Ahogy meglepett edina35 hsz-e, úgy a Tiéddel sem tudok most azonosulni.
Nem gondolnám, hogy az előélete miatt ítélkezni kéne felette. Szerintem sem összeegyeztethető a hsz-e, azaz a "felháborodása", a korábbi életmódjával, azonban azt sem tartom helyesnek, hogy a jelenlegi kapcsoalát befolyásolná, ha ezt a párjával tisztázták.
Én azt vallom, hogy mindegy, hogy milyen volt a korábbi élete valakinek, ha a jelenben megfelelő a hozzáállása.
Gondolom Téged sem az érdekelt, hogy a Nejed a Kapcsolatotok elött milyen életet élt, hanem az, hogy Veled legyen meg jól.
Egy kicsit mindkettőtöknek igaza van, de nyilván a saját szemszögetekből.
A vége szerintem ugyanaz, mindenki maga (azaz párjával közösen) dönti el, hogy mi fér bele a házaséletébe. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 10:54
Nem gondolnám, hogy az előélete miatt ítélkezni kéne felette. Szerintem sem összeegyeztethető a hsz-e, azaz a "felháborodása", a korábbi életmódjával, azonban azt sem tartom helyesnek, hogy a jelenlegi kapcsoalát befolyásolná, ha ezt a párjával tisztázták.
Én azt vallom, hogy mindegy, hogy milyen volt a korábbi élete valakinek, ha a jelenben megfelelő a hozzáállása.
Gondolom Téged sem az érdekelt, hogy a Nejed a Kapcsolatotok elött milyen életet élt, hanem az, hogy Veled legyen meg jól.
Egy kicsit mindkettőtöknek igaza van, de nyilván a saját szemszögetekből.
A vége szerintem ugyanaz, mindenki maga (azaz párjával közösen) dönti el, hogy mi fér bele a házaséletébe. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (26894)

