Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 888 889 890 891 892 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1832   2007. 10. 27. szombat 00:28
X Törölt felhasználó (23775)
én meg igenis dugatni szeretném 1xre több sráccal... izgat nagyon már csak a gondolat is....
#1831   2007. 10. 26. péntek 20:39
badboy_ badboy_
tudom...asszony..elütöttem..de a lényeg ugyanaz

.én sem dugatnám meg az aszzonyt!..elég neki az én kukacom.. smile )
#1830   2007. 10. 26. péntek 19:20
X Törölt felhasználó (104575) VIP
Hát minálunk kizárt dolog lett volna bármi más, mint hogy a vendég srác a feleségemmel foglalatoskodjon. Lett volna egyszer egy egy ilyenféle kérdés, mondom azaz irom msn-en, kizárt nálam bármi kontaktus egy másik pasival! Addig el se jutottunk, hogy megkérdezzem, nem elég ha a feleségemmel vagy?
(Ez egy válasz utista üzenetére (2007. 10. 24. szerda 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 11:16
És csak az asszonykáitoknak akarjátok az/azokat a másik pasi(ka)t? Magatoknak nem? Mert ugyebár (más topic-os megszólalásaitokból következtetve), ha már ott vannak, akkor csak "megpróbálnátok" őket ti is, nem? smile
#1829   2007. 10. 26. péntek 12:31
X Törölt felhasználó (26894)
Hát egy biszexuális bizony nehezen tudná másképp elképzelni, illetve az első gondolata biztosan az lesz ilyen helyzetben, mint ahogy a tiéd is.
(Ez egy válasz utista üzenetére (2007. 10. 24. szerda 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
És csak az asszonykáitoknak akarjátok az/azokat a másik pasi(ka)t? Magatoknak nem? Mert ugyebár (más topic-os megszólalásaitokból következtetve), ha már ott vannak, akkor csak "megpróbálnátok" őket ti is, nem? smile
#1828   2007. 10. 25. csütörtök 14:18
mima2 mima2
Sziasztok!
Nemrégiben vidéken dolgoztunk ahol egy kis házat béreltünk. 3honapra elsö honap végén már a házinénit is béreltük mig az úra vadászott. A végén derült ki, hogy a szom szédszobábol kukkolt.Azt mondta nagyonfeldobta amit a párjával tetünk. mitagadás fene jó nő, és cefetül tudott élvezni, és nagyon hálás volt!
#1827   2007. 10. 24. szerda 12:27
gorbesrac gorbesrac VIP
Én hetero vagyok nem tudom hol olvashattál mást?
Gondolom rám (is) gondolsz mivel az én hozzászólásomra reagáltál.
#1826   2007. 10. 24. szerda 11:16
utista utista
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2007. 10. 24. szerda 03:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 03:30
Szerintem vagy igent mond vagy nemet. wink Ezt elég nehéz lenne megtippelni úgy, hogy nem is ismerjük. Egyébként én is kíváncsi vagyok, mert egy ideje már kerülgeted a témát, de ezek szerint még mindig nem mertél rákérdezni.
#1825   2007. 10. 24. szerda 11:15
badboy_ badboy_
.nem értem minek húzod?..mond meg neki kerek perec...ha régóta együtt vagytok és nagyon szeret akkor nem lesz gond!....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (23775)
2007. 10. 23. kedd 16:28
Szerintetek mi lesz a reakció ha megkérdem majd a csajomat hogy szeretné-e több sráccal 1xre? mert ugye én már nagyon vágyom rá hogy legalább 3man-4en 1xre legyünk vele...
#1824   2007. 10. 24. szerda 03:30
gorbesrac gorbesrac VIP
Szerintem vagy igent mond vagy nemet. wink Ezt elég nehéz lenne megtippelni úgy, hogy nem is ismerjük. Egyébként én is kíváncsi vagyok, mert egy ideje már kerülgeted a témát, de ezek szerint még mindig nem mertél rákérdezni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintetek mi lesz a reakció ha megkérdem majd a csajomat hogy szeretné-e több sráccal 1xre? mert ugye én már nagyon vágyom rá hogy legalább 3man-4en 1xre legyünk vele...
#1823   2007. 10. 23. kedd 22:38
MmePrune MmePrune VIP Admin
nem társkereső!!!...a jövőben minden "paraméterekkel" rendelkező hszt törölni fogok külön figyelmeztetés nélkül ejnye1
#1822   2007. 10. 23. kedd 21:52
X Törölt felhasználó (32295)
Szívesen olvasnék izgalmas történeteket,de részt is vállalnék egy kedves pár oldalán...
#1821   2007. 10. 23. kedd 18:43
badboy_ badboy_
biztos örülni fog!!............szerintem meg kéne kefélni!!
