Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 858 859 860 861 862 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2432   2008. 03. 03. hétfő 23:31
X Törölt felhasználó (101243)
Sziasztok!

Először is Ron79: a hozzállásod tökéletes, semmi túlzó, intelligens hozzáállás, jó kezdet.
Nem okítani akarok, de én lány létemre vállalom, hogy igenis, ez tökéletesen élvezhető, ha mindenki tudja, mi a dolga, és úgymond "hol a helye".
Sőt! Buzdításképp kb egy éve belefogtam blogírásba, mert annyi rossz tapasztalatot olvastam ez ügyben, hogy úgy gondoltam, megéri erről blogot vezetni, s megmutatni, hogy lehet ezt úgymond "jól" is csinálni.
Pikantériája a dolognak, hogy mind a harmadik játszótársunk, mind a párom, és természetesen én is írok bejegyzéseket, noha messze nem napi vagy heti rendszerességgel.
Címet nem írok, mert megkergetnek a moderátorok reklámozásért. smile
Ha kíváncsi vagy, vagy bárki más, akkor esetleg privátba megadhatom a címet!
Végtére is nem tudom, hogy jogos volt-e beírnom ide, hiszen nem vagyok feleség, bár már 4 éve észvesztően imádom a párom.
Hajrá, én is drukkolok, hogy jól süljön el, mert maradandó élmény lehet belőle. wink
(Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2008. 03. 03. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 03. hétfő 21:30
Sziasztok!

Köszönöm a hozzászólásokat, igérem ha összejön, megpróbálom megírni az érzéseim. Köszönöm a biztatásokat, és a figyelmeztetéseket is.
A tervezés már 1000 féleképp megtörtént, de egy szabálynál maradtunk mind a hárman, bárki szólhat, ha valami olyasmi történik amit nem szeretne - bár ezt én alapnak gondolom egy ilyen helyzetben.
#2431   2008. 03. 03. hétfő 22:21
X Törölt felhasználó (163029)
Hát szívből kívánom,hogy összejöjjön! Aztán mindent bele!
(Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2008. 03. 03. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 03. hétfő 21:30
Sziasztok!

Köszönöm a hozzászólásokat, igérem ha összejön, megpróbálom megírni az érzéseim. Köszönöm a biztatásokat, és a figyelmeztetéseket is.
A tervezés már 1000 féleképp megtörtént, de egy szabálynál maradtunk mind a hárman, bárki szólhat, ha valami olyasmi történik amit nem szeretne - bár ezt én alapnak gondolom egy ilyen helyzetben.
#2430   2008. 03. 03. hétfő 21:30
Ron79 Ron79
Sziasztok!

#2429   2008. 03. 03. hétfő 19:00
zorn zorn
Szerintem is igazad van az elóre megtervezett dolgok mindig olyan nyőgve nyelősek.Legalábbis az első alkalommal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 03. hétfő 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (163029)
2008. 03. 03. hétfő 11:24
Hello Ron!
Ha összejön,kérlek meséld el mit éreztél. Kíváncsi vagyok rá. Viszont,a tervezés szerintem rontja a dolgot. Én a spontán dolgok híve vagyok,és szeretném,ha egyszer velem is megtörténik ez,akkor az spontán jöjjön,ne pedig tervezve. Akkor lesz az igazi. Szerintem. Javítsatok ki,ha nem így van.
#2428   2008. 03. 03. hétfő 11:24
Hello Ron!
Ha összejön,kérlek meséld el mit éreztél. Kíváncsi vagyok rá. Viszont,a tervezés szerintem rontja a dolgot. Én a spontán dolgok híve vagyok,és szeretném,ha egyszer velem is megtörténik ez,akkor az spontán jöjjön,ne pedig tervezve. Akkor lesz az igazi. Szerintem. Javítsatok ki,ha nem így van.
(Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2008. 03. 03. hétfő 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 03. hétfő 00:02
Sziasztok!

Ha valaki figyelmesen olvasgat ebben a topikban az már találhat tőlem hozzászólást, de ezt csak az esetleges ismétlés miatt mérgelődőknek írtam.

Mr. Enigma,

Olvasgattam a hozzászólásaid és most egy kicsit nem világos számomra, hogy te a 3-as felállás mellett vagy ellen szólsz.
No, de nem is ez a fontos, válaszaidból igen inteligensnek tünsz számomra, így érdekelne a véleményed.

