Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 851 852 853 854 855 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2572   2008. 05. 14. szerda 21:43
vecseizs vecseizs
Sziasztok,én csajszi szemmel ugy gondolom hogy ha egy pasi szeret nem szivesen dugatná meg mással a párját
#2571   2008. 05. 14. szerda 21:24
husband35 husband35
Ha igaz,ha nem én mindig "élvezettel" olvasom a történeteidet.Engem szórakoztat a beszámoló,bárcsak a páromat is rá tudnám venni,legalább egy szolídabb változatra... wave
(Ez egy válasz Barris üzenetére (2008. 05. 12. hétfő 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 12. hétfő 21:11
Sziasztok!
Egy elég termékeny hétvégénk volt, amit megosztanék veletek. Barátnőm barátaival voltunk az egyik helyi szórakozóhelyen, és elég jól éreztük magunkat. Miután mindenki kellőképp megsüketült, és kitáncolta magát, hozzánk vettük az irányt. Itt már én is tudtam inni, (én vezettem aznap)és kényelmesebb is volt, mint az örjöngő tömegben. Miután mindenkinél a tetőfokára hágott a hangulat, és mivel barátnőm elég kihívóan volt öltözve, a srácok, persze csak poénból megkérdezték, nem pattan-e fel kicsit az asztalra táncikálni? A válasz meghökkentő volt, mert azt felelte, "hogy ha lerámoltok, akkor ok". Egyből nekiesett a takarító brigád, és sec-pec alatt lehajigáltak mindent. A kedvesem abszolút profizmussal ringatta a csípőjét, riszálta a fenekét, + simogatta magát, és látszott rajta, mennyire élvezi, hogy mindenki rá figyel. Valaki bekiabált, hogy "lássuk a bugyid!", mire a drágám eleget tett a kérésnek, és lassan megszabadult a szoknyájától. Alíg hittem el, hogy az asztal tetején ringatózó gyönyörűség az én barátnőm! Aztán már vérszemet kapva én is bíztatni kezdem, "tovább, tovább", ő pedig kibújt a toppjából, ráadásul nem viselt melltartót, és valami leírhatatlan érzés volt, mikor azzal a pajzán kacér pilantásával rám nézett. A kicsim gyors felmérte a terepet, és látván, hogy mekkora hatást gyakorolt ránk, lelépett az asztalról, és egyekként jött oda hozzánk. Mindenkivel kacérkodott egy kicsit, majd amikor odaért hozzám, az eufória teljesen hatalmába kerített. Miközben nekem háttal riszálta a fenekét, én félrehúztam a bugyiját, hogy kicsit "megcsiklandozhassam". Nem gondolkoztam semmin, csak az járt a fejemben, hogy ezt az Istennőt mielőbb megkaphassam. Hagyta hogy simogassam, sőt, még szélesített is a terpeszen. A velünk szemben lévő kanapén a srácok elővették a dákójukat és vigyorogva hívogatták, hogy simogassa már meg nekik. nyes .Barátnőm beült közéjük, és először verni, majd szopni kezdte a srácok farkát. Egészen a golyóik tövétől végig nyalta a rúdjukat, majd mikor a makkhoz ért lassan bekapta az egészet. Hogy könnyebben menjen, a srácok felálltak, és szembe fordultak vele. Fantasztikus volt őt így látni, pláne, hogy mennyire bejött neki a dolog. Végül mind a négyünket leszopott, és miután a fiúk és a kedvesem, én pedig aztán főleg be voltunk gerjedve, megdugtuk alaposan nyes . Teleélveztük mind a három testnyílásán, hol felváltva, hol egyszerre. Egyik faszt szopta a másik után, és beleült mindenkiébe. Legvégül pedig együttesen rávertük, persze csak a hatás kedvéért, ki hol érte. Úszott rendesen a végén, annyi szent.A srácoknak nagyon bejött a kis after party, mi pedig reméljük, legközelebb is lesz alkalmunk hasonlóhoz
#2570   2008. 05. 14. szerda 21:12
MmePrune MmePrune VIP Admin
nem smile csak takarítás...a tiltáson meg gondolkodom kicsit hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 14. szerda 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (163029)
2008. 05. 14. szerda 21:03
Bunyó nem lesz?
#2569   2008. 05. 14. szerda 21:03
X Törölt felhasználó (163029)
Bunyó nem lesz?
