Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 82 83 84 85 86 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#17952   2021. 05. 06. csütörtök 19:53
puby09 puby09
Nincs igazad! Van olyan hely az oldalon ahol nagyon-nagyon kemény kritikát lehet írni büntetlenül. Dühöngő szoba (spontán állati ÖNkitörések) topik
Oda hivtalak az egyik üziben amit még nem voltál hajlandó elolvasni beka3
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 06. csütörtök 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4293192)
2021. 05. 06. csütörtök 16:29
Miért nem nyit az oldal egy ilyen témát ezzel is elkerülve a jövőben a kellemetlenségeket félreértéseket? Mert igazából a topic leírásba benne van az is hogy " ha kétségeid vannak ha vélemenyed van róla, ha kérdésed van" Szerintem jó ötlet. Mert vannak akiket ezek is érdekelnek. És nem feltétlenül a tömény szexről lehetne beszélgetni Mert így olyan mintha akiknek más vélemenye van netán eltér a többségétől, ami nem feltétlenül pozitív azokra rosszallóan néznének. Az éremnek két oldala van. Vagyis legalább. Szóval jogosan érezhetik azt a felhasználók hogy ha nem élménybeszámolókat ír vagy megkérdőjelez valamit, vagy csak vélemenyez amelye igenis kijelentésekkel jár akkor nem tud megnyilvánulni az oldalon és az oldal még bünteti is őt. A két érintett levelezése, beszélgetése nekem jól esett mert elgondolkodtatott. Örültem hogy nem lettek tiltva törölve a hozzászólásaik. De utána megint olyan stílusú hozzászólások jöttek ami a kulturált beszélgetésből feszültségbe ment át. Így be kellett avatkozniuk hozzá kell tegyem hogy szerintem későn és rosszul. De mindez amit leírtam szintén csak egy vélemény. Nem szeretnék megbántani vele senkit sem. A véleményem a sajátom. Semmilyen csoportot, közösséget nem képviselek. Csak a sajátom. Nincs problémám sem a nőkkel sem a férfiakkal sem az oldalon lévő párokkal.
#17951   2021. 05. 06. csütörtök 18:22
X Törölt felhasználó (4237032)
Szerintem jól mondod, a határok el tudnak mosódni, ezeknek ezernyi variánsai lehetnek, átfedések, stb. Azt hiszem mindannyian ismerjük a periodicitásokat, a vágyak feltámadását majd lankadását bizonyos irányok, fétisek iránt. Ráadásul olyan szinten tudnak mozogni ezek a dolgok, hogy BDSM-ben erre is van egy külön kifejezés: switch. A switch egy olyan személy, aki a hangulata, kedve, a körülmények és a partnerével megélt aktuális kémia alapján néha domináns, néha alárendelt szerepet vesz fel, és ez nem csak kizárólag szexualitásban nyilvánulhat meg. Szóval igen, a kategóriák arra valók, hogy az általános tendenciákat hozzávetőlegesen be lehessen sorolni bizonyos értelmezési paradigmák alapján, de a valóságban ezek mind mentális falak, szobák, az emberek sokkal változatosabban és szabadabban élnek, ezért nem is kell túl komolyan venni. Jó önismeret, meg érdekesség azoknak, akik szeretnek foglalkozni a mögöttes dolgokkal, de egyébként nyugodtan le lehet tojni az egészet, és egyszerűen csinálni, amit a párkapcsolat szeret és elvisel. Ami veszélyes, az a nagy általánosítás és degradálás, miszerint mindenki vagy ilyen vagy olyan, és tuti bukásra van ítélve - azt remélem az állító is belátta, hogy rendkívül kevés ismeretekre alapozott egy véleményt és ítéletet, amit érdemes volt helyre tenni - ha nem is sikerült, de szerintem ez egy jó beszélgetés volt - vagy lett volna. Na de több szót nem érdemel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 06. csütörtök 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2021. 05. 06. csütörtök 15:44
De ezen kategóriák közt eléggé el tudnak mosódni a határok, nem?

