Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 881 882 883 884 885 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2002   2007. 11. 23. péntek 22:27
MmePrune MmePrune VIP Admin
megtettem én...valamint kinyitottam a topicot
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 23. péntek 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 11. 23. péntek 17:22
a topic ismét fagyasztva, amíg a kedélyek kellően megnyugodnak és kitisztítom az offolók hsz-től!
kérek mindenkit, hogy a jövőben kizárólag a témának megfelelően, és normális hangnemben írjon, mert így nincs sok értelme a topicnak, ha folyamatosan bántjátok egymást az észérvek felsorakoztatása, pro v. kontra helyett!!!
#2001   2007. 11. 23. péntek 17:22
tom1019 tom1019 VIP Admin
a topic ismét fagyasztva, amíg a kedélyek kellően megnyugodnak és kitisztítom az offolók hsz-től!
kérek mindenkit, hogy a jövőben kizárólag a témának megfelelően, és normális hangnemben írjon, mert így nincs sok értelme a topicnak, ha folyamatosan bántjátok egymást az észérvek felsorakoztatása, pro v. kontra helyett!!!
#2000   2007. 11. 21. szerda 14:03
ez ebben a témában kevés, vagy írd le a tapasztalataidat és érzéseidet konkrétan, vagy ne szórakozz azzal, hogy mások kiváncsiságát feleslegesen csigázod!
amennyiben a kijelentő mondatodon kívül más érdekfeszítő tapasztalatot nem írsz, akkor hsz-det és a kiváncsiskodók rövid érdeklődését törölni fogom!
(Ez egy válasz kovi0074 üzenetére (2007. 11. 20. kedd 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 20. kedd 21:35
Sziasztok én rábeszéltem a nejemet hogy menjünk el swinger clubba. Jól szétkúrták!!!
#1999   2007. 11. 21. szerda 13:59
ne cseteljetek, ne itt ismerkedjetek és kérjetek egymástól paramétereket és randikat! (erre van megfelelő kategória!)
írjátok le a támában a konkrét tapasztalatokat és történeteket!
a többi radír!
#1998   2007. 11. 21. szerda 11:22
szocsy szocsy
Ne kéresd magad. Ha igaz,akkor írd le, hogyan történt!
(Ez egy válasz kovi0074 üzenetére (2007. 11. 20. kedd 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok én rábeszéltem a nejemet hogy menjünk el swinger clubba. Jól szétkúrták!!!
#1997   2007. 11. 21. szerda 10:33
weblui weblui
Hogyan történt? Te csak nézted, és gyönyörködtél benne?
#1996   2007. 11. 21. szerda 03:18
X Törölt felhasználó (74784)
Szia Kovi0074!
Hogyan vetted rá a nejed? Hányan dugták meg?
#1995   2007. 11. 20. kedd 22:34
gorbesrac gorbesrac VIP
Olvastad a 2527-es hozzászólásomat?
(Ez egy válasz turbono üzenetére (2007. 11. 20. kedd 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 20. kedd 20:32
nem tudom hogy tudnám rávenni a párom, hogy belemenjen a hármas sex-be, én nagyon szeretném engem nagyon izgat , és a házasságunkat is felszeretném vele dobni.h
#1994   2007. 11. 20. kedd 21:35
kovi0074 kovi0074
#1993   2007. 11. 20. kedd 21:29
oooooooo oooooooo
Ki kell használni,hogy felizgult állapotban mindenki kicsit szabadosabb.
Én például egy nyaralás során elvonultam kedvesemmel egy távolabbi helyre a parton /ui. nagyobb társasággal voltunk/hogy kicsit nudizzunk.Ő még sosem nudizott sehol,teljesen új érzés volt neki,és láttam hogy zavarja,de izgatja is hogy idegenek is megláthatják.
Persze az én kezemnek sem lehetett parancsolni,diszkréten bepörgettem és mikor már láttam hogy aprókat vonaglik,finoman elkezdtem adagolni hogy mi lenne ha bevonnánk egy lányt,vagy egy fiút.
A napsütés,az új izgató környezet,az otthoni gondok messze a távolban igen jó hatással vannak a sexuális életre,az ilyen alkalmakat kár kihagyni.

