Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 854 855 856 857 858 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2540   2008. 05. 01. csütörtök 06:59
husband35 husband35 VIP
Ez valóban csodás élmény és szép látvány lehetett. eljen
(Ez egy válasz eszpee üzenetére (2008. 04. 29. kedd 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 29. kedd 20:24
Tehát a részletek:

Már rendesen bealapozva, frissen borotváltan, teljesen csupaszon érkeztünk mindketten a swingerklubba. Mi a Gitárt szerettük a legjobban. Némi csevej után elég egyértelmű volt, hogy mindenki azért jött, hogy egy jót keféljen, de miután nem nagyon akarta senki sem elkezdeni a dolgokat, hát felmentünk kicsit "játszadozni". A pár pohárka Martini és whiskey megtette a hatását, így csak szopott, csak szopott, állt rendesen a szerszám, de el nem sűlt. Ha már ilyen jól elkezdtük, gondoltuk hadd csatlakozzon más is, ezért a lépcsőfordulóban folytattuk a hintában. El-el lökte magát a farkamtól, majd újra és újra behatoltam amint visszatért. Hmmm fincsi élmény - próbáljátok ki Ti is!
Aztán egyre többen kezdtek nézni minket és megjött a bátorsgunk méginkább, kezdtük invitálni a többieketet, nőket, férfiakat, srácokat és idősebb krepekokat, csatlakozzanak hozzánk. Elkezdték símogatni a testét, csókolták a melleit, no, páromnak se kellett több, különben is jól szop, no, rávetette magát az első farokra. Aztán miután az pillanatok alatt elélvezett a következőre. ALig fértem már hozzá, mindenki szopatni akarta. smile Aztán rájöttek, hogy ha már ilyen jól ki van borotválva a puncija, csak meg kéne kóstolni. Az első 1-2 fasz elég gyengén muzsikált, alig lötyögtek benne aztán már el is élveztek. - biztos rég nem láttak nőt...
Kezdett felhevülni a légkör, lementünk a jacuzziba és ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Két pasi hátulról döngette, miközben a többiek a melleit csókolták, és váltav 1-2 faszt szopott közben. Jó volt nézni ahogyan mind a vastagabb, rövidebb, mind a vékonyabb, hosszabb farkak ki-be járták a lyukaiban. MINDENKI gumiban csinálta, csak a francia volt natúr, ott a vízben. Vagy négyen jól megbaszták, ő meg csak élvezte és várta a következő faszt. Úgy tettem, mintha nem hozzá tartoznék és kérdeztem a többieket milyen a nő? Mind azt mondta egy Istennő, akit éjjel-nappal kúrnának!! Hmmm ilyen dícséretet is ritkán kap az ember a saját nőjéről. Aztán miután kezdett elfáradni, még az öltözőben engem is leszopott és az arcára verhettem. A kocsiban hazafelé végig azt nyalogatta magáról, ahogyan csúszott le a honlokán, szemén, orrán a szájához. Este a fürdés közben még egyszer elkaptam és én is jól megdugtam hátulról a fenekét, mert hála aszorgos és kitartó oktatásnak már azt szereti, majdnem úgy, mint előlről.

Nos, kb ennyi volt az este. Ez úgy két éve volt, azóta Pesten nem voltunk Swingerklubban, csak otthon éltük ki magunkat. Meg a terészetben, itt-ott... nyes
#2539   2008. 04. 30. szerda 22:09
laci206 laci206
Megnéztem,irigyellek apám smile
#2538   2008. 04. 30. szerda 20:52
eszpee eszpee
van wink
(Ez egy válasz laci206 üzenetére (2008. 04. 29. kedd 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 29. kedd 23:01
Hát eszpe,ez jo volt.Tehetnél fel képet a csajodrol.
#2537   2008. 04. 30. szerda 06:58
X Törölt felhasználó (74784)
Szia!
Ha minden olyan jó volt miért hagytátok abba?
(Ez egy válasz eszpee üzenetére (2008. 04. 29. kedd 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 29. kedd 20:24
Tehát a részletek:

