Szerintem inkább itt meséld el. Vannak olyanok aki szívesen olvasnák.
(Ez egy válasz király_fi üzenetére (2008. 12. 23. kedd 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha nem lesz más érdeklődő, neked elmesélem priviben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 23. kedd 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 23. kedd 18:13

Törölt felhasználó (571)

nahh valami ilyesmiröl irok én is!
nem értem miért izgat!?? a logikának ellentmond! de mégis....
részletek is érdekelnének,ha már sexoldalon vagyunk!?

nahh valami ilyesmiröl irok én is!
nem értem miért izgat!?? a logikának ellentmond! de mégis....
(Ez egy válasz király_fi üzenetére (2008. 12. 23. kedd 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 23. kedd 17:17

Előrebocsátom, hogy a topic címe "Izgat ha megdugják a feleségemet", de valószínűleg lesznek olyanok akik el fognak ítélni, hogy ilyesmibe belementem. Engem viszont eszméletlenül izgatott és izgat most is. Egy ideje keresünk harmadiknak férfit, de egyszerűen nem találtunk olyat, aki mindkettőnknek megfelelt volna, ha igen, akkor nyuszi volt. Jelentkezett egy férfi, aki a szokásos szöveget nyomta. Először próba kettesben. Jót mosolyogtunk rajta, mert tudtuk, mi a célja. Egy idő után azonban mindkettőnket kezdett izgatni a gondolat, hogy csak ők ketten. Ráadásul a nejem 19 éve nem volt mással, szerette volna tudni, képes-e egyáltalán. Mondtam neki előre, hogy szerintem igen.
A randi létrejött, én meg mentem utánuk, nehogy valami őrült kezébe kerüljön. Akkor nem mentem tovább, amikor a lakhelyünk közelében a természet lágy ölén leparkoltak a sötétben. Felhívtam a nejem, hogy biztosan akarja-e és hallottam a hangján az izgalmat és a vágyat. Letettük. Már a várakozás hihetetlen izgalmat jelentett. Amikor hazaért, ez az izgalom vívott bennem óriási csatát a teljesen érthető féltékenységgel. Egy darabig nem is tudtam rendesen szólni hozzá. Pedig ketten döntöttük el. Mire azonban lefeküdtünk, a féltékenység helyét újra átvette az izgalom és álló farokkal meséltettem el vele minden apró részletet. Hajnalig szeretkeztünk. Hát ennyi. A részletekkel nem untatnálak benneteket.

Előrebocsátom, hogy a topic címe "Izgat ha megdugják a feleségemet", de valószínűleg lesznek olyanok akik el fognak ítélni, hogy ilyesmibe belementem. Engem viszont eszméletlenül izgatott és izgat most is. Egy ideje keresünk harmadiknak férfit, de egyszerűen nem találtunk olyat, aki mindkettőnknek megfelelt volna, ha igen, akkor nyuszi volt. Jelentkezett egy férfi, aki a szokásos szöveget nyomta. Először próba kettesben. Jót mosolyogtunk rajta, mert tudtuk, mi a célja. Egy idő után azonban mindkettőnket kezdett izgatni a gondolat, hogy csak ők ketten. Ráadásul a nejem 19 éve nem volt mással, szerette volna tudni, képes-e egyáltalán. Mondtam neki előre, hogy szerintem igen.
A randi létrejött, én meg mentem utánuk, nehogy valami őrült kezébe kerüljön. Akkor nem mentem tovább, amikor a lakhelyünk közelében a természet lágy ölén leparkoltak a sötétben. Felhívtam a nejem, hogy biztosan akarja-e és hallottam a hangján az izgalmat és a vágyat. Letettük. Már a várakozás hihetetlen izgalmat jelentett. Amikor hazaért, ez az izgalom vívott bennem óriási csatát a teljesen érthető féltékenységgel. Egy darabig nem is tudtam rendesen szólni hozzá. Pedig ketten döntöttük el. Mire azonban lefeküdtünk, a féltékenység helyét újra átvette az izgalom és álló farokkal meséltettem el vele minden apró részletet. Hajnalig szeretkeztünk. Hát ennyi. A részletekkel nem untatnálak benneteket.

És te nem akarod megosztani velünk a tapasztalatokat? Ahogy elnézem, itt kevés kivételtől eltekintve Neked lehet a legtöbb.
Bár én mondhatnám el magamról ugyanezt.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 21:19

a madame már lassan két éve a közösben van
...e röpke kis kitérő után maradjunk a feleségdugásnál

a madame már lassan két éve a közösben van
...e röpke kis kitérő után maradjunk a feleségdugásnál
(Ez egy válasz ad_mirer üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 21:09

Kezd a társalgás olyan irányba elmenni, hogy a legizgatóbb dolog a Madamme felvetése.
Szerintem dobjuk be a közösbe. Én eljátszom a férjét. Valaki?

