Vágj bele. Én is féltem a zöldszemű féltékenységtől, de nem volt semmi. Egyszerűen közösen kell kiválasztani a megfelelő pasit. Nálunk nagyon bejött, a nejem és én is akkor élveztük legnagyobbat. Biztosan lesz folytatás. ja és ne az ismerőseid közül válogassatok. Távolabbi városból érdemes.
(Ez egy válasz dogdog üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 15:55

Engem is nagyon izgatna, ha egy másik férfi elélveztetné a feleségem....szerintem lenne rá jelentkező bőven...csinos darab
(3225.sorozat, csakhogy dicsekedjek
Na de itt van a nagy kérdés, hogy ki lenne az a bizonyos...na és én hogy viselném a dolgot....

Na de itt van a nagy kérdés, hogy ki lenne az a bizonyos...na és én hogy viselném a dolgot....
Engem is nagyon izgatna, ha egy másik férfi elélveztetné a feleségem....szerintem lenne rá jelentkező bőven...csinos darab
(3225.sorozat, csakhogy dicsekedjek

Szerintem itt annak az esete forog fenn, hogy azért tünik kamunak neked ez az egész kedvesem, mert élsz egy átlagos, sótlan életet, a pároddal néha összebújtok a sötét szobába szigorúan csak konzervativan, és igy furcsa neked minden ami egy kicsit is eltér a megszokottól
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 12:26

Törölt felhasználó (88129)

Végigolvasva vagy három oldalt: szerintem Ágica kamu. (ez csak megérzés!) Annyira "fius" jellegű, igényű a megnyilvánulása, hogy szerintem a szórakozás esete forog fenn.
Végigolvasva vagy három oldalt: szerintem Ágica kamu. (ez csak megérzés!) Annyira "fius" jellegű, igényű a megnyilvánulása, hogy szerintem a szórakozás esete forog fenn.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 10:20
Törölt felhasználó (104575)
VIP

És még mindig nem láthatunk erről valami kis akciós kamerafelvételt? Akár arc, és más felismerhetőség nélküli is jó lenne!
Szerintem mindenki aki olvassa ezt a topikot, szívesen venné, nézné!
Szerintem mindenki aki olvassa ezt a topikot, szívesen venné, nézné!
És még mindig nem láthatunk erről valami kis akciós kamerafelvételt? Akár arc, és más felismerhetőség nélküli is jó lenne!
Szerintem mindenki aki olvassa ezt a topikot, szívesen venné, nézné! (Ez egy válasz ágicica78 üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 09:29
Szerintem mindenki aki olvassa ezt a topikot, szívesen venné, nézné! (Ez egy válasz ágicica78 üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Figyelte az ágy mellől ahogy a srác kinyalta a puncim, majd alaposan megkefélt a végén pedig a cicimre spriccelte a meleg gecit...
Ez érdekelt?

Én szívesen segítek!!! Ha érdekel küldj privi elérhetöséget!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 09:41
Törölt felhasználó (101052)

Hát ez a dolog engem is nagyon izgat,ha valaki segít megdugni a nejem!Próbáltuk is már de annak a barátságnak már vége de nagyon szeretném ha találnánk valami jó srácot aki elintézné a nejem!
Mi számít nálatok jó srácnak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 09:41

Törölt felhasználó (101052)

Hát ez a dolog engem is nagyon izgat,ha valaki segít megdugni a nejem!Próbáltuk is már de annak a barátságnak már vége de nagyon szeretném ha találnánk valami jó srácot aki elintézné a nejem!
Figyelte az ágy mellől ahogy a srác kinyalta a puncim, majd alaposan megkefélt a végén pedig a cicimre spriccelte a meleg gecit...
Ez érdekelt?
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 11. 10. szombat 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)

nincs köztük semmi biztosan tudom ,de nem haragszom. én vetetem fel a dolgot nekik .haverom belement ,mert szerinte tök jol néz ki a feleségem .
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 18:22
Törölt felhasználó (99331)

Szia! turbono
Nem bántani akarlak, de az jött az írásaidból a felegésednek lehet, hogy egy ideje már viszonya van a barátoddal.Inkább, tévedjek, de nekem úgy tünik. Ézért olyan titokzatos a válaszaival és kérdez konkrétan, úgyan is szerintem már átélte képzeletben veletek az együttlétet.Kérdez rá külön-külön mind kettőjükre! Ne legyen igazam! Várom a fejleményket.
Nem bántani akarlak, de az jött az írásaidból a felegésednek lehet, hogy egy ideje már viszonya van a barátoddal.Inkább, tévedjek, de nekem úgy tünik. Ézért olyan titokzatos a válaszaival és kérdez konkrétan, úgyan is szerintem már átélte képzeletben veletek az együttlétet.Kérdez rá külön-külön mind kettőjükre! Ne legyen igazam! Várom a fejleményket.
Én is benne lennék megy ilyen közös szex játékban de az asszony hallani sem akar róla. Pedig mikor bulizunk el tudja magát engedni rendesen ő is meg én is. Lehet, hogy nem megfelelő hozzá a társaság? Valami mindég közbe jön!De reménykedem benne, hogy egyszer össze jön.
Ez majdnem ugyanaz, mint nállunk volt. A barátomat (közös megegyezés alapján) bevettük harmadiknak, akit ugyanúgy leszopott mint engem, & aki ugyanúgy megdugta, mint én. Sőt, még ketten egyszerre is dugtuk. De amikor bejelentettem az igényemet, az ő legjobb barátnőjére harmadiknak, hát azt a reakciót látni kellett volna. De végül belátta, hogy ez így fair.
(Ez egy válasz Nakiboy üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 19:45

