Semmi koze nincs a szegyenerzethez. Ha en befejezem, akkor leginkabb osszebujni szeretek a parommal, finom utojatek, gyengedseg. Na ez nem annyira mukodik, ha a harmadik meg utvefuro uzemmodban van, legyen ez barmilyen jo is a holgynek. Ilyenkor azt tudtam tenni, h gyorsan uzemkesz allapotba hoztam magam es en is folytattam, de a hianyerzet megmaradt, ezert volt nem tul jo erzes. De aztan meglett a megoldas.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 18. hétfő 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 18. hétfő 13:16
Törölt felhasználó (4576812)

Nem hiszem, hogy hormonok miatt lenne ez. Szerintem ez inkább egyfajta ,,szégyen” érzet lehet, hogy az egyik pasi hamarabb elmegy mint a másik.
Szerintem semmi köze ehhez a hormonoknak, itt inkább arról lehet szó, hogy szembesül az ember azzal a ténnyel, hogy a párja úgy élvezi a dugást mint vele kb soha! És ez valóban lehet frusztráló. De ha jobban belegondolunk, pont az a cél, nyilván egy ilyen helyzet amikor megosztod valakivel az ágyad, a párod, egy feltüzelt állapot, sokkal nagyobb energiák is szabadulnak fel. Ezt vagy tudja kezelni az ember vagy nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 18. hétfő 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 18. hétfő 10:36
Törölt felhasználó (4207482)

Ez a hormonokkal lehet összefüggésben. Én is észrevettem magamon, ha előbb megyek el, mint a beszálló srác, akkor utána már nem ugyanolyan érzés, mint közben vagy előtte. Nyilván ilyen jelenetet nem rendeznék, szerintem észre se vették rajtam, de muszáj volt változtatnom, hogy csak jó érzés legyen az egész. Úgyhogy én megyek el mindig utoljára. Szépen megvárom, amíg a párom többször, a beszálló meg legalább egyszer elmegy, én ráérek utána
Így megoldódott a dolog, őszintén tudok örülni a párom örömének és az elejétől a végéig élvezem minden percét. Javaslat azoknak, akik most kezdik ezt vagy még nincsenek teljesen tisztában a saját érzéseikkel, csinálják így és sok fejfájástól megkímélik magukat. Plusz az olyan rendkívül kellemetlen esetek is elkerülhetők, mint amit Te írtál le.

Így megoldódott a dolog, őszintén tudok örülni a párom örömének és az elejétől a végéig élvezem minden percét. Javaslat azoknak, akik most kezdik ezt vagy még nincsenek teljesen tisztában a saját érzéseikkel, csinálják így és sok fejfájástól megkímélik magukat. Plusz az olyan rendkívül kellemetlen esetek is elkerülhetők, mint amit Te írtál le.
Sosem gondoltam, hogy mással jobban élvezné...
egyszerűen csak máshogyan élvezi. Mint ahogy te sem azért keresed a volt barátnődet, mert vele jobb volt a szex, mint a feleségeddel, hanem csak máshogyan volt jó vele.
Feleségem egyébként hármasozás alatt és után olyan dolgokba is belemegy, amiket általában nem szeret és ettől nagyon beindulok: ilyenkor szereti a szendvicset, pedig az anált ki nem állhatja, de olyankor ellazul és érzi, hogy ővé a pálya, kis sóhajtozás után behatolok és érzem a másik kan farkát a puncijában.
Élvezi? Igen.
Elélvez? Nem. Azt majd amikor a srác után becsukódott az ajtó és mi folytatjuk, ahol abba hagytuk.
Utána pár napig még nem bánja, hogy felnyársalom a popsiját, megengedi, hogy elverjem szex közben, sőt megmutatja mit csinált a szájával a fiú kérésére, amíg négyszemközt voltak.
Büszke magára és a szextudományára és ettől azonnal nekem is megnő a szememben. Ezt adja a cuckold nekem.
(Ez egy válasz Norbi081 üzenetére (2021. 10. 18. hétfő 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 18. hétfő 23:59

Feleségem egyébként hármasozás alatt és után olyan dolgokba is belemegy, amiket általában nem szeret és ettől nagyon beindulok: ilyenkor szereti a szendvicset, pedig az anált ki nem állhatja, de olyankor ellazul és érzi, hogy ővé a pálya, kis sóhajtozás után behatolok és érzem a másik kan farkát a puncijában.

Élvezi? Igen.
Elélvez? Nem. Azt majd amikor a srác után becsukódott az ajtó és mi folytatjuk, ahol abba hagytuk.
Utána pár napig még nem bánja, hogy felnyársalom a popsiját, megengedi, hogy elverjem szex közben, sőt megmutatja mit csinált a szájával a fiú kérésére, amíg négyszemközt voltak.
Büszke magára és a szextudományára és ettől azonnal nekem is megnő a szememben. Ezt adja a cuckold nekem.

Szerintem semmi köze ehhez a hormonoknak, itt inkább arról lehet szó, hogy szembesül az ember azzal a ténnyel, hogy a párja úgy élvezi a dugást mint vele kb soha! És ez valóban lehet frusztráló. De ha jobban belegondolunk, pont az a cél, nyilván egy ilyen helyzet amikor megosztod valakivel az ágyad, a párod, egy feltüzelt állapot, sokkal nagyobb energiák is szabadulnak fel. Ezt vagy tudja kezelni az ember vagy nem.
GRATULA
Épp ez a 3as és a sikeres cuckold értelme
Bárcsak több ilyen pár lenne, aki ezt így látja, így gondolja és ÍGY ÉLI MEG
Erre a legjobb mondás: a harmadik fél ha jó szerető, akkor ő a párnak az élő vibrátora. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 22. péntek 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 22. péntek 00:34
Erre a legjobb mondás: a harmadik fél ha jó szerető, akkor ő a párnak az élő vibrátora. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 22. péntek 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)

egyszerűen csak máshogyan élvezi. Mint ahogy te sem azért keresed a volt barátnődet, mert vele jobb volt a szex, mint a feleségeddel, hanem csak máshogyan volt jó vele.
Élvezi? Igen.

