Régebben párom nekem is ezt mondta. Volt pár év szünet, pár végtelen türelemmel rendelkező srác az oldalról és mostanra sikerült elismernie, hogy neki is tetszik ami történik.
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 11. hétfő 12:34

Nejem csak előadja magát hogy nem izgatja ha mással is szexelhet. Csak azt mondja nekem hogy csak miattam csinálja. Sztem a libidója nem ezt mutatja nekem. Jó nedves lett a puncija..... Jól érezte magát a sráccal. Nem azt láttam rajta hogy ez kellemetlen lenne neki.
Nejem csak előadja magát hogy nem izgatja ha mással is szexelhet. Csak azt mondja nekem hogy csak miattam csinálja. Sztem a libidója nem ezt mutatja nekem. Jó nedves lett a puncija..... Jól érezte magát a sráccal. Nem azt láttam rajta hogy ez kellemetlen lenne neki.
Végignéztem ahogy megbasztàk a feleségem,nagyon izgató làtvàny volt,megnyaltam a gecis puncijât,én is teleraktam ömlött belőle!
Jó is az.
(Ez egy válasz ice7109 üzenetére (2025. 08. 10. vasárnap 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 10. vasárnap 14:36

Igen nagyon izgató a plusz egy pasi,de a még több még igatóbb. Múltkor 2 pasi dugta meg velem a párom,most pedig a 4 pasi 1 csaj jön. Már nagyon várjuk.
Barcsak a baratnomet is izgatna!
Úgy néz ki a mai napra is összejött egy kis móka!
Mi történt, hogy ennyire elkezdett pörögni az oldal? Az utóbbi pár napban egy csomóan írtak.
Lehet most lett az embereknek ideje az ilyesmire?

Igen nagyon izgató a plusz egy pasi,de a még több még igatóbb. Múltkor 2 pasi dugta meg velem a párom,most pedig a 4 pasi 1 csaj jön. Már nagyon várjuk.
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2025. 08. 04. hétfő 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 04. hétfő 15:03

Tökéletesen igazad van. Nálunk favorit a plusz pasis hármas. A magam reszéről nagyon izgatónak találom, ha a Párom más farkát szopja élvezettel és más farkát Magába fogadva élvezi a szexet.Ő pedig imád szopni és dugni nagyon így tökéletesen kiegészítjük egymást. Az is igaz, hogy Őt is izgatja, ha én egy másik Nőt dugok, rendszerint ez orgazmusig izgatja az aktuális Partnerrel. De ehhez emócionálisan fel kell nőni, elvonatkoztatni minden érzelemtől és úgy felfogni, hogy adsz valamit olyan pluszt a Párodnak, ami Téged is izgalomba hoz
Csak egy apró kérdés!
Szerintetek mi az ismerkedés helyes menete? Én ha erről az oldalról ismerkedek és a profil még az enyémhez hasonlóan friss, a következőképpen szoktam eljárni...
Először itt váltunk pár szót, ha hasonlóak az igényeink, valamilyen másik platformon folytatjuk. Én szeretek arcos kép előtt telefonálni vagy ha a másik fél is benne van, picit videótelefonálni, hogy megbizonyosodjak arról, tényleg létező személyek állnak a vonal másik végén. Utána küldözgetek csak arcos képeket...
Tegnap rámírt egy egyébként nagyon szimpatikus hölgy, aki egyből azzal indított, hogy küldjek neki arcos képet... Nem küldtem... Ő meg nem volt hajlandó telefonálni... Így megszakadt az ismerkedés. Ti küldtetek volna? Én vagyok túlságosan bizalmatlan? Mi a véleményetek?

Szerintetek mi az ismerkedés helyes menete? Én ha erről az oldalról ismerkedek és a profil még az enyémhez hasonlóan friss, a következőképpen szoktam eljárni...
Először itt váltunk pár szót, ha hasonlóak az igényeink, valamilyen másik platformon folytatjuk. Én szeretek arcos kép előtt telefonálni vagy ha a másik fél is benne van, picit videótelefonálni, hogy megbizonyosodjak arról, tényleg létező személyek állnak a vonal másik végén. Utána küldözgetek csak arcos képeket...
Tegnap rámírt egy egyébként nagyon szimpatikus hölgy, aki egyből azzal indított, hogy küldjek neki arcos képet... Nem küldtem... Ő meg nem volt hajlandó telefonálni... Így megszakadt az ismerkedés. Ti küldtetek volna? Én vagyok túlságosan bizalmatlan? Mi a véleményetek?
Ez melyik nudin szokott lenni? Vinném én is a barátnőmet
(Ez egy válasz Roboka1 üzenetére (2025. 07. 08. kedd 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 08. kedd 11:07

