Azt kell sok embernek felfogni hogy a terhes időszak nem betegség Sok házasság megy tönkre e miatt Mi végig élveztük az időszakot szó szerint Viszont van ffi ismerősöm aki inkább kurvázik mert egy terhes nőt nem lehet megdugni Ezt gusztustalannak tartom
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2023. 04. 28. péntek 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 28. péntek 19:43

Miért is? Igaz pont nem volt többes kalandunk, de terhesség alatt (is) nagyon kívánós volt,kb "dugtunk mint a nyulak", nem a fertőzés miatt kellett visszavenni. Mással meg alap az óvszer.
Miért is? Igaz pont nem volt többes kalandunk, de terhesség alatt (is) nagyon kívánós volt,kb "dugtunk mint a nyulak", nem a fertőzés miatt kellett visszavenni. Mással meg alap az óvszer.
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2023. 04. 28. péntek 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 28. péntek 11:10

Ilyenkor nagyobb a fertőzés veszély ! Kevesen kockáztatnák meg a kisbaba egészségét szerintem egy félórás perverzkedésért...
Nálunk is megtörtént az első alkalom,hogy egy fiatal srác járt a feleségemben. Izgató volt a szituáció mindenkinek, a jelenlétemben szexeltek, majd mikor a srácnak vége lett én is beszálltam.
Egyet értek veled !!
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2023. 04. 28. péntek 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 28. péntek 11:10

Ilyenkor nagyobb a fertőzés veszély ! Kevesen kockáztatnák meg a kisbaba egészségét szerintem egy félórás perverzkedésért...
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2023. 04. 26. szerda 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 26. szerda 14:03

Amíg hölgy tagunk terhes volt is volt lehetőség a hármasra, de nem mertük meglépni. Szülés után bepótoltuk természetesen. Vannak akik terhesen próbálták? Melyik időszakban lehet? Mire érdemes figyelni?
Nagyon jól leírtad , kb így szokott nálunk is zajlani
De mi videot is készítünk... (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 17. hétfő 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 17. hétfő 12:38

De mi videot is készítünk... (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 17. hétfő 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4650775)

ki nem szereti
Amíg hölgy tagunk terhes volt is volt lehetőség a hármasra, de nem mertük meglépni. Szülés után bepótoltuk természetesen. Vannak akik terhesen próbálták? Melyik időszakban lehet? Mire érdemes figyelni?
Izgatna... -ha végre össze tudnánk hozni.
Meg megbizható párt is nehéz találni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 25. kedd 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 25. kedd 20:33
Törölt felhasználó (4703494)

Megbízható partnereket nehéz találni.
Megbízható partnereket nehéz találni.
Nálunk is ez a legjobb érzés.Főleg ha még van fűszerezve ég kis szerepjátékkal.En imádok a férjen elött szexelni mással .Nálunk ez bejött .Csk megfelelő partnert nehéz találni.Angi
Eggyet értek veled
Isteni érzés tud lenni (Ez egy válasz erta73 üzenetére (2023. 04. 21. péntek 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 21. péntek 13:32
Isteni érzés tud lenni (Ez egy válasz erta73 üzenetére (2023. 04. 21. péntek 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Csodás dolog, nagyszerű élmény átélni….. közeljövőben ismét szeretnénk!!
Csodás dolog, nagyszerű élmény átélni….. közeljövőben ismét szeretnénk!!
Talán a google fordító segít. Nem tudom az felismeri e
(Ez egy válasz frenkie13 üzenetére (2023. 04. 15. szombat 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 15. szombat 19:36