Szerintem lényeg az időzítés,meg az óvatosság persze van aki sosem hajlandó ilyesmire,de nagyon sok múlik rajtunk is.
(Ez egy válasz turbono üzenetére (2007. 11. 20. kedd 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 20. kedd 20:32
nem tudom hogy tudnám rávenni a párom, hogy belemenjen a hármas sex-be, én nagyon szeretném engem nagyon izgat , és a házasságunkat is felszeretném vele dobni.h
#1992   2007. 11. 20. kedd 20:32
turbono turbono
#1991   2007. 11. 19. hétfő 15:41
weblui weblui
Ezt én is alá tudom támasztani, de nem csak ezen az oldalon. Számtalan olyan ajánlkozó van, aki csak az ajánlata hoz lázba, ha komolyabbra fordulna a dolog, egyszerűen megszűnik... A legjobb, amikor pár perccel a megbeszélt időpont előtt fontos dolog jön közbe Nekik...vagy miután késik, és rákérdeznél, nem kapcsolható. De azért vannak kivételek, jellemzően az "egyszerű, hétköznapi" emberek között nagyobb számban...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 17. szombat 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (54540)
2007. 11. 17. szombat 18:14
Az asszony szent, ha szerelemből vettük el és már közös gyermekeink is vannak. Huszonéves korunkban nem tudtuk volna elképzelni még egy laza félrelépést sem . Az idő múlásával ez változott. Először párokkal találkoztunk, de kiderült, hogy többnyire a "mackós" tipus potenciális gondjait kellet volna megoldanom a felesége kedvére, szegény párom meg többször is csak kiakadt , felül nagy pofa, alul kicsi bőrdarab. Hát mivel nekem szinte mindig jó volt ezen párok hölgyeivel, neki meg ötből csak egy , közösen kiválasztottunk egy nős megbízható érett pasit akivel tökéletes harmóniát alkotunk a párom örömére, persze nekünk sem rossz. Sok ezen az oldalon a nyálcsorgi hereverő..... nyes
#1990   2007. 11. 18. vasárnap 19:37
MmePrune MmePrune VIP Admin
takarítottam a topicban...akiket izgat, ha megdugják a feleségüket, azok írjanak ...akiket nem izgat, azok vagy ne írjanak ide, vagy kulturáltan adjanak hangot véleményüknek
#1989   2007. 11. 17. szombat 23:04
vazelinator vazelinator VIP Admin
idéglenesen felfügesztem a topicot.
holnapig.
HSz-em kérem törölni holnap.

indok: kedély le nyugvás és takaritás holnap
#1988   2007. 11. 17. szombat 22:13
Fögenyó Fögenyó
@Admins: kéne egy kis takarítás!

@vaskalapos: én elviselem felebarátaim agybaját, de az írásaid olvashatatlanok! Ha gondolod megadom egy magyar korrepetítor elérhetőségét, hogy megtanítson az írásjelek használatára.
Off off.

@energy33: szerintem egyházi oldal nemegészen ide való :P A keresést azért ne adjátok fel, idővel bármi jó kisülhet belőle.

