a pasimat izgatja ha előtte kefélnek- de engem is pörget ha nézi
ez tök jó, nincs is ebben semmi rossz- DE ,......az olyanokat nem favorizálom, aki úgymond csak " üríteni " jönne- na ezekből van a több sajnos . . . na ezek nem kellenek !

Részben igazad van, de vannak akik meg is valósították ezt vagy akik ezt rendszeresen gyakorolják. Nem kell általánosítani.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 28. csütörtök 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 28. csütörtök 08:03
Törölt felhasználó (4337872)

Ez az oldal az álmodozók, és Andersenek oldala. Ha beleér a kezetek a bilibe, felébredtek?
Ez az oldal az álmodozók, és Andersenek oldala. Ha beleér a kezetek a bilibe, felébredtek?
Én egyre többet fantáziálok arról, hogy valami igazán nagy farkú pasi keményen megdugja a feleségemet... Úgy ahogy én sose tudnám megdugni
Beszéld meg vele.
(Ez egy válasz Kisvomen üzenetére (2021. 01. 25. hétfő 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 25. hétfő 15:09

Helló véleményt ill tanácsot kérnék.
Néhány 3 mas ill cukkold után a nejem valamiért kedvetlen lett az ilyen jellegű eggyüttlétektől.Ha utalásokat teszek rá hogy jó volna újra átélni kitérő válaszokat ad.De nem tudom a miértjét.Viszont van egy titkos kapcsolata (Kolléga) aki nagyon ritkán jön évente pár alkalom akivel viszont szívesen eggyütt van.Hol lehet a hiba mi változott meg benne nem értem.
Néhány 3 mas ill cukkold után a nejem valamiért kedvetlen lett az ilyen jellegű eggyüttlétektől.Ha utalásokat teszek rá hogy jó volna újra átélni kitérő válaszokat ad.De nem tudom a miértjét.Viszont van egy titkos kapcsolata (Kolléga) aki nagyon ritkán jön évente pár alkalom akivel viszont szívesen eggyütt van.Hol lehet a hiba mi változott meg benne nem értem.
Igen, ez nem hangzik túl fényesen...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 01. 25. hétfő 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 25. hétfő 19:38

Hááát....nekem ebből az jön le,mintha rákattant volna a titkos kollégára...
Hááát....nekem ebből az jön le,mintha rákattant volna a titkos kollégára...
(Ez egy válasz Kisvomen üzenetére (2021. 01. 25. hétfő 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 25. hétfő 15:09

Nálunk is volt előtte félelem. Sokat beszélgettünk első alkalom előtt és után, minden rendben azóta is. Van erre egy találó mondás hogy hogyan kell kezelni. - ez felnőttek játéka érzelem nélkül -
(Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2021. 01. 22. péntek 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 22. péntek 14:04

Akkor nem csak nálunk vannak félelmek iránta ? már aszt hittük hogy csak mi vagyunk maflák !
Nálunk is megvoltak a félelmek előtte. Sokat kellett győzködnöm, hogy nem lesz semmi baj. Sőt, még utána is volt egy kis lelkiismeret furdalása, most meg mintha beszeretné pótolni az elmulasztott lehetőségeket. Tegnap kora este is a szeretőjével volt.
(Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2021. 01. 22. péntek 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 22. péntek 14:04

Akkor nem csak nálunk vannak félelmek iránta ? már aszt hittük hogy csak mi vagyunk maflák !
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2021. 01. 22. péntek 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 22. péntek 13:11

Ezek a félelmek mindenkiben megvannak eleinte. Legalábbis nálunk is voltak. Aztán amikor megtörtént, akkor rájöttünk, hogy lehet ezt a helyén kezelni. Csak szex és más semmi.
Ezek a félelmek mindenkiben megvannak eleinte. Legalábbis nálunk is voltak. Aztán amikor megtörtént, akkor rájöttünk, hogy lehet ezt a helyén kezelni. Csak szex és más semmi.
(Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2021. 01. 22. péntek 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 22. péntek 13:00

