Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 880 881 882 883 884 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1992   2007. 11. 20. kedd 20:32
turbono turbono
nem tudom hogy tudnám rávenni a párom, hogy belemenjen a hármas sex-be, én nagyon szeretném engem nagyon izgat , és a házasságunkat is felszeretném vele dobni.h
#1991   2007. 11. 19. hétfő 15:41
weblui weblui
Ezt én is alá tudom támasztani, de nem csak ezen az oldalon. Számtalan olyan ajánlkozó van, aki csak az ajánlata hoz lázba, ha komolyabbra fordulna a dolog, egyszerűen megszűnik... A legjobb, amikor pár perccel a megbeszélt időpont előtt fontos dolog jön közbe Nekik...vagy miután késik, és rákérdeznél, nem kapcsolható. De azért vannak kivételek, jellemzően az "egyszerű, hétköznapi" emberek között nagyobb számban...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 17. szombat 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (54540)
2007. 11. 17. szombat 18:14
Az asszony szent, ha szerelemből vettük el és már közös gyermekeink is vannak. Huszonéves korunkban nem tudtuk volna elképzelni még egy laza félrelépést sem . Az idő múlásával ez változott. Először párokkal találkoztunk, de kiderült, hogy többnyire a "mackós" tipus potenciális gondjait kellet volna megoldanom a felesége kedvére, szegény párom meg többször is csak kiakadt , felül nagy pofa, alul kicsi bőrdarab. Hát mivel nekem szinte mindig jó volt ezen párok hölgyeivel, neki meg ötből csak egy , közösen kiválasztottunk egy nős megbízható érett pasit akivel tökéletes harmóniát alkotunk a párom örömére, persze nekünk sem rossz. Sok ezen az oldalon a nyálcsorgi hereverő..... nyes
#1990   2007. 11. 18. vasárnap 19:37
MmePrune MmePrune VIP Admin
takarítottam a topicban...akiket izgat, ha megdugják a feleségüket, azok írjanak ...akiket nem izgat, azok vagy ne írjanak ide, vagy kulturáltan adjanak hangot véleményüknek
#1989   2007. 11. 17. szombat 23:04
vazelinator vazelinator VIP Admin
idéglenesen felfügesztem a topicot.
holnapig.
HSz-em kérem törölni holnap.

indok: kedély le nyugvás és takaritás holnap
#1988   2007. 11. 17. szombat 22:13
Fögenyó Fögenyó
@Admins: kéne egy kis takarítás!

@vaskalapos: én elviselem felebarátaim agybaját, de az írásaid olvashatatlanok! Ha gondolod megadom egy magyar korrepetítor elérhetőségét, hogy megtanítson az írásjelek használatára.
Off off.

@energy33: szerintem egyházi oldal nemegészen ide való :P A keresést azért ne adjátok fel, idővel bármi jó kisülhet belőle.