Pedig olyan helyesek vagytok, egy világ omlott össze bennem. Botrány ahogy írtál.
Jó sztori!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! (Ez egy válasz Kezdopar8581 üzenetére (2023. 04. 15. szombat 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 15. szombat 10:45
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! (Ez egy válasz Kezdopar8581 üzenetére (2023. 04. 15. szombat 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Parommal vacsora furdes es szobaba feloltozott nagyon csinos rovid szoknya bugyi nelkul :P es egy kis felso varakoztunk kozbe sokat beszeltunk rola…. Csokoltam mondom sexelunk elott mondta h nem mert akkor hatha nem lesz meg a vágy mire jon…. Fel 10 korul hivott a srac lementem majd beultunk a barba ketten ittunk eggyet h ne legyen feltuno h idegen majd mondtam neki h 2. Emelet lifbol kiszal 206 os szoba menjen fel es megyek utanna….. felement parom irt h megjott vartam 10 percet nagyon nagyon elmondani nemtudom mennyire izgatott voltam es kemeny… majd szep lassan a lepcson en is felsetaltam majd az ajto elott altam probaltam halgatozni de siri csend volt majd benyitottam latam a srac cipojet en is levettemmajd belepva a szobaba felesegem hanyatt fekszik szoknya feltolva a srac a labakozott nyalta epp ramneztett parom lattam rajta egy kis szegyelos arcat de kozbe lattam h elvezi es odahajoova csokoltam a szajat majd nyult a farkamhoz es szajaba vett…. Szegyenemre szinte fel perc alatt eldurrantam… majd elmentem tusolni mire jottem vissza a srac mar rajta ult parom a sracon en csak neztem es ujra ko kemeny lettem majd parom lovaglas kozbe fogta a kemenyedi farkam es hamarossan elelvezett o is a srac igen jol birta majd elfekudtunk kicistbeszelgettunk majd elkezdtem csokolni a parom es letolta a fejem elkeztem nyalni…. Imadtam majd a srac eldurrant a szajba pillanatok alatt en felmentem csokoltam
Vadul es elkezdtem dugni es benne durrantam el…. Fekudtunk csak majd a srac lelepett….
Vadul es elkezdtem dugni es benne durrantam el…. Fekudtunk csak majd a srac lelepett….
ki nem szereti
Nem gondolnám, hogy egyszerű 63 évesen ugrálni és keresni mást, 15 évvel fiatalabban könnyű tanácsokat osztogatni, de biztos nem egyszerű.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 22:29
Törölt felhasználó (4704376)

A frigid feleségedet inkább cseréld le egy normális nőre, akivel normális életed lesz... -szívesen

A frigid feleségedet inkább cseréld le egy normális nőre, akivel normális életed lesz... -szívesen
(Ez egy válasz pengő üzenetére (2023. 04. 14. péntek 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 14. péntek 15:29

Frigid feleségemet kellene elcsábítani megdugni Nagy farkú férfiak de nem könnyű feladat
Velem nem sexel pedig nagyon igyekeztem bár kicsi a farkam de Ő azt mondja hogy nem az szamit
Velem nem sexel pedig nagyon igyekeztem bár kicsi a farkam de Ő azt mondja hogy nem az szamit
Ne bolondozz,èrdemes végigolvasni úgy, ahogy leírta(kis Petőfink...) nagyon mulatságos pontosan olvasva....
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 15. szombat 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 15. szombat 19:12
Törölt felhasználó (4698120)

én konkréten nem jutottam el az első mondat végéig... de biztos jó a sztori...
Pedig olyan helyesek vagytok, egy világ omlott össze bennem. Botrány ahogy írtál.
(Ez egy válasz Kezdopar8581 üzenetére (2023. 04. 15. szombat 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 15. szombat 10:45

Parommal vacsora furdes es szobaba feloltozott nagyon csinos rovid szoknya bugyi nelkul :P es egy kis felso varakoztunk kozbe sokat beszeltunk rola…. Csokoltam mondom sexelunk elott mondta h nem mert akkor hatha nem lesz meg a vágy mire jon…. Fel 10 korul hivott a srac lementem majd beultunk a barba ketten ittunk eggyet h ne legyen feltuno h idegen majd mondtam neki h 2. Emelet lifbol kiszal 206 os szoba menjen fel es megyek utanna….. felement parom irt h megjott vartam 10 percet nagyon nagyon elmondani nemtudom mennyire izgatott voltam es kemeny… majd szep lassan a lepcson en is felsetaltam majd az ajto elott altam probaltam halgatozni de siri csend volt majd benyitottam latam a srac cipojet en is levettemmajd belepva a szobaba felesegem hanyatt fekszik szoknya feltolva a srac a labakozott nyalta epp ramneztett parom lattam rajta egy kis szegyelos arcat de kozbe lattam h elvezi es odahajoova csokoltam a szajat majd nyult a farkamhoz es szajaba vett…. Szegyenemre szinte fel perc alatt eldurrantam… majd elmentem tusolni mire jottem vissza a srac mar rajta ult parom a sracon en csak neztem es ujra ko kemeny lettem majd parom lovaglas kozbe fogta a kemenyedi farkam es hamarossan elelvezett o is a srac igen jol birta majd elfekudtunk kicistbeszelgettunk majd elkezdtem csokolni a parom es letolta a fejem elkeztem nyalni…. Imadtam majd a srac eldurrant a szajba pillanatok alatt en felmentem csokoltam