Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 32 33 34 35 36 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#18952   2023. 05. 24. szerda 20:17
Krumplisteszta Krumplisteszta
Ez akkor a honfoglalo nevu jatek oldala volt. Ott jatszottak, beszelgettek es lettek szimpatikusan egymasnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 24. szerda 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (750607)
2023. 05. 24. szerda 19:57
Sziasztok! Lehet tudni melyik az az online oldal?
#18951   2023. 05. 24. szerda 19:57
X Törölt felhasználó (750607)
Sziasztok! Lehet tudni melyik az az online oldal?
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2023. 05. 24. szerda 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 24. szerda 13:43
Lassu viz partot mos. Nalunk cirka 3 evbe telt mire beadta a derekat. Most pedig kozel 10 ev szunet utan kezdodott ujra az iden. Sokmindennek kell osszejonni ahhoz hogy egy atlagos feleseg levetkozze a gatlasokat amik mar oviban berogzodnek. Fiuknak kezebe adjak a kukit, de a lanyoknak a kezere csapnak ha a sajat labuk koze nyulnak. Tobb partneres fiu az sztar, tobb partneres lany kurva. Ha erted mire gondolok.
Utolag elemezve nalunk hogyan sikerult ezt a nehany dolgot ki legfontosabb helyen: nem elsosorban szexre kell rabeszelni, hanem arra hogy akarja feszegetni a sajat hatarait. A kivancsisagot kell felebreszteni. A masik hogy biztositsuk feltetlen bizalmunkrol. Akarmi tortenik a mi szemunkben nem lesz kevesebb, sot!
A merleg nyelvet nalunk az billentette at, hogy o valasztott. Nem en kerestem partnert hanem o talalt egyolyan online helyen ahova egeszen mas okbol jartak ossze, online tarsasjatek.
#18950   2023. 05. 24. szerda 13:43
Lassu viz partot mos. Nalunk cirka 3 evbe telt mire beadta a derekat. Most pedig kozel 10 ev szunet utan kezdodott ujra az iden. Sokmindennek kell osszejonni ahhoz hogy egy atlagos feleseg levetkozze a gatlasokat amik mar oviban berogzodnek. Fiuknak kezebe adjak a kukit, de a lanyoknak a kezere csapnak ha a sajat labuk koze nyulnak. Tobb partneres fiu az sztar, tobb partneres lany kurva. Ha erted mire gondolok.
Utolag elemezve nalunk hogyan sikerult ezt a nehany dolgot ki legfontosabb helyen: nem elsosorban szexre kell rabeszelni, hanem arra hogy akarja feszegetni a sajat hatarait. A kivancsisagot kell felebreszteni. A masik hogy biztositsuk feltetlen bizalmunkrol. Akarmi tortenik a mi szemunkben nem lesz kevesebb, sot!
A merleg nyelvet nalunk az billentette at, hogy o valasztott. Nem en kerestem partnert hanem o talalt egyolyan online helyen ahova egeszen mas okbol jartak ossze, online tarsasjatek.
#18949   2023. 05. 24. szerda 10:40
parbaniek parbaniek
Nem a vágyak ról szól a topik!
Hanem a megvalósult "Izgat ha megdugják a feleségemet "
Nálunk + igen smile
#18948   2023. 05. 24. szerda 09:08
parbaniek parbaniek
Akkor mi a fasznak írogatsz ide???????
Kamus vagy!
#18947   2023. 05. 24. szerda 07:52
El ne felejtsd nekunk is elmeselni ha osszejon a harmas.
