megnéztem a kamerán és mindig nagyon izgat, ha látom vagy beszélünk róla.
Remélem majd egyszer valaki jól meg keféli úgy hogy én is lássam.
Jelentkeznék
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2021. 01. 07. csütörtök 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 07. csütörtök 05:50

Engem csak az izgat, hogy egyszerre ketten dugjuk meg. Egyedül nem engedném!

Igen. Hogy lesz e még személyes találkozó és utána más csak remélem.
(Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2021. 01. 16. szombat 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 16. szombat 22:40

furcsa, mert csak személyes talin derül ki, hogy megvan-e a kémia vagy nincs. Nálunk inkább fordítva van. Személyes tali alkalmával dönt a kedves...De mindenki más és más, ez a szép benne!
furcsa, mert csak személyes talin derül ki, hogy megvan-e a kémia vagy nincs. Nálunk inkább fordítva van. Személyes tali alkalmával dönt a kedves...De mindenki más és más, ez a szép benne!
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2021. 01. 16. szombat 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 16. szombat 22:31

Ha össze jött találkozó, olyankor egyszer se mondott nemet. Volt pár alkalom
Sajna jelenleg nem ez a helyzet. Ez van.

Sajna jelenleg nem ez a helyzet. Ez van.
Ha össze jött találkozó, olyankor egyszer se mondott nemet. Volt pár alkalom
Sajna jelenleg nem ez a helyzet. Ez van. (Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2021. 01. 16. szombat 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 16. szombat 21:49

Sajna jelenleg nem ez a helyzet. Ez van. (Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2021. 01. 16. szombat 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Nézd, ha nem akar kommunikálni, és a leszervezett progikat is mindig az utolsó pillanatban visszamondja, akkor valószínűleg neki ezek nem a vágyai vagy valójában nem élvezi, ha már megélte....
Nézd, ha nem akar kommunikálni, és a leszervezett progikat is mindig az utolsó pillanatban visszamondja, akkor valószínűleg neki ezek nem a vágyai vagy valójában nem élvezi, ha már megélte....
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2021. 01. 14. csütörtök 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 14. csütörtök 07:02

Szia Peeti, nálunk pl Kedves eleve elzárkózott másik pasival való kommunikációtól.
Fu az a helyzet hogy megvan a srác ugyan azzal szeretném és 21 cm faszaba beleszerettem
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 15. péntek 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 15. péntek 10:04
Törölt felhasználó (14563)

Ezt szívesen megismételném veletek!

Szia! Ujdonsult jól írta hogy nagyon jól végig kell gondolni stb. , de igazából a megtörténte után válik el milyen lesz a reakció. Az első alkalom lehet csodás , minden jó, de elöfordulhat hogy még se ugy sikerül mint amit szeretnétek, Az hogy milyen lesz az új partnerrel vagy partnerekkel az is szex közben válik el. Amennyiben fantáziállás után ( ott azért minden jó és szép) , de már ott is utána nem esik jól akkor inkább még nem kéne ezt eröltetni. A leírásotok szerint amit keresgéltek az alapján kezdésnek egymás melletti szexet és max. olyan párcserével ( simogatás orál stb. ) ahol még nincs behatólás érdemes kezdeni ......így közben kiderülne tovább tudtok lépni vagy inkább nem kéne.
(Ez egy válasz Wellpar üzenetére (2021. 01. 13. szerda 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 13. szerda 21:48

Én szex előtt folyamatosan arra gondolok és vágyom rá, viszont élvezés után már nemigazán esik jól arra gondolni.... lehet ezért nem kell össze jönnie??!!
Sziasztok! Ha ennyire tetszett, ne várjatok sokáig az ismétléssel. Szívesen csatlakozom.
(Ez egy válasz adrienn23 üzenetére (2021. 01. 15. péntek 01:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 15. péntek 01:45

Sziasztok mi voltunk a férjemmel 2 szer 1 sraccal,sajnos a férjem hamar elment a srácnak 21 cm.én nagyon élveztem vele és az volt a legjobb mikor szendvicsbe raktak
Ezt szívesen megismételném veletek!
(Ez egy válasz adrienn23 üzenetére (2021. 01. 15. péntek 01:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 15. péntek 01:45

Sziasztok mi voltunk a férjemmel 2 szer 1 sraccal,sajnos a férjem hamar elment a srácnak 21 cm.én nagyon élveztem vele és az volt a legjobb mikor szendvicsbe raktak