Nálunk a párom azon kívül, hogy élvezi a dupla fériftest nyújtotta dolgokat, azaz a fizikai részt, agyilag közben azt élvezi, hogy az én tudtommal, a szemem láttára "rosszkislánykodik", magyarán micsoda kurva, hogy ő ezt megcsinálja. És ugyanakkor egy harmadik része a dolgonak a barátunk felé irányul, ahol a párom élvezi, hogy egy "idegen" hímnemű egyed őt kihasználva akar elélvezni. És ezek persze mind egyszerre jönnek.
Nyilván ezeknél (mint a társadalmilag elfogadott egy férfi+egy nő szexnél is) alapból számít, hogy valaki fizikailag vagy lelkileg éli meg az aktust, tehát hogy elég neki egy szép test látványa az akcióhoz, vagy valami minimális kötődés is kell hozzá, mert anélkül nem megy. Az érzelmi beállítottságúaknál gondolom erősebben jelentkezhet az általad is említett sémák valamelyike. A fizikaiaknak mindegy, hogy mikor, kivel, milyen alá-mellé-fölérendelt viszonyban kell kefélniük, csak farok és/vagy lyuk legyen, és el lehessen élvezni.

Az alezredes úrhoz hasonlóan én sem éreztem egy pillanatig sem soha, hogy megalázó lenne bármelyikünknek a párom megosztása egy másik férfival. Sőt, inkább erősen bizalmi a kérdés, nekem is fontos volt a kiválasztásnál, hogy az illető agyilag is megfeleljen a mércének, nem véletlen, hogy elég jó haverok lettünk, és van pár közös dolgunk a közös szexen kívül is. Ez a haverság heteró alapon megy, egyikünk sem vonzódik a másikhoz. Egyszerűen csak közös az agybajunk, azaz szeretjük, ha egy nő két farokkal múlatja az időt. nyes
#17950   2021. 05. 06. csütörtök 17:26
tallerosyzebulon tallerosyzebulon
A párom ma épp ilyennel lepett meg. Dugás közben elkezdte nyalni, szopni az ujjamat, hol finoman, hol erőteljesen de olyan izgatóan, hogy azt hittem az ujjamban is van erogén zónám. Nem is hagyta abba, két-három orgazmuson keresztül a szopta az ujjam.
Persze mondtam neki, hogy ugye milyen jó lenne most egy igazi farok az ujjam helyett, de csak mosolygott nem szólt semmit. smile
Remélem hamarosan ki is mondja amit most csak gondol.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 06. csütörtök 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 06. csütörtök 15:44

Nálunk a párom azon kívül, hogy élvezi a dupla fériftest nyújtotta dolgokat, azaz a fizikai részt, agyilag közben azt élvezi, hogy az én tudtommal, a szemem láttára "rosszkislánykodik", magyarán micsoda kurva, hogy ő ezt megcsinálja. És ugyanakkor egy harmadik része a dolgonak a barátunk felé irányul, ahol a párom élvezi, hogy egy "idegen" hímnemű egyed őt kihasználva akar elélvezni. És ezek persze mind egyszerre jönnek.
Nyilván ezeknél (mint a társadalmilag elfogadott egy férfi+egy nő szexnél is) alapból számít, hogy valaki fizikailag vagy lelkileg éli meg az aktust, tehát hogy elég neki egy szép test látványa az akcióhoz, vagy valami minimális kötődés is kell hozzá, mert anélkül nem megy. Az érzelmi beállítottságúaknál gondolom erősebben jelentkezhet az általad is említett sémák valamelyike. A fizikaiaknak mindegy, hogy mikor, kivel, milyen alá-mellé-fölérendelt viszonyban kell kefélniük, csak farok és/vagy lyuk legyen, és el lehessen élvezni.