A párommal több, mint 4 éve vagyunk együtt, kb 6-8 hónappal ezelőtt felvetettem neki, hogy mi lenne, ha hárman bújnánk ágyba. Ez jó ideig csak fantázia fokozó volt. Míg nem kb. kettő hónappal ezelőtt elkezdett komolyra fordulni a dolog, a párom kérte és egyre többet beszélgettünk a dologról. Az elmúlt két hétben már kiválasztottuk ki legyen a szerencsés, majd vele is megosztottuk ezt a "kis" felvetést. A srác gondolkodás nélkül igent mondott a "bulira". Így már megvan a hármas, de még nem történt semmi. A jövőhét végén fog meglátogatni bennünket a barátom, hogy akkor mi lesz, még nem tudni.
Igazándiból én nagyon szeretem a párom és ő is ezt mondja nekem. Én voltam aki elvette az ártatlanságát és a kíváncsi, milyen lehet a szex mással - ezt mondja ő. De bennem ez azért nagyon sok kuszaságot okoz.
Én vetettem fel a dolgot, mert izgat, de más, ha valaki tényleg használja azt a nőt aki tényleg csak és kizárólag az enyém volt eddig, és más ha csak fantáziálunk róla.
Miért engedem a dolgot?
Szeretem a párom, meg akarom adni neki ezt a tapasztalatot. Azt gondolom, hogy akkor inkább tudjak róla, legyek ott, mint mindez titokban történjen.
Nem mellékesen valameddig tudom ellenőrizni az érzelmi töltését a dolognak, persze irányítani nem.
Egyébként még nekem sem volt hármas felállásban részem, így nem tudom, hogy mit fogok érezni amikor valaki más keféli a nőmet. (direkt nem szépítettem a dolgot)Kicsit félek, de bízom a barátnőmben! (mert én is egy idealista barom vagyok)Nagyon sokat beszélgettünk a lelki oldaláról is a dolognak, megpróbáltuk felkészíteni egymást. Most már csak várjuk a jövőhét végét és szeretjük egymást.

Na, ez jó hosszúra sikerült, nem csak Mr. Enigma véleményére vagyok kiváncsi, mindenki aki úgygondolja, hogy hozzá tud szolni annak várom írását.
#2427   2008. 03. 03. hétfő 10:12
MrEnigma MrEnigma
Nem egyértelmű, tudom, mert is is!
Nincs ellenemre a hármas négyes felállás sem semmilyen formában (na jó a 4 fiú egymásközt azért kicsukva részemről! nyes ).
Én a kapcsolaton belüli párcsereberével nem tudok azonosulni. MÉG! De lehet soha nem is fogok.
Ebből adódhatott a félreértés, hogy melyik oldal pártját is fogom. Egyébként egyikét sem. Amíg mindkét félnek örömet yújt valami és a kapcsoaltuknak nem árt akkor hogy jövök én ahhoz, hogy bíráljam. De ha ez a téma érdekes lett a hozzászólások alapján és írtam hozzászólásokat.
(Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2008. 03. 03. hétfő 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!

Ha valaki figyelmesen olvasgat ebben a topikban az már találhat tőlem hozzászólást, de ezt csak az esetleges ismétlés miatt mérgelődőknek írtam.

Mr. Enigma,

Olvasgattam a hozzászólásaid és most egy kicsit nem világos számomra, hogy te a 3-as felállás mellett vagy ellen szólsz.
No, de nem is ez a fontos, válaszaidból igen inteligensnek tünsz számomra, így érdekelne a véleményed.