Élvezi? Igen.

A legjobb mélytorkozást például akkor kapom tőle, amikor Eiffel-toronyban dugunk hármasban és a bikája olyan erővel hágja hátulról, hogy a farkam tövig becsúszik a szájába. Az orra belefúródik a köldököm alatt, a makkom a gigájába ütközik, majd megfullad, de nem tudja abbahagyni, mert olyan erővel nyomja a pasi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 22. péntek 00:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 22. péntek 00:50

Törölt felhasználó (1292612)

GRATULA
Erre a legjobb mondás: a harmadik fél ha jó szerető, akkor ő a párnak az élő vibrátora.
Erre a legjobb mondás: a harmadik fél ha jó szerető, akkor ő a párnak az élő vibrátora.
Csak ötlet szerzés miatt kérdem. Pontosan melyik részére kell menni a toronynak? Mi még nem voltunk sosem olyankor amikor ne pár 100an lettek volna..
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 23. szombat 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 23. szombat 18:36

A legjobb mélytorkozást például akkor kapom tőle, amikor Eiffel-toronyban dugunk hármasban és a bikája olyan erővel hágja hátulról, hogy a farkam tövig becsúszik a szájába. Az orra belefúródik a köldököm alatt, a makkom a gigájába ütközik, majd megfullad, de nem tudja abbahagyni, mert olyan erővel nyomja a pasi.

Megnevettettél, köszönöm!
Az én hibám, hogy nem volt világos, az Eiffel-torony egy közkedvelt szexpóz a hármas szexben. A csaj középen van és előredől(ritkábban négykézláb), az egyik pasi hátulról keféli, a másik elölről szopatja középen a csaj feje fölött adnak egymásnak egy ötöst.

Törölt felhasználó (4495972)

Csak ötlet szerzés miatt kérdem. Pontosan melyik részére kell menni a toronynak? Mi még nem voltunk sosem olyankor amikor ne pár 100an lettek volna..

Megnevettettél, köszönöm!
Az én hibám, hogy nem volt világos, az Eiffel-torony egy közkedvelt szexpóz a hármas szexben. A csaj középen van és előredől(ritkábban négykézláb), az egyik pasi hátulról keféli, a másik elölről szopatja középen a csaj feje fölött adnak egymásnak egy ötöst.

Ez nagyon tetszik
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 22. péntek 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 22. péntek 00:34

Élvezi? Igen.

Élvezi? Igen.

Engem is izgat! Egyenlőre őt még nem!

Örülök, hogy tetszik!
Ha már itt tartunk... ki milyen testhelyzetben szereti keféltetni a nejét?
(Ez egy válasz Fitt69 üzenetére (2021. 10. 26. kedd 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeretem amikor más farkán lovagol, közben libegnek a nagy cickói! És közben szopja a farkam…..
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 26. kedd 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 26. kedd 19:53

Örülök, hogy tetszik!

Esztétikailag tényleg az a legszebb, amikor meglovaloglja a pasiját, de csak akkor praktikus, ha a szőnyegen kefélnek, mert az ágyon nehéz egyensúlyozva a szájába tenni.
Ha ágyon basznak és ő van felül, akkor szeretném látni, a punciját felnyársaló farkat és a cickóit, ahogy ugrálnak fel-alá, aztán a szájába akarom tenni én is. Ilyen szempontból a fordított cowgirl pozició a legjobb az ágy szélén, nem?
Fordított cowgirl hármasban (Ez egy válasz par84 üzenetére (2021. 10. 26. kedd 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 26. kedd 20:11
Ha ágyon basznak és ő van felül, akkor szeretném látni, a punciját felnyársaló farkat és a cickóit, ahogy ugrálnak fel-alá, aztán a szájába akarom tenni én is. Ilyen szempontból a fordított cowgirl pozició a legjobb az ágy szélén, nem?
Fordított cowgirl hármasban (Ez egy válasz par84 üzenetére (2021. 10. 26. kedd 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeretem amikor más farkán lovagol, közben libegnek a nagy cickói! És közben szopja a farkam…..

Behatolást én mindig nézem!
aztán kicsit széthúzom, feszítem a popsit szét!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 26. kedd 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 26. kedd 20:33

Esztétikailag tényleg az a legszebb, amikor meglovaloglja a pasiját, de csak akkor praktikus, ha a szőnyegen kefélnek, mert az ágyon nehéz egyensúlyozva a szájába tenni.
Fordított cowgirl hármasban
Fordított cowgirl hármasban
Legjobban a szendvicset szeretjük,háttal ül belém,a pasija pedig szemből behatol,felemelem a lábait,és hagyom hogy bassza .Jó szűk a puncija a két faroktól!
Hű, ez izgalmasan hangzik, egyszer kipróbáljuk!
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2021. 10. 27. szerda 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 27. szerda 07:51

Legjobban a szendvicset szeretjük,háttal ül belém,a pasija pedig szemből behatol,felemelem a lábait,és hagyom hogy bassza .Jó szűk a puncija a két faroktól!

Sziasztok ! Házibarát lennék... De van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják,vagy be is szállhatnának... Ez csak megbeszélés kérdése !
Ki ne hagyjátok, a legjobb a világon!
(Ez egy válasz nemigem üzenetére (2021. 10. 27. szerda 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)