Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 851 852 853 854 855 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2603   2008. 06. 14. szombat 20:59
dick33 dick33
Nem rossz érzés, sőőőőt......Isteni amikor 200%-on pörög . Próbáljátok ki, megéri.
(Ez egy válasz szocsy üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 22. csütörtök 10:23
Nem rossz érzés amikor azt látod, hogy mással éli át azt, amit egy normális kapcsolatban csak veled tenne meg?
#2602   2008. 06. 09. hétfő 23:12
zsadi zsadi VIP
Ahogy elnézem a képeket lessz rá jelentkező bőven wow1
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 06. péntek 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (291393) VIP
2008. 06. 06. péntek 10:52
én is örülnék valakivel megdugnánk a feleségem

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

(legközelebb nem vonom össze a képeidet, hanem 1 kivételével törlöm! :tom)
#2601   2008. 06. 09. hétfő 10:21
X Törölt felhasználó (17905)
Szia Bogáncs !
Én nagyon szívesen jelentkezem hozzátok egy kis köszös összegabalyodásra amennyiben tetszenek a képeim az amatőr fiúk galériájában smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 06. péntek 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (291393) VIP
2008. 06. 06. péntek 10:52

#2600   2008. 06. 07. szombat 14:53
X Törölt felhasználó (101243)
Kedves fotos80! Az utolsó mondatodat mindenki figyelmébe ajánlom, mert nagyon fontos dolgokat írtál le, mondhatni, a lényegre tapintottál.
A kulcsszó: együtt! Tökéletes a rálátásod véleményem szerint.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 06. péntek 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (289865)
2008. 06. 06. péntek 12:52
Ne legyél rá kíváncsi, hogy neki milyen mással. Egy jó éjszaka után, ha elmeséli milyen volt, és az neki pozitív élménybe jönn le, neked nem biztos hogy később jó lenne. Ha olyan dolgokat szeretne csinálni amit addig nem csináltatok, vagy nem úgy csináltátok . Az első esetleges vitánál előjönne, Ha mind a ketten bennevagytok, egyszerre, egymás előtt, egymást segítve abban, hogy a leg jobb legyen. Egy ilyen lehet nagyon jó,de fordítva is elsülhet. Ha egyszerre vagytok ott, nincs mit felhántorgatni egyikőtöknek sem.
#2599   2008. 06. 07. szombat 14:50
Eszembe sem jutna kiforgatni a szavaidat, ettől szép a magyar nyelv, hogy például az Általad leírtak egész más megvilágítást kapnak egy-egy hangsúly áthelyezésével. Elnézésedet kérem, ha félreértettelek.
Mindamellett továbbra is úgy értékelem azt a hozzászólásodat, ahogy leírtam, nem hiszem, hogy minden indulatot mellőzve írtad.
Szerintem két fajta ember vállalja az ilyet: az egyik pusztán a testiség kedvéért, az olyanok, akiknek pont hogy nagyon alacsony az érzelmi intelligenciájuk, nem is tudnak ill. nem is akarnak mélyebb emberi kapcsolatokat, beleértve a házasságukat is.
A másik csoport, akik ténylegesen pont azért vannak benne az ilyen kalandokban, mert annyira nagyon szeretik egymást. Tudom, hogy ezt olvasni borzasztó ilyen, látszólag egymásnak tökéletesen ellentmondó mondatokat. Azt sem várom, hogy ezt megértsd. Ezt meg kell élni. De! Egy picit se érezd magadat kevesebbnek, ha Te ezt sosem tudnád elképzelni. Te a ragaszkodásoddal és a kizárólagosságoddal, odaadásoddal mutatod ki, hogy mennyire szereted a párod. Ez, abban az esetben, ha mindkettőtöknek tökéletesen megfelel, akkor minden a legnagyobb rendben, örülhetsz, hogy mindketten úgyanúgy vallotok egy elementáris kérdésben, a szexualitásban. Remélem, hogy ezt meg is beszéltétek, nem pedig magától érthetődő dolognak tartod.
(Ez egy válasz szocsy üzenetére (2008. 06. 06. péntek 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 06. péntek 07:46
Ne forgasd ki a szavaimat! Én nem azt írtam, hogy degenerált aki ezt csinálja. Egyszerűen csak azt kérdeztem, hogy mlyen érzés mással látni azt, aki neked fogadott örök hűséget.Én igazán szeretem a feleségemet és nem tudom elképzelni, hogy más pasival lássam szeretkezni. De ha ő ezt szeretné, lehet, hogy bevállalnám érte, de nem tudom,milyen lenne. Érted?
#2598   2008. 06. 07. szombat 07:00
MmePrune MmePrune VIP Admin
a feltöltött képeknek az amatőr képtárban van a helyük...tehát, mielőtt szétoffolnátok a topicot a saját feleséges képekkel, majd az arra jelentkező mailcímes hszekkel, szólok: a topic maradjon a témánál! ejnye1

