Igen ez tényleg biztató jelnek hangzik. Pláne így, hogy van is olyan aki esetleg bejön a párodnak. Én megpróbálnám valahogy beszervezni,hogy valami indokkal jelenjen meg nálatok. Elsőre csak lemérendő, hogy milyen is a srác, na meg hogy a párod hogyan reagál a jelenlétére. Aztán ha forrt a levegő akkor később lehetne beszélni a sráccal persze ha neked is szimpatikus.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 14:28
Törölt felhasználó (184164)

Ez a nagy dilemmám nekem is, az hogy hogy reagálná le a dolgot. Néha úgy érzem hogy simán belemenne, máskor pedig teljesen esélytelennek tűnik a dolog.Pár hónapja mesélte hogy a lépcsőházban össze szokott futni egy sráccal aki mindig nagyon előzékeny vele, kinyitja neki az ajtót, megdicséri hogy milyen csinos stb. A múltkor miközben a punciját simogattam megkérdeztem Tőle hogy tényleg mi van a lovagoddal? Erre csak annyit mondott hogy összefutottak megint de miközben ezt mondta nagyon nedves lett a puncija, és rögtön a farkam után nyúlt. Szerintem ez biztató jel lehet, nem?
Igen, ez bíztató jel! Sokan kezdtük hasonlóképpen,
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 14:28

Ez a nagy dilemmám nekem is, az hogy hogy reagálná le a dolgot. Néha úgy érzem hogy simán belemenne, máskor pedig teljesen esélytelennek tűnik a dolog.Pár hónapja mesélte hogy a lépcsőházban össze szokott futni egy sráccal aki mindig nagyon előzékeny vele, kinyitja neki az ajtót, megdicséri hogy milyen csinos stb. A múltkor miközben a punciját simogattam megkérdeztem Tőle hogy tényleg mi van a lovagoddal? Erre csak annyit mondott hogy összefutottak megint de miközben ezt mondta nagyon nedves lett a puncija, és rögtön a farkam után nyúlt. Szerintem ez biztató jel lehet, nem?
Nem azt mondtam, hogy nincs olyan ami működik. Csupán arra gondoltam, hogy ugye nem lehet tudni mi lesz a reakció. Lehet, hogy a hölgy azt mondja "Na végre már évek óta várom, hogy megkérdezd!", de azt is mondhatja "Mit képzelsz Te rólam!". Nekem van pl. van olyan hölgyismerősöm(barát és csakis az) akit megkérdeztem a dologról. Ő azt válaszolta, hogy úgy érezné megcsalja a párját még így is, hogy ő is résztvesz a dologban. Persze azt nem lehet tudni, hogy hogyan reagálna ha ilyen szituba kerülne. Mondjuk a párja és pl. egy közös ismerős srác akivel jóban vannakm közösen rámozdulnának a hölgyre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 14:01
Törölt felhasználó (182338)

Azért van, ami működik.
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 13:57

Nem Te vagy itt az első aki ilyen cipőben jár. Szerintem olvass vissza a topikban. Elhangzott már korábban sokféle tipp és ötlet. Bevált ötlet? Szerintem olyan nem létezik.
Előre nem lehet tudni, hogy az adott hölgy hogyan fog reagálni a dologra.

Azért van, ami működik.
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 13:57

Nem Te vagy itt az első aki ilyen cipőben jár. Szerintem olvass vissza a topikban. Elhangzott már korábban sokféle tipp és ötlet. Bevált ötlet? Szerintem olyan nem létezik.

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 10:34

Engem is sokat foglalkoztat a gondolat, szivesen végignézném ahogy a csajomat egy idegen pasi jól megkeféli, csak nem tudom hogy dobjam fel neki a témát? Ha megyünk valahova mindig biztatom hogy minnél rövidebb szoknyát vegyen fel,hadd bámulják a pasik a combját és a fenekét. Szerintem ez Őt is izgatja, de konkrétan még nem mertem neki előhozakodni az ötlettel. Ha van valakinek valamilyen bevált ötlete ezzel kapcsolatban azt szivesen fogadnám!
Igen, izgatja a lányokat is, meg persze bennünket is, ha látjuk, hogy más is beindul rájuk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 10:34

Engem is sokat foglalkoztat a gondolat, szivesen végignézném ahogy a csajomat egy idegen pasi jól megkeféli, csak nem tudom hogy dobjam fel neki a témát? Ha megyünk valahova mindig biztatom hogy minnél rövidebb szoknyát vegyen fel,hadd bámulják a pasik a combját és a fenekét. Szerintem ez Őt is izgatja, de konkrétan még nem mertem neki előhozakodni az ötlettel. Ha van valakinek valamilyen bevált ötlete ezzel kapcsolatban azt szivesen fogadnám!
Fontos a lelki egyensúly és még sok más is. A hangulat, a bizalom, stb. Mindenesetre az első alkalom akkor is nagyon vegyes...
Szóval ahhoz, hogy az ember hagyja másnak megdugni a párját kell egy olyan lelki berendezkedés, olyan összhang a két félben, hogy pusztán egymás örömét is tudják élvezni, másrészről kell ott tartania a kapcsolatuknak, hogy meg tudják beszélni őszintén a vágyaikat, határaikat.
ismét eltértetek a topic eredeti funkciójától! korábbi figyelmeztetésem ellenére cseteltek, semmitmondó hsz-ket írtok!
TAKARÍT az admin!
TAKARÍT az admin!
Nem nem osztotta meg MÉG és nem is akar szaftos részleteket csupán a lelki háttérre volna kíváncsi mert izgat a gondolat engem is csak édekelne olyan emberek véleménye akik megtették milyen lett kapcsolat utána egyáltalán tudott e még olyan lenni mint előtte és nem az érdekel ki hogy csinálja azt el tudom képzelni láttam filmen már vagy olyan mint az én esetem fiatal és csinos hölgy a párom s a beszálló nrm él e vissza majd A BIZALOMMAL ez érdekel ebgen
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 18:47
Törölt felhasználó (37937)