#2568   2008. 05. 14. szerda 19:33
vaskalapos vaskalapos
az bizony de így jó nekem
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 14. szerda 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (162472)
2008. 05. 14. szerda 18:44
bunko vagy
#2567   2008. 05. 14. szerda 18:44
X Törölt felhasználó (162472)
bunko vagy
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2008. 05. 14. szerda 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 14. szerda 10:03
Ki a F...........SZ OMAT ÉRDEKEL ,HOGY TE MIT HISZEL MI VAGY TE? MAGYAR TANÁR VAGY VAGY VALAMI OKTATÓ hát oktass ott ha kíváncsi vagy az adataimra myilvánosak javítsd majd ki ezt is mert helytelen de ez nem a helyes író topik
#2566   2008. 05. 14. szerda 10:03
vaskalapos vaskalapos
Ki a F...........SZ OMAT ÉRDEKEL ,HOGY TE MIT HISZEL MI VAGY TE? MAGYAR TANÁR VAGY VAGY VALAMI OKTATÓ hát oktass ott ha kíváncsi vagy az adataimra myilvánosak javítsd majd ki ezt is mert helytelen de ez nem a helyes író topik
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 05. 14. szerda 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 14. szerda 08:13
nem tudom nálunk is volt már italozás (VESSZŐ BAZDMEG!) de senki nem kérte (VESSZŐ BAZDMEG!) hogy simogassa már meg a dákóját a feleségem (VESSZŐ vagy KÖTŐJEL BAZDMEG!) bár azt akkor már nem italozásnak hívnák (VESSZŐ vagy KÖTŐJEL BAZDMEG!)(akár pontot is tehttél volna lezárni a mondatot) igen legjobbak a spontán dolgok...

" sec-pec "
Ehhez már kommentet sem fűznék...

És higyjem is el?
Ilyen IQ szint mellett???
Jó ha lehetsz 16 éves. Ez itt nem a fantáziáljunk topic!
#2565   2008. 05. 14. szerda 08:40
uratti uratti
tul sok itt a fantázia!
#2564   2008. 05. 14. szerda 08:34
uratti uratti
nyes D
#2563   2008. 05. 14. szerda 08:13
MrEnigma MrEnigma
nem tudom nálunk is volt már italozás (VESSZŐ BAZDMEG!) de senki nem kérte (VESSZŐ BAZDMEG!) hogy simogassa már meg a dákóját a feleségem (VESSZŐ vagy KÖTŐJEL BAZDMEG!) bár azt akkor már nem italozásnak hívnák (VESSZŐ vagy KÖTŐJEL BAZDMEG!)(akár pontot is tehttél volna lezárni a mondatot) igen legjobbak a spontán dolgok...

" sec-pec "
Ehhez már kommentet sem fűznék...

És higyjem is el?
Ilyen IQ szint mellett???
Jó ha lehetsz 16 éves. Ez itt nem a fantáziáljunk topic!
#2562   2008. 05. 13. kedd 05:41
vaskalapos vaskalapos
A velünk szemben lévő kanapén a srácok elővették a dákójukat és vigyorogva hívogatták, hogy simogassa már meg nekik: nem tudom nálunk is volt már italozás de senki nem kérte hogy simogassa már meg a dákóját a feleségem bár azt akkor már nem italozásnak hívnák igen legjobbak a spontán dolgok de ez nem a
spontán fantázia rovat véleményem eggyezik az elötem szólóval ez nem életszerű
(Ez egy válasz Barris üzenetére (2008. 05. 12. hétfő 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Egy elég termékeny hétvégénk volt, amit megosztanék veletek. Barátnőm barátaival voltunk az egyik helyi szórakozóhelyen, és elég jól éreztük magunkat. Miután mindenki kellőképp megsüketült, és kitáncolta magát, hozzánk vettük az irányt. Itt már én is tudtam inni, (én vezettem aznap)és kényelmesebb is volt, mint az örjöngő tömegben. Miután mindenkinél a tetőfokára hágott a hangulat, és mivel barátnőm elég kihívóan volt öltözve, a srácok, persze csak poénból megkérdezték, nem pattan-e fel kicsit az asztalra táncikálni? A válasz meghökkentő volt, mert azt felelte, "hogy ha lerámoltok, akkor ok". Egyből nekiesett a takarító brigád, és sec-pec alatt lehajigáltak mindent. A kedvesem abszolút profizmussal ringatta a csípőjét, riszálta a fenekét, + simogatta magát, és látszott rajta, mennyire élvezi, hogy mindenki rá figyel. Valaki bekiabált, hogy "lássuk a bugyid!", mire a drágám eleget tett a kérésnek, és lassan megszabadult a szoknyájától. Alíg