Látni kéne az asszonykát is........
(Ez egy válasz Borso51 üzenetére (2023. 07. 27. csütörtök 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 27. csütörtök 10:23
Valaki aki érti!
Akárkivel nem,ezt kevesen értik meg.
És igen,picit a 3.fél hódítsa meg a hölgyet!
És akkor a jutalma nem marad el
És akkor a jutalma nem marad el
Régebben egy szex alkalmával,annyira fel volt izgulva a párom,hogy elmesélte,hogy miközben dugta a puniját vibrátorral az egyik ismerös srácra gondolt!
1 perc alatt teleélveztem
1 perc alatt teleélveztem
Akkor már hárman vagyunk
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2023. 08. 01. kedd 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem vagy 1 e dül
(Ez egy válasz duplaélvezet66 üzenetére (2023. 08. 01. kedd 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
izgat bizony
Az a férfi, aki szándékosan megalázza a feleségét, az még egy tojásrántottát sem érdemel... pláne, ha mindezt intim helyzetben teszi... a válás elég bonyolult (közös vagyon, gyermekek, stb) , de én a hölgy helyében elgondolkoznék a félrelépésen... a bosszúszex az erotika Szent Grálja!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 31. hétfő 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4678017)
2023. 07. 31. hétfő 22:32
Sziasztok, és mi a helyzet akkor, ha a férj akarja, de a feleség nem szeretné a többest. Kipróbált a feleség mindent, de nem volt jó tapasztalat, a férje is csak megalázta ilyen szituációban számtalanszor. , de a férj, csak erőlteti a dolgot. Talán el kellene gondolkozni a váláson.....
Ha hiába beszélsz vele hogy nem akarod vagy neked nem jön be aķkor lapát. Persze nem ilyen egyszerű sajnos
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 31. hétfő 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, és mi a helyzet akkor, ha a férj akarja, de a feleség nem szeretné a többest. Kipróbált a feleség mindent, de nem volt jó tapasztalat, a férje is csak megalázta ilyen szituációban számtalanszor. , de a férj, csak erőlteti a dolgot. Talán el kellene gondolkozni a váláson.....
Mi az, hogy kipróbált mindent?
De szerintem az kell, amit írsz! Válás, amíg lehet, főleg, mert megalázó a számára/számodra (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 31. hétfő 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
De szerintem az kell, amit írsz! Válás, amíg lehet, főleg, mert megalázó a számára/számodra (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 31. hétfő 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Lépjetek. Nem elég beszélgetni róla.
(Ez egy válasz kezdoparbs üzenetére (2023. 07. 22. szombat 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Én mint egyedül álló fiú!Találtam már itt partnert!Viszont azt el kell mondjam, hogy a párok között is rengeteg az inkorrekt!
Valaki aki érti!
És akkor a jutalma nem marad el (Ez egy válasz kanosman üzenetére (2023. 07. 27. csütörtök 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
És akkor a jutalma nem marad el (Ez egy válasz kanosman üzenetére (2023. 07. 27. csütörtök 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyílván,mindig a nő dönt!
(Ez egy válasz Borso51 üzenetére (2023. 07. 25. kedd 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 25. kedd 15:10
Igen...de nagyon sok Férfi,csak az ingyenpinát látja...olyan meg nálunk nincs!És a feleségnek is látnia kell,hogy akarják őt.Nálunk ez az evidencia
Jól beszélsz!!!! az asszonyka élvezete a fontos!
(Ez egy válasz Borso51 üzenetére (2023. 07. 25. kedd 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen...de nagyon sok Férfi,csak az ingyenpinát látja...olyan meg nálunk nincs!És a feleségnek is látnia kell,hogy akarják őt.Nálunk ez az evidencia
Kit nem
Egyet értek
(Ez egy válasz kanosman üzenetére (2023. 07. 23. vasárnap 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Keresni kell.....
(Ez egy válasz Borso51 üzenetére (2023. 06. 30. péntek 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Javaslat Menjetek le egy klubba Teljesen mindegy melyikbe Gyűjtsetek tapasztalatot Semmi nem kötelező Ha csak esztek egyet és szétnéztek már akkor is léptetek egyet Több klubban is van bemutató nap Ezt is meg lehet nézni Nem tudom milyenek ,ebben nincs tapasztalatunk . Ha már ott vagytok lazuljatok .Jakuzzi , szauna, masszázs Ilyesmik vannak . Üljetek le emberekkel beszélgetni . Szerintem ez egy jó lépés lenne Ha arra vársz hogy minden a tervek szerint működjön soha nem lesz semmi , Kell bele spontanitás Ezen az oldalon már jó pár éve itt vagyunk Lehet partnert keresni ,de a türelem fontos Elkeserítő hogy a pasik nagy százaléka az utolsó pillanatban megbetegszik ,a gyermeke betegszik meg ,éppen nem ér rá Ezeket a kudarcokat a párod magára is veheti . Ezért javaslom a klubot Hús vér valós pasik csajok . Tetszik nem tetszik Beszélgettek meggyőző stb Kiderül
Sziasztok!
Voltunk párszor hármasban, és vegyes tapasztalatokkal.
Izgalmas, csak nagyon nehéz olyan partnert találni, aki megfelel mindkettőnknek. Jó látni mikor, feleségem kényeztet kettő farkat amit mindhárman élvezünk, vibrál a levegő, mikor a vendég farka, ķeféli, a feleségem finom punciját, az enyimét meg szopja,., és élvezi, az idegent
Voltunk párszor hármasban, és vegyes tapasztalatokkal.
Izgalmas, csak nagyon nehéz olyan partnert találni, aki megfelel mindkettőnknek. Jó látni mikor, feleségem kényeztet kettő farkat amit mindhárman élvezünk, vibrál a levegő, mikor a vendég farka, ķeféli, a feleségem finom punciját, az enyimét meg szopja,., és élvezi, az idegent