@ggi66: na ott a pont! eljen
#1987   2007. 11. 17. szombat 18:44
oooooooo oooooooo
Ebben egyetértek,huszonévesen nehezen hiszem hogy működik a dolog.Letisztult,hosszabb kapcsolatokban viszont jól működhet,és a résztvevők szexuális kultúrája,és teljesítménye is valahogy megbízhatóbb.-persze ez csak személyes tapasztalat,és nem biztos hogy minden esetben így van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 17. szombat 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (54540)
2007. 11. 17. szombat 18:38
Nem volt könnyű megtalálni a megfelelő barátunkat. Elsőre a helyesírást osztályoztuk, aztán IQ, megbízhatóság, eü alk., mobilitás, közös téma stb. És még a páromat is meg tudta hódítani, ráadásul jóképú is......
Csak nagyon érett és stabil pároknak ajánlom 30 felett!
#1986   2007. 11. 17. szombat 18:38
X Törölt felhasználó (54540)
Nem volt könnyű megtalálni a megfelelő barátunkat. Elsőre a helyesírást osztályoztuk, aztán IQ, megbízhatóság, eü alk., mobilitás, közös téma stb. És még a páromat is meg tudta hódítani, ráadásul jóképú is......
Csak nagyon érett és stabil pároknak ajánlom 30 felett!
#1985   2007. 11. 17. szombat 18:14
X Törölt felhasználó (54540)
Az asszony szent, ha szerelemből vettük el és már közös gyermekeink is vannak. Huszonéves korunkban nem tudtuk volna elképzelni még egy laza félrelépést sem . Az idő múlásával ez változott. Először párokkal találkoztunk, de kiderült, hogy többnyire a "mackós" tipus potenciális gondjait kellet volna megoldanom a felesége kedvére, szegény párom meg többször is csak kiakadt , felül nagy pofa, alul kicsi bőrdarab. Hát mivel nekem szinte mindig jó volt ezen párok hölgyeivel, neki meg ötből csak egy , közösen kiválasztottunk egy nős megbízható érett pasit akivel tökéletes harmóniát alkotunk a párom örömére, persze nekünk sem rossz. Sok ezen az oldalon a nyálcsorgi hereverő..... nyes
#1984   2007. 11. 17. szombat 17:44
X Törölt felhasználó (23775)
A topic címét olvassa el mindenki, én nem arról akarok olvasni hogy kinek nem tetszik az hogy vkit izgat ha a párját mások használják.
Ide azok írjanak, akiket izgat, izgatna, szeretik, vagy szeretnék.
köszönöm
#1983   2007. 11. 17. szombat 16:55
Freeke7 Freeke7
Szépen eltekeredett itt az egész téma!
Ez ami van lehetne bárhol, hisz nem a témáról szól, hanem arról, hogy nem úgy van használva a topic (szerintem) ahogy azt kéne.
Többen írták már előttem de leírom én is mit gondolok.
Ebben a fórumban rengeteg topic van, de én ezek közül alig olvasok 6-8-at, s mégkevesebbe írok.
Ennek az az oka, hogy a legtöbb esetben nem értek azzal egyet amiről ott szó van, de igyekszem megtisztelni az ott fórumozókat azzal, hogy nem szólok bele egy olyan dologba amiről igazából fogalmam sincs. Nyomatékosítani szeretném, hogy ez nem szabály hanem az én véleményem!
Az egész vita nevetséges, s ezennel elnézést attól akit megbántottam vagy személyeskedtem!
Továbbá egy "filozófikus" gondolat: Ha nyitok egy topicot azzal a címmel, hogy "kockacukor imádók" akkor én úgy gondolom, hogy aki a porcukrot szereti vagy egyáltalán nem szereti a cukrot amellett, hogy lehet véleménye a kockacukorról, de nem igazán illő azt abban a topicban kritizálni, mert nem az a témája.
Egyszerűbben szernintem egy topic arra való, hogy a cím értelmében hasonlóan gondolkodó embereknek adjon teret az eszmecserére.
Akinek ingere van kritizálni az ide járókat vagy dicsőíteni a monogám párkapcsolataot, javasolnám megnyitni a HŰSÉGES PÁRKAPCSOLAT, vagy a MONOGÁM EMBEREK nevü topicot, s ott kedvére elemezhetné az attól eltérő viselkedés negatív hatását, vagy dicsőíthetné a saját életmóját! UFF
#1982   2007. 11. 17. szombat 10:40
X Törölt felhasználó (111454)
Sziasztok!
Engem izgatna -ha megdugná valaki a feleségemet.
És őt sem hagyná hidegen ,ha jól megdugná egy másik férfi.
Lehet ,hogy akkor mikor csinálnánk minden felhőtlen lenne és mindenki élvezné.
Csakhogy van másnap is,mikor egymás szemébe kell nézni és az ember elgondolkozik azon,hogy mi is történt.És az már nemcsak a szexről szól.
Talán ,ha egy nagyon közeli baráti párral csinálná az ember, akkor elviselhető lenne.
De egy idegen férfi aki ma itt holnap ott,hát nem tudom.
Mi 15 éves házasok vagyunk ,tök jó a szex,tudom lehetne fűszerezni meg lehet ,hogy mással sokkal jobb de az a más holnapra eltűnik.Gondolom ,hogyha valami probléma lenne
(betegség ,egyéb) akkor nem sietne mihozzánk egy szóló pasi.Végül is csak a dugásért jönne --persze a "hölgyet kényeztetni"hülye duma a társkeresőkön kétszer annyi a szóló csaj mint a pasi ,miért nem azokból kényeztet.
Ja azokat a csajokat ki kell kupálni ,hogy tudjon szeressen rendesen szopni és egyebek és ami nem elhanyagolható alkalmazkodni kell hozzá +költeni kell rá.
De azért nem ítéljük el többes szexet.Különben van sok olyan dolog, amit többesben lehet végezni és nagyon élvezetes +nem kell meztelenre vetkőzni hozzá.
Üdv:Mi ketten
#1981   2007. 11. 17. szombat 09:40
oooooooo oooooooo
Mondatokról hallottál már?
Baromi fárasztó ám így olvasni,akkor a tartalomról még nem is beszéltem,hogy az milyen demagóg és unalmas.