Én felségem szeretné ki próbálni ő benne is lenne izgatja is a csoport szex , csak az tartsa vissza ne hogy rá menjen a házasság meg utána ha meg történne aszt gondolnám róra hogy Kur..a meg utána nem kívánnám meg . Pedig őszintén engem is izgatna a felállás pláne párcserés szex normális ápolt párral persze tejes diszkrécióval ez csupán csak szex lenne semmi más nektek mi erről a véleményetek voltatok már hasonló cipőbe mint mi ??
Én felségem szeretné ki próbálni ő benne is lenne izgatja is a csoport szex , csak az tartsa vissza ne hogy rá menjen a házasság meg utána ha meg történne aszt gondolnám róra hogy Kur..a meg utána nem kívánnám meg . Pedig őszintén engem is izgatna a felállás pláne párcserés szex normális ápolt párral persze tejes diszkrécióval ez csupán csak szex lenne semmi más nektek mi erről a véleményetek voltatok már hasonló cipőbe mint mi ??
Köszönöm az eddigi építő jellegű információkat, ma teszek is egy próbát, és bexelgetek vele erről.
Nem jól csinálod.
A leírásod alapján a feleséged benne lenne, csak az a gáz, hogy nem őt kérdezted meg először.
Tehát kezd előről.
Mondd el neki, hogy megérted, hogy rosszul esett neki, ne haragudjon bla bla bla, viszont neked baromira bejönne, ha így is örömhöz jutna.
Tehát be csak az legyen, hogy neked bejön és ő meg asszisztáljon, hanem hangsúlyozd ki, hogy neked az is fontos, hogy neki is jó legyen és hogy nyugodtan pasizzon be, akar jobb pasival, vagy akivel akar, dugjon.
A leírásod alapján a feleséged benne lenne, csak az a gáz, hogy nem őt kérdezted meg először.
Tehát kezd előről.
Mondd el neki, hogy megérted, hogy rosszul esett neki, ne haragudjon bla bla bla, viszont neked baromira bejönne, ha így is örömhöz jutna.
Tehát be csak az legyen, hogy neked bejön és ő meg asszisztáljon, hanem hangsúlyozd ki, hogy neked az is fontos, hogy neki is jó legyen és hogy nyugodtan pasizzon be, akar jobb pasival, vagy akivel akar, dugjon.
Teljesen igazad van. A kíváncsiságát kell felébreszteni és nyert ügye van. Az öncélú, ha azt szajkózza, hogy neki is jó lesz vagy biztos kíváncsi rá. Ez nem biztos, hogy célra vezet.
(Ez egy válasz ekissyp üzenetére (2021. 01. 22. péntek 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 22. péntek 09:15

Ilyen esetekben az a legjobb, hogy ne miattad legyen partner ...,hanem mert őt s érdekelni!
Egyszerűen a nők Achilles sarkára kell célozni!
A kiváncsiságra!
A kiváncsiságra!
Hát nem arra gondoltam, hogy azt mondogassa, hogy csináljuk.... Hanem hogy jó lesz neki, meghogy biztos kíváncsi rá, stb
(Ez egy válasz ekissyp üzenetére (2021. 01. 22. péntek 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 22. péntek 09:09

A folyamatos mondogatással hamarabb lehet ezt elérni, hogy soha többet, még csak hallani se akarjon róla!
Ilyen esetekben az a legjobb, hogy ne miattad legyen partner ...,hanem mert őt s érdekelni!
A kiváncsiságra!
A kiváncsiságra!
A folyamatos mondogatással hamarabb lehet ezt elérni, hogy soha többet, még csak hallani se akarjon róla!
Folyamatosan fűzd, mondogasd neki. Hidd el, bele fog menni, ha folyamatosan mondod neki.
Ez nem megcsalás, hiszen ott vagy, hiszen te szeretnéd.
Ha belemegy, utána meg ráérez az ízére
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 22. péntek 00:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 22. péntek 00:43
Ez nem megcsalás, hiszen ott vagy, hiszen te szeretnéd.
Ha belemegy, utána meg ráérez az ízére

Törölt felhasználó (4494152)
VIP

Mostanában már nagyon sokat fantáziálok hogy egy velünk egykorú, jó méretű srác megdugja a nejem, és én ezt közben nézem. Egy barátomat próbáltam rá venni hogy csábitsa el és duja meg de még nem ment bele. És már a nejemmel is bexélgettem kocsikázás közben hogy a haverem mennyire szeretne lefeküdni vele, ő mit szólna hozzá de bár kicsit elgondolkodott rajta nem igazán tetszett neki az hogy én miről beszélek a sráccal, hátha hamarosan össze tudom hozni. Valakinek esetleg tapasztalat? Szivesen venném ha megosztaná velem..