Én szívesen videózok, hogy legyen mit feltölteni az oldalra. A G-pontokon meg risztolunk.
(Ez egy válasz ad_mirer üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 21:09

Kezd a társalgás olyan irányba elmenni, hogy a legizgatóbb dolog a Madamme felvetése.

A kakukktojás kiléte hamar kiderült már a történetből is. Én tippet adtam felhőtlen szórakozásukhoz...

Na és tudjátok ki a kakukktojás,ki nem ivott pezsgőt hármuk közül?
Szerintem a férj nem ivott,mert ha ő is ivott volna ,akkor nem érezte volna a vendég által összenyálazott kedvese punciján a pezsgőt.
Na mit gondoltok? (Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 17:10

Szerintem a férj nem ivott,mert ha ő is ivott volna ,akkor nem érezte volna a vendég által összenyálazott kedvese punciján a pezsgőt.
Na mit gondoltok? (Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Pedig akár pezsgőt is locsolhattak volna partnernőjük tüzes ölébe, és azt is nyalogathatták volna felváltva!
Ez még jobban hangzik, mint egy szóba jöhető alternatíva. Kinek-kinek igénye szerint.
Érdemes próbát tenni.
Ez még jobban hangzik, mint egy szóba jöhető alternatíva. Kinek-kinek igénye szerint.

Pedig akár pezsgőt is locsolhattak volna partnernőjük tüzes ölébe, és azt is nyalogathatták volna felváltva!
Érdemes próbát tenni.
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 09:44

Nem vitatkozásképpen... Arról volt szó, hogy mindhárman pezsgőt ittak és mikor gazee nyalásra vetemedett azért érezte a pezsgőt mert Ödönke már előtte kinyalta a párját. Közben észrevettem, hogy már gazee is elmagyarázta, de gondoltam ha már belekezdtem...

Az én szintjelzőm is vollog pedig nem akartalak megbántani.Pusztán arról van szó,hogy valaki válaszolt neked aki nem én voltam gondolom elnézted igy én kaptam a lebaszást de nem nagy ügy.Ennél egyszerübben nem tudom elmagyarázni.Fátylat rá4
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 21. vasárnap 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 21. vasárnap 09:38
Törölt felhasználó (314412)

SEGÍTSÉÉÉÉG!
Villog a nívó szintjelzőm!
Moderátorok!!! Tessék megvédeni!
Villog a nívó szintjelzőm!
Moderátorok!!! Tessék megvédeni!
Nem gazee-ra(-re) gondoltam.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 11:42

miért zavar az téged, ha gazee engem nőül vesz?? ne rontsd a business-emet
..ellenben a gruppenben még beleférnél a keretbe..vigyünk át oda egy kis vodka-narit, és csapjunk a lovak közé

gorbesrac! ez jo!!! "és mikor gazee nyalásra vetemedett "még jo hogy megengedték!??de látom van itt aki érti mit is irtam
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 09:44

Nem vitatkozásképpen... Arról volt szó, hogy mindhárman pezsgőt ittak és mikor gazee nyalásra vetemedett azért érezte a pezsgőt mert Ödönke már előtte kinyalta a párját. Közben észrevettem, hogy már gazee is elmagyarázta, de gondoltam ha már belekezdtem...

MmePrune!!!enyém vagy!!nem emléxel?
de ha komolyan gondolod hozzád hüséges leszek!
és föleg nem zorn-al foglak lepartyzni
amugy tényleg nincs itt senkinek"nagy "tapasztalata???

de ha komolyan gondolod hozzád hüséges leszek!

amugy tényleg nincs itt senkinek"nagy "tapasztalata???

miért zavar az téged, ha gazee engem nőül vesz?? ne rontsd a business-emet
..ellenben a gruppenben még beleférnél a keretbe..vigyünk át oda egy kis vodka-narit, és csapjunk a lovak közé
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)

A nőül vételt nem lehetne kihagyni?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 21. vasárnap 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 21. vasárnap 22:15

veszekedés helyett nyomathatnánk egy hármast...valamelyikőtök gyorsan nőül vesz, és már on is a topicnak

(Ez egy válasz zorn üzenetére (2008. 12. 21. vasárnap 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 21. vasárnap 21:56

