a fair az lett volna hogy te választasz neki, mivel ő választott neked
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 15:04

Törölt felhasználó (115716)

Na igen, ő ennél sokkal önzőbb volt. Választott pasikat is, csak ott nekem az volt a bajom, hogy a srácok mindíg úgy akarták, hogy csak vele kettesben. Így viszont kirekesztettnek éreztem magam. Mindegy, ő hihetetlenül önző és kicsinyes volt, szerencsére különváltak útjaink. Ha úgy állt volna a dolgokhoz, hogy én is odaférjek nem lett volna baj, mert nem vagyok egy prűd pasi, szeretek mindent kipróbálni, de csak úgy, hogyha az mindenkinek jó.
Na igen, ő ennél sokkal önzőbb volt. Választott pasikat is, csak ott nekem az volt a bajom, hogy a srácok mindíg úgy akarták, hogy csak vele kettesben. Így viszont kirekesztettnek éreztem magam. Mindegy, ő hihetetlenül önző és kicsinyes volt, szerencsére különváltak útjaink. Ha úgy állt volna a dolgokhoz, hogy én is odaférjek nem lett volna baj, mert nem vagyok egy prűd pasi, szeretek mindent kipróbálni, de csak úgy, hogyha az mindenkinek jó.
hmmmm....
kicsit fura
eszembe nem jutna hogy én válasszak ha úgy adódna (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 14:54
kicsit fura
eszembe nem jutna hogy én válasszak ha úgy adódna (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Sokat jártunk bulizni, sok emberrel megismerkedtünk, és állandóan az első csevegés után mindenkit felhívott a lakásunkra. Szerette nézni ahogy más nő hozzám ér és viszont, ami nem baj, de az ilyen esetekre szeretem magamnak választani a lányt, vagy legalább közösen. Ő viszont eldöntötte, hogy én az adott csajjal akarom, mert tetszik nekem.Volt aki jó barátnőnk volt, a pasija meg jóbarátom, és én tudtam, hogy a srác nem örülne ha tudná, hogy mi történik amikor ő dolgozik...Szóval voltak olyan szituk amikor igazából nem volt jó, de a kedvéért bevállaltam.
Sokat jártunk bulizni, sok emberrel megismerkedtünk, és állandóan az első csevegés után mindenkit felhívott a lakásunkra. Szerette nézni ahogy más nő hozzám ér és viszont, ami nem baj, de az ilyen esetekre szeretem magamnak választani a lányt, vagy legalább közösen. Ő viszont eldöntötte, hogy én az adott csajjal akarom, mert tetszik nekem.Volt aki jó barátnőnk volt, a pasija meg jóbarátom, és én tudtam, hogy a srác nem örülne ha tudná, hogy mi történik amikor ő dolgozik...Szóval voltak olyan szituk amikor igazából nem volt jó, de a kedvéért bevállaltam.
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Á, ez akkor sem fer! Én is jobban szeretem a 2 fiú 1 lány felállást, de néha azért jólesik, ha barátnőmön kívül egy másik lány is leápolja a farkamat.
(bár ő is csak azt "fogadja el" ha az a lány az ő barátnője
)
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 13:05

(bár ő is csak azt "fogadja el" ha az a lány az ő barátnője

de semmi kifogásom hogy a pasi mindkettőnk örömére....
sőőőőőőőőőőőőőt.........
sőőőőőőőőőőőőőt.........

Én ezt a "persze, te meg xy-nal" szöveget pont tegnap este hallgattam meg....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 12:39

Én speciel nem örültem amikor más dugta a feleségem amíg én dolgoztam.
))
Próbálkoztunk mindenféle hármassal, de ahoz azért komoly bizalom kell, ami nem volt meg. Állandóaan rámtukmált minden csajt, közben persze ő is elvolt velük, de nekem nem volt nagy élmény, mert tudtam, hogy csak azért csinálja, mert összeszedett valakit a neten, és ez megnyugtatta, hogy nem csal meg. Természetesen minden vita alkalmával első mondata az volt, hogy "persze, mert te xy- nal...".

Próbálkoztunk mindenféle hármassal, de ahoz azért komoly bizalom kell, ami nem volt meg. Állandóaan rámtukmált minden csajt, közben persze ő is elvolt velük, de nekem nem volt nagy élmény, mert tudtam, hogy csak azért csinálja, mert összeszedett valakit a neten, és ez megnyugtatta, hogy nem csal meg. Természetesen minden vita alkalmával első mondata az volt, hogy "persze, mert te xy- nal...".
de semmi kifogásom hogy a pasi mindkettőnk örömére....
sőőőőőőőőőőőőőt.........
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
sőőőőőőőőőőőőőt.........

pasi jöhet de nö nem?..valóban önző vagy!!
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 12:18

Én azt hiszem kis önző vagyok
Számomra például teljesen ok, hogy plussz 1 másik pasi.
Annak viszont egyáltalán nem örülnék ha a pasim egy másik nővel szexelne.
VISZONT azt kimondottan élvezem ha a másik pasi az én pasimmal is foglalkozik. (nem köpködni, hogy buzis, stb...)
Nehezen tudom eldönteni, hogy akkor most féltékeny vagyok avagy sem.
Mert ha azt nézzük, hogy nő nem de pasi az ok, akkor ez nem féltékenység ugyebár...?
Lehet, hogy csak a női ego-mat sértené egy másik nő..?
Ki tudja?!
Bár a topic címe "....a feleségemet?" azért talán az is belefér, hogy ".... a férjemet?" (pasimat).