Senki sem kért meg arra,hogy jellemrajzot készíts róla,főleg olyan dolog alapján,amit te sosem fogsz tenni,így fogalmad sem lehet róla.
Szerinted mi kíváncsiak vagyunk arra,hogy te a szűk agyaddal miként képzeled ezt el?

Hogy bírnál felfogni bármit is abból,amit itt pár ember leír.

Van egy haverom,aki bőszen /mint te/ állítja hogy a felesége ilyen hű-meg olyan,és ilyenkor a társaságban kicsit megfagy a szar,mert egyedül ő nem hallott az asszonyka kalandjairól.

(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2007. 11. 17. szombat 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 17. szombat 07:04
HÁT NEM TUDOM /feleség baszatók / EZ MIT JELENT HOGY AKIK EZT MEGTESZIK FELJEBB VALÓK NEM TUDOM 18 ÉVE NŐS VAGYOK DE NEM DUGTA MÁS RAJTAM KÍVÜL A NEJEM ÉS NEM IS VÁGYIK RÁ ,de ettől még beleszoktam olvasni ebbe a topicba mert .hogy nyilvános /kíváncsi is vagyok/ miért is mert lehet érdekelne hogy ha valaki elmondaná őszintén hogy milyen érzés látni érezni halani hogy a PÁRJA más férfiakkal is sexel ami nem jelenti azt ,hogy én is megtenném a saját párommal de az hogy van itt pár szájkaratés NAGY-KAN aki úgy gondolja ,hogy csak az amit mond vagy tesz az a helyes eggyet értek badboy-jal én is dugtam más feleségét jó volt elmúlt de fiúkák ezt nem hiszem .hogy nagy dobra kéne verni ha férj nem tudja /HA NEM TUDOM NEM FÁJ / JOBBAN KÉNE TISZTELNI AZT A "FELESÉGET" akit megkaptunk ha meg valaki bedobja a közösbe az asszonyt attól nem lessz feljebbvaló de ha neki ez jó tegye de a többség az olyan párokról szól mint az enyém de ti itt két végletről vitáztok tegyétek zártá a topicot mert értelmes hozzászólás kevés van, van 10-12 törzsgárdatag aki itt osztja az eszet és mindenki más balfasz eggyet értek badboy-jal lehet olyan nő amilyenekkel ő mi kapcsolatban voltunk vagyunk az álmaitokban élnek és olyankor sűrűn jár a kezetek mert az asszonyt épp más dugja nem fértek hozzá mert tele van a szája marad hoki nektek grt hozzá tegy mindenki amit jónak lát én nem kívánok senkivel vitázni az itt felsorolt érvek és ellenérvek közözz már egyszer leírtam talán ha a topc címével tisztába lennétek akkor tudnátok hogy miről kéne ide írni az olyan kíváncs embereknek mint én /kissebbség/ vagy olyanoknak mint ti /"többség"/ röhögnöm kell rajtatok jól írta valaki előttem szólok előre senki de senki nem mondhatja el magáról hogy szeretem a feleségem nőm párom és ezért dugatok szopatom mással , mert nem hiszem hogy gusztusos idegen férfi után még ha barát is "BARÁT" mondjuk megcsókolni ha folyik valami a szájából nyalni ha folyik valami alul mert ha valakit ez izgat annak nézni kell egy más topicot vagy orvost más mikor fiatalon kiprólunk valamit és mikor a párunkról van szó
#1980   2007. 11. 17. szombat 08:54
X Törölt felhasználó (3482)
Nem hiszem, hogy egymást kéne fikázni azért, mert ez nyitottabb amaz meg konzervatívabb.
Valaki külön tudja választani a szexet és szeretkezést, valaki meg nem.