Ne hari de tudom mi a topic cime Nem akarok az irásra kitérni de mégegyszer átolvastam igen nehezen igazodok ki rajta tudom ez nem a helyesirási szótár de azért jó lenne tudni,hogy mit is akar irni valaki mert igy csak egy keresztrelytvény.Meg hülyeség.Különben meg engem meg lehet kimélni az ilyenektől,csak példa,hogy pezsgőt ivott a csaj mikor belenyaltam a punciba rögtön meg is éreztem, na ilyenkor mászok falra ha tökfözeléket eszik akkor meg tökfözeléket nyalok felejts ell.
Balu-99 írta ezt nekem priviben. Engedélyével megosztom veletek a történetet:
"Olvastam hozzászólásod a fórumban, és mit tagadjam, felállt a farkam!
Kb.:3 évvel ezelőtt ismerkedtem meg a barátnőmmel, akinek volt pasija. Szimpik voltunk egymásnak és mivel egy munkahelyen dolgoztunk, sokat találkoztunk. Egy alkalommal nem sietett haza, beszélgettünk, és szex lett a vége! Fenomenális volt!!! Csinos popsi, kopasz punci és úgy szopott, hogy az eszméletlen. Neki is nagyon jó volt és megismételtünk elég sűrűn. Heti3-4 alkalommal!
Igen ám, de én bele szerettem és Ő nem akarta otthagyni a biztos kapcsolatát. Amikor én már fülig szerelmes voltam, Ő akkor is oda hazament és tudtam, hogy szexelni fog az állandó partnerével.
Egyik nap kérdeztem, hogy lehetne-e ma is dugnunk. Azt válaszolta, hogy meg ígérte a pasijának, hogy munka után orgiába mennek, szóval velem aznap már nem akar kefélni. Én nagyon el voltam kenődve, de baromira izgatott is a dolog. Elképzeltem azt, hogy most az a srác kapja ugyan azt a gyönyört. Másnap kértem hogy mesélje el részletesen. Azt kaptam, hogy beteg vagyok, de végül elmesélte nagyon részletesen. Annyira fel voltam izgulva attól a tudattól, hogy a nő, akit én szeretek másnak is olyan csodát ad, ami nem mindennapi. Amikor befejezte a történetet ő is felizgult és rábukott a farkamra és leszopott. Hatalmasat élveztem!
Most már egy pár vagyunk, de neki nem kell már senki. Azaz kell csak nem férfi!
Ja, amúgy Ő is Andrea és imádni való! Ha most lenne másik pasival, nem haragudnék, mert tudom, hogy engem szeret!
Minden jót!"
"Olvastam hozzászólásod a fórumban, és mit tagadjam, felállt a farkam!
Kb.:3 évvel ezelőtt ismerkedtem meg a barátnőmmel, akinek volt pasija. Szimpik voltunk egymásnak és mivel egy munkahelyen dolgoztunk, sokat találkoztunk. Egy alkalommal nem sietett haza, beszélgettünk, és szex lett a vége! Fenomenális volt!!! Csinos popsi, kopasz punci és úgy szopott, hogy az eszméletlen. Neki is nagyon jó volt és megismételtünk elég sűrűn. Heti3-4 alkalommal!
Igen ám, de én bele szerettem és Ő nem akarta otthagyni a biztos kapcsolatát. Amikor én már fülig szerelmes voltam, Ő akkor is oda hazament és tudtam, hogy szexelni fog az állandó partnerével.
Egyik nap kérdeztem, hogy lehetne-e ma is dugnunk. Azt válaszolta, hogy meg ígérte a pasijának, hogy munka után orgiába mennek, szóval velem aznap már nem akar kefélni. Én nagyon el voltam kenődve, de baromira izgatott is a dolog. Elképzeltem azt, hogy most az a srác kapja ugyan azt a gyönyört. Másnap kértem hogy mesélje el részletesen. Azt kaptam, hogy beteg vagyok, de végül elmesélte nagyon részletesen. Annyira fel voltam izgulva attól a tudattól, hogy a nő, akit én szeretek másnak is olyan csodát ad, ami nem mindennapi. Amikor befejezte a történetet ő is felizgult és rábukott a farkamra és leszopott. Hatalmasat élveztem!
Most már egy pár vagyunk, de neki nem kell már senki. Azaz kell csak nem férfi!
Ja, amúgy Ő is Andrea és imádni való! Ha most lenne másik pasival, nem haragudnék, mert tudom, hogy engem szeret!
Minden jót!"
"ahogy vetkőzött, vetkőztetett mindenkinek szép pedánsan összehajtogatta a ruháját. " Ez tök jó. (Ti mit csináltatok közben???)
Utálok ruhát hajtogatni, de ezentúl biztos eszembe jut a sztori, és talán a munkakedvem is megjön tőle.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 21. vasárnap 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 21. vasárnap 22:35
Utálok ruhát hajtogatni, de ezentúl biztos eszembe jut a sztori, és talán a munkakedvem is megjön tőle.

ühüm
szóval most jön az, hogy téged izgat, ha engem megdug zorn
nah...téma mederbe terelve, folyt.köv.

nah...téma mederbe terelve, folyt.köv.