takarítottam a topicban
mindenki figyeljen az admin hsz-ére..ez nem társkereső és hírdető téma...véleményeket írjatok csak (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 16:08
mindenki figyeljen az admin hsz-ére..ez nem társkereső és hírdető téma...véleményeket írjatok csak (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

Mielött még átcsapna a topic párkeresö chat-be van kölön erre szakosodott topic ott lehet keresgélni ill.hirdetni!
már mi is majdnem eljutottunk a szexig más párral csak rossz volt a hely és az idő...
Mielött még átcsapna a topic párkeresö chat-be van kölön erre szakosodott topic ott lehet keresgélni ill.hirdetni!
A naivitásod határtalan! Max azt állíthatod biztosan ami elmúlt, a jövőbe senki sem lát főleg ha egy másik ember jövőjéről van szó
(Ez egy válasz Macifu üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Engem is izgat a téma,még pár hónap és meg akarom dugatni a feleségem,persze jó lenne valami gruppent összehozni.
Engem maga a gondolat is izgat és persze a látvány is tüzelne.Dugja keményen egy pasi és nyög,sóhajt mennyei lehet...

Gondolod mással nem dugna szívesen csak veled?
(Ez egy válasz Macifu üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
velem ilyet a nőm nem csinálna
Valószinü igen de nemtudom elképzelni.
Már a gondolattól is merev vagyok, hogy megdugják a feleségemet....
engem is nagyon felcsigáz
Nem örülnék ,ha megtörténne
Egyszerűbb a kecskét lelőni, mint a káposztást megszüntetni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 08:16

Törölt felhasználó (26894)

És minden bizonnyal ezzel meg is oldanád a problémát. Az ilyen esetben egyedüli megoldás (hatékony), a dugóspali bajának alapos ellátása. És többet azután beton, hogy nem mer próbálkozni. Egy ideig biztos hogy nem. Legalábbis ő nem. Lehet hogy egy másik, harmadik stb. igen, de legfeljebb majd őket is kiütöd egyenként, vagy akár egyszerre, hogy ne keljen mindegyikkel külön - külön foglalkozni.
És minden bizonnyal ezzel meg is oldanád a problémát. Az ilyen esetben egyedüli megoldás (hatékony), a dugóspali bajának alapos ellátása. És többet azután beton, hogy nem mer próbálkozni. Egy ideig biztos hogy nem. Legalábbis ő nem. Lehet hogy egy másik, harmadik stb. igen, de legfeljebb majd őket is kiütöd egyenként, vagy akár egyszerre, hogy ne keljen mindegyikkel külön - külön foglalkozni.
(Ez egy válasz Mivvan üzenetére (2007. 05. 05. szombat 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 05. szombat 10:43

Én biztos szétütném ha vki a csajomat dugná,utána meg a bnőm haját tépném ki szálanként
Na jó nem vok ilyen aggressziv ám,de a pali biztos kapna két állast.

Bárkinek bármi problémája kérdése lenne a témával kapcsolatban írjon privibe,szívesen segítünk,illetve ha közhasznú az érdekesség ide is írhat bárki. zimmi muff tár
Párommal nagyon szeretjük egymást,mégis sokszor a testi vágyaknak nehéz ellenállni.
Elhatároztuk,ne egymás háta mögött lépjünk félre,mert az sokkal rosszabb az embernek elvieslni.
Inkább fiatalon egymás előtt kéne.
Vicc,hogy mióta így csináljuk,erősebb,biztosabb,és stabilabb a kapcsolatunk.
Bár a hölgy tagnak először kicsit nehezebb elfogadni,ha a szeretett párját más nővel látja,de ő is kap azonnal akár 2 pasit is.
Szóval sokkal jobb érzés és nagyobb élmény így ha többesben vagyunk.
Még egy fontos dolog akárkivel nem megy,csak hasonló gondolkodású nem letámadós,mégse csak kávé mellett fantáziáló párokkal lehet szerintünk.
Tervezünk is olyat,hogy kis házibuli,ahol 3 - 4 pár van és persze nem ott derül ki,hogy féltékenyek vagyunk a másikra.A hossza simizés,kényeztetés híve vagyunk,nem azonnal a dugásé a főszerep.
Elhatároztuk,ne egymás háta mögött lépjünk félre,mert az sokkal rosszabb az embernek elvieslni.
Inkább fiatalon egymás előtt kéne.
Vicc,hogy mióta így csináljuk,erősebb,biztosabb,és stabilabb a kapcsolatunk.
Bár a hölgy tagnak először kicsit nehezebb elfogadni,ha a szeretett párját más nővel látja,de ő is kap azonnal akár 2 pasit is.
Szóval sokkal jobb érzés és nagyobb élmény így ha többesben vagyunk.
Még egy fontos dolog akárkivel nem megy,csak hasonló gondolkodású nem letámadós,mégse csak kávé mellett fantáziáló párokkal lehet szerintünk.
Tervezünk is olyat,hogy kis házibuli,ahol 3 - 4 pár van és persze nem ott derül ki,hogy féltékenyek vagyunk a másikra.A hossza simizés,kényeztetés híve vagyunk,nem azonnal a dugásé a főszerep.
kár hogy a pasim nem így gondolja!Én is ezt szeretném
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 16. péntek 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 16:23
Törölt felhasználó (19864)

De jó lenne, ha a feleségem is így gondolná.Nagyon szeretném látni, ahogy élvez egy másik férfival, és Én pedig simogatom őt.
És miért pont a pali? Talán ő monda, hogy hű lesz hozzád? Akkor lehet te egy .... na ebbe bele sem merek gondolni
(Ez egy válasz Mivvan üzenetére (2007. 05. 05. szombat 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 05. szombat 10:43

Én biztos szétütném ha vki a csajomat dugná,utána meg a bnőm haját tépném ki szálanként

Ha csak izgalmi állapotban tudod elfogadni és normál esetben nem akkor inkább ne! Félő utána megbánod. Amikor eljutsz odáig, hogy normál esetben is izgat a dolog akkor valszeg amikor sorrakerül a dolog mégizgatóbbá válik. Engem mindig izgatott a téma és amikor részem volt benne feledhetetlen élményekkel gazdagodtam, demondom, előbb juss el odáig, hogy ne csak izgalmi állapotban gondolj rá pozitívan
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 03:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 29. vasárnap 03:32

Törölt felhasználó (58613)

Sokszor fantáziálok arról izgalmi állapotban hogy a kedvesemet(menyasszony)mások kényeztetik szexuálisan!Viszont ha belegondolok normál esetben nem birnám elviselni!!!Mi a baj velem mit tegyek?Hozzam össze egy pasival vagy tartsam meg?a nőt?
az összes társkereső, negédesen csicsergő párbeszédet kitöröltem, használjátok a név melletti borítékot vagy a chat szobát a témához nem illő párbeszédekre