Az alezredes úrhoz hasonlóan én sem éreztem egy pillanatig sem soha, hogy megalázó lenne bármelyikünknek a párom megosztása egy másik férfival. Sőt, inkább erősen bizalmi a kérdés, nekem is fontos volt a kiválasztásnál, hogy az illető agyilag is megfeleljen a mércének, nem véletlen, hogy elég jó haverok lettünk, és van pár közös dolgunk a közös szexen kívül is. Ez a haverság heteró alapon megy, egyikünk sem vonzódik a másikhoz. Egyszerűen csak közös az agybajunk, azaz szeretjük, ha egy nő két farokkal múlatja az időt. nyes
#17949   2021. 05. 06. csütörtök 16:33
X Törölt felhasználó (4293192)
Ezt az oldalnak írtam. A supervisor tegnapi válaszára. (18 54)
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 06. csütörtök 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4293192)
2021. 05. 06. csütörtök 16:29
Miért nem nyit az oldal egy ilyen témát ezzel is elkerülve a jövőben a kellemetlenségeket félreértéseket? Mert igazából a topic leírásba benne van az is hogy " ha kétségeid vannak ha vélemenyed van róla, ha kérdésed van" Szerintem jó ötlet. Mert vannak akiket ezek is érdekelnek. És nem feltétlenül a tömény szexről lehetne beszélgetni Mert így olyan mintha akiknek más vélemenye van netán eltér a többségétől, ami nem feltétlenül pozitív azokra rosszallóan néznének. Az éremnek két oldala van. Vagyis legalább. Szóval jogosan érezhetik azt a felhasználók hogy ha nem élménybeszámolókat ír vagy megkérdőjelez valamit, vagy csak vélemenyez amelye igenis kijelentésekkel jár akkor nem tud megnyilvánulni az oldalon és az oldal még bünteti is őt. A két érintett levelezése, beszélgetése nekem jól esett mert elgondolkodtatott. Örültem hogy nem lettek tiltva törölve a hozzászólásaik. De utána megint olyan stílusú hozzászólások jöttek ami a kulturált beszélgetésből feszültségbe ment át. Így be kellett avatkozniuk hozzá kell tegyem hogy szerintem későn és rosszul. De mindez amit leírtam szintén csak egy vélemény. Nem szeretnék megbántani vele senkit sem. A véleményem a sajátom. Semmilyen csoportot, közösséget nem képviselek. Csak a sajátom. Nincs problémám sem a nőkkel sem a férfiakkal sem az oldalon lévő párokkal.
#17948   2021. 05. 06. csütörtök 16:29
X Törölt felhasználó (4293192)
#17947   2021. 05. 06. csütörtök 15:44
X Törölt felhasználó (3989732)

(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 06. csütörtök 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4237032)
2021. 05. 06. csütörtök 13:45
Talán könnyebben megfogható, ha egy gangbang irányából közelítjük a kérdést. Nagyon nem mindegy, hogy a nő a kurva, akin mindenki végigmegy, vagy a nő a ház úrnője, és a résztvevők abban a megtiszteltetésben részesülhetnek, hogy megélhetik vele az orgazmust. Mind a két csoportnak nagy tábora van, mind a kettő aktusában hasonló, viszont a motiváció, az érzelmek és az egész szertartás mögött húzódó energiák teljesen mások. Így lesz a cuckoldon belül egy férfi cuck, master vagy stag, így lesz a nő hotwife, slut vagy vixen. Attól függ, hogy a történetet milyen kontextusban élik meg együtt.
#17946   2021. 05. 06. csütörtök 13:45
Talán könnyebben megfogható, ha egy gangbang irányából közelítjük a kérdést. Nagyon nem mindegy, hogy a nő a kurva, akin mindenki végigmegy, vagy a nő a ház úrnője, és a résztvevők abban a megtiszteltetésben részesülhetnek, hogy megélhetik vele az orgazmust. Mind a két csoportnak nagy tábora van, mind a kettő aktusában hasonló, viszont a motiváció, az érzelmek és az egész szertartás mögött húzódó energiák teljesen mások. Így lesz a cuckoldon belül egy férfi cuck, master vagy stag, így lesz a nő hotwife, slut vagy vixen. Attól függ, hogy a történetet milyen kontextusban élik meg együtt.