Bnőm azt akarja hogy engem meg 2 haveromat egyszerre leszophasson. De azt nem engedi semmiképp hogy hozzámérjen más csaj mert ő féltékeny. Hogy van ez??
Egyezz bele, élvezd a helyzetet, majd állj elő a te "követeléseddel", szerintem NEM fog tudni ellentmondani!
(Ez egy válasz Nakiboy üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Bnőm azt akarja hogy engem meg 2 haveromat egyszerre leszophasson. De azt nem engedi semmiképp hogy hozzámérjen más csaj mert ő féltékeny. Hogy van ez??
Ne hagyd magad! Valamit valamiért! (Remélem, nem írtam későn)

Hát igen afeleségemet ne dugja meg senki csak én !
Természetesen erőltetni nem szabad, mint ahogyan írod is. A "mi csak játszodazhatunk vele" mit is jelent? Pl. az ha ketten megmasszíroznátok az már ajtóstul rontás a házba? A haver nem jó fej?
(Ez egy válasz turbono üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 18:08

értem mit mondasz. vele nemszabad ajtostol menni a házba , sajna neki kell kezdeményeznie különben mindennek vége. mi csak játszodazhatunk vele,övé az elsö lépés . mi alig várjuk már
sajna régota tart . a haveromnak volt nöje ,és mindig roszkor került elö. és az asszony visszakozott .pedig apro jeleket ad
. most szabad a pálya n.havernak nincs nöje. de még igyis nehéz. Mert tok jo fej vagy.
sajna régota tart . a haveromnak volt nöje ,és mindig roszkor került elö. és az asszony visszakozott .pedig apro jeleket ad
. most szabad a pálya n.havernak nincs nöje. de még igyis nehéz. Mert tok jo fej vagy.
Szia! turbono
Nem bántani akarlak, de az jött az írásaidból a felegésednek lehet, hogy egy ideje már viszonya van a barátoddal.Inkább, tévedjek, de nekem úgy tünik. Ézért olyan titokzatos a válaszaival és kérdez konkrétan, úgyan is szerintem már átélte képzeletben veletek az együttlétet.Kérdez rá külön-külön mind kettőjükre! Ne legyen igazam! Várom a fejleményket. (Ez egy válasz turbono üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 18:08
Nem bántani akarlak, de az jött az írásaidból a felegésednek lehet, hogy egy ideje már viszonya van a barátoddal.Inkább, tévedjek, de nekem úgy tünik. Ézért olyan titokzatos a válaszaival és kérdez konkrétan, úgyan is szerintem már átélte képzeletben veletek az együttlétet.Kérdez rá külön-külön mind kettőjükre! Ne legyen igazam! Várom a fejleményket. (Ez egy válasz turbono üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)

értem mit mondasz. vele nemszabad ajtostol menni a házba , sajna neki kell kezdeményeznie különben mindennek vége. mi csak játszodazhatunk vele,övé az elsö lépés . mi alig várjuk már
. most szabad a pálya n.havernak nincs nöje. de még igyis nehéz. Mert tok jo fej vagy. (Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 17:39
. most szabad a pálya n.havernak nincs nöje. de még igyis nehéz. Mert tok jo fej vagy. (Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)

A medencés játék mi is volt pontosan? A nem merte bevállalni alatt azt érted, hogy rákédeztetek "Na akkor csináljuk hármasban?" és nemet mondott? Szerintem egyébként nem kérdezgetni kell hanem minnél több számára izgató helyzetet összehozni. Pl. ketten megmasszírozzátok, vagy hármasban 2+1-es filmet (amatőrt, vagy olyat amiben legalább a lány amatőr, mert azon látszik, hogy nem színészkedik hanem tényleg élvezi) néztek.
Miért is nem lenne rossz ha én lennék a haver?
Egyébként még lehetek ha összehaverkodunk.

A medencés játék mi is volt pontosan? A nem merte bevállalni alatt azt érted, hogy rákédeztetek "Na akkor csináljuk hármasban?" és nemet mondott? Szerintem egyébként nem kérdezgetni kell hanem minnél több számára izgató helyzetet összehozni. Pl. ketten megmasszírozzátok, vagy hármasban 2+1-es filmet (amatőrt, vagy olyat amiben legalább a lány amatőr, mert azon látszik, hogy nem színészkedik hanem tényleg élvezi) néztek.
(Ez egy válasz turbono üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 17:11

egyébként a haverommal ujabban elég nyiltan beszélnek,a haver probálkozik nála szöveggel, ugy nézem nem zavarja ,inkább még rátesz a nejem.
amugy nemvolna rossz ha telenél a haver.
amugy nemvolna rossz ha telenél a haver.