Mi elkeztünk nudizni és ott szokott előfordulni, hogy odajönnek beszélgetnek és ha szimpatikus páromnak a pasi akkor enged neki és én hagyom őket kibontakozni ott a tó parton és volt már, hogy néző is akadt közben, és ez nagyon bejön a feleségemnek és mikor hazaérünk utánna engem is leszokott ithon támadni már ha kibírja hazáig és nem mondja, hogy álljunk meg a kocsival valahol mert már nem bírja tovább mert még mindíg a parton történtek hatása alatt van!
Ők is Goldengate tagok és ezzel kapcsolatban diszkréciót kértek tőlem, legfőképpen a páros hölgy tagja.❤️ Ezért a részleteket sajnos nem mesélhetem el, remélem megérted. ☹️ Sajnos külföldön élő magyarok... Ezt a találkozót is hónapokig szerveztük... Jó lenne találni egy állandó párt, akik gyakrabban elérhetőek, mert újra akarom élni ezt az estét... ☹️ Leírhatatlanul nagyot élveztem... Ilyet még sosem éreztem.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 08. 09. szombat 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 14:25

Hogyan volt , hogy kerültél ilyen helyzetbe? Nem baj ha részletesen megírod

Hogyan volt , hogy kerültél ilyen helyzetbe? Nem baj ha részletesen megírod
(Ez egy válasz Amatőr_18 üzenetére (2025. 08. 09. szombat 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 11:03

Megvolt az első élményem, más feleségével... ♥️ Nem tudom, hogy jó topikban járok-e, de ki kell írnom magamból ezt az élményt. Valami fantasztikus volt! Volt benne valami izgalmas, valami bűnös... Ennyire még sosem élveztem a szexet... Még most is remegek ha a tegnapi éjszakára gondolok...
Így igaz.
(Ez egy válasz Párosan üzenetére (2025. 08. 09. szombat 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
És gondolj bele hogy a férj is így élvezi mikor mással látja.
(Ez egy válasz Amatőr_18 üzenetére (2025. 08. 09. szombat 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 11:03

Megvolt az első élményem, más feleségével... ♥️ Nem tudom, hogy jó topikban járok-e, de ki kell írnom magamból ezt az élményt. Valami fantasztikus volt! Volt benne valami izgalmas, valami bűnös... Ennyire még sosem élveztem a szexet... Még most is remegek ha a tegnapi éjszakára gondolok...
Ezt én is pontosan így gondolom. Meg aztán később arra gondolni - akár ha rosszul sült el a dolog, hogy azon az ágyon ott ahol én fekszem, valaki más épp kefélte a feleségem.
(Ez egy válasz Kozosjatek üzenetére (2025. 08. 06. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 06. szerda 14:05

Minket is izgat, de a saját otthonunkba, vagy életünkbe, hálószobánkba nem tudnánk beengedni senkit.
Az a mi privát szféránk.
Aztán ott van az a része is a dolognak, hogy amíg a vágy dolgozik az emberben, addig nincs gond, de kielégülés után, mégiscsak ott van egy idegen ember a házunkban.
Ez nekünk kényelmetlen szituáció, kényszerbeszélgetés, stb.
Mi a többest úgy tudjuk elképzeni, hogy pl egy vadnudin napozik az ember. Odajön egy idegen, beszélgetünk, és ha szimpatikus, hát szálljon be. Utána viszont nincs semmilyen kényszerhelyzet, megy a maga dolgára
Az a mi privát szféránk.
Aztán ott van az a része is a dolognak, hogy amíg a vágy dolgozik az emberben, addig nincs gond, de kielégülés után, mégiscsak ott van egy idegen ember a házunkban.
Mi a többest úgy tudjuk elképzeni, hogy pl egy vadnudin napozik az ember. Odajön egy idegen, beszélgetünk, és ha szimpatikus, hát szálljon be. Utána viszont nincs semmilyen kényszerhelyzet, megy a maga dolgára

Airbnn a legjobb!
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2025. 08. 06. szerda 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 06. szerda 18:13

Sziasztok! Ki kell venni egy hotel szobát egy estére és mindenkinek kényelmes!
Sziasztok! Ki kell venni egy hotel szobát egy estére és mindenkinek kényelmes!
(Ez egy válasz Kozosjatek üzenetére (2025. 08. 06. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Minket is izgat, de a saját otthonunkba, vagy életünkbe, hálószobánkba nem tudnánk beengedni senkit.
Az a mi privát szféránk.
Az a mi privát szféránk.

Mi is ilyet kerestünk, és szerencsére sikerült is,baráti a kapcsolat szerencsére.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 08. 06. szerda 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 06. szerda 14:52

Mi az ilyen helyzetek miatt keresünk úgy pasikat, hogy a szimpátián túl, érdekes legyen a jelleme, lehessen vele beszélgetni. Így természetesen még nehezebb a feladat. Egy jó szex után jó még beszélgetni az ágyban és folyamatosan ráhangolódni a következő körre.
Mi az ilyen helyzetek miatt keresünk úgy pasikat, hogy a szimpátián túl, érdekes legyen a jelleme, lehessen vele beszélgetni. Így természetesen még nehezebb a feladat. Egy jó szex után jó még beszélgetni az ágyban és folyamatosan ráhangolódni a következő körre.

Az a mi privát szféránk.
Az a mi privát szféránk.

Az a mi privát szféránk.
Az a mi privát szféránk.