#18946   2023. 05. 23. kedd 17:58
Kutyu14cm Kutyu14cm
Igéretes sztori!! wink
#18945   2023. 05. 23. kedd 02:29
Ismet sikerult osszejonni a fekete csodorrel (nevezzuk Bobnak). Ismet elutaztunk egy hetre ahogy terveztuk a januari eset ota. Csak a kirandulas elso feleben sikerult talalkozni, mert last minute utat vettunk es Bobnak dolgozni kellett, de jokat jatszottunk. A bucsunapra azert lett egy kis extra. Megbeszeltuk hogy Bob kivisz a repterre, de korabban erkezett es engedtunk a csabitasnak, ugy gondoltuk stilszeruen koszonunk el egy gyors numeraval. Rovid jatek egy nyalakodas utan mikozben a felesegem lovagolta az ebenekete csodort en becsempesztem a lompost a popsijaba. Nagyon jo erzes volt, pillanatok alatt el is durrantam. Felesegem leszallt Bobrol, hanyatt fekudt az agy szelere es magahoz intette. Lehuzta a farkarol a gumit es a popojaba huzta. "Loj bele te is" - mondta neki, Bob pedig szot fogadott, beletankolta a harom napja gyujtogettet babyjuicet. Gyors torolkozes es rohantunk a repterre. Asszonykam ket adag spermaval a fenekeben ult mellettem a gepen.
A kovetkezo talalkozo nalunk lesz oktober korul. Felesegem azt tervezi nem kell tobb gumi, hagyni fogja Bobnak hogy teleelvezze a puncijat is. Megprobalok elrejteni kamerat is hatha sikerul megorokiteni.
#18944   2023. 05. 18. csütörtök 21:05
X Törölt felhasználó (4704994) VIP
Sziasztok ! Engem izgatna ha beszálna hozzánk egy férfi. Mi egy boldog házaspár vagyunk, én 30 , a feleségem 43 éves. A feleségem sosem próbálta ki milyen egyszere 2 férfival szexelni. Mikor először szoba került, azt mondta a féltékenység miatt nem menne bele . Mikor másodszor sziba került azt mondta hogy ez megalázó lenne , és csak akkor menne bele, ha már nem szeretne és az a házasság vége lenne . Pedig szerintem nem megalázó, hisz lenne a középpontban. Sokszor elképzelem hogy leszop egy másik pasit, miközben én dugom . Mikor szerelmünk, akkor észrevettem, hogy néha szopja az ujjam ,és lehet erre gondol , milyen lenne közben egy másik fasz a szájában. Vagy hogy ketten kényeztetik,simogatjuk a nyaljuk a melleit, a punciját.Szerintetek hogy vegyem rá, hogy bele menjen? Kaposváriak vagyunk, de tudunk utazni
#18943   2023. 05. 17. szerda 23:02
X Törölt felhasználó (4681488)
3mas?
Imádom
#18942   2023. 05. 07. vasárnap 07:28
kameraman1 kameraman1
Nekünk 5 barátunk volt "ez ügyben". Volt egy kedvence anyának őt nagyon bírta. De nekem is szimpi volt a srác szinte haver.lett.
#18941   2023. 05. 04. csütörtök 22:55
X Törölt felhasználó (4696437)
Mi gondolkodtunk rajta, izgalmas volt az elképzelés. Akár csak az is, hogy ráélveznek a hasára. Aztán amikor várandós lett, teljesen megváltoztak az energiái, és a várakozásban és a felkészülésben már nem látta ennek a helyét. Talán egy már előtte kialakult, stabil, állandó szeretővel a következő alkalommal már másképp lesz, de az biztos, hogy nem ugyanúgy éli meg magát közben, mint máskor.
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2023. 04. 26. szerda 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 26. szerda 14:03
Amíg hölgy tagunk terhes volt is volt lehetőség a hármasra, de nem mertük meglépni. Szülés után bepótoltuk természetesen. Vannak akik terhesen próbálták? Melyik időszakban lehet? Mire érdemes figyelni?