#17945   2021. 05. 06. csütörtök 13:34
Úgy kerül kapcsolatba a stag-vixen vonal, hogy mivel a feleség - vagy a férj egy másik partnerrel is szexuális kapcsolatot létesít, így cuckoldnak, vagy cuckqueen-nek minősülnek. A hozzászólásomban annyit tévedtem, hogy gyakorlatilag a swinger párok tagjai is ide tartoznak.

Ha maradunk annál a vonalnál, hogy kizárólag a feleséget osztjuk meg más férfival, három fő kategóriával találkozom. Az egyik esetben a férj alárendelt, mazochista, és a megszégyenítés tudatosan része. Ez egy közismert BDSM, a nő a szadista, a férfi a mazochista. A második legismertebb, amikor a férfi a master, a nő pedig egy pet, kisállat, vagy szolga. Ez is egy nagyon közismert vonala a BDSM-nek, a nő feltétel nélküli alárendelt szerepben van, még pontosabban tárgyként, eszközként, szexuális rabszolgaként redukálódik, ahol az ura parancsára válogatás nélkül szexuális aktust kell folytatnia bárkivel, akit az ura megjelöl, beszervez. Ezt master - slut jelzővel is szokták illetni, viszont a nő nem pénzért, hanem az ura parancsára kurva. Szélsőséges esetben ez a master-slave kapcsolat kiterjedhet a szexualitáson kívül a valós kapcsolatra is, és nagyon komoly szerződéseket kötnek egymással a felek, mielőtt belevágnak. És a harmadik nagyon általános, de ritkábban megnevezett vonal a stag - vixen kapcsolat, ahol nincs alá és fölérendelt szerep. Gyakran a bevont partnert úgy kell elképzelni, mint a férj kiterjesztett farkát. Ugyanakkor nem mindig van leválasztva a testiség az érzelmektől, ilyenkor ezt a kapcsolatot a köznyelv poliamor, vagy nyitott kapcsolatnak nevezi. Ha egy nyílt kapcsolatban élő férj - feleség nem a szeretet hiánya vagy egyéb egymással ki nem élhető vágyak miatt nyit, hanem az önzetlen odaadás, örömszerzés a motiváció, a BDSM világában erre gyakran stag-vixen kapcsolatként hivatkoznak. A férj egyfajta "őre", gondoskodója a nőnek, és fordítva. Tehát ebben az esetben nem magán a szexuális aktus okozta orgazmuson, hanem sokkal inkább az aktus intimitásának felajánlásán, annak lehetővé tételén és az abból visszaáramló hálán, örömön és abszolút köteléken van a hangsúly.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 06. csütörtök 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)
2021. 05. 06. csütörtök 12:32
Ez nekem új volt. Mi ez a stag - vixen dolog? És hogyan van ez kapcsolatban a cuckold-al? confused
#17944   2021. 05. 06. csütörtök 12:54
X Törölt felhasználó (104575) VIP
Engem az nem izgatott hogy megaláztak volna, mert nem aláztak meg, mert ha így lenne nem lettem volna benne.
Nem hiszem hogy pszichológushoz kéne fordulnom, mert szerintem ép az elmém.
Azt sem gondolom, magasröptű, vagy mélyenszántó elmélkedéssel kéne meggyőzni itt egymást, mert erre nincs szükség.
somkesz önként kerültem, kerültünk ebbe a helyzetbe, nem is egyszer, de szerintem senkinek sem volt a helyzet hátrányos.
A barátunknak a legkevésbé, a párom is bírta a helyzetet, én meg szerettem nézni mindezt, de nem megalázva, és másnap nem kellett pszichológushoz se mennem.
