Dogdog!Nézd meg az üzeneteidet,már biztos tele van!
(Ez egy válasz dogdog üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 16:29

Erre már én is gondoltam, hogy távolabbi városból kellene keresnem(ünk)...
Könnyebben menne a dolog, ha Ő szeretné kipróbálni...
Azt hittem elfog múlni az érzés, hogy izginek találom a dolgot....de nem hogy elmúlt, egyre erősebben tör elő+!
Azt hittem elfog múlni az érzés, hogy izginek találom a dolgot....de nem hogy elmúlt, egyre erősebben tör elő+!
Kedves Ágoca! Én a Te nemi életedről, hovatartozásodról nem írtam véleményt. Benyomásaimat tettem közzé, ami lehet téves is. Nem vagyok (sajnos) a kedvesed, (persze ez csak akkor igaz, ha a meglátásom téves!)a párommal nem csak sötétben bújok össze, sőt, nem csak a párommal bújok össze. A "megszokott" rettenetesen relatív, mert előfordulhat olyan is, hogy Te még nem is álmodtálk olyant, amit én már átéltem.
(Ez egy válasz ágicica78 üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 12:47

Szerintem itt annak az esete forog fenn, hogy azért tünik kamunak neked ez az egész kedvesem, mert élsz egy átlagos, sótlan életet, a pároddal néha összebújtok a sötét szobába szigorúan csak konzervativan, és igy furcsa neked minden ami egy kicsit is eltér a megszokottól

Erre már én is gondoltam, hogy távolabbi városból kellene keresnem(ünk)...
Azt hittem elfog múlni az érzés, hogy izginek találom a dolgot....de nem hogy elmúlt, egyre erősebben tör elő+! (Ez egy válasz Dallas1975 üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 16:17
Azt hittem elfog múlni az érzés, hogy izginek találom a dolgot....de nem hogy elmúlt, egyre erősebben tör elő+! (Ez egy válasz Dallas1975 üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Vágj bele. Én is féltem a zöldszemű féltékenységtől, de nem volt semmi. Egyszerűen közösen kell kiválasztani a megfelelő pasit. Nálunk nagyon bejött, a nejem és én is akkor élveztük legnagyobbat. Biztosan lesz folytatás. ja és ne az ismerőseid közül válogassatok. Távolabbi városból érdemes.
Nekem is teszik a gondolat , de az Én párom nincs benne az ilyen játékokba...
Hello!
Én is szívesen jeletkezem, ha komolyan gondoljátok!
Gyönyörű a Hölgy! (Ez egy válasz dogdog üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 15:55
Én is szívesen jeletkezem, ha komolyan gondoljátok!
Gyönyörű a Hölgy! (Ez egy válasz dogdog üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Engem is nagyon izgatna, ha egy másik férfi elélveztetné a feleségem....szerintem lenne rá jelentkező bőven...csinos darab
(3225.sorozat, csakhogy dicsekedjek
Na de itt van a nagy kérdés, hogy ki lenne az a bizonyos...na és én hogy viselném a dolgot....

Na de itt van a nagy kérdés, hogy ki lenne az a bizonyos...na és én hogy viselném a dolgot....
Megnéztem a képeket. Dicsekedj csak nyugodtan. Van mivel.
(Ez egy válasz dogdog üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Engem is nagyon izgatna, ha egy másik férfi elélveztetné a feleségem....szerintem lenne rá jelentkező bőven...csinos darab

Vágj bele. Én is féltem a zöldszemű féltékenységtől, de nem volt semmi. Egyszerűen közösen kell kiválasztani a megfelelő pasit. Nálunk nagyon bejött, a nejem és én is akkor élveztük legnagyobbat. Biztosan lesz folytatás. ja és ne az ismerőseid közül válogassatok. Távolabbi városból érdemes.
(Ez egy válasz dogdog üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem itt annak az esete forog fenn, hogy azért tünik kamunak neked ez az egész kedvesem, mert élsz egy átlagos, sótlan életet, a pároddal néha összebújtok a sötét szobába szigorúan csak konzervativan, és igy furcsa neked minden ami egy kicsit is eltér a megszokottól
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 12:26

Törölt felhasználó (88129)

Végigolvasva vagy három oldalt: szerintem Ágica kamu. (ez csak megérzés!) Annyira "fius" jellegű, igényű a megnyilvánulása, hogy szerintem a szórakozás esete forog fenn.
Végigolvasva vagy három oldalt: szerintem Ágica kamu. (ez csak megérzés!) Annyira "fius" jellegű, igényű a megnyilvánulása, hogy szerintem a szórakozás esete forog fenn.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 10:20
Törölt felhasználó (104575)
VIP

