mit tegyek hogy belemenjen?
sziasztok én ugy érzem feleségem érdekli hogy több férfi játszon vele ,de mégis tagadja. de nemigazán tiltakozik
Nos pár hete még itt kértem tanácsot a 3-ashoz, erre tegnap este összehoztuk. A feleségem nyüszített a gyönyörtől mikor két farok volt benne. Próbáltuk a 2 farok a punciban és a punci+popsi pózt is. Nem könnyű kivitelezni, de megéri! A végén a spermafűrdő pedig nagy izgató látvány volt a nejem arcán és száján. Nem voltam féltékeny, pedig előtte nagyon féltem ettől.
megtortent velem is mig en a baratom feleseget nyaltam a baratom lovagolta a paromat,irtozatos izgati volt egy ido utan mindketten le altunk es neztuk hogy a baratom hogy dugja a felesegemet.egyaltalan nem voltun feltekeny,oriasi erzen volt
Sziasztok!
Most írok,be először erre az oldalra. Nekem is megfordult a fejemben, hogy megdugassam a b.nőmet. Persze csak ha én is ott vok. és baszállnék. Csak sajna Ő nem akarja.
Most írok,be először erre az oldalra. Nekem is megfordult a fejemben, hogy megdugassam a b.nőmet. Persze csak ha én is ott vok. és baszállnék. Csak sajna Ő nem akarja.
ezt hívják szerelemnek.A gitár utcában én is voltam, nem volt mindig ilyen nyomulás. ez nem is normális. általában meg illik kérdezni, vagy szóval vagy egy nézéssel ,hogy akarja-e valaki a kontaktust. ha nem, akkor illö visszavonulni. sajna bunkók pedig mindenhol vannak
már régota szeretném páromat rávenni hogy hármasba csináljuk2f+1n hogy csináljam?
szia hogy sikerült párod rávenni hogy barátod is bevegye a sexbe. engem is érdekelne nejemet énis megdugatnám a haverommal
(Ez egy válasz Nakiboy üzenetére (2007. 11. 09. péntek 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 17:33
Mi megbeszéltük egyszer a barátnőmmel mert mindkettőnket izgatott a téma és áthívtam az egyik haveromat. Isteni volt látni ahogy szopta őt és ahogy élvezték mindkette. Kise akarta venni a szájából a haverom farkát. Én meg közben vertem. Próbáljátok ki mert nagyszerű dolog
Hallo mindenkinek.
črdeklödéssel foegyeltem a hozzászólókat,
Talán segíthetek amennyiben elovassátok a torte-net-en az "Anita szülinapja" sztorimat. Garantáltan megtörtént, szó szerint, és folytatása is volt. A módszer, a rábeszélés és a összehozás talán segít né.hányatoknak elöbbre jutni
pussz julius
črdeklödéssel foegyeltem a hozzászólókat,
Talán segíthetek amennyiben elovassátok a torte-net-en az "Anita szülinapja" sztorimat. Garantáltan megtörtént, szó szerint, és folytatása is volt. A módszer, a rábeszélés és a összehozás talán segít né.hányatoknak elöbbre jutni
pussz julius
engem is nagyon izgatna ha párom dugnák elöttem
..és addig a párod?..verte a farkát?.vagy közben mit csinált?..
(Ez egy válasz ágicica78 üzenetére (2007. 11. 10. szombat 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 10:38
Engem a hétvégén dugott meg egy idegen pasi a párom előtt, huh nagyon jó volt! Mi egy párszor átéltünk már ilyesmit de mégis nagyon élveztük mind a ketten. A srácnak pont kellemes méretű volt a farka, nagyon jól kitöltötte a puncikámat
Kíváncsi voltam, nállatok hogy volt. Mi kipróáltuk már hármasban, (fiúval)& pár a pár előtt is. Szeretném, ha lenne párcsere is, de ahhoz még kicsit bátortalan barátnőm
(Ez egy válasz Nakiboy üzenetére (2007. 11. 09. péntek 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 19:16
Ő is akarta. De azt nem hogy ő is megdugja mert azt durvának tartotta volna de szopni imátta és élvezte hogy én meg dugtam közbe. Te is ráakarod venni a bnőd?
Ezek szerint panaszra semmi ok.
(Ez egy válasz ágicica78 üzenetére (2007. 11. 10. szombat 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 10:38
Engem a hétvégén dugott meg egy idegen pasi a párom előtt, huh nagyon jó volt! Mi egy párszor átéltünk már ilyesmit de mégis nagyon élveztük mind a ketten. A srácnak pont kellemes méretű volt a farka, nagyon jól kitöltötte a puncikámat
nem tudom, engem az sokkal jobban izgat, ha párom egy másik lánnyal kényezzeti magát. PErsze másik pasival még nem próbáltuk, de valahogy az nem annyira izgat
Ő is akarta. De azt nem hogy ő is megdugja mert azt durvának tartotta volna de szopni imátta és élvezte hogy én meg dugtam közbe. Te is ráakarod venni a bnőd?
Te hogy vetted rá, hogy leszopja haverodat? Meg is dugta/dugtátok utána?
(Ez egy válasz Nakiboy üzenetére (2007. 11. 09. péntek 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 17:33
Mi megbeszéltük egyszer a barátnőmmel mert mindkettőnket izgatott a téma és áthívtam az egyik haveromat. Isteni volt látni ahogy szopta őt és ahogy élvezték mindkette. Kise akarta venni a szájából a haverom farkát. Én meg közben vertem. Próbáljátok ki mert nagyszerű dolog
Sziasztok! Huuu, hat itt nagyon sokan ugy gondolkoznak mint en! Nalunk is megy rola a duma, persze szex kozben, de egyre tobbszor beszelunk rola "hideg" fejjel is!Talan meg a dugasnal is jobban izgatna, ha nem thetnek semmit, csak vegig kellene nezzem, ahogy az asszonyt jol megdugjak es szinte eggyutt jutni el vele a csucsra.Kicsi mazo gondolat, lehet, de nagyobb lenne az izgalom, ha tudnam, most nem nyulhatok hozza.Hal'Istennek o sem zarkozik el a dolog elol, csak ki kell varni a helyet, az idot, na es persze a partnert, parntnereket.En szemelyszerint mindenkeppen barattal csinalnam, illetve csak egy ismerost hagynek, hogy oda nyuljon, ahova csak en szoktam...
..akkor itt sok a feleségdugóó..

vagy-vagy

szfvguy