töröltem a társkeresős hszeket
(Ez egy válasz ekito üzenetére (2008. 06. 06. péntek 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 06. péntek 17:27
Teljesen igazad van, de egy Nőnek eljön az a pillanat, amikor bánja azokat az időszakokat, amikor fiatalabb korában kihagyott lehetőségeket. Lehet, rosszúl teszem, de mint írtam, én vagyok Neki az első és egyetlen eddig, és nekem viszont volt más is. Ha kívánja nem tagadom tőle meg az alkalmat, bár úgy gondolom, mindenképpen maradjon velem. (Szerinted ezt teszem kockára?) Lányok 383. sorozatnál megtaláljátok a képeit, írjatok, mit csinálnátok Vele. Jó ötletnek tartom, a feltöltött képeket, bogancs01 remélem elkezdtél valamit. Csak így tovább mindenkinek. Halódott a topic, ezért is írtam, több képet kérünk!!!!
#2597   2008. 06. 06. péntek 17:33
ekito ekito
bogancs01, csak gratulálni tudok, remélem nem laktok messze. Elsősorban a Hölgy elfogadása kell, utána jöhet a többi.
#2596   2008. 06. 06. péntek 17:27
ekito ekito
Teljesen igazad van, de egy Nőnek eljön az a pillanat, amikor bánja azokat az időszakokat, amikor fiatalabb korában kihagyott lehetőségeket. Lehet, rosszúl teszem, de mint írtam, én vagyok Neki az első és egyetlen eddig, és nekem viszont volt más is. Ha kívánja nem tagadom tőle meg az alkalmat, bár úgy gondolom, mindenképpen maradjon velem. (Szerinted ezt teszem kockára?) Lányok 383. sorozatnál megtaláljátok a képeit, írjatok, mit csinálnátok Vele. Jó ötletnek tartom, a feltöltött képeket, bogancs01 remélem elkezdtél valamit. Csak így tovább mindenkinek. Halódott a topic, ezért is írtam, több képet kérünk!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 06. péntek 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (289865)
2008. 06. 06. péntek 12:52
Ne legyél rá kíváncsi, hogy neki milyen mással. Egy jó éjszaka után, ha elmeséli milyen volt, és az neki pozitív élménybe jönn le, neked nem biztos hogy később jó lenne. Ha olyan dolgokat szeretne csinálni amit addig nem csináltatok, vagy nem úgy csináltátok . Az első esetleges vitánál előjönne, Ha mind a ketten bennevagytok, egyszerre, egymás előtt, egymást segítve abban, hogy a leg jobb legyen. Egy ilyen lehet nagyon jó,de fordítva is elsülhet. Ha egyszerre vagytok ott, nincs mit felhántorgatni egyikőtöknek sem.
#2595   2008. 06. 06. péntek 12:52
X Törölt felhasználó (289865)
(Ez egy válasz ekito üzenetére (2008. 06. 06. péntek 01:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 06. péntek 01:16
Szeretem a feleségem, mégis, ha ez lenne a kívánsága, neki megadnám a lehetőséget, mivel én vagyok neki az első!!! De Ő válasszon, és nem a jelentkezők közül.... Majd Ő eldönti kivel. Remélem, vagyunk olyan bizami kapcsolatban, hogy elmeséli milyen volt?
#2594   2008. 06. 06. péntek 10:52
X Törölt felhasználó (291393) VIP