És még mindig nem láthatunk erről valami kis akciós kamerafelvételt? Akár arc, és más felismerhetőség nélküli is jó lenne!
Szerintem mindenki aki olvassa ezt a topikot, szívesen venné, nézné!
Szerintem mindenki aki olvassa ezt a topikot, szívesen venné, nézné!
És még mindig nem láthatunk erről valami kis akciós kamerafelvételt? Akár arc, és más felismerhetőség nélküli is jó lenne!
Szerintem mindenki aki olvassa ezt a topikot, szívesen venné, nézné! (Ez egy válasz ágicica78 üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 09:29
Szerintem mindenki aki olvassa ezt a topikot, szívesen venné, nézné! (Ez egy válasz ágicica78 üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Figyelte az ágy mellől ahogy a srác kinyalta a puncim, majd alaposan megkefélt a végén pedig a cicimre spriccelte a meleg gecit...
Ez érdekelt?

Én szívesen segítek!!! Ha érdekel küldj privi elérhetöséget!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 09:41
Törölt felhasználó (101052)

Hát ez a dolog engem is nagyon izgat,ha valaki segít megdugni a nejem!Próbáltuk is már de annak a barátságnak már vége de nagyon szeretném ha találnánk valami jó srácot aki elintézné a nejem!
Mi számít nálatok jó srácnak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 09:41

Törölt felhasználó (101052)

Hát ez a dolog engem is nagyon izgat,ha valaki segít megdugni a nejem!Próbáltuk is már de annak a barátságnak már vége de nagyon szeretném ha találnánk valami jó srácot aki elintézné a nejem!
Figyelte az ágy mellől ahogy a srác kinyalta a puncim, majd alaposan megkefélt a végén pedig a cicimre spriccelte a meleg gecit...
Ez érdekelt?
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 11. 10. szombat 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)

nincs köztük semmi biztosan tudom ,de nem haragszom. én vetetem fel a dolgot nekik .haverom belement ,mert szerinte tök jol néz ki a feleségem .
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 18:22
Törölt felhasználó (99331)

Szia! turbono
Nem bántani akarlak, de az jött az írásaidból a felegésednek lehet, hogy egy ideje már viszonya van a barátoddal.Inkább, tévedjek, de nekem úgy tünik. Ézért olyan titokzatos a válaszaival és kérdez konkrétan, úgyan is szerintem már átélte képzeletben veletek az együttlétet.Kérdez rá külön-külön mind kettőjükre! Ne legyen igazam! Várom a fejleményket.
Nem bántani akarlak, de az jött az írásaidból a felegésednek lehet, hogy egy ideje már viszonya van a barátoddal.Inkább, tévedjek, de nekem úgy tünik. Ézért olyan titokzatos a válaszaival és kérdez konkrétan, úgyan is szerintem már átélte képzeletben veletek az együttlétet.Kérdez rá külön-külön mind kettőjükre! Ne legyen igazam! Várom a fejleményket.
Én is benne lennék megy ilyen közös szex játékban de az asszony hallani sem akar róla. Pedig mikor bulizunk el tudja magát engedni rendesen ő is meg én is. Lehet, hogy nem megfelelő hozzá a társaság? Valami mindég közbe jön!De reménykedem benne, hogy egyszer össze jön.
Ez majdnem ugyanaz, mint nállunk volt. A barátomat (közös megegyezés alapján) bevettük harmadiknak, akit ugyanúgy leszopott mint engem, & aki ugyanúgy megdugta, mint én. Sőt, még ketten egyszerre is dugtuk. De amikor bejelentettem az igényemet, az ő legjobb barátnőjére harmadiknak, hát azt a reakciót látni kellett volna. De végül belátta, hogy ez így fair.
(Ez egy válasz Nakiboy üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 19:45

Bnőm azt akarja hogy engem meg 2 haveromat egyszerre leszophasson. De azt nem engedi semmiképp hogy hozzámérjen más csaj mert ő féltékeny. Hogy van ez??
Egyezz bele, élvezd a helyzetet, majd állj elő a te "követeléseddel", szerintem NEM fog tudni ellentmondani!
(Ez egy válasz Nakiboy üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Bnőm azt akarja hogy engem meg 2 haveromat egyszerre leszophasson. De azt nem engedi semmiképp hogy hozzámérjen más csaj mert ő féltékeny. Hogy van ez??
Ne hagyd magad! Valamit valamiért! (Remélem, nem írtam későn)