én meg igenis dugatni szeretném 1xre több sráccal... izgat nagyon már csak a gondolat is....
tudom...asszony..elütöttem..de a lényeg ugyanaz
.én sem dugatnám meg az aszzonyt!..elég neki az én kukacom..
)
.én sem dugatnám meg az aszzonyt!..elég neki az én kukacom..

Hát minálunk kizárt dolog lett volna bármi más, mint hogy a vendég srác a feleségemmel foglalatoskodjon. Lett volna egyszer egy egy ilyenféle kérdés, mondom azaz irom msn-en, kizárt nálam bármi kontaktus egy másik pasival! Addig el se jutottunk, hogy megkérdezzem, nem elég ha a feleségemmel vagy?
(Ez egy válasz utista üzenetére (2007. 10. 24. szerda 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 11:16

És csak az asszonykáitoknak akarjátok az/azokat a másik pasi(ka)t? Magatoknak nem? Mert ugyebár (más topic-os megszólalásaitokból következtetve), ha már ott vannak, akkor csak "megpróbálnátok" őket ti is, nem?

Hát egy biszexuális bizony nehezen tudná másképp elképzelni, illetve az első gondolata biztosan az lesz ilyen helyzetben, mint ahogy a tiéd is.
(Ez egy válasz utista üzenetére (2007. 10. 24. szerda 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)

És csak az asszonykáitoknak akarjátok az/azokat a másik pasi(ka)t? Magatoknak nem? Mert ugyebár (más topic-os megszólalásaitokból következtetve), ha már ott vannak, akkor csak "megpróbálnátok" őket ti is, nem?

Sziasztok!
Nemrégiben vidéken dolgoztunk ahol egy kis házat béreltünk. 3honapra elsö honap végén már a házinénit is béreltük mig az úra vadászott. A végén derült ki, hogy a szom szédszobábol kukkolt.Azt mondta nagyonfeldobta amit a párjával tetünk. mitagadás fene jó nő, és cefetül tudott élvezni, és nagyon hálás volt!
Nemrégiben vidéken dolgoztunk ahol egy kis házat béreltünk. 3honapra elsö honap végén már a házinénit is béreltük mig az úra vadászott. A végén derült ki, hogy a szom szédszobábol kukkolt.Azt mondta nagyonfeldobta amit a párjával tetünk. mitagadás fene jó nő, és cefetül tudott élvezni, és nagyon hálás volt!
Én hetero vagyok nem tudom hol olvashattál mást?
Gondolom rám (is) gondolsz mivel az én hozzászólásomra reagáltál. (Ez egy válasz utista üzenetére (2007. 10. 24. szerda 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondolom rám (is) gondolsz mivel az én hozzászólásomra reagáltál. (Ez egy válasz utista üzenetére (2007. 10. 24. szerda 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2007. 10. 24. szerda 03:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 03:30

Szerintem vagy igent mond vagy nemet.
Ezt elég nehéz lenne megtippelni úgy, hogy nem is ismerjük. Egyébként én is kíváncsi vagyok, mert egy ideje már kerülgeted a témát, de ezek szerint még mindig nem mertél rákérdezni.

.nem értem minek húzod?..mond meg neki kerek perec...ha régóta együtt vagytok és nagyon szeret akkor nem lesz gond!....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 23. kedd 16:28
Törölt felhasználó (23775)

Szerintetek mi lesz a reakció ha megkérdem majd a csajomat hogy szeretné-e több sráccal 1xre? mert ugye én már nagyon vágyom rá hogy legalább 3man-4en 1xre legyünk vele...
Szerintem vagy igent mond vagy nemet.
Ezt elég nehéz lenne megtippelni úgy, hogy nem is ismerjük. Egyébként én is kíváncsi vagyok, mert egy ideje már kerülgeted a témát, de ezek szerint még mindig nem mertél rákérdezni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintetek mi lesz a reakció ha megkérdem majd a csajomat hogy szeretné-e több sráccal 1xre? mert ugye én már nagyon vágyom rá hogy legalább 3man-4en 1xre legyünk vele...
nem társkereső!!!...a jövőben minden "paraméterekkel" rendelkező hszt törölni fogok külön figyelmeztetés nélkül

Szívesen olvasnék izgalmas történeteket,de részt is vállalnék egy kedves pár oldalán...
biztos örülni fog!!............szerintem meg kéne kefélni!!