Már rendesen bealapozva, frissen borotváltan, teljesen csupaszon érkeztünk mindketten a swingerklubba. Mi a Gitárt szerettük a legjobban. Némi csevej után elég egyértelmű volt, hogy mindenki azért jött, hogy egy jót keféljen, de miután nem nagyon akarta senki sem elkezdeni a dolgokat, hát felmentünk kicsit "játszadozni". A pár pohárka Martini és whiskey megtette a hatását, így csak szopott, csak szopott, állt rendesen a szerszám, de el nem sűlt. Ha már ilyen jól elkezdtük, gondoltuk hadd csatlakozzon más is, ezért a lépcsőfordulóban folytattuk a hintában. El-el lökte magát a farkamtól, majd újra és újra behatoltam amint visszatért. Hmmm fincsi élmény - próbáljátok ki Ti is!
Aztán egyre többen kezdtek nézni minket és megjött a bátorsgunk méginkább, kezdtük invitálni a többieketet, nőket, férfiakat, srácokat és idősebb krepekokat, csatlakozzanak hozzánk. Elkezdték símogatni a testét, csókolták a melleit, no, páromnak se kellett több, különben is jól szop, no, rávetette magát az első farokra. Aztán miután az pillanatok alatt elélvezett a következőre. ALig fértem már hozzá, mindenki szopatni akarta. smile Aztán rájöttek, hogy ha már ilyen jól ki van borotválva a puncija, csak meg kéne kóstolni. Az első 1-2 fasz elég gyengén muzsikált, alig lötyögtek benne aztán már el is élveztek. - biztos rég nem láttak nőt...
Kezdett felhevülni a légkör, lementünk a jacuzziba és ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Két pasi hátulról döngette, miközben a többiek a melleit csókolták, és váltav 1-2 faszt szopott közben. Jó volt nézni ahogyan mind a vastagabb, rövidebb, mind a vékonyabb, hosszabb farkak ki-be járták a lyukaiban. MINDENKI gumiban csinálta, csak a francia volt natúr, ott a vízben. Vagy négyen jól megbaszták, ő meg csak élvezte és várta a következő faszt. Úgy tettem, mintha nem hozzá tartoznék és kérdeztem a többieket milyen a nő? Mind azt mondta egy Istennő, akit éjjel-nappal kúrnának!! Hmmm ilyen dícséretet is ritkán kap az ember a saját nőjéről. Aztán miután kezdett elfáradni, még az öltözőben engem is leszopott és az arcára verhettem. A kocsiban hazafelé végig azt nyalogatta magáról, ahogyan csúszott le a honlokán, szemén, orrán a szájához. Este a fürdés közben még egyszer elkaptam és én is jól megdugtam hátulról a fenekét, mert hála aszorgos és kitartó oktatásnak már azt szereti, majdnem úgy, mint előlről.

Nos, kb ennyi volt az este. Ez úgy két éve volt, azóta Pesten nem voltunk Swingerklubban, csak otthon éltük ki magunkat. Meg a terészetben, itt-ott... nyes
#2536   2008. 04. 29. kedd 23:01
laci206 laci206
Hát eszpe,ez jo volt.Tehetnél fel képet a csajodrol.
#2535   2008. 04. 29. kedd 21:56
X Törölt felhasználó (58613)
Szia.Örülök neki hogy tetszett a sztori,csak az utolsó mondatod nem esik le,bocs ha én vagyok hülye!Amúgy a dolog a történtek ellenére szexuálisan izgat,de nem mindig kellemes az átbasztak érzés!
(Ez egy válasz Mi_ketten üzenetére (2008. 04. 29. kedd 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 29. kedd 17:34
Helló!Jó volt a sztori csak azért emlékeztem...De látom hogy annak ellenére hogy téged nem hoz lázba ez a dolog engedékenyebb spori mellé beugranál... nyes
#2534   2008. 04. 29. kedd 20:24
eszpee eszpee
Tehát a részletek:

