Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 866 867 868 869 870 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2272   2008. 01. 14. hétfő 15:00
gorbesrac gorbesrac VIP
Igen ez tényleg biztató jelnek hangzik. Pláne így, hogy van is olyan aki esetleg bejön a párodnak. Én megpróbálnám valahogy beszervezni,hogy valami indokkal jelenjen meg nálatok. Elsőre csak lemérendő, hogy milyen is a srác, na meg hogy a párod hogyan reagál a jelenlétére. Aztán ha forrt a levegő akkor később lehetne beszélni a sráccal persze ha neked is szimpatikus.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (184164)
2008. 01. 14. hétfő 14:28
Ez a nagy dilemmám nekem is, az hogy hogy reagálná le a dolgot. Néha úgy érzem hogy simán belemenne, máskor pedig teljesen esélytelennek tűnik a dolog.Pár hónapja mesélte hogy a lépcsőházban össze szokott futni egy sráccal aki mindig nagyon előzékeny vele, kinyitja neki az ajtót, megdicséri hogy milyen csinos stb. A múltkor miközben a punciját simogattam megkérdeztem Tőle hogy tényleg mi van a lovagoddal? Erre csak annyit mondott hogy összefutottak megint de miközben ezt mondta nagyon nedves lett a puncija, és rögtön a farkam után nyúlt. Szerintem ez biztató jel lehet, nem?
#2271   2008. 01. 14. hétfő 14:31
X Törölt felhasználó (182338)
Igen, ez bíztató jel! Sokan kezdtük hasonlóképpen,
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 14:28
Ez a nagy dilemmám nekem is, az hogy hogy reagálná le a dolgot. Néha úgy érzem hogy simán belemenne, máskor pedig teljesen esélytelennek tűnik a dolog.Pár hónapja mesélte hogy a lépcsőházban össze szokott futni egy sráccal aki mindig nagyon előzékeny vele, kinyitja neki az ajtót, megdicséri hogy milyen csinos stb. A múltkor miközben a punciját simogattam megkérdeztem Tőle hogy tényleg mi van a lovagoddal? Erre csak annyit mondott hogy összefutottak megint de miközben ezt mondta nagyon nedves lett a puncija, és rögtön a farkam után nyúlt. Szerintem ez biztató jel lehet, nem?
#2270   2008. 01. 14. hétfő 14:30
gorbesrac gorbesrac VIP
Nem azt mondtam, hogy nincs olyan ami működik. Csupán arra gondoltam, hogy ugye nem lehet tudni mi lesz a reakció. Lehet, hogy a hölgy azt mondja "Na végre már évek óta várom, hogy megkérdezd!", de azt is mondhatja "Mit képzelsz Te rólam!". Nekem van pl. van olyan hölgyismerősöm(barát és csakis az) akit megkérdeztem a dologról. Ő azt válaszolta, hogy úgy érezné megcsalja a párját még így is, hogy ő is résztvesz a dologban. Persze azt nem lehet tudni, hogy hogyan reagálna ha ilyen szituba kerülne. Mondjuk a párja és pl. egy közös ismerős srác akivel jóban vannakm közösen rámozdulnának a hölgyre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (182338)
2008. 01. 14. hétfő 14:01
Azért van, ami működik.
#2269   2008. 01. 14. hétfő 14:28
X Törölt felhasználó (184164)
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 13:57
Nem Te vagy itt az első aki ilyen cipőben jár. Szerintem olvass vissza a topikban. Elhangzott már korábban sokféle tipp és ötlet. Bevált ötlet? Szerintem olyan nem létezik. wink Előre nem lehet tudni, hogy az adott hölgy hogyan fog reagálni a dologra.
#2268   2008. 01. 14. hétfő 14:01
Azért van, ami működik.
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 13:57
Nem Te vagy itt az első aki ilyen cipőben jár. Szerintem olvass vissza a topikban. Elhangzott már korábban sokféle tipp és ötlet. Bevált ötlet? Szerintem olyan nem létezik. wink Előre nem lehet tudni, hogy az adott hölgy hogyan fog reagálni a dologra.