Én nem tudom, hogy milyen feleség vagy, s leszel, azt sem tudom megítélni, hogy mennyire adod meg a párodnak a maximumot - ahogy Te írod - "nem keveset". De hogy egy örömlány (valamikori) háborodik fel, illetve csodálkozik el az "izgat ha megdugják a feleségemet" kifejezésen csak azért, mert ő az ipart még házasság előtt művelte, az számomra enyhén szólva is nevetséges, morbid, vagy nem is tudom milyen volna rá a legmegfelelőbb kifejezés. Hogy mik a hitvesi szeretet szavai, azt én egyértelműen ide nem tudom leírni, gondolom mindenkinél változó. De az biztos, hogy a: - kurva voltam ugyan drágám, de most már csak téged szeretlek, mert már épp eléggé kiéltem magam előtted - se tenném a hitvesi szeretet szótárába. Legalábbis én nem. Még akkor sem, ha én valóban szeretném megdugatni a feleségem és szívesen nézném ahogy kefélik. Ugyanis ez nálunk a hitvesi szeretet fogalmába belefér - sőt. Gondolom nálatok a nem épp kristálytisztának nevezhető múltad fér bele, pedig gondolom nem igazán szűrted ki a múltban klienseid a szerint, melyik házas és melyik az aki még nem esküdött hűséget.
Én nem tudom, hogy milyen feleség vagy, s leszel, azt sem tudom megítélni, hogy mennyire adod meg a párodnak a maximumot - ahogy Te írod - "nem keveset". De hogy egy örömlány (valamikori) háborodik fel, illetve csodálkozik el az "izgat ha megdugják a feleségemet" kifejezésen csak azért, mert ő az ipart még házasság előtt művelte, az számomra enyhén szólva is nevetséges, morbid, vagy nem is tudom milyen volna rá a legmegfelelőbb kifejezés. Hogy mik a hitvesi szeretet szavai, azt én egyértelműen ide nem tudom leírni, gondolom mindenkinél változó. De az biztos, hogy a: - kurva voltam ugyan drágám, de most már csak téged szeretlek, mert már épp eléggé kiéltem magam előtted - se tenném a hitvesi szeretet szótárába. Legalábbis én nem. Még akkor sem, ha én valóban szeretném megdugatni a feleségem és szívesen nézném ahogy kefélik. Ugyanis ez nálunk a hitvesi szeretet fogalmába belefér - sőt. Gondolom nálatok a nem épp kristálytisztának nevezhető múltad fér bele, pedig gondolom nem igazán szűrted ki a múltban klienseid a szerint, melyik házas és melyik az aki még nem esküdött hűséget.
Szia!
Bocsi, nem szeretnék sértő lenni és valószínűleg a jelenlegi párodnak arany élete van Melletted!
Mindenesetre kicsit meglepett ezen Hozzászólásod tartalmát illetően, az utána következők!
Félre ne érts, egyáltalán nem ítélem el a dolgot, csak ez a "kis felháborodás" nem épp Tőled hangzott hitelesen.
Valószínűleg jó feleség Vagy, (vagy Leszel) ahogy azt mondani szokták "kiélted Magad", ám sokak épp fordítva vannak ezzel. Idősebb korukra jönnek rá, hogy vannak dolgok, amik kimaradtak az életükből és ezért vállalnak be (külső szemlélőnek) erkölcstelennek tűnő dolgokat.
Véleményem szerint, a szex is olyan mint az élet bármely területe, mindent szabad, ami mindkét fél számára jó. Ha valakinek a párja kellemesen éli meg, ha más is kényezteti a feleségét és ez az asszonykának is jó, akkor szívűk joga.
Más kérdés, hogy én is hiszek a házasság szentségében, ám emberek vagyunk, mások az értékrendjeink.
Én toleráns vagyok mindenkivel szemben, szóval egészségére váljék annak, aki megosztja másokkal a hitvesét...
Bocsi, nem szeretnék sértő lenni és valószínűleg a jelenlegi párodnak arany élete van Melletted!
Mindenesetre kicsit meglepett ezen Hozzászólásod tartalmát illetően, az utána következők!
Félre ne érts, egyáltalán nem ítélem el a dolgot, csak ez a "kis felháborodás" nem épp Tőled hangzott hitelesen.
Valószínűleg jó feleség Vagy, (vagy Leszel) ahogy azt mondani szokták "kiélted Magad", ám sokak épp fordítva vannak ezzel. Idősebb korukra jönnek rá, hogy vannak dolgok, amik kimaradtak az életükből és ezért vállalnak be (külső szemlélőnek) erkölcstelennek tűnő dolgokat.
Véleményem szerint, a szex is olyan mint az élet bármely területe, mindent szabad, ami mindkét fél számára jó. Ha valakinek a párja kellemesen éli meg, ha más is kényezteti a feleségét és ez az asszonykának is jó, akkor szívűk joga.
Más kérdés, hogy én is hiszek a házasság szentségében, ám emberek vagyunk, mások az értékrendjeink.
Én toleráns vagyok mindenkivel szemben, szóval egészségére váljék annak, aki megosztja másokkal a hitvesét...
Erre szokták volt mondani"kurvából lessz a legjobb feleség"(és ezt nem sértésnek szánom)mert sztm.van benne egy csöpnyi igazság.