Vaskalapos: te nem viselnéd el ha asszonkádat idegen férfi kezelgetné de te ezt megtetted máséval? Az asszonyod tudott erről? Akkor már házasok voltatok?

Ágicica78: nem hiszem, hogy mert neked szükséged van másra a barátod\férjed farka mellett, úgy kéne gondolnod, hogy az összes nő ilyen igényekkel rendelkezik... Amúgy irigyelek titeket, mert sikerült szórakozássá tenni a szexet, és ez nekem soha nem fog sikerülni, nekem mindig is túlságosan intim lesz ahhoz, hogy egy harmadik beférjen.... (ezzel nem azt mondom, hogy ti nem szeretkeztek!!!!!)
#1979   2007. 11. 17. szombat 07:04
vaskalapos vaskalapos
HÁT NEM TUDOM /feleség baszatók / EZ MIT JELENT HOGY AKIK EZT MEGTESZIK FELJEBB VALÓK NEM TUDOM 18 ÉVE NŐS VAGYOK DE NEM DUGTA MÁS RAJTAM KÍVÜL A NEJEM ÉS NEM IS VÁGYIK RÁ ,de ettől még beleszoktam olvasni ebbe a topicba mert .hogy nyilvános /kíváncsi is vagyok/ miért is mert lehet érdekelne hogy ha valaki elmondaná őszintén hogy milyen érzés látni érezni halani hogy a PÁRJA más férfiakkal is sexel ami nem jelenti azt ,hogy én is megtenném a saját párommal de az hogy van itt pár szájkaratés NAGY-KAN aki úgy gondolja ,hogy csak az amit mond vagy tesz az a helyes eggyet értek badboy-jal én is dugtam más feleségét jó volt elmúlt de fiúkák ezt nem hiszem .hogy nagy dobra kéne verni ha férj nem tudja /HA NEM TUDOM NEM FÁJ / JOBBAN KÉNE TISZTELNI AZT A "FELESÉGET" akit megkaptunk ha meg valaki bedobja a közösbe az asszonyt attól nem lessz feljebbvaló de ha neki ez jó tegye de a többség az olyan párokról szól mint az enyém de ti itt két végletről vitáztok tegyétek zártá a topicot mert értelmes hozzászólás kevés van, van 10-12 törzsgárdatag aki itt osztja az eszet és mindenki más balfasz eggyet értek badboy-jal lehet olyan nő amilyenekkel ő mi kapcsolatban voltunk vagyunk az álmaitokban élnek és olyankor sűrűn jár a kezetek mert az asszonyt épp más dugja nem fértek hozzá mert tele van a szája marad hoki nektek grt hozzá tegy mindenki amit jónak lát én nem kívánok senkivel vitázni az itt felsorolt érvek és ellenérvek közözz már egyszer leírtam talán ha a topc címével tisztába lennétek akkor tudnátok hogy miről kéne ide írni az olyan kíváncs embereknek mint én /kissebbség/ vagy olyanoknak mint ti /"többség"/ röhögnöm kell rajtatok jól írta valaki előttem szólok előre senki de senki nem mondhatja el magáról hogy szeretem a feleségem nőm párom és ezért dugatok szopatom mással , mert nem hiszem hogy gusztusos idegen férfi után még ha barát is "BARÁT" mondjuk megcsókolni ha folyik valami a szájából nyalni ha folyik valami alul mert ha valakit ez izgat annak nézni kell egy más topicot vagy orvost más mikor fiatalon kiprólunk valamit és mikor a párunkról van szó
#1978   2007. 11. 17. szombat 02:46
X Törölt felhasználó (26249)
Nem szerettem volna senkit sem provokálni, vagy bántani. Mivel mindenkinek a magánügye, hogy hogyan rendezi a párkapcsolatait. A lényeg, hogy elégedettek, boldogok legyetek. Nektek ez kell, másnak más, felesleges egymást minősíteni.
Mint írtam, akinek nem inge ne vegye magára. Látom te megtetted, és velem személyeskedsz, próbálsz minősíteni, stb. Azt is leírtam, hogy ez szerintem miért felesleges itt on-line és ez milyen emberekre jellemző, de úgy látszik nem vetted a lapot.
Csupán azért szoltam hozzá, mert lassan olybá tünt, hogy aki nem fekteti össze mással az asszonyt, azzal nincs rendben valami, a feleség/párja nem is lehet boldog,biztos megcsalja,stb. Ezt én nem így gondolom, és ezt leírtam.
Neked is üzenve leírtam, miért olvasom a forumot, mielött a szemembre vetnéd ezt is nyes . Azt elfelejtettem külön leírni, hogy miért szoltam hozzá. Elnézésedet kérem, mostmár ezt is tudod.