hittem el, hogy az asztal tetején ringatózó gyönyörűség az én barátnőm! Aztán már vérszemet kapva én is bíztatni kezdem, "tovább, tovább", ő pedig kibújt a toppjából, ráadásul nem viselt melltartót, és valami leírhatatlan érzés volt, mikor azzal a pajzán kacér pilantásával rám nézett. A kicsim gyors felmérte a terepet, és látván, hogy mekkora hatást gyakorolt ránk, lelépett az asztalról, és egyekként jött oda hozzánk. Mindenkivel kacérkodott egy kicsit, majd amikor odaért hozzám, az eufória teljesen hatalmába kerített. Miközben nekem háttal riszálta a fenekét, én félrehúztam a bugyiját, hogy kicsit "megcsiklandozhassam". Nem gondolkoztam semmin, csak az járt a fejemben, hogy ezt az Istennőt mielőbb megkaphassam. Hagyta hogy simogassam, sőt, még szélesített is a terpeszen. A velünk szemben lévő kanapén a srácok elővették a dákójukat és vigyorogva hívogatták, hogy simogassa már meg nekik. nyes .Barátnőm beült közéjük, és először verni, majd szopni kezdte a srácok farkát. Egészen a golyóik tövétől végig nyalta a rúdjukat, majd mikor a makkhoz ért lassan bekapta az egészet. Hogy könnyebben menjen, a srácok felálltak, és szembe fordultak vele. Fantasztikus volt őt így látni, pláne, hogy mennyire bejött neki a dolog. Végül mind a négyünket leszopott, és miután a fiúk és a kedvesem, én pedig aztán főleg be voltunk gerjedve, megdugtuk alaposan nyes . Teleélveztük mind a három testnyílásán, hol felváltva, hol egyszerre. Egyik faszt szopta a másik után, és beleült mindenkiébe. Legvégül pedig együttesen rávertük, persze csak a hatás kedvéért, ki hol érte. Úszott rendesen a végén, annyi szent.A srácoknak nagyon bejött a kis after party, mi pedig reméljük, legközelebb is lesz alkalmunk hasonlóhoz
#2561   2008. 05. 12. hétfő 23:19
zorn zorn
Tudod fura ez elöször leszopatuk utána megdugtuk jól beleélveztünk majd utána rávertük a farkunkat!Ezt te elhiszed? Én még csak elhinném de mindenki ebben a sorrendben az a fura.Álmodik a nyomor!
Sziasztok!
#2560   2008. 05. 12. hétfő 21:25
Barris Barris
az, mért?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 12. hétfő 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37025)
2008. 05. 12. hétfő 21:22
Ez igaz?
#2559   2008. 05. 12. hétfő 21:22
X Törölt felhasználó (37025)
Ez igaz?
Sziasztok!
#2558   2008. 05. 12. hétfő 21:11
Barris Barris
Sziasztok!
#2557   2008. 05. 11. vasárnap 17:43
gorbesrac gorbesrac VIP
Számomra elég érdekesen hangzik amit írsz arról, hogy unalmas lett a dolog. Azért elég sok variációt el tudok képzelni hármasban. Persze lehet, hogy mindent kipróbáltatok már amit én csak el tudok képzelni. wink Gondolom elég sűrűn csináljátok a dolgot, ha unalmas lett?
(Ez egy válasz -shark- üzenetére (2008. 05. 11. vasárnap 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 11. vasárnap 06:39
Ez igazi perverz dolog,de annál izgatóbb.Én a feleségem 3 éve dugom 1 barátunkkal közösen,de örülnénk már valaki másnak is.Kicsit megszokottá és unalmassá vált ennyi idő alatt.
#2556   2008. 05. 11. vasárnap 09:38
kandurmarci kandurmarci
Válasz micsinásznak is: Szervezzetek valami csoportos találkát, ismizést valahol, lenne rá mód meghirdetni, nem ezen a topicon, de itt most csak tippet adok, mert ha valami unalmassá válik, akkor azt fel kell dobni, vagy az asszonyt bedobni valami közösbe, biztos lenne jelentkező bőven.
(Ez egy válasz -shark- üzenetére (2008. 05. 11. vasárnap 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 11. vasárnap 06:39
Ez igazi perverz dolog,de annál izgatóbb.Én a feleségem 3 éve dugom 1 barátunkkal közösen,de örülnénk már valaki másnak is.Kicsit megszokottá és unalmassá vált ennyi idő alatt.
#2555   2008. 05. 11. vasárnap 06:39
-shark- -shark- VIP
#2554   2008. 05. 11. vasárnap 00:16
Amury Amury
Szia!
