Nálunk is ugyan ez ahejzet én modta hogy milenne ha másod magammal kényeztetném.De ere ő ehez keresek más alanyt pedién vele szeretném.Egyébként nálatok ez a te sajátötleted volt vagy rávezettek?

szivesen kipróbálnám két pasival, de a barátom nem akarja, pedig felajánlottam, hogy csinálhatjuk utána csajjal is. Azt mondta hagyjam el és utána azzal csinálom akivel akarom..., de én nem akarom elhagyni, vele akarom kipróbálni, hogy beveszünk még egy pasit!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 04. kedd 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 18:05
Törölt felhasználó (77369)

Vajon miért vannak igy ezzel a csajok?

Akinek nem inge ne vegye magára!

Vajon miért vannak igy ezzel a csajok?
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2007. 09. 04. kedd 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)

én s így vagyok ezzel, hallani sem akar a dologról...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 31. péntek 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 21:46

Törölt felhasználó (37025)

en is erre vágyom,csak nem tom hogy tudnám rá venni...
Sziasztok, nekem a barátnöm benne van a hármasba, ha van itt olyan akinek szintén, akkor beszélhetünk a cseréről, egyszer itt hárman, utánna nállatok.
Nekem is volt már benne részem. Volt barátnőmmel kipróbáltuk a 3-mast, fiúval és lánnyal is, ill. a 4-est 1 másik párral. Mindegyik jó volt, de a 2 férfi,1 nő felállás tetszett legjobban. A legélvezetesebb az volt, amikor szendicsbe raktuk, meg amikor egyszerre szopott mindkettőnket.
Jó estét. Valami hasonlóban megint résztvennénk, mint azt a 2064 ben leirtam!
en is erre vágyom,csak nem tom hogy tudnám rá venni...
Hááát nem tom. Nekem ugyan nincs feleségem, de tutti kurvára kibuknék, ha valaki hozzányulna a barátnőmhöz. De biztos nem izgatna fell(szexuálisan persze).
rendben de várom is akkor a választ....:
(Ez egy válasz plusz üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 10:46

(Ez egy válasz plusz üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Én sok párnak segítettem be, és szerveztem össze nagyobb partykat. Tapasztalataim és a párok elmondásai alapján a jelentkező 100 férfiból 30 ír normális levelet, 10 küld "nemcsakfarkas" képet. A 2-3 szimpatikusból, pedig örülhetsz, ha lesz egy sikeres randi!
Ééés még csak most jönne a lényeg, a munkád gyümölcse, amiért ez a sok email, kép, meg minden nyűg volt! A hosszútávú tabumentes kapcsolat, ahol mindenki kibontakozhat!
Ha türelmes vagy megéri! De ne ámítsuk a másikat, csak egyszerűen és nyiltan...
Így sokkal eredményesebb és gyorsabb!
Jó keresgélést!
Én sok párnak segítettem be, és szerveztem össze nagyobb partykat. Tapasztalataim és a párok elmondásai alapján a jelentkező 100 férfiból 30 ír normális levelet, 10 küld "nemcsakfarkas" képet. A 2-3 szimpatikusból, pedig örülhetsz, ha lesz egy sikeres randi!
Ééés még csak most jönne a lényeg, a munkád gyümölcse, amiért ez a sok email, kép, meg minden nyűg volt! A hosszútávú tabumentes kapcsolat, ahol mindenki kibontakozhat!
Jó keresgélést!

sziasztok,én vettem már részt ilyenben,hirdetésre jelentkeztem,érdekes ,izgalmas dolog volt de a csaj nemtudott elélvezni,viszont a férj ott előttem úgy megdugta hogy csak na,-úgylátszik segítség voltam az izgalmak fokozásában,1-hét múlva ismét hívtak

Szerintem nem lehet csak a stasztikára alapozni !
a nej által elfogadott és alaposn kidolgozott dolognak 100 % esélye van !
a nej által elfogadott és alaposn kidolgozott dolognak 100 % esélye van !
Taoasztalatok vannak már?
Nem én választok, hanem a nej.
amúgy az előző hozzászóló statisztikája elég helytállónak tűnik!
(Ez egy válasz Tommpika üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Jó keresgélést!
Jó keresgélést!

Megkaptam és válaszoltam ! Tehát müködik ez a dolog ! És nagyon jól ! Szép is az ha a nej két férfi által van kiszolgálva ! És hidjétek el aki próbálta mind azt mondja isteni volt ! Úgy a férj mint a nej ! Sok sikert mindenkinek !
(Ez egy válasz berg3 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
ez NEM társkereső rovat, moderálni fogom, aki nem a témáról ír!!!
Látod hogy vannak itt jelentkezők.........
privi...?
(Ez egy válasz vazul68 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 16:53
privi...?
(Ez egy válasz vazul68 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Tommpika, Tommpika, bazeg!
Naná, hogy a nejem örömére!!!!! Amúgy elhiheted, a mukik többségének csak a szája nagy, amikor oda kéne állni, az már nem megy. Hogy miért van ez, azt nem tudom. Egyébként pont itt olvastam valamikor régen, hogy egy csaj 25. szülinapjára a barátja, vagy a férje, szerzett 25 mukit ( a hölgy kérése volt). És hányan mentek el? KETTEN..........

(kimoderálva, nem társkereső rovat!: tom)