Az általad említett topicot egyszer valaki megnyitotta, ha jól emlékszem. És be is záratták, mondván; a vitatkozásra itt van ez a topic. Én is, más is leírjuk a véleményünk, ami véletlen nem egyezik pl. a tiéddel, de remélem nem bántok vele senkit, ha igen akkor ELNÉZÉST!
Egyébként meg, miért nem vagy te admin??? Jól állna, és úgy látom passzolna hozzád a feladat, talán tetszene is.
U.i:Lehet nem nekem kellene először megmondanod, hogy mit csináljak.

Ez a hozzászólásom pedig OFF volt úgyhogy elnézést miatta! Ha valamit szertnél, írj privátba, de felesleges.

És ilyen hülye vita helyett, inkább mindenki foglalkozzon az ellenkező nemmel, hisz' ez itt a lényeg! wink eljen
Sziasztok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 17. szombat 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (26894)
2007. 11. 17. szombat 00:47
Akkor mosolyogj.
Igaz, mindenki magából indul ki és sok mindent elárul a hozzászólóról saját írása.
A feleség baszatóknál nem az a lényeg, hogy olyanok jól érezzék magukat mint Te, hanem hogy a feleség érezze jól magát, ha érted mire gondolok. Igaz, olyan, aki csak a más feleségét dugja, saját feleségének ilyet nem kíván, az ezt nem értheti, vagy csak nagyon nehezen.
Garantálnod azt, hogy másmilyen párok is vannak fölösleges, azt hiszem ennek felismerése inkább neked okoz nem kis problémát.
Ha Te elérted, hogy az asszony csak Téged akar, míg Te mások feleségét baszogatod, nagyon büszke lehetsz magadra, nagy egy csávó lehetsz, az már biztos. Nem is itt a helyed, máshova kéne írogatnod. Szerintem találsz magadnak valót itt, vagy ha netán mégse, hát nyiss egyet, mondjuk Hülye az, aki mással dugatja az asszonyt, és nem olyan nagy csávó mint én címmel.
Ha más véleményére vagy kiváncsi rendben van. Ha hihetetlen számodra, hogy ilyen emberek is vannak, ezért érdekes nagyon neked, az is renben van. Sőt, hogy ilyen barátaid nincsenek (vagy nem kötik az orrodra Téged ismerve) az se csoda. Ha állatkertbe akarsz járni, az is talán a hasznodra lehet, még esetleg tanulhatsz is ott valamit. Hogy meg akarja dugni valaki potyázva más feleségét, az is világos itt majdnem mindenki számára, azt hiszem. Vagytok jópáran. Csupa gerinces alak. Nevetgélni is lehet ide járni, jó szórakozás az is. De talán mindenkinek jobb volna, ha a topic címének szellemében, azok véleményét, történetét, s tapasztalatait olvashatnánk itt, akiket IZGAT ez a dolog. Leírom, mert szerintem Te nem érted, hátha még egyszer elolvasva sikerül megértened: Izgat, ha megdugják a feleségemet, a topic címe. Nem NEMizgat ha......
#1977   2007. 11. 17. szombat 00:47
X Törölt felhasználó (26894)
Akkor mosolyogj.
Igaz, mindenki magából indul ki és sok mindent elárul a hozzászólóról saját írása.
A feleség baszatóknál nem az a lényeg, hogy olyanok jól érezzék magukat mint Te, hanem hogy a feleség érezze jól magát, ha érted mire gondolok. Igaz, olyan, aki csak a más feleségét dugja, saját feleségének ilyet nem kíván, az ezt nem értheti, vagy csak nagyon nehezen.