Pontositanék, nem ,nem tartom erkölcstelennek a "belőlük éltem" életmódot, legfeljebb mások tartják annak, hagy fogalmazzak igy.
Szoktam mondani, ez egy szabad ország, bizonyos keretek közt mindenki azt csinál amit akar, Te belőlük éltél, ez nem baj, én meg, azaz mi, néha hármasozunk egyet.
Szerintem ez azért 2007 ben már nem egy óriási bűn.
Szoktam mondani, ez egy szabad ország, bizonyos keretek közt mindenki azt csinál amit akar, Te belőlük éltél, ez nem baj, én meg, azaz mi, néha hármasozunk egyet.
Szerintem ez azért 2007 ben már nem egy óriási bűn.
Jól értem ezt a "belőlük éltem" kifejezést?
Előéletedben nem túl erkölcsös voltál, most meg megszólod azokat akik nem belőlük élve, merő szórakozásból, ingyen a szórakozás kedvéért teszik amit tesznek?
Ha az egészet rosszul értelmeztem, bocs!
Előéletedben nem túl erkölcsös voltál, most meg megszólod azokat akik nem belőlük élve, merő szórakozásból, ingyen a szórakozás kedvéért teszik amit tesznek?
Ha az egészet rosszul értelmeztem, bocs!
Kedves Edina!
5 évvel ezelőtt még a párom se tudta volna elképzelni azt amit lentebb leirtam.
Akkor ő is 35 volt, ha Nálad ez utalás a neved után a korodra.
Igy Te sem tudhatod, mikor, kivel cseppensz bele valami hasonlóba!
Tudom, de hát a szerelem!
Volt egy haverom, olyan szerelmes volt még tiz év után is a feleségébe hogy csak na, mégis minden alkalmat kihasznált egy kis "szórakozásra, tudom, mert néha én is ott voltam.
Igy Te se tudhatod, mit hoz a jövőd, jövőtök!
5 évvel ezelőtt még a párom se tudta volna elképzelni azt amit lentebb leirtam.
Akkor ő is 35 volt, ha Nálad ez utalás a neved után a korodra.
Igy Te sem tudhatod, mikor, kivel cseppensz bele valami hasonlóba!
Tudom, de hát a szerelem!
Volt egy haverom, olyan szerelmes volt még tiz év után is a feleségébe hogy csak na, mégis minden alkalmat kihasznált egy kis "szórakozásra, tudom, mert néha én is ott voltam.
Igy Te se tudhatod, mit hoz a jövőd, jövőtök!
Szerintem elég egyoldalúan, közhelyesen megközelítesz a témához. Szerintem nem zárja ki egymást a házasság és a közös szexuális igények. Akik ilyen (+1 fiú) tapasztalatra vágynak, miért ne próbálják ki a szexet így, együtt. A közös élmény inkább hozzáad, mint elvesz általában egy kapcsolatból.
A házasság kötésekor csak arra kell megesküdni,hogy kitartasz a párod melett holtomiglan holtodiglan.Hogy közben kivel szeretkezel az nincs megszabva.És nem is ezen mulik a szeretet.
http://www.goldengate.hu/amator/amator_amahun_girl/set2006061913003_page1
Ő a nejem de szivesen végig nézném
ahogy kefélik,be is szálnék.
msn cimünk:istvan660101@freemail.hu
Ő a nejem de szivesen végig nézném
ahogy kefélik,be is szálnék.
msn cimünk:istvan660101@freemail.hu
Felvettelek msn-en, jó lenne valamikor beszélnünk, mert nagyon tetszik a feleséged, és szívesen megdugnám elötted. Küldhetsz e-mailt is a zolika250@citromail.hu-ra
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 18:51
Törölt felhasználó (52833)

én is szeretném ha megdugnák előttem.
msn cimünk
istvan660101@freemail.hu
képeink.
http://www.goldengate.hu/amator/amator_amahun_pair/set2006062315033_page1
msn cimünk
istvan660101@freemail.hu
képeink.
Én is szeretném megdugatni,de párcserés szex az ami igazán izgat.A napokban rákérdeztem,hogy mi lenne ha "hívnánk" még egy párt.Egyenlőre elutasította.
én is szeretném ha megdugnák előttem.
msn cimünk
istvan660101@freemail.hu
képeink.
msn cimünk
istvan660101@freemail.hu
képeink.
én is szeretném ha megdugnák
msn cimünk
istvan660101@freemail.hu
képeink.
msn cimünk
istvan660101@freemail.hu
képeink.
Sziasztok.
Kicsit bővebben:engem régebbóta foglalkoztatott a topik cime. Olyannyira, hogy válaszoltam, egy "szivesen kameráznék párokat" vagy valami hasonló megfogalmazású srác hirdetésére, hátha.
Szokások összefutás egy kávéra, hármasban, mondom mégis hagy lássa a feleségem ki előtt vetkőzik, meztelenkedik esetleg. Aztán később telefonon, megkérdezem a srácot, volna e kedve nem csak kamerázni, hanem részt is venni a feleségemmel egy filmecske erejéig, azt mondja, már amikor összefutottunk, bizony nem csak a kamerázáson járt az esze. Kérdem otthon, mi lenne ha a srác is beszállna nem csak kamerázna? Azt mondja a párom ok, neki is szimpi volt a srác, hát legyen, lesz ami lesz.
Igy jött össze az első, nem részletezem, pici top, fehér tanga, igy fogadtuk a vendéget, aztán a vége az lett hogy nem is akart már kamerázni miután a párom hirtele beleült az ölébe!Úgyhogy én lettem a videós, ők meg a szereplők. Mit mondjak, még ma is szivesen nézzük meg felvételeket, merthogy több is lett a végén."Röviden" egyelőre ennyi, Sziasztok.
Kicsit bővebben:engem régebbóta foglalkoztatott a topik cime. Olyannyira, hogy válaszoltam, egy "szivesen kameráznék párokat" vagy valami hasonló megfogalmazású srác hirdetésére, hátha.
Szokások összefutás egy kávéra, hármasban, mondom mégis hagy lássa a feleségem ki előtt vetkőzik, meztelenkedik esetleg. Aztán később telefonon, megkérdezem a srácot, volna e kedve nem csak kamerázni, hanem részt is venni a feleségemmel egy filmecske erejéig, azt mondja, már amikor összefutottunk, bizony nem csak a kamerázáson járt az esze. Kérdem otthon, mi lenne ha a srác is beszállna nem csak kamerázna? Azt mondja a párom ok, neki is szimpi volt a srác, hát legyen, lesz ami lesz.
Igy jött össze az első, nem részletezem, pici top, fehér tanga, igy fogadtuk a vendéget, aztán a vége az lett hogy nem is akart már kamerázni miután a párom hirtele beleült az ölébe!Úgyhogy én lettem a videós, ők meg a szereplők. Mit mondjak, még ma is szivesen nézzük meg felvételeket, merthogy több is lett a végén."Röviden" egyelőre ennyi, Sziasztok.