A párommal több, mint 4 éve vagyunk együtt, kb 6-8 hónappal ezelőtt felvetettem neki, hogy mi lenne, ha hárman bújnánk ágyba. Ez jó ideig csak fantázia fokozó volt. Míg nem kb. kettő hónappal ezelőtt elkezdett komolyra fordulni a dolog, a párom kérte és egyre többet beszélgettünk a dologról. Az elmúlt két hétben már kiválasztottuk ki legyen a szerencsés, majd vele is megosztottuk ezt a "kis" felvetést. A srác gondolkodás nélkül igent mondott a "bulira". Így már megvan a hármas, de még nem történt semmi. A jövőhét végén fog meglátogatni bennünket a barátom, hogy akkor mi lesz, még nem tudni.
Igazándiból én nagyon szeretem a párom és ő is ezt mondja nekem. Én voltam aki elvette az ártatlanságát és a kíváncsi, milyen lehet a szex mással - ezt mondja ő. De bennem ez azért nagyon sok kuszaságot okoz.
Én vetettem fel a dolgot, mert izgat, de más, ha valaki tényleg használja azt a nőt aki tényleg csak és kizárólag az enyém volt eddig, és más ha csak fantáziálunk róla.
Miért engedem a dolgot?
Szeretem a párom, meg akarom adni neki ezt a tapasztalatot. Azt gondolom, hogy akkor inkább tudjak róla, legyek ott, mint mindez titokban történjen.
Nem mellékesen valameddig tudom ellenőrizni az érzelmi töltését a dolognak, persze irányítani nem.
Egyébként még nekem sem volt hármas felállásban részem, így nem tudom, hogy mit fogok érezni amikor valaki más keféli a nőmet. (direkt nem szépítettem a dolgot)Kicsit félek, de bízom a barátnőmben! (mert én is egy idealista barom vagyok)Nagyon sokat beszélgettünk a lelki oldaláról is a dolognak, megpróbáltuk felkészíteni egymást. Most már csak várjuk a jövőhét végét és szeretjük egymást.

Na, ez jó hosszúra sikerült, nem csak Mr. Enigma véleményére vagyok kiváncsi, mindenki aki úgygondolja, hogy hozzá tud szolni annak várom írását.
#2426   2008. 03. 03. hétfő 08:25
krakatoa krakatoa
Nagyon hasonló a helyzeted és az érzéseid is, mint nekem voltak az első hármas előtt. Nagyon más, átélni a dolgot és más képzelődni róla. Nem hiszem, hogy az elsőt, bár ki is megúszhatja rossz érzések nélkü! Főleg ha tényleg nagyon szereti a párját. Nem is az okoz rossz érzést -ahogy írtad- hogy "valaki más keféli a nődet" hanem az apróbb meghittebb dolgok, pl mikor majd a kedvesed, megsimogatja, megcsókolja, vagy csak egy puszit ad egy "idegen" pasinak.De ha igazán szeretitek egymást, akkor nem lehet gond és ennyit megér a dolog, ami idővel elmúlik. Nagyon fontos és remélhetőleg megfelelő partnert választottatok. Mi már öt különböző pasit (3 év alatt)vontunk be harmadiknak,mire megtaláltuk az igazit. Őt, szinte barátomnak érzem és annak is örülök, hogy Ő is jól érzi magád, de voltunk előtte egy másik pasival, amikor úgy éreztem, hogy ez a pasi nem érdemli meg, hogy hozzáérhessen a feleségemhez.Hogy mi változik meg utána?! Én egyáltalán nem bántam meg, sőt, nagy jó érzés, hogy megadhattam ezt az élményt a Kedvesemnek! Ugyan úgy, ha nem jobban szeretem és féltékenyebb sem lettem. Remélem segíthettem és drukkolok Nektek! wink
Sziasztok!

Mr. Enigma,

Miért engedem a dolgot?

#2425   2008. 03. 03. hétfő 05:25
vaskalapos vaskalapos
Érdekes amit írsz ha kicsit vissza olvasol látod , hogy én is hasonló cipőben járok 18 éve vagyok egy lánnyal és neki én voltam az első én is felhoztam már ezt a témát de eddig csak elutasítás volt mostanság már picit taLÁN nyitottabbá vált e felé a dolog felé de nem tudom szerintem más doog beszélni róla és más dolog meg tenni nehéz lessz először elviselni hogy a szeretett nő nem csak veled foglalkozik vagy veled nem annyira nehéz lesz elviselni hogy a szeretett nőn egy másik pasi élvezkedik nehéz lessz elviselni majd a másnapot mert onnan valami megváltozik én vele nem de a barátom feleségvel 2 különböző barát feleségével átéltem ezt minden helyzet más az eggyik így a másik úgy élte meg mindenki gondolja meg mielőtt így dönt mert ez valaminek a végét és valaminek a kezdetét is jelenti egyben sok sikert hozzá de lehet holnapra megbánod majd de lehet életed jó döntése lessz ez párja válogatja
Sziasztok!