#18940   2023. 05. 03. szerda 02:41
Kezdopar8581 Kezdopar8581
30.-an vasarnap este taliztunk egy fiatal 22 eves sraccal innen smile eleg rapid volt a dolog mert delutan irtunk neki van e kedve talizni velunk… este 9 kor mar ossze is futottunk az arkadbal majd dumcsiztunk seta jeleggel egy fel orat es felhivtuk… elso harmasa volt igy eleg batortalanul indult de izgi volt parommal csokoloztunk majd simogattuk egymast es szoltam neki hogy jojjon nyugodtan es folytassa majd paromat csokok kozepette levetkoztette es elkezdte nyalni a puncijat en kozbe csokoltam a parom majd magukra hagytam es parom magara huzta… viszonylag hamar elment a srac de tartalamas estenk volt :P
#18939   2023. 05. 02. kedd 14:28
parbaniek parbaniek
Nálunk is hasonlókép zajlottak az események, csak nem fiatal idősebb a nővére férje volt az első én meg a második! smile
(Ez egy válasz milfesferje üzenetére (2023. 04. 28. péntek 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 28. péntek 15:18
Nálunk is megtörtént az első alkalom,hogy egy fiatal srác járt a feleségemben. Izgató volt a szituáció mindenkinek, a jelenlétemben szexeltek, majd mikor a srácnak vége lett én is beszálltam.
#18938   2023. 05. 01. hétfő 22:56
tomm112 tomm112
Ma volt egy tök jó kalandunk. Amíg dolgoztam párom találkozott egy sráccal. Készült videó is és úgy felpörgetett, hogy szerveztünk egy másik srácot is ma estére. Az már az én jelenlétemben történt cuckold formájában.
#18937   2023. 04. 30. vasárnap 19:55
pár-Bp-28 pár-Bp-28
És a hármasból miért következik az, hogy idegen a harmadik??Nylván mi sem egy gangbang partyra gondoltunk, de egy fix partner simán beleférhet
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2023. 04. 30. vasárnap 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 30. vasárnap 10:17
Látom problémád van a szövegértéssel ! Senki sem állította,hogy nem lehet dugni egy terhes nővel... Olvasd vissza. A párjával minden terhes nő szeretkezik ! IDEGENNEL akit NEM ISMER ,azzal hinném ,hogy kevésbé fekszik le,egy magára és a magzatára ügyelő nő !!! Így már érteeeed ???
#18936   2023. 04. 30. vasárnap 11:51
Rendes ember Rendes ember
Persze egyet értek veled !!
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2023. 04. 30. vasárnap 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 30. vasárnap 10:17
Látom problémád van a szövegértéssel ! Senki sem állította,hogy nem lehet dugni egy terhes nővel... Olvasd vissza. A párjával minden terhes nő szeretkezik ! IDEGENNEL akit NEM ISMER ,azzal hinném ,hogy kevésbé fekszik le,egy magára és a magzatára ügyelő nő !!! Így már érteeeed ???
#18935   2023. 04. 30. vasárnap 10:17
cincogi cincogi
(Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2023. 04. 30. vasárnap 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 30. vasárnap 09:55
De hogy nem lehet dugni terhesség alatt , a feleségem 2 x volt kis mama mind a 2 xer végig keféltük meg találtuk rá módját hogy lehet
#18934   2023. 04. 30. vasárnap 09:55
Rendes ember Rendes ember
De hogy nem lehet dugni terhesség alatt , a feleségem 2 x volt kis mama mind a 2 xer végig keféltük meg találtuk rá módját hogy lehet
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2023. 04. 30. vasárnap 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 30. vasárnap 08:00
Egy terhes nő , még ha ovszerrel is... De megválogatja a partnerét ! Millió fertőzés létezik. Persze egy szóval sem azt mondtam,hogy a párjával nem dughat !
#18933   2023. 04. 30. vasárnap 08:00
cincogi cincogi
Egy terhes nő , még ha ovszerrel is... De megválogatja a partnerét ! Millió fertőzés létezik. Persze egy szóval sem azt mondtam,hogy a párjával nem dughat !
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2023. 04. 28. péntek 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 28. péntek 19:43
Miért is? Igaz pont nem volt többes kalandunk, de terhesség alatt (is) nagyon kívánós volt,kb "dugtunk mint a nyulak", nem a fertőzés miatt kellett visszavenni. Mással meg alap az óvszer.

... 32 33 34 35 36 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!