#2267   2008. 01. 14. hétfő 13:57
gorbesrac gorbesrac VIP
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 10:34
Engem is sokat foglalkoztat a gondolat, szivesen végignézném ahogy a csajomat egy idegen pasi jól megkeféli, csak nem tudom hogy dobjam fel neki a témát? Ha megyünk valahova mindig biztatom hogy minnél rövidebb szoknyát vegyen fel,hadd bámulják a pasik a combját és a fenekét. Szerintem ez Őt is izgatja, de konkrétan még nem mertem neki előhozakodni az ötlettel. Ha van valakinek valamilyen bevált ötlete ezzel kapcsolatban azt szivesen fogadnám!
#2266   2008. 01. 14. hétfő 10:35
Igen, izgatja a lányokat is, meg persze bennünket is, ha látjuk, hogy más is beindul rájuk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 10:34
Engem is sokat foglalkoztat a gondolat, szivesen végignézném ahogy a csajomat egy idegen pasi jól megkeféli, csak nem tudom hogy dobjam fel neki a témát? Ha megyünk valahova mindig biztatom hogy minnél rövidebb szoknyát vegyen fel,hadd bámulják a pasik a combját és a fenekét. Szerintem ez Őt is izgatja, de konkrétan még nem mertem neki előhozakodni az ötlettel. Ha van valakinek valamilyen bevált ötlete ezzel kapcsolatban azt szivesen fogadnám!
#2265   2008. 01. 14. hétfő 10:34
X Törölt felhasználó (184164)
#2264   2008. 01. 14. hétfő 08:07
Fontos a lelki egyensúly és még sok más is. A hangulat, a bizalom, stb. Mindenesetre az első alkalom akkor is nagyon vegyes...
#2263   2008. 01. 12. szombat 06:39
vaskalapos vaskalapos
Szóval ahhoz, hogy az ember hagyja másnak megdugni a párját kell egy olyan lelki berendezkedés, olyan összhang a két félben, hogy pusztán egymás örömét is tudják élvezni, másrészről kell ott tartania a kapcsolatuknak, hogy meg tudják beszélni őszintén a vágyaikat, határaikat.
#2262   2008. 01. 11. péntek 22:02
tom1019 tom1019 VIP Admin
ismét eltértetek a topic eredeti funkciójától! korábbi figyelmeztetésem ellenére cseteltek, semmitmondó hsz-ket írtok!
TAKARÍT az admin!
#2261   2008. 01. 10. csütörtök 19:29
vaskalapos vaskalapos
Nem nem osztotta meg MÉG és nem is akar szaftos részleteket csupán a lelki háttérre volna kíváncsi mert izgat a gondolat engem is csak édekelne olyan emberek véleménye akik megtették milyen lett kapcsolat utána egyáltalán tudott e még olyan lenni mint előtte és nem az érdekel ki hogy csinálja azt el tudom képzelni láttam filmen már vagy olyan mint az én esetem fiatal és csinos hölgy a párom s a beszálló nrm él e vissza majd A BIZALOMMAL ez érdekel ebgen
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37937)
2008. 01. 10. csütörtök 18:47
Ha egy kicsit vissza olvasol, akkor olvasni fogsz élményeket is ! Felnőttem, és megosztotottam a kedvesem másokkal is. De kíváncsi volnék aki ilyen "felnőttként" degradál másokat, vajon megosztotta-e már a kedvesét, vagy egyszerűen szavtos történeteket akar olvasgatni, nyálcsorgatva !? Magánvélemény !
#2260   2008. 01. 10. csütörtök 18:47
X Törölt felhasználó (37937)
Ha egy kicsit vissza olvasol, akkor olvasni fogsz élményeket is ! Felnőttem, és megosztotottam a kedvesem másokkal is. De kíváncsi volnék aki ilyen "felnőttként" degradál másokat, vajon megosztotta-e már a kedvesét, vagy egyszerűen szavtos történeteket akar olvasgatni, nyálcsorgatva !? Magánvélemény !