Úgy látom egyformán gondolkozunk. Az 1 lány 2 fiú felállásnak pont az lenne a lényege, hogy a lánynak nagyon jó legyen és hatalmasakat élvezzen.
Persze ez csak az én szerény véleményem.
Ezek szerint egyébként keresgéltek valakit? (Ez egy válasz xxxg üzenetére (2007. 07. 24. kedd 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 06:43
Persze ez csak az én szerény véleményem.

Ezek szerint egyébként keresgéltek valakit? (Ez egy válasz xxxg üzenetére (2007. 07. 24. kedd 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)

nem az oda költözésről van szó,Mi olyanra gondoltunk akit tényleg azérdekel hogy egy nőt ketten kényeztetni ahogy ő szeretné nem csak dur bele.Mert ha az aszony nak az a kivánsága hogy szeretné kipróbálni a hármast akkor azt megfelelő harmadikkal tegyük nem?
Igazán nincs mit köszönnöd. A stílust nem lekezelőnek szántam, sajnálom ha olyanra sikeredett nálad. Én csak a Te általad feltett kérdésre igyekeztem válaszolni az általad használt szavak, kifejezések felhasználásával. Igaz, a harmadik odaköltözését és a pénzhazaadást nem igazán értettem minek kapcsán említed, nekem úgy tűnt, nem igazán illik a képbe, ezért nem is tudtam érdemben neked választ adni (talán). Magyarázkodnod pedig valóban szükségtelen.
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2007. 07. 24. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 21:15

Köszi a lekezelő stilust felejtsd el amit irtam semmi kedvem magyarázkodni
Köszi a lekezelő stilust felejtsd el amit irtam semmi kedvem magyarázkodni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 07:50
Törölt felhasználó (26894)

Hát ha neked a nem "potya baszás" azt jelenti, hogy odaköltözöl és a fizetésed is leteszed az asztalra, akkor nem hiszem, hogy én röviden el tudnám itt magyarázni neked, hogy mi ilyen esetben mit értünk potya baszásnak és mit nem. Legalább is nem úgy, hogy azt Te meg is értsd.
én a kényeztetésre gondoltam nem csak bele a közepébe és viszlát, mert van aki csak egy gyorsra vágyik és kész
Igen. Sok esetben így kezdődik a mondat. Én nem vagyok maradi, de....., én nem vagyok soviniszta, de....., én nem vagyok raszista, de...... stb., stb., stb.
(Ez egy válasz WiZeR üzenetére (2007. 07. 24. kedd 03:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 03:24

Hát lehet én vagyok a maradi, de ha meglátnám h vki iet csinál a párommal addig ütném míg levegőt kap
) (mármint a pasit
)