#17943   2021. 05. 06. csütörtök 12:32
X Törölt felhasználó (895053)
Ez nekem új volt. Mi ez a stag - vixen dolog? És hogyan van ez kapcsolatban a cuckold-al? confused
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 04. kedd 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4237032)
2021. 05. 04. kedd 21:29
Természetesen tegeződjünk, egyébként is ez a szokás smile Azért hoztam fel kizárólag a cuckoldot és a megcsalást, mert értelmezésem szerint a cuckold kapcsolatokról alkottál véleményt. Az utóbbi évtizedben rengeteget beszélgettem párokkal, és tapasztalok általános sémákat. De pontosan azért, mert a feleség/férj megosztás mögött zajló események nagyon összetettek, a réteg is próbálja alkategorizálni magát. Elfogadom, hogy a legközismertebb vonal az alérendelt férj, megszégyenített szerepben, de szerintem ennél nagyobb százalékot képviselnek azok, akik simán csak biszexuálisak, vagy látens melegek. Ők úgy élik meg, mintha nem a feleségüket dugná a fiú, hanem rajta keresztül őket is. El tudom fogadni, hogy ezek a kapcsolatok (főleg, ha önhazugságon alapulnak) nagyobb veszélyben vannak, de tényleg sok példa van arra, hogy egyébként az élet egyéb területén sikeres ember pontosan meg tudja adni azt a biztonságot és presztízst, amire a nő vágyik, a fizikai gyönyöröket meg (akár mindketten) mástól kapják meg. Viszont a tapasztalatok alapján azok, akik ezt az egészet örömteli eseményként, együtt élik meg, pont nem ezt az irányt képviselik. Teljesen egyet értek veled, hogy van érzelmi következménye a dolognak. Még azok körében is, akik abszolút leválasztják testiséget, hiszen maga az esetleges kiégés is egyfajta következmény, ezt a swingerek is megélik. Azt is elfogadom, hogy kiszámíthatatlan lehet, de azért egy tényleg összeszokott, magas szintű szövetségben jó eséllyel meg lehet becsülni a következményeket. A szabályok arra vannak, hogy amikor felfedezzük, hogy rossz az irány, közbe tudjunk avatkozni. Nem egy legyintéssel próbáltam elintézni a gondolatmenetet, hanem arra próbáltam rávilágítani, hogy a működő kapcsolatok - és kizárólag a cuckold értelmezési viszonylatban - , nem feltétlenül alárendeltek (sőt). A stag - vixen kapcsolatokkal többet találkozom - és ez valószínűleg meg is erősíti azt, hogy ez a vonal éli túl könnyebben a non-monogámiát - így lesz részigazság, amit írtál. Végül az abszolút többségről (beleértve az összes fantáziálót) az én tapasztalatom az, hogy az egésztől inkább azt remélik, így ők is félrekefélhetnek (és főként épp ezért ragaszkodnak pl a párcseréhez). Nem tudom, hogy ez mennyire szól a szeretetről, de a legtöbben maradnak fantáziánál. Összegezve tehát, tudtommal a cuckold fétis egy gyűjtőkategória, amin belül valóban szerepel az alárendelt cuckold (és cuckquean) irányzat, de ugyanide tartozik a stag-vixen vonal, a polyamoria, etikus non-monogámia, és meglátásom szerint az utóbbi kapcsolatok (és variánsaik) képviselik a többséget (fenntartom a tévedés jogát, ez csak az én tapasztalatom). Persze a swinger is megoldás, de nem része a cuckoldnak - lehet átfedés, másoknál viszont szóba sem jöhet. Végül, amiről te beszélsz, hogy kik kampányolnak a cuckold mellett, én ezt nem így látom. A legtöbben, akik beszállnának harmadiknak, egyedülálló pasik, akiknek már mindegy, csak legyen végre egy punci - fogalmuk sincs a cuckoldról.