@ggi66: na ott a pont! eljen
#1987   2007. 11. 17. szombat 18:44
oooooooo oooooooo
Ebben egyetértek,huszonévesen nehezen hiszem hogy működik a dolog.Letisztult,hosszabb kapcsolatokban viszont jól működhet,és a résztvevők szexuális kultúrája,és teljesítménye is valahogy megbízhatóbb.-persze ez csak személyes tapasztalat,és nem biztos hogy minden esetben így van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 17. szombat 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (54540)
2007. 11. 17. szombat 18:38
Nem volt könnyű megtalálni a megfelelő barátunkat. Elsőre a helyesírást osztályoztuk, aztán IQ, megbízhatóság, eü alk., mobilitás, közös téma stb. És még a páromat is meg tudta hódítani, ráadásul jóképú is......
Csak nagyon érett és stabil pároknak ajánlom 30 felett!
#1986   2007. 11. 17. szombat 18:38
X Törölt felhasználó (54540)
Nem volt könnyű megtalálni a megfelelő barátunkat. Elsőre a helyesírást osztályoztuk, aztán IQ, megbízhatóság, eü alk., mobilitás, közös téma stb. És még a páromat is meg tudta hódítani, ráadásul jóképú is......
Csak nagyon érett és stabil pároknak ajánlom 30 felett!
#1985   2007. 11. 17. szombat 18:14
X Törölt felhasználó (54540)
Az asszony szent, ha szerelemből vettük el és már közös gyermekeink is vannak. Huszonéves korunkban nem tudtuk volna elképzelni még egy laza félrelépést sem . Az idő múlásával ez változott. Először párokkal találkoztunk, de kiderült, hogy többnyire a "mackós" tipus potenciális gondjait kellet volna megoldanom a felesége kedvére, szegény párom meg többször is csak kiakadt , felül nagy pofa, alul kicsi bőrdarab. Hát mivel nekem szinte mindig jó volt ezen párok hölgyeivel, neki meg ötből csak egy , közösen kiválasztottunk egy nős megbízható érett pasit akivel tökéletes harmóniát alkotunk a párom örömére, persze nekünk sem rossz. Sok ezen az oldalon a nyálcsorgi hereverő..... nyes
#1984   2007. 11. 17. szombat 17:44
X Törölt felhasználó (23775)
A topic címét olvassa el mindenki, én nem arról akarok olvasni hogy kinek nem tetszik az hogy vkit izgat ha a párját mások használják.
Ide azok írjanak, akiket izgat, izgatna, szeretik, vagy szeretnék.
köszönöm
#1983   2007. 11. 17. szombat 16:55
Freeke7 Freeke7
Szépen eltekeredett itt az egész téma!
Ez ami van lehetne bárhol, hisz nem a témáról szól, hanem arról, hogy nem úgy van használva a topic (szerintem) ahogy azt kéne.
Többen írták már előttem de leírom én is mit gondolok.
Ebben a fórumban rengeteg topic van, de én ezek közül alig olvasok 6-8-at, s mégkevesebbe írok.
Ennek az az oka, hogy a legtöbb esetben nem értek azzal egyet amiről ott szó van, de igyekszem megtisztelni az ott fórumozókat azzal, hogy nem szólok bele egy olyan dologba amiről igazából fogalmam sincs. Nyomatékosítani szeretném, hogy ez nem szabály hanem az én véleményem!
Az egész vita nevetséges, s ezennel elnézést attól akit megbántottam vagy személyeskedtem!
Továbbá egy "filozófikus" gondolat: Ha nyitok egy topicot azzal a címmel, hogy "kockacukor imádók" akkor én úgy gondolom, hogy aki a porcukrot szereti vagy egyáltalán nem szereti a cukrot amellett, hogy lehet véleménye a kockacukorról, de nem igazán illő azt abban a topicban kritizálni, mert nem az a témája.
Egyszerűbben szernintem egy topic arra való, hogy a cím értelmében hasonlóan gondolkodó embereknek adjon teret az eszmecserére.
Akinek ingere van kritizálni az ide járókat vagy dicsőíteni a monogám párkapcsolataot, javasolnám megnyitni a HŰSÉGES PÁRKAPCSOLAT, vagy a MONOGÁM EMBEREK nevü topicot, s ott kedvére elemezhetné az attól eltérő viselkedés negatív hatását, vagy dicsőíthetné a saját életmóját! UFF

... 881 882 883 884 885 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19642db
Utolsó üzenet: ma 06:20

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!