#1820   2007. 10. 23. kedd 16:28
#1819   2007. 10. 21. vasárnap 06:27
husband35 husband35 VIP
Én is csak álmodozom erről,van egy baráti házaspár de nincs ötletem hogyan célozzak rá.Feleségemnek mondtam,de nem akarja a dolgot ezért néztem ismerős pár után.Az tény,hogy kettönk közül engem jobban izgat a kérdés.Azonban páromat is ismerem(jó ideje),így tudom,hogy hamarossan meglesz a dolog.Egy biztos kedves társaim,ha összejön fognak készülni fotók,amiket persze megosztok veletek. wink
#1818   2007. 10. 21. vasárnap 02:17
mint írtam még nem tudtam megvalósítani eme álmomat, de a lényeg hogy szép borotvált farkú és ha lehet méretes legyen. és gazdája viszonylag fiatal (35 alatt)
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 01:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 01:53
..persze!itt szó nem volt a megcsalásról!szerintem sem az ha áldásodat adod arra,hogy keféljék a feleséged vagy a csajodat!1 x -űen az izgat,hogy leülsz mondjuk a fotelba és az asszonyt szétkefélik..(egy vagy több férfi.).a szemed elött....amúgy kiváncsi lennék,hogy hol szoktatok erre találni megfelelö kandúrt..de komolyan!feladtok hírdetést?...és azért ugye az asszonynak is tetszeni kell a pasi..nem?vagy neked is?.vagy neked mindegy milyen a pali?..mindegy ki keféli szét a csajod?..ez komolyan érdekelne!
#1817   2007. 10. 21. vasárnap 01:53
badboy_ badboy_
..persze!itt szó nem volt a megcsalásról!szerintem sem az ha áldásodat adod arra,hogy keféljék a feleséged vagy a csajodat!1 x -űen az izgat,hogy leülsz mondjuk a fotelba és az asszonyt szétkefélik..(egy vagy több férfi.).a szemed elött....amúgy kiváncsi lennék,hogy hol szoktatok erre találni megfelelö kandúrt..de komolyan!feladtok hírdetést?...és azért ugye az asszonynak is tetszeni kell a pasi..nem?vagy neked is?.vagy neked mindegy milyen a pali?..mindegy ki keféli szét a csajod?..ez komolyan érdekelne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 20:48
az az igazság, lehet valakik vagy én értelmezek félre bizonyos dolgokat...
De pl itt arról van szó hogy "izgat ha megdugják a feleségemet/barátnőmet" ...
Nem arról van szó hogy félrekefél (megcsal), hanem hogy a beleegyezéssel (hisz beleegyezünk mivel izgat) mással sexel (és nem szeretkezik).
Engem még mindig marhára érdekel hogy szétdugassam a barántőmet, nem plusz 1 srácra gondoltam hanem rajtam kívül 5re kb, de sajnos még mindig nem tudtam hogy előadni a témát, mivel most más nehézségeink is akadtak sajnos... betegség ez az amaz...
szal ne a MEGCSALÁSról folyjon a téma... köszi
#1816   2007. 10. 20. szombat 21:48
Freeke7 Freeke7
Szívemből szóltál smile már newm először....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 20:48
Nem arról van szó hogy félrekefél (megcsal), hanem hogy a beleegyezéssel (hisz beleegyezünk mivel izgat) mással sexel (és nem szeretkezik).
Engem még mindig marhára érdekel hogy szétdugassam a barántőmet, nem plusz 1 srácra gondoltam hanem rajtam kívül 5re kb, de sajnos még mindig nem tudtam hogy előadni a témát, mivel most más nehézségeink is akadtak sajnos... betegség ez az amaz...
#1815   2007. 10. 20. szombat 20:48
#1814   2007. 10. 20. szombat 00:34
pzan pzan
Na akkor elmondod, vagy nem mondod? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 19. péntek 00:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (122035)
2007. 10. 19. péntek 00:37
Sziasztok!
Ez egy izgi topik,de ezt mindnyájan tudjuk smile
Nos,én átéltem egy "ilyen" mókát.
Ezt nem kell evidenciának venni,de mi "használtunk" alkoholt az eredmény megszületeéséhez..

Ha érdekel vkit a story, el fogom mesélni.

Addig is üzenem,h senki ne hagyja a vágyát
elbagatelizálni,mert nagy élményből maradna ki.

üdv nektek!
#1813   2007. 10. 19. péntek 20:33
tom1019 tom1019 VIP Admin
köce!
a luser reklám kiiktatva nyes
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 10. 19. péntek 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 19. péntek 19:43
TOM! Ezt kihagytad!

... 888 889 890 891 892 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!