Ha egy kicsit vissza olvasol, akkor olvasni fogsz élményeket is ! Felnőttem, és megosztotottam a kedvesem másokkal is. De kíváncsi volnék aki ilyen "felnőttként" degradál másokat, vajon megosztotta-e már a kedvesét, vagy egyszerűen szavtos történeteket akar olvasgatni, nyálcsorgatva !? Magánvélemény !
Ha egy kicsit vissza olvasol, akkor olvasni fogsz élményeket is ! Felnőttem, és megosztotottam a kedvesem másokkal is. De kíváncsi volnék aki ilyen "felnőttként" degradál másokat, vajon megosztotta-e már a kedvesét, vagy egyszerűen szavtos történeteket akar olvasgatni, nyálcsorgatva !? Magánvélemény !
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 14:53

Amúgy én néha tényleg elgonkolkozom ,hogy az emberek valóban felfogják a topic címét vagy csupa ostoba nagyképű ember ömlengéséről szól tessék mondani modi ÚR ,ha tényleg törölni tetszik akkor mire vár állítólag ez nem társkereső és nem is intimméret hirdető verseny:tisztelettel VASKALAPOS AD2:még néhány kivételtől eltekintve nem láttam értelmes a témához illő beírást (mozi) (mi lenne ha) ha meg ilyesmi uraim kcsit nagyobb önkritika kevesebb diccshimnusz több valódi élmény beszámoló hangsúlyozom élmény nem fantázia az kellene de ha majd felnövünk ehhez akkor talán felnövünk ahhoz is .hogy a kedvesünket is megosszuk nem csak a fantáziánkban.
Vannak vágyaink, fantáziáink, és ha feltűnik egy, a fantázia valóra váltására alkalmas "préda" (bocs a szóért, elég perverz), akkor ő csak egy eszköz. ˙˙˙(magánvélemény)
Pl. van, amit még nem próbáltam, és szeretném. Ha ennek kivitelezéséhez egy bizonyos típusú férfit kívánok, és szembejön egy alkalmas helyen, időben, akkor eszközzé válik, nem töltetek ki vele se EQ, se IQ tesztet, viszont van teste, a feje ebben a szituban mindössze dekorációs elem.
Pl. van, amit még nem próbáltam, és szeretném. Ha ennek kivitelezéséhez egy bizonyos típusú férfit kívánok, és szembejön egy alkalmas helyen, időben, akkor eszközzé válik, nem töltetek ki vele se EQ, se IQ tesztet, viszont van teste, a feje ebben a szituban mindössze dekorációs elem.
az a baj ezzel a fórummal ,hogy uri ember ilyenröl nem besszél. Megtörtént akkor marad 6 szem közt igy nehéz dönteni ki kamutikk ki nem uriember és ki az aki közös megegyezéssel ossza meg a sztoroi.
Tényleg gáz, hogy nem arról szól a topic, ami a címe. Nekem pl. megdugták a feleségemet és hármasban is volt részünk. Mindannyiónkat nagyon izgatott akkor, de utána lelkizés lett belőle. Most megint csak néha beszélünk ilyenekről, pedig biztos élveznénk ha megint megtörténne. Szívesen társalognék olyanokkal, akik hasonló cipőben járnak..
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 14:53

Amúgy én néha tényleg elgonkolkozom ,hogy az emberek valóban felfogják a topic címét vagy csupa ostoba nagyképű ember ömlengéséről szól tessék mondani modi ÚR ,ha tényleg törölni tetszik akkor mire vár állítólag ez nem társkereső és nem is intimméret hirdető verseny:tisztelettel VASKALAPOS AD2:még néhány kivételtől eltekintve nem láttam értelmes a témához illő beírást (mozi) (mi lenne ha) ha meg ilyesmi uraim kcsit nagyobb önkritika kevesebb diccshimnusz több valódi élmény beszámoló hangsúlyozom élmény nem fantázia az kellene de ha majd felnövünk ehhez akkor talán felnövünk ahhoz is .hogy a kedvesünket is megosszuk nem csak a fantáziánkban.
ez nem a megfelelő topic, hogy hirdesd magadat!
van társkereső topic!
hamarosan kimoderállak, és ha tovább offolod a Szex szokások rovatod, akkor tiltalak is!)
minden nem ide való hsz-t és kérdést hamarosan törölni fogok!
van társkereső topic!
hamarosan kimoderállak, és ha tovább offolod a Szex szokások rovatod, akkor tiltalak is!)
minden nem ide való hsz-t és kérdést hamarosan törölni fogok!
remélem nem kérdezed komolyan?
(intim méret!) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 11:05
(intim méret!) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (167773)

Mi az a 19/6?
Mi az a 19/6?