Garantálnod azt, hogy másmilyen párok is vannak fölösleges, azt hiszem ennek felismerése inkább neked okoz nem kis problémát.
Ha Te elérted, hogy az asszony csak Téged akar, míg Te mások feleségét baszogatod, nagyon büszke lehetsz magadra, nagy egy csávó lehetsz, az már biztos. Nem is itt a helyed, máshova kéne írogatnod. Szerintem találsz magadnak valót itt, vagy ha netán mégse, hát nyiss egyet, mondjuk Hülye az, aki mással dugatja az asszonyt, és nem olyan nagy csávó mint én címmel.
Ha más véleményére vagy kiváncsi rendben van. Ha hihetetlen számodra, hogy ilyen emberek is vannak, ezért érdekes nagyon neked, az is renben van. Sőt, hogy ilyen barátaid nincsenek (vagy nem kötik az orrodra Téged ismerve) az se csoda. Ha állatkertbe akarsz járni, az is talán a hasznodra lehet, még esetleg tanulhatsz is ott valamit. Hogy meg akarja dugni valaki potyázva más feleségét, az is világos itt majdnem mindenki számára, azt hiszem. Vagytok jópáran. Csupa gerinces alak. Nevetgélni is lehet ide járni, jó szórakozás az is. De talán mindenkinek jobb volna, ha a topic címének szellemében, azok véleményét, történetét, s tapasztalatait olvashatnánk itt, akiket IZGAT ez a dolog. Leírom, mert szerintem Te nem érted, hátha még egyszer elolvasva sikerül megértened: Izgat, ha megdugják a feleségemet, a topic címe. Nem NEMizgat ha......
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 16. péntek 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (26249)
2007. 11. 16. péntek 21:30
Arra meg, hogy "aki nem baszatja mással a feleségét, ott majd az asszonyka félre kefél" nem nagyon lehet mosolygás nélkül reagálni. nyes Mindenki magából indul ki. Gondolom okkal gondoljátok így, mert ti, és a párotok(???) olyan amilyen. Ennek is megvan az oka, de nem hiszem, hogy azért mert ti, a feleség baszatók (remélem nem veszitek sértésnek!!!), valamiben is ügyesebbek lennétek (mint mi, a feleség baszók), sőt! Érezzétek jól magatokat, más meg jól érzi magát a párotokkal. Én támogatom a nyitotságotokat. nyes
De garantálom, másmilyen párok is vannak. Szóval attól, hogy ti lehet nem tudjátok/nem akarjátok elérni, hogy az asszony csak titeket akarjon, attól hidjétek el, vannak akik ezt el is akarják, és el is tudják érni. Na, ti meg azt az érzést nem tudjátok meg soha.
És aki nem baszatja afeleségét, az miért néz be ide??? 1.)Gondolom, mert kíváncsi más emberek véleményére. Számomra is hihetetlen, hogy valaki ilyenre gerjedjen, éppen ezért érdekes nekem ez. Nekem ilyen barátaim nem nagyon vannak... Pl. van egy csomó állat, amit az ember nem tartana otthon, de az állatkerben megnézi. 2.) Meg akarja dugni akit lehet, más feleségét is. 3.) Nevetni jön ide. nyes
#1976   2007. 11. 16. péntek 21:55
oooooooo oooooooo
Be kéne ezt itt fejezni,mert nem erről szól a topic!
Aki nem dugatja az asszonyt vagy húzzon innen,vagy csak olvasgasson,mert ez a magasröptű filozófálgatás szánalmas!Pro és kontra!