#2533   2008. 04. 29. kedd 17:34
Mi_ketten Mi_ketten
Helló!Jó volt a sztori csak azért emlékeztem...De látom hogy annak ellenére hogy téged nem hoz lázba ez a dolog engedékenyebb spori mellé beugranál... nyes
#2532   2008. 04. 29. kedd 15:59
Szia.Igen az enyém a csaj.Egyszeri alkalom volt köztük a dolog de szar volt igy is,a sráccal azóta nem beszélek a csaj még megvan.A nő takarékon van esküdözik igy is marad!Ha nem akkor abbol baj lesz az tuti!!
#2531   2008. 04. 29. kedd 05:28
Mi_ketten Mi_ketten
Rosszul emlékszem hogy a te asszonyodat cumiztatta le a játékostársad?Azóta bír magával a csaj? oooo
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 27. vasárnap 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (58613)
2008. 04. 27. vasárnap 12:04
Az én nejemet is elkapták,ráadásul 1 barátom de titeket csak a semmi érdekel?Én meg kivoltam teljesen a dologtól,bár lehet ez nem nagy dolog!!!NEKTEK
#2530   2008. 04. 28. hétfő 17:33
kandurmarci kandurmarci
Még kérded? A részletek a legizgalmasabbak, rajta hát!
(Ez egy válasz eszpee üzenetére (2008. 04. 28. hétfő 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 28. hétfő 15:07
látnotok kellett volna... A feleségemmel swinger klubban voltunk és minden pasi őt akarta megdugni. Volt, hogy alig fértem hozzá én is! Volt aki szopatta, volt aki dugta, volt aki nyalta a popsiját, volt aki jól meg is dugta hátulról, de volt olyan is aki szimplán "csak" ráéélvezett az arcára! Jó volt nézni ahogyan szinte sorbaálltak, hogy megdughassák! Aztán este folytattuk még hajnalig. Kikötözve újra és újra "eljátszottuk", ki hogyan dugta. Lassan, vagy gyorsan, lágyabban, vagy keményen, előlről vagy hátulról...
Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, folyt köv. lehet wink
#2529   2008. 04. 28. hétfő 15:07
eszpee eszpee
látnotok kellett volna... A feleségemmel swinger klubban voltunk és minden pasi őt akarta megdugni. Volt, hogy alig fértem hozzá én is! Volt aki szopatta, volt aki dugta, volt aki nyalta a popsiját, volt aki jól meg is dugta hátulról, de volt olyan is aki szimplán "csak" ráéélvezett az arcára! Jó volt nézni ahogyan szinte sorbaálltak, hogy megdughassák! Aztán este folytattuk még hajnalig. Kikötözve újra és újra "eljátszottuk", ki hogyan dugta. Lassan, vagy gyorsan, lágyabban, vagy keményen, előlről vagy hátulról...
Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, folyt köv. lehet wink
#2528   2008. 04. 28. hétfő 14:34
X Törölt felhasználó (44463)
én vállalkozok szívesen
#2527   2008. 04. 27. vasárnap 20:17
nonstopszopató nonstopszopató
engem is izgat, ha dugják a feleségem, de csak akkor ha én dugom
#2526   2008. 04. 27. vasárnap 12:04
Az én nejemet is elkapták,ráadásul 1 barátom de titeket csak a semmi érdekel?Én meg kivoltam teljesen a dologtól,bár lehet ez nem nagy dolog!!!NEKTEK
#2525   2008. 04. 27. vasárnap 12:00
Srácok!Tisztára beizgulok ha látom a fórumon az "Izgat ha megdugják a feleségem" cimű topicot!!Erre kb 8hozzászóló óta semmi izgi,az én hozzászólásom se az de kérlek titeket semmirekellődolgokat ne irjatok be,pl.ja,naná és egyebek!!Ez nem izgató
#2524   2008. 04. 26. szombat 22:13
pecsenye pecsenye
hogyne, naná smile
(Ez egy válasz tozsdehekk üzenetére (2008. 04. 23. szerda 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 23. szerda 18:46
Sziasztok!

Velem kétszer történt ilyesmi, arra gondoltam, leírom pár gondolatom.