Mr. Enigma,

Miért engedem a dolgot?

#2424   2008. 03. 03. hétfő 00:02
Ron79 Ron79
Sziasztok!

Mr. Enigma,

Miért engedem a dolgot?

(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 02. 29. péntek 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 29. péntek 08:33
Tartalmas hozzászólás.
Értelme semmi?
Eredmény, jó esetben Savanya kiröhög és elküld meleg éghajlatra, rossz esetben felszívja magát és a topic máris "lángolni" fog, egymás anyázásai miatt.
Ha szerinted a leírtak kitalációk, akkor miért nem írod le normálisan? Miért kell sértegetni? Élvezed?
Látod EZZEL állítod ki saját "fényerőd" bizonyítványát.
#2423   2008. 03. 02. vasárnap 10:30
23 évesen szerintebb nagyobb az esélye,mert akkor még érdeklik a változatos dolgok. Szerintem nem lesz nehéz rávenni. Próbáld meg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 02. vasárnap 03:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (23775)
2008. 03. 02. vasárnap 03:06
sziasztok...
arra lennék kíváncsi hogy szerintetek 23 évesen valaki szívesen kipróbálná-e két pasival...
a barántőmet szeretném erre rávenni...
#2422   2008. 03. 02. vasárnap 08:09
Freeke7 Freeke7
Ezt nem a kor határozza meg. Viszomt idővel az érdeklődés is változhat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 02. vasárnap 03:06), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok...
arra lennék kíváncsi hogy szerintetek 23 évesen valaki szívesen kipróbálná-e két pasival...
#2421   2008. 03. 02. vasárnap 07:40
amatorpar2 amatorpar2
Szerintem kicsi a valószínűsége.
sziasztok...
#2420   2008. 03. 02. vasárnap 03:06
X Törölt felhasználó (23775)
sziasztok...
#2419   2008. 02. 29. péntek 19:57
vaskalapos vaskalapos
ÉN már csak ilyen vagyok aki nem henceg max cselekszik mindenkivel szivesen megismerkem szivesen beszélek nem akarlak ezzel megsérteni sem de úri ember ezzel nem henceg erre nagyon rá kellett jönnöm a saját káromon sajna
#2418   2008. 02. 29. péntek 11:04
Most mit mondjak....? Egyszerű,hétköznapi csaj,akinél nincsenek tabuk. És istenien sexel! Csak hát,tudod a fantázia....
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 02. 29. péntek 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 29. péntek 09:31
Komolyan mondom, kíváncsi lettem párodra.
Vajon hogy nézhet, ki milyen lehet, meg ugye milyen lehet az ágyban? Bár tudom nem miatta vagy valami hiányában lépsz félre, hanem azok a fránya hormonok hehe de mégis vajon milyenlehet?
#2417   2008. 02. 29. péntek 09:31
MrEnigma MrEnigma
Komolyan mondom, kíváncsi lettem párodra.
Vajon hogy nézhet, ki milyen lehet, meg ugye milyen lehet az ágyban? Bár tudom nem miatta vagy valami hiányában lépsz félre, hanem azok a fránya hormonok hehe de mégis vajon milyenlehet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 29. péntek 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 29. péntek 09:13
Köszi,hogy véleményezed a dolgot,és köszi,hogy mellém állsz. Tudod az ilyen emberek akkor szoktak igazából elkopni,ha észre sem veszik őket. Tegyük azt mi is.
#2416   2008. 02. 29. péntek 09:13
Köszi,hogy véleményezed a dolgot,és köszi,hogy mellém állsz. Tudod az ilyen emberek akkor szoktak igazából elkopni,ha észre sem veszik őket. Tegyük azt mi is.
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 02. 29. péntek 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 29. péntek 08:33
Tartalmas hozzászólás.
Értelme semmi?
Eredmény, jó esetben Savanya kiröhög és elküld meleg éghajlatra, rossz esetben felszívja magát és a topic máris "lángolni" fog, egymás anyázásai miatt.
