Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 850 851 852 853 854 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2635   2008. 06. 30. hétfő 02:27
X Törölt felhasználó (64845)
Bolcsen szoltal!Mintha csak magamat hallottam/olvastam volna,és ezt minden teren értem.Mi is ugyan ebben a helyzetben vagyunk a párommal.Jo tudni hogy vannak mások is akik "hasonlo cipoben járnak"
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 15. vasárnap 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (163029)
2008. 06. 15. vasárnap 23:09
És milyen érzés, hogy hallod ahogy kefélik a nejed ő pedig élvezi?
Nem rossz? Vagy már megszoktad?
Gondolom nem ez az első ilyen akció? confused
#2634   2008. 06. 29. vasárnap 21:42
X Törölt felhasználó (163029)
Valószínűleg igazad lehet,hogy én nagyobb un.lelki sérülést szenvedhetek. Bevallom ettől én is tartok, de hát valahogy el kell kezdeni!
Bízom benne, ha megtörténik az első aktus, hogy az eszem és a szívem is úgy reagál, ahogy azt elterveztem.
Viszont, kedves barátom,ha szólíthatlak így, a leveledből olvasom, hogy neked bizony volt már részed ebben az érzésben.
Úgyhogy szépen megkérlek!
Tövéről hegyére oszd meg velünk azt,amit az első hármas gabalyodás közben éreztél és átéltél.
Mindenre kíváncsi vagyok és szerintem még sokan,itt rajtam kívül!
Kezd talán azzal, hogyan láttatok neki....,és mi volt a folytatás....?
Ha esetleg úgy érzed, hogy nem akarod megosztani mindenkivel itt a fórumban, akkor a társkereső rovatban a Csongrád megyei hirdetőben megtalálod az e-mail címem.
Érdeklődve várom(runk)!
Csá!
(Ez egy válasz KN22 üzenetére (2008. 06. 29. vasárnap 01:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 29. vasárnap 01:42
Igazad van /,,Tesókám"?/. Ez nagyon trendi megszólítás lehet! Bár a 30 éves barátnőmnek nem ez a véleménye. De mindenestre próbáljátok ki a dolgot,csak vigyázz mert te kedves tapasztalt barátom úgy gondolom, te sérülnél lelkileg egy ilyen szituációban először! Ja. És én ezt tapasztalatból mondom ugyanis túl vagyunk már egy két ilyen felálláson! smile Sok sikert!!!
#2633   2008. 06. 29. vasárnap 07:43
X Törölt felhasználó (304753)
Szerintem egy fontos dolgot sokszor elfelejtünk amikor arról beszélgetünk, hogy minket férfiakat mennyire izgat, ha elképzeljük, hogy előttünk szeretkezik egy másik pasival a feleségünk, barátnőnk!
A mi esetünkben számomra az a legizgetóbb, aktus látványán keresztül, hogy tudom azt, hogy olyan élményben lesz része a páromnak, amit mással még nem élhetett át! Emellett az is nagyon jó érzés, és fokozza az én gyönyörömet, hogy amikor ráhangolódunk a témára, érzem a páromon ahogy felszabadulnak benne a gátlások és nyiltabban meri vállalni a vágyait és az élvezetet amit átél!
Szerintem ez a legfontosabb! Szabadon, a szeretett embertől kapni olyan élményt amit tényleg csak tőle kaphat meg az ember, és azért ezt megadni a másiknak, az is nagyszerű érzés.
Kefélni, bármikor kefélhet az ember fia-lánya, de ezt az érzést olyankor nem éled át!
#2632   2008. 06. 29. vasárnap 01:42
KN22 KN22
Igazad van /,,Tesókám"?/. Ez nagyon trendi megszólítás lehet! Bár a 30 éves barátnőmnek nem ez a véleménye. De mindenestre próbáljátok ki a dolgot,csak vigyázz mert te kedves tapasztalt barátom úgy gondolom, te sérülnél lelkileg egy ilyen szituációban először! Ja. És én ezt tapasztalatból mondom ugyanis túl vagyunk már egy két ilyen felálláson! smile Sok sikert!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 23. hétfő 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 23. hétfő 15:41
Bocsi, de túl fiatal vagy hozzánk!
No nem azt mondom, hogy mi öregek vagyunk, csak egy 23 éves srácnak még jóformán tapasztalata sincs a jó és élvezhető sexről, hát még a gyengédségről!
Nem megb...tni akarom a csajomat, hanem sexelni hármasban tesókám!
Vágod??
#2631   2008. 06. 24. kedd 20:02
man4u man4u
hello
a temahoz szolva! Öszinten engem is izgat,bar nincs felesegem de nagyon tetszett amikor a baratnömet dugtak ö meg oralisan kenyesztet engem.Es igen, voltunk is SW klubba, nem olyan ahogyan mondjak! Azert vannak szabalyok ott is , es a NEM az NEM! Bocs ha hibasan irtam ...de en csak most tanulom a magyar nyelvet !