#17942   2021. 05. 06. csütörtök 11:44
X Törölt felhasználó (4545452)
Sziasztok . Pàrom még nem volt megreszeltetve igaz volt egy sztori , nyali stb de àtélném
#17941   2021. 05. 06. csütörtök 11:14
GG Supervisor GG Supervisor VIP Admin
Ez társkeresős hirdetés volt, ezért lettél tiltva. Ebbe a topicba csak élménybeszámolók jöhetnek
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 05. szerda 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4521202)
2021. 05. 05. szerda 16:33
NAGYON SZUPER NÉMELYIK ADMIN- A SEMMIÉRT ___ IS ____ LETILT smile gratula, az oldal teljesen jó, de némely admin kissé túljátssza a szerepét és ISTENNEK- ISTENNŐNEK képzeli magát - - - hagyjuk is :

Nem lehetséges a hozzászólás, le lettél tiltva! A tiltás oka: Nem társkereső topic! Csak élménybeszámolók! A HIRDETŐK TILTÁSRA kerülnek! Használd a Társkereső megfelelő témáját! Hozzászólásod: "Szia A pasimmal lennek, neznenk part élőben ! Privat uziket kérnék. Tehat part …. Ezt csak megismetlem mert sokan nem ertik sajna." (A tiltás vége: ma 14:44)
#17940   2021. 05. 06. csütörtök 09:21
"A cuckoldot az izgatja, hogy öt megalázzák." Dehát ez NEM IGAZ smile Épp ezt próbáltam - feleslegesen - a közönség tudtára adni, hogy fogalmi zavar van. Definíciója szerint a cuckold az a férj, akinek a felesége más férfival is szexuális kapcsolatot létesít. Definíció szerint egy simán megcsalt férj is cuckold. Pont ezt próbáltam helyre hozni, hogy a cuckold egy nagyobb mélységgel rendelkező gyűjtőfogalom, aminek egyik közismert ágazata a megalázott férj, de ez a vonal csak részhalmaza a teljesnek.
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2021. 05. 06. csütörtök 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 06. csütörtök 07:35
Igen is nem is. A cuckoldot az izgatja, hogy öt megalázzák. Közellebb àll az S/M-hez. Engem például nagyon izgat ha a feleségemet dugják, de mindenképpen részt akarok venni benne. Az a része izgat, amikor olyat csinálunk, amihez kettesben nem áll rendelkezésre elegendö szerszám. Ez nem jelenti azt, hogy amikor én pihenek akkor ok nem folytathatjak, de az inkább egy pornofilm szintü elmény.
Talàn ugy fogalmaznám meg, hogy a cuckold számára ez önmagárol szol, az ö akarja az alárendelt szerepet megtapasztalni. A hozzám hasonlok számára ezzel szemben a feleségröl. Neki akarunk extra élmény nyujtani. A kettö persze atfedi egymást, de nem teljesen.
#17939   2021. 05. 06. csütörtök 08:18
MILF-shooter MILF-shooter
Itt viszont nem tudom ki volt az admin, de mintha tényleg el lenne kicsit tévedve. Ez elég nagy logikai bukfencnek tűnik, érvelésből nem igazán menne át lookaround
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2021. 05. 05. szerda 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
GG Supervisor VIP Admin
2021. 05. 05. szerda 18:54
A topic címe: Izgat, ha megdugják a feleségemet. Kérjük a leírtaknak megfelelő véleményeket, tapasztalatokat posztoljatok! Ha nincs feleséged, vagy nem élvezed a fenti helyzetet, akkor ne ide posztolj! Nyiss egy másik topicot, ahol ki lehet vesézni esetlegesen milyen veszélyekkel járhat a párok számára egy ilyen helyzet. Nem beszélve arról, hogy a cuckold téma egy speciális szegmens, nem kimondottan arról szól, hogy a férjet izgatja, ha a feleségét megdugják.
Tehát: IDE olyanokat várunk, akiket izgat ha megdugják a feleségüket!