Tettlegesség felé talán akkor kezdett tendálni a szitu, amikor egy kisebb vitánk után elment bulizni a párom, és a buli hevében megkérdezte az egyik barátunkat, hogy "mikor fogsz szétkefélni?"
A válasz egy kérdés volt - "ma éjjel?"

Ez akkor nem jött össze, mert én is itthon voltam. Aztán mikor pár nap múlva elmesélte nekem én is meglepődtem, majd egy nagyon jót szeretkeztünk. Azelőtt is sokszor, és nagyobbat élvezett arra gondolva, hogy van ott még valaki - és nem tétlen.

A bulizás után pedig elkezdődött egy érdekes játék. A barátunk nem tudta, hogy én tudom, és beszélgetéseinknél ártatlannak is tekinthető beszólásaim voltak.

Aztán a párom és ő megbeszélték, hogy szerintem 3-asról lehet szó. Erre ő is rábólintott.

Augusztus 20 előtt pár nappal feljött hozzánk. Hármasban beszélgettünk az asztalnál, ők ketten ittak valamit, majd elkezdtem simogatni a párom hozzám közelebb eső lábát. Fél perc múlva már terpeszben, kinyújtott lábakkal (miniszoknyában) ült, és 4 kéz simogatta. Talán az egyik legizgatóbb szitu volt ez, amikor tudatosul az elkerülhetetlen.
Pár perc múlva feltettem valami lassú zenét, és elkezdtünk először csak mi ketten táncolni. Majd odahívtam a barátunkat is, és közrefogva csókolgatva, simogatva kezdtük el "szabályozni a légzését". Kezdtünk belendülni, kerültek le a felsők, és nem volt tiltott zóna senkinek; párom is kezdett céltudatosan simogatni minket. Majd sajnos egy kicsit megtört az izgalom íve: a kedvesem nemrég ért haza, és szeretett volna zuhanyozni előtte.. Igazából akkor már nem örültünk neki, játékosan azt javasoltuk térdenállva "kérje". És nagyon jól tud "kérni"...

Zuhanyzás után egy indiai jellegű kendőben jött vissza mell felett megkötve. Innentől valahogy felgyorsultak az események. Voltunk mindhárman aktívak, passzívak egyaránt, engedtem át a terepet (dombokat smile ), de egyedül is felhágtam rájuk.

Ami nagyon tetszett, az a párom arca miközben élvezi a "helyzetét". Pl. 4kézláb van kettőnk között, feje az ölemnél. És amíg csak tűri az ostromot ahogy a teste jár, úgy szopja a farkam. És érzem a száját, látom a haját, ahogy ringatózik le a válláról, a kezét, ahogy kapaszkodik. Majd elkapja őt is a hév, és kis "szenvedélygombóccá" válik, és ekkor már ő irányítja a fejét, a kezével se kapaszkodik.
Majd jön a legszebb rész, amikor már nem tud mást, csak átadni magát a bennelevőnek. Ajakharapás, csukott, vagy vadászó szemek, esetleg ő maga csap a popsijára, és húzza szét a fenekét.

Én ekkor láttam a legszebbnek, emiatt már megérte.

Van még bennem pár gondolat, de most ennyi az időm. Ha érdekesnek találtátok írok még.
#2523   2008. 04. 26. szombat 09:55
BigJoe23 BigJoe23
Sőtt, szerintem ilusztrációk is lehetnének smile
(Ez egy válasz tozsdehekk üzenetére (2008. 04. 26. szombat 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 26. szombat 09:22
és publikus lehet? smile
#2522   2008. 04. 26. szombat 09:22
tozsdehekk tozsdehekk
és publikus lehet? smile
(Ez egy válasz teki7 üzenetére (2008. 04. 24. csütörtök 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 24. csütörtök 12:41
Tényleg jó sztori, velünk is történt hasonló...
#2521   2008. 04. 26. szombat 09:22
tozsdehekk tozsdehekk
ok, lesz folytatás, mihelyt lesz egy kis időm
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 04. 24. csütörtök 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 24. csütörtök 10:11
Nagyon jó történet, írd le a többit is, izgatja a fantáziát.

... 854 855 856 857 858 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19640db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 10. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!