Én is csak álmodozom erről,van egy baráti házaspár de nincs ötletem hogyan célozzak rá.Feleségemnek mondtam,de nem akarja a dolgot ezért néztem ismerős pár után.Az tény,hogy kettönk közül engem jobban izgat a kérdés.Azonban páromat is ismerem(jó ideje),így tudom,hogy hamarossan meglesz a dolog.Egy biztos kedves társaim,ha összejön fognak készülni fotók,amiket persze megosztok veletek.

mint írtam még nem tudtam megvalósítani eme álmomat, de a lényeg hogy szép borotvált farkú és ha lehet méretes legyen. és gazdája viszonylag fiatal (35 alatt)
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 01:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 01:53

..persze!itt szó nem volt a megcsalásról!szerintem sem az ha áldásodat adod arra,hogy keféljék a feleséged vagy a csajodat!1 x -űen az izgat,hogy leülsz mondjuk a fotelba és az asszonyt szétkefélik..(egy vagy több férfi.).a szemed elött....amúgy kiváncsi lennék,hogy hol szoktatok erre találni megfelelö kandúrt..de komolyan!feladtok hírdetést?...és azért ugye az asszonynak is tetszeni kell a pasi..nem?vagy neked is?.vagy neked mindegy milyen a pali?..mindegy ki keféli szét a csajod?..ez komolyan érdekelne!
..persze!itt szó nem volt a megcsalásról!szerintem sem az ha áldásodat adod arra,hogy keféljék a feleséged vagy a csajodat!1 x -űen az izgat,hogy leülsz mondjuk a fotelba és az asszonyt szétkefélik..(egy vagy több férfi.).a szemed elött....amúgy kiváncsi lennék,hogy hol szoktatok erre találni megfelelö kandúrt..de komolyan!feladtok hírdetést?...és azért ugye az asszonynak is tetszeni kell a pasi..nem?vagy neked is?.vagy neked mindegy milyen a pali?..mindegy ki keféli szét a csajod?..ez komolyan érdekelne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 20:48

az az igazság, lehet valakik vagy én értelmezek félre bizonyos dolgokat...
De pl itt arról van szó hogy "izgat ha megdugják a feleségemet/barátnőmet" ...
Nem arról van szó hogy félrekefél (megcsal), hanem hogy a beleegyezéssel (hisz beleegyezünk mivel izgat) mással sexel (és nem szeretkezik).
Engem még mindig marhára érdekel hogy szétdugassam a barántőmet, nem plusz 1 srácra gondoltam hanem rajtam kívül 5re kb, de sajnos még mindig nem tudtam hogy előadni a témát, mivel most más nehézségeink is akadtak sajnos... betegség ez az amaz...
szal ne a MEGCSALÁSról folyjon a téma... köszi
Nem arról van szó hogy félrekefél (megcsal), hanem hogy a beleegyezéssel (hisz beleegyezünk mivel izgat) mással sexel (és nem szeretkezik).
Engem még mindig marhára érdekel hogy szétdugassam a barántőmet, nem plusz 1 srácra gondoltam hanem rajtam kívül 5re kb, de sajnos még mindig nem tudtam hogy előadni a témát, mivel most más nehézségeink is akadtak sajnos... betegség ez az amaz...
Szívemből szóltál
már newm először....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 20:48

Na akkor elmondod, vagy nem mondod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 19. péntek 00:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 19. péntek 00:37

Törölt felhasználó (122035)

Sziasztok!
Ez egy izgi topik,de ezt mindnyájan tudjuk
Nos,én átéltem egy "ilyen" mókát.
Ezt nem kell evidenciának venni,de mi "használtunk" alkoholt az eredmény megszületeéséhez..
Ha érdekel vkit a story, el fogom mesélni.
Addig is üzenem,h senki ne hagyja a vágyát
elbagatelizálni,mert nagy élményből maradna ki.
üdv nektek!
Ez egy izgi topik,de ezt mindnyájan tudjuk

Nos,én átéltem egy "ilyen" mókát.
Ezt nem kell evidenciának venni,de mi "használtunk" alkoholt az eredmény megszületeéséhez..
Ha érdekel vkit a story, el fogom mesélni.
Addig is üzenem,h senki ne hagyja a vágyát
elbagatelizálni,mert nagy élményből maradna ki.
üdv nektek!
köce!
a luser reklám kiiktatva
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 10. 19. péntek 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
a luser reklám kiiktatva