#17938   2021. 05. 06. csütörtök 08:16
MILF-shooter MILF-shooter
Ez mondjuk teljesen jogos, ha nem társkeresős topicba lett beírva. Ez egy konkrét "hirdetés". Most nem teljesen értem a felháborodás alapját.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 05. szerda 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4521202)
2021. 05. 05. szerda 16:33
NAGYON SZUPER NÉMELYIK ADMIN- A SEMMIÉRT ___ IS ____ LETILT smile gratula, az oldal teljesen jó, de némely admin kissé túljátssza a szerepét és ISTENNEK- ISTENNŐNEK képzeli magát - - - hagyjuk is :

Nem lehetséges a hozzászólás, le lettél tiltva! A tiltás oka: Nem társkereső topic! Csak élménybeszámolók! A HIRDETŐK TILTÁSRA kerülnek! Használd a Társkereső megfelelő témáját! Hozzászólásod: "Szia A pasimmal lennek, neznenk part élőben ! Privat uziket kérnék. Tehat part …. Ezt csak megismetlem mert sokan nem ertik sajna." (A tiltás vége: ma 14:44)
#17937   2021. 05. 06. csütörtök 08:08
CDKS CDKS VIP
Teljesen igazat adok. Ez a része izgató a legjobban és így ahogy megfogalmaztad!
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2021. 05. 06. csütörtök 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen is nem is. A cuckoldot az izgatja, hogy öt megalázzák. Közellebb àll az S/M-hez. Engem például nagyon izgat ha a feleségemet dugják, de mindenképpen részt akarok venni benne. Az a része izgat, amikor olyat csinálunk, amihez kettesben nem áll rendelkezésre elegendö szerszám. Ez nem jelenti azt, hogy amikor én pihenek akkor ok nem folytathatjak, de az inkább egy pornofilm szintü elmény.
Talàn ugy fogalmaznám meg, hogy a cuckold számára ez önmagárol szol, az ö akarja az alárendelt szerepet megtapasztalni. A hozzám hasonlok számára ezzel szemben a feleségröl. Neki akarunk extra élmény nyujtani. A kettö persze atfedi egymást, de nem teljesen.
#17936   2021. 05. 06. csütörtök 08:07
X Törölt felhasználó (4545452)
Izgalmas lehet àt élném
#17935   2021. 05. 06. csütörtök 07:55
Igen, ez megvan; de akkor is a feleségét dugják, nem? Nem egy idegent. smile

A többivel egyetértek, nálam - illetve nálunk - is ez a szitu. Egyetlen alkalommal jött ki úgy, hogy én pár napig nem voltam itthon, az állandó partnerünk viszont más, egyéb okból kellett jöjjön, és jó pár előzetes telefonba került, mire leegyeztettük (a párom, a barát meg én), hogy persze, jöjjön, és ha esetleg megkívánják egymást, akkor hajrá. Volt is némi akció, előtte-utána telefon, érdekes módon az is éppolyan izgalmas volt, mint amikor én is ott vagyok. Viszont a hármast még mindig jobban szeretjük, így maradtunk azon a vonalon.
#17934   2021. 05. 06. csütörtök 07:35
Krumplisteszta Krumplisteszta
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 06. csütörtök 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 06. csütörtök 07:04
" a cuckold téma egy speciális szegmens, nem kimondottan arról szól, hogy a férjet izgatja, ha a feleségét megdugják."

Nincs itt valami ellentmondás? smile
#17933   2021. 05. 06. csütörtök 07:04
" a cuckold téma egy speciális szegmens, nem kimondottan arról szól, hogy a férjet izgatja, ha a feleségét megdugják."

Nincs itt valami ellentmondás? smile
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2021. 05. 05. szerda 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
GG Supervisor VIP Admin
2021. 05. 05. szerda 18:54
A topic címe: Izgat, ha megdugják a feleségemet. Kérjük a leírtaknak megfelelő véleményeket, tapasztalatokat posztoljatok! Ha nincs feleséged, vagy nem élvezed a fenti helyzetet, akkor ne ide posztolj! Nyiss egy másik topicot, ahol ki lehet vesézni esetlegesen milyen veszélyekkel járhat a párok számára egy ilyen helyzet. Nem beszélve arról, hogy a cuckold téma egy speciális szegmens, nem kimondottan arról szól, hogy a férjet izgatja, ha a feleségét megdugják.
Tehát: IDE olyanokat várunk, akiket izgat ha megdugják a feleségüket!

... 82 83 84 85 86 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!