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 14:53
Amúgy én néha tényleg elgonkolkozom ,hogy az emberek valóban felfogják a topic címét vagy csupa ostoba nagyképű ember ömlengéséről szól tessék mondani modi ÚR ,ha tényleg törölni tetszik akkor mire vár állítólag ez nem társkereső és nem is intimméret hirdető verseny:tisztelettel VASKALAPOS AD2:még néhány kivételtől eltekintve nem láttam értelmes a témához illő beírást (mozi) (mi lenne ha) ha meg ilyesmi uraim kcsit nagyobb önkritika kevesebb diccshimnusz több valódi élmény beszámoló hangsúlyozom élmény nem fantázia az kellene de ha majd felnövünk ehhez akkor talán felnövünk ahhoz is .hogy a kedvesünket is megosszuk nem csak a fantáziánkban.
#2259   2008. 01. 10. csütörtök 18:23
vaskalapos vaskalapos
Vannak vágyaink, fantáziáink, és ha feltűnik egy, a fantázia valóra váltására alkalmas "préda" (bocs a szóért, elég perverz), akkor ő csak egy eszköz. ˙˙˙(magánvélemény)

Pl. van, amit még nem próbáltam, és szeretném. Ha ennek kivitelezéséhez egy bizonyos típusú férfit kívánok, és szembejön egy alkalmas helyen, időben, akkor eszközzé válik, nem töltetek ki vele se EQ, se IQ tesztet, viszont van teste, a feje ebben a szituban mindössze dekorációs elem.

#2258   2008. 01. 10. csütörtök 16:29
X Törölt felhasználó (20185)
az a baj ezzel a fórummal ,hogy uri ember ilyenröl nem besszél. Megtörtént akkor marad 6 szem közt igy nehéz dönteni ki kamutikk ki nem uriember és ki az aki közös megegyezéssel ossza meg a sztoroi.
#2257   2008. 01. 10. csütörtök 15:47
westward westward
Tényleg gáz, hogy nem arról szól a topic, ami a címe. Nekem pl. megdugták a feleségemet és hármasban is volt részünk. Mindannyiónkat nagyon izgatott akkor, de utána lelkizés lett belőle. Most megint csak néha beszélünk ilyenekről, pedig biztos élveznénk ha megint megtörténne. Szívesen társalognék olyanokkal, akik hasonló cipőben járnak..
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 14:53
Amúgy én néha tényleg elgonkolkozom ,hogy az emberek valóban felfogják a topic címét vagy csupa ostoba nagyképű ember ömlengéséről szól tessék mondani modi ÚR ,ha tényleg törölni tetszik akkor mire vár állítólag ez nem társkereső és nem is intimméret hirdető verseny:tisztelettel VASKALAPOS AD2:még néhány kivételtől eltekintve nem láttam értelmes a témához illő beírást (mozi) (mi lenne ha) ha meg ilyesmi uraim kcsit nagyobb önkritika kevesebb diccshimnusz több valódi élmény beszámoló hangsúlyozom élmény nem fantázia az kellene de ha majd felnövünk ehhez akkor talán felnövünk ahhoz is .hogy a kedvesünket is megosszuk nem csak a fantáziánkban.
#2256   2008. 01. 10. csütörtök 14:53
vaskalapos vaskalapos
#2255   2008. 01. 10. csütörtök 11:23
ez nem a megfelelő topic, hogy hirdesd magadat!
van társkereső topic!
hamarosan kimoderállak, és ha tovább offolod a Szex szokások rovatod, akkor tiltalak is!)

minden nem ide való hsz-t és kérdést hamarosan törölni fogok!
#2254   2008. 01. 10. csütörtök 11:21
remélem nem kérdezed komolyan?
(intim méret!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (167773)
2008. 01. 10. csütörtök 11:05
Mi az a 19/6?
#2253   2008. 01. 10. csütörtök 11:05
X Törölt felhasználó (167773)
Mi az a 19/6?

... 866 867 868 869 870 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!