#2593   2008. 06. 06. péntek 07:46
szocsy szocsy
Ne forgasd ki a szavaimat! Én nem azt írtam, hogy degenerált aki ezt csinálja. Egyszerűen csak azt kérdeztem, hogy mlyen érzés mással látni azt, aki neked fogadott örök hűséget.Én igazán szeretem a feleségemet és nem tudom elképzelni, hogy más pasival lássam szeretkezni. De ha ő ezt szeretné, lehet, hogy bevállalnám érte, de nem tudom,milyen lenne. Érted?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (101243)
2008. 05. 22. csütörtök 13:52
"Normális" kapcsolat, ahogy Te fogalmazol. Én sokkal inkább nevezném "átlagosnak", mert ahogy Te írod, úgy néz ki, hogy mindannyian, akik ezt műveljük, minimum degenáraltak, selejtek vagy defektusokkal küzdők lennénk.
#2592   2008. 06. 06. péntek 01:16
ekito ekito
Szeretem a feleségem, mégis, ha ez lenne a kívánsága, neki megadnám a lehetőséget, mivel én vagyok neki az első!!! De Ő válasszon, és nem a jelentkezők közül.... Majd Ő eldönti kivel. Remélem, vagyunk olyan bizami kapcsolatban, hogy elmeséli milyen volt?
#2591   2008. 05. 28. szerda 14:11
strigo strigo
Számomra felemelő látvány a feleségemet látni szeretkezés közben! Szerintem a feltétel nélküli bizalmon kívül nem kell hozzá más!!
#2590   2008. 05. 22. csütörtök 15:49
parow parow
hát szar . először , de aztán már tényleg izgalmas volt , akartam is mondani neki de nem tudtam hogyan vágjak bele .
azóta már mindegy mert nem vagyunk együtt
#2589   2008. 05. 22. csütörtök 15:46
harcsa40 harcsa40
Szia,és milyen érzés volt megnézni?
(Ez egy válasz parow üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 22. csütörtök 15:34
engem nem izgat kifejezetten bosszantana, de találtam róla régi videót (a tetkó miatt meg pár dologból tuti),elmentettem smile
#2588   2008. 05. 22. csütörtök 15:34
parow parow
engem nem izgat kifejezetten bosszantana, de találtam róla régi videót (a tetkó miatt meg pár dologból tuti),elmentettem smile
#2587   2008. 05. 22. csütörtök 15:12
X Törölt felhasználó (163029)
Emberek!!!
Mondja már el valaki,hogy hogyan tudta rávenni a feleségét,vagy a barátnőjét arra,hogy más is megdugja előtte!!!!
Mert itt csak a vitatkozás megy örökké,és egy kis időre mindig kiürül a topik.
A lényegre uraim,a lényegre!!!
Itt igazából tapasztalatokat és leírásokat vár az aki ide benéz,és nem azt,hogy vitatkoztok!
Mikor lesz már ennek vége?
Ha valaki végig olvasta egyszer is az egészet,meglátja,hogy a 70%-a csak vitatkozás meg egymásra mutogatás.
Ez lenne a lényege a főcímnek?
#2586   2008. 05. 22. csütörtök 13:52
"Normális" kapcsolat, ahogy Te fogalmazol. Én sokkal inkább nevezném "átlagosnak", mert ahogy Te írod, úgy néz ki, hogy mindannyian, akik ezt műveljük, minimum degenáraltak, selejtek vagy defektusokkal küzdők lennénk.
(Ez egy válasz szocsy üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 22. csütörtök 10:23
Nem rossz érzés amikor azt látod, hogy mással éli át azt, amit egy normális kapcsolatban csak veled tenne meg?
#2585   2008. 05. 22. csütörtök 10:23
szocsy szocsy
(Ez egy válasz dick33 üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 01:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 22. csütörtök 01:02
Az én párom is szereti ha többen dugjuk. kedvence a 2f, de volt már hárommal is. sokat beszélgetünk róla-szereti és engem is izgat amikor látom, hogy teljesen készen van.
#2584   2008. 05. 22. csütörtök 01:47
X Törölt felhasználó (23775)
hány évesek vagytok? hogy kezdtétek ?
(Ez egy válasz dick33 üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 01:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 22. csütörtök 01:02
Az én párom is szereti ha többen dugjuk. kedvence a 2f, de volt már hárommal is. sokat beszélgetünk róla-szereti és engem is izgat amikor látom, hogy teljesen készen van.

... 851 852 853 854 855 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!