VISZONT azt kimondottan élvezem ha a másik pasi az én pasimmal is foglalkozik. (nem köpködni, hogy buzis, stb...)
Mert ha azt nézzük, hogy nő nem de pasi az ok, akkor ez nem féltékenység ugyebár...?
Ki tudja?!
Bár a topic címe "....a feleségemet?" azért talán az is belefér, hogy ".... a férjemet?" (pasimat).

rádtukmált????????
hmmmmmmmmm................
kifejtenéd?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 12:39
hmmmmmmmmm................
kifejtenéd?

))

))

Én azt hiszem kis önző vagyok
Ki tudja?!

Ki tudja?!

jahh, így igaz...
de azt is be kell kalkulálni, hogy a házasság éppen melyik szakaszában történik meg a gondolat, vagy éppen a konkrét cselekedet...
ugyanis, én is, amikor fiatal házas és szerelmes voltam, meg sem fordult a fejemben, hogy valaki megdugja/hatja a feleségemet...tán én is hasonlóan reagáltam volna még a feltélelezésre...
azóta nagyon fordult a világ, a szexuális felfogás, a szexuális életem...jópár év eltelt...és ma máshogyan látom a dolgogat...
mostanság örülök, ha valaki megkimél, és besegít...
(Ez egy válasz zeus30 üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 10:58
de azt is be kell kalkulálni, hogy a házasság éppen melyik szakaszában történik meg a gondolat, vagy éppen a konkrét cselekedet...
ugyanis, én is, amikor fiatal házas és szerelmes voltam, meg sem fordult a fejemben, hogy valaki megdugja/hatja a feleségemet...tán én is hasonlóan reagáltam volna még a feltélelezésre...
azóta nagyon fordult a világ, a szexuális felfogás, a szexuális életem...jópár év eltelt...és ma máshogyan látom a dolgogat...
mostanság örülök, ha valaki megkimél, és besegít...

úgy gondolom,hogy senkit nem bántottam meg a véleményemmel!én csak idéztem a hozzászólásból!
így irta.."nyűszítve baszták a feleségét"
azt pedig,hogy "megölném" azt az én feleségemre értettem meg a "kedves" szeretöjére!
persze,hogy nem vagyunk egyformák.még ez a szerencse!mindenki úgy éli az életét ahogy akarja!én nem itélem el ha valaki dugatja a feleségét!szive joga!de számomra .DÖBBENET!
már bocsánat!
azt pedig,hogy "megölném" azt az én feleségemre értettem meg a "kedves" szeretöjére!
persze,hogy nem vagyunk egyformák.még ez a szerencse!mindenki úgy éli az életét ahogy akarja!én nem itélem el ha valaki dugatja a feleségét!szive joga!de számomra .DÖBBENET!
már bocsánat!

ja
legközelebb nzd meg kiére reagáltam

nem szítok!nem mondhatok véleményt?vagy itt mindenkinek egyet kell érteni?különben "fagyasztás"?
Nem neked irta teltcica,h.szitasz...!Neked adott igazat,h.nyugodtan mondd el a véleményed..
(Ez egy válasz zeus30 üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 11:00

nem szítok!nem mondhatok véleményt?vagy itt mindenkinek egyet kell érteni?különben "fagyasztás"?
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 10:35

Szerintem mindenkinek joga van véleményt mondani, amíg kultúrált formában teszi.
Legyen az pro/kontra.
Ne szíts hepajt mert a múltkor is ezért fagyasztották a topicot.
Legyen az pro/kontra.
úgy gondolom,hogy senkit nem bántottam meg a véleményemmel!én csak idéztem a hozzászólásból!
már bocsánat! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 07:20
már bocsánat! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)

nem is kell, hogy egyezzen, nem egyformák vagyunk!
(azért egy kicsit finomabban/árnyaltabban is fogalmazhatnál, jól írtad a törvény bünteti a "megölőket")!
(azért egy kicsit finomabban/árnyaltabban is fogalmazhatnál, jól írtad a törvény bünteti a "megölőket")!

Köszönöm,az egyetértést...
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 10:35

Szerintem mindenkinek joga van véleményt mondani, amíg kultúrált formában teszi.
Legyen az pro/kontra.
Legyen az pro/kontra.
Legyen az pro/kontra.
Ne szíts hepajt mert a múltkor is ezért fagyasztották a topicot. (Ez egy válasz siemens béla üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 10:09
Legyen az pro/kontra.
Ne szíts hepajt mert a múltkor is ezért fagyasztották a topicot. (Ez egy válasz siemens béla üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)

ez itt nem arról szól ,hogy neked tetszik v. nem!!!
ha nem akkor minek jössz ide egyáltalán ?
Nem gondolnám,h.ne mondhatná el a véleményét erről...Ugy hiszem,erről is szól ez a topic,h.ki,mit gondol erről a dologról...
(Ez egy válasz siemens béla üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 10:09

ha nem akkor minek jössz ide egyáltalán ? (Ez egy válasz zeus30 üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 00:08
ha nem akkor minek jössz ide egyáltalán ? (Ez egy válasz zeus30 üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)

ezt én soha nem tudnám elviselni!a feleségemet más kefélje meg elöttem!olvastam,hogy volt aki arra izgult,hogy a neje leküldte a közértbe kenyérért és közben őt megdugta a szeretője!vagy pedig éjjel arra ébredt,hogy az asszonyt nyűszítve baszta a harmadik fél!döbbenet!ha én arra ébrednék én mindkettöt megölném!ők mennének a temetöbe én pedig a börtönbe!..és elnézést kérek mindenkitől,hogy nekem nem egyezik erröl a véleményem!