Úgyis mindjárt megjelenik egy admin,aztán mindenki kap az arcába. idiota
#1975   2007. 11. 16. péntek 21:30
Arra meg, hogy "aki nem baszatja mással a feleségét, ott majd az asszonyka félre kefél" nem nagyon lehet mosolygás nélkül reagálni. nyes Mindenki magából indul ki. Gondolom okkal gondoljátok így, mert ti, és a párotok(???) olyan amilyen. Ennek is megvan az oka, de nem hiszem, hogy azért mert ti, a feleség baszatók (remélem nem veszitek sértésnek!!!), valamiben is ügyesebbek lennétek (mint mi, a feleség baszók), sőt! Érezzétek jól magatokat, más meg jól érzi magát a párotokkal. Én támogatom a nyitotságotokat. nyes
De garantálom, másmilyen párok is vannak. Szóval attól, hogy ti lehet nem tudjátok/nem akarjátok elérni, hogy az asszony csak titeket akarjon, attól hidjétek el, vannak akik ezt el is akarják, és el is tudják érni. Na, ti meg azt az érzést nem tudjátok meg soha.
És aki nem baszatja afeleségét, az miért néz be ide??? 1.)Gondolom, mert kíváncsi más emberek véleményére. Számomra is hihetetlen, hogy valaki ilyenre gerjedjen, éppen ezért érdekes nekem ez. Nekem ilyen barátaim nem nagyon vannak... Pl. van egy csomó állat, amit az ember nem tartana otthon, de az állatkerben megnézi. 2.) Meg akarja dugni akit lehet, más feleségét is. 3.) Nevetni jön ide. nyes
#1974   2007. 11. 16. péntek 21:22
Ott a pont!
Más feleségét jó kefélni. Ha meg valaki azt szereti,hogy az ő feleségét más keféli, az az ő baja. Nem szolt le titeket senki, nem minősített titeket senki. Személyeskedés az interneten azokra az embrekre jellemző, akik az élet más területén szarnak megszólalni is. Akinek nem inge, gondolom nem veszi magára.
#1973   2007. 11. 16. péntek 16:35
badboy_ badboy_
ha nem vetted volna észre az elsö hsz.(2546)
csak egy apró kis megjegyzés volt..hogy pár férfitárs mit szól ehhez a fajta feleségdugató szokáshoz!persze titeket ez itt kurvára nem érdekel..csak az,hogy megvitassátok ki hogyan dugatta meg éppen aznap a feleségét!semmi gond nincs ezzel..mindenki azt csinál otthon amit akar..de amikor már személyeskedésbe megy át a dolog...kezdve a te hsz.2549)meg kinek milyen az asszonya..stb..meg a többi faszság!
én egy véleményt írtam!ami nem egyezik a tietekével!nincs ezzel gond!sejtettem,hogy nem leszek azzal itt marha népszerű...gondolom ha te...mint kökemény hetero betévednél egy homo bárba és fujjolnál..nem fogadnának kitörö örömmel!!
éljétek úgy az életeteket ahogy ti akarjátok!
élvezzétek...hozzatok házibarátot..keféljék meg az asszonyaitokat ..nekem aztán marha mind1..

na többet ide nem írok ,(gondolom nem sírtok) nyes mert nagyon felkavartam az állóvizet!..de legalább itt is történt valami érdekes!!

wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 16. péntek 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (26894)
2007. 11. 16. péntek 15:58
Hogy ki miért dugatja mással az asszonyt, vagy egyáltalán, azt mindenki maga dönti el, én nem látok bele. Sőt abba sem, hogy a többség milyen szexuális szokásnak hódol. De azt hiszem itt ez nem is érdekes, ezt a topicot nem ennek megvitatására nyitották. De hogy ilyen magas inteligencia szintel (amit pl. a 2555 számú hsz-ed is tükröz) Te mit keresel itt, azt végképp nem értem. Neked sokkal "magasabb" körökben kéne mozgolódnod, értelmi szintednek megfelelően.

... 880 881 882 883 884 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!