Ha szerinted a leírtak kitalációk, akkor miért nem írod le normálisan? Miért kell sértegetni? Élvezed?
#2415   2008. 02. 29. péntek 09:10
Megszólalt belőled az irigység,vagy mi volt ez a kirohanás. Abban igazad van,hogy sötét vagyok,mert én az ördöggel cimborálok. Hazug is vagyok,ebben is igazad van,mert hazugság nélkül nem tudnám megtenni amiket leírtam. De,hogy milyen vagyok valójában? Azt csak az tudná megmondani,aki ismer. De tudod mit! Legyen neked igazad....,hátha jobb lesz a napod. Csáá!
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2008. 02. 29. péntek 04:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 29. péntek 04:01
SÖTÉT NAGY KÉPŰ ÉS MELLÉ HAZUG IS VAGY TANÁCSOM NEKED NINCS SZÜKSÉGED ERRE ENNYI NŐ UTÁN VAGY NEM IS IGAZ! beka2
#2414   2008. 02. 29. péntek 08:33
MrEnigma MrEnigma
Tartalmas hozzászólás.
Értelme semmi?
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2008. 02. 29. péntek 04:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 29. péntek 04:01
SÖTÉT NAGY KÉPŰ ÉS MELLÉ HAZUG IS VAGY TANÁCSOM NEKED NINCS SZÜKSÉGED ERRE ENNYI NŐ UTÁN VAGY NEM IS IGAZ! beka2
#2413   2008. 02. 29. péntek 04:01
vaskalapos vaskalapos
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 28. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 28. csütörtök 13:35
Hát nem tudom kinek mit takar az a mondat,hogy NEM ÉLTED KI MAGAD IGAZÁN. 1988 óta körülbelül a 140.-ik nőnél járok. Ebbe a számba csak azok vannak,akiket meg is dugtam. Akik csak flört szinten mozogtak,nem számítanak. És hozzá teszem még azt,hogy volt ezen idő alatt nyolc év házasság és egy korábbi eset ami három év együttélés volt. Szerintem az a közel 140 nő,akit megkeféltem,bőven jelzi,hogy kiéltem magam. (Van aki erre azt mondaná: Messziről jött ember azt mond amit akar.) Az a baj,hogy nem tudom fékezni magam. Ez olyan mint a szenvedély. Hiányzik,mert jó,és erre ott a biztos,a csajom. De ugyanakkor,ha lehetőség adódik,hogy bevessem magam egy másik érdekesebb és újabbnál,akkor bizony nem tétlenkedek. A haverjaim azt szokták mondani(persze ők házasságban élnek),hogy te csinálod a legjobban! Igazad van! Ez nekem szintén ad egy löketet ahhoz,hogy megtegyem. És a hölgy barátaim,akikkel tabuk nélkül megosztom minden sexuális élményem,szintén ezt mondják. Addig üsd a vasat,amíg meleg. Úgyhogy kedves barátom,ha nevezhetlek így,ne tétlenkedj,mert nem biztos,hogy a te nagy Ő-d mindig olyan hűséges lesz,mint amilyen most. Egy tanácsot fogadj meg! Soha senkiben ne bízz meg 100%-ig. A gyanú kis szikrája mindig legyen ott a szemed sarkában. Valószínűsítem,hogy te azért bízol meg ennyire a párodban,mert még nem baszta át nő a fejed. Nem kívánom,hogy erre sor kerüljön,de mi van ha mégis??? Bevallom,az enyémet már baszta át nő. Elég sokba került! De az élet ilyen apró kis kalandjai megtanítják az embernek,hogy a szemünket is használjuk. Most egyébként teljesen eltértem a topic témájától,és bocsánatot kérek mindazoktól akiket ez zavar,de néha jó egy kicsit leírni az ilyen eseteket,hátha merít valaki belőlük. Köszönöm,hogy végig olvastátok! És ettől függetlenül engem még mindig érdekel,hogy tudnám a csajomat rávenni arra,hogy előttem keféljen egy haverral. Úgyhogy,ha valakinek van HASZNÁLHATÓ ÖTLETE,ami eddig nem volt,akkor azt szívesen olvasom. Nem a személyes jellegű,úgynevezett Dr.Csernus dumára vagyok kíváncsi,hanem a fent említett nagybetűs részre. Köszönöm!

... 858 859 860 861 862 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!