En szivesen csatlakoznak hozzatok! Balatoni, kitarto 30 srac vagyok!
Udv
(Ez egy válasz micsinász üzenetére (2008. 05. 10. szombat 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 10. szombat 21:00
Sziasztok!
Szóval nálunk úgy jött a dolog,hogy elméletben beszélgettünk róla,aztán elég sokat fantáziálgattunk.Persze valahogy mindig én hoztam fel a dolgot,de a páromat is izgatta.Aztán kb 1 év után megpróbáltuk bátyámmal,de nem igazán sikerült.Túl kemény volt gyors meg minden.Volt szopás kefélés meg szájba élvezés.(izgató volt de csak a számomra,de ezt meg nem akartam)Így pihentettük a témát egy kicsit,aztán újra próbáltuk.Lassan csak szopással keztük.(csak a csajom! smile )Azok elég jól sikerültek 6-7 alkalommal és jól oldódott a hangulat.de valahogy nem nagyon akart több történni.Abban az időben elég sokat vitáztunk,nem emiatt!Aztán jött a segítség!Miután összekaptunk elment itthonról a párom és elment "beszélgetni"egy haverjával,persze nem csak beszélgettek szerencsémre!A párom későbbb elmondta mi történt!Leszoptam!"Így már a tudtomon kívül megcsalásnak számít!"Mondtam.És ezt kihasználtam!Innentől kezdve nem volt megállás!Most már ott tartunk,hogy van egy srác akihez jár kefélni és hozza nekem a képeket meg itthon csináljuk a videókat egy másik sráccal!Persze ő is élvezi!Nem lehet leírni milyen érzés gyomorideg,izgalom és rengeteg adneralin vagy mi!Csak ajánlani tudom azoknak akik evvel kisérleteznek!Kitartás! nyes Egyébként lennének ilyesmire férfi jelentkezők? (tudom ez nem társkereső! csak kérdés!) wink
#2553   2008. 05. 11. vasárnap 00:11
Denipapa Denipapa
Hát komám, ha neked jó felszarvazva élni, akkor élj így. Én nem mondanék semmit a csajnak, ha megcsalna. Persze ha kiderült a dolog, akkor mehet isten hírével. Ha neked így jó tudni, hogy a párod mással élvezi a szexet, de neked élménybeszámolót tart, akkor menj el producernek és alkalmazd a párod, mint modellt.
Kicsit szánalmas dolognak tartom ezt. Persze ha mindkét fél benne van a dologban, sőt közösen akarják, akkor okés,mivelhogy így lendítik fel a szexuális életüket.
Nekik így jó, én ezt magamról egyelőre elképzelhetetlennek tartom.
(Ez egy válasz micsinász üzenetére (2008. 05. 10. szombat 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 10. szombat 21:00
Sziasztok!
Szóval nálunk úgy jött a dolog,hogy elméletben beszélgettünk róla,aztán elég sokat fantáziálgattunk.Persze valahogy mindig én hoztam fel a dolgot,de a páromat is izgatta.Aztán kb 1 év után megpróbáltuk bátyámmal,de nem igazán sikerült.Túl kemény volt gyors meg minden.Volt szopás kefélés meg szájba élvezés.(izgató volt de csak a számomra,de ezt meg nem akartam)Így pihentettük a témát egy kicsit,aztán újra próbáltuk.Lassan csak szopással keztük.(csak a csajom! smile )Azok elég jól sikerültek 6-7 alkalommal és jól oldódott a hangulat.de valahogy nem nagyon akart több történni.Abban az időben elég sokat vitáztunk,nem emiatt!Aztán jött a segítség!Miután összekaptunk elment itthonról a párom és elment "beszélgetni"egy haverjával,persze nem csak beszélgettek szerencsémre!A párom későbbb elmondta mi történt!Leszoptam!"Így már a tudtomon kívül megcsalásnak számít!"Mondtam.És ezt kihasználtam!Innentől kezdve nem volt megállás!Most már ott tartunk,hogy van egy srác akihez jár kefélni és hozza nekem a képeket meg itthon csináljuk a videókat egy másik sráccal!Persze ő is élvezi!Nem lehet leírni milyen érzés gyomorideg,izgalom és rengeteg adneralin vagy mi!Csak ajánlani tudom azoknak akik evvel kisérleteznek!Kitartás! nyes Egyébként lennének ilyesmire férfi jelentkezők? (tudom ez nem társkereső! csak kérdés!) wink

... 851 852 853 854 855 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!