#2630   2008. 06. 24. kedd 18:27
orsi19 orsi19
(kimoderálva! sorry, de van társkereső rovatunk, ott próbálj ismerkedni, itt a témával kapcsolatos véleményedre lennénk kíváncsiak! :tom)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 24. kedd 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 24. kedd 18:04
Nem nem! Nem harapok!
A SW club kicsit erős lenne,ismerve a csajom jellemét.
Nem csupán arról van szó, hogy néhány kiéhezett kan rávesse magát és szétkúrja a csajom minden létező nyílását!
Érzéki sex!!!!!!
Aki tudja mi az, nem javasolná az SW clubot!
Nem fagyasztottam be, hanem leálltam a keresésről és arra az elhatározásra jutottam, amit persze közöltem vele is, hogy ennek egy spontán verzióban kell megtörténnie mindenféle előzetes tervezés nélkül.
Elmondtam neki, hogy amint alkalom nyílik rá és úgy látjuk, hogy egy spontán össze zördülésen van kilátás arra, hogy ez megtörténjen, akkor kérdés nélkül megtesszük.
Szerintem pont attól lesz jó! Mert nem készül rá az ember, így csalódás sem érheti.
Maximum aktus közben vagy utána. De az már egy másik eset!
Sziasztok!
Ja és nagyon köszönöm a hozzászólásokat! wave
#2629   2008. 06. 24. kedd 18:04
Nem nem! Nem harapok!
A SW club kicsit erős lenne,ismerve a csajom jellemét.
Nem csupán arról van szó, hogy néhány kiéhezett kan rávesse magát és szétkúrja a csajom minden létező nyílását!
Érzéki sex!!!!!!
Aki tudja mi az, nem javasolná az SW clubot!
Nem fagyasztottam be, hanem leálltam a keresésről és arra az elhatározásra jutottam, amit persze közöltem vele is, hogy ennek egy spontán verzióban kell megtörténnie mindenféle előzetes tervezés nélkül.
Elmondtam neki, hogy amint alkalom nyílik rá és úgy látjuk, hogy egy spontán össze zördülésen van kilátás arra, hogy ez megtörténjen, akkor kérdés nélkül megtesszük.
Szerintem pont attól lesz jó! Mert nem készül rá az ember, így csalódás sem érheti.
Maximum aktus közben vagy utána. De az már egy másik eset!
Sziasztok!
Ja és nagyon köszönöm a hozzászólásokat! wave
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 06. 23. hétfő 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 23. hétfő 22:53
Én is azt javaslom mint a többiek. Ne add fel! Nem egyszerű így találni valakit, de talán ez a legjobb módja, hogy találjatok valakit. Sok olyan van aki egy idő után eltűnik. (Mondom ezt az ellentétes szemszögből.) Megnéztem a képeiteket és meg kell, hogy mondjam nagyon szerencsés az akit majd bevesztek harmadiknak. Hogyan is mondjam. Szóval a hölgy nagyon rendben van. Ezúton küldöm neki kézcsókom. (Remélem nem harapod le a fejem e miatt).
#2628   2008. 06. 23. hétfő 22:53
gorbesrac gorbesrac VIP
Én is azt javaslom mint a többiek. Ne add fel! Nem egyszerű így találni valakit, de talán ez a legjobb módja, hogy találjatok valakit. Sok olyan van aki egy idő után eltűnik. (Mondom ezt az ellentétes szemszögből.) Megnéztem a képeiteket és meg kell, hogy mondjam nagyon szerencsés az akit majd bevesztek harmadiknak. Hogyan is mondjam. Szóval a hölgy nagyon rendben van. Ezúton küldöm neki kézcsókom. (Remélem nem harapod le a fejem e miatt).
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 23. hétfő 04:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 23. hétfő 04:23
Hello!
Nekem is sikerült végre elültetni a csajom tudatalattijában a témát,mi több annyira,hogy már felizgult tőle!
Aztán feladtam egy hirdetést és lám lám még aznap jelentkezett egy srác jó paraméterekkel és nem mellékes,hogy első látásra (fénykép) a csajomnak is szimpi volt!
Lebeszéltük gyorsan az időpontot, ami kb két hét volt a megismerkedésünktől számítva, éa amikor eljött a nagy nap a csávó írta, hogy sorry, ez a hét mégsem jó neki, beszéljünk meg egy másik időpontot. Azóta sem jelentkezett!!!
Mondanom sem kell, hogy egy kissé csalódottak lettünk!
Vajon szerintetek érdemes még feszegetni a témát?
Üssük a vasat amíg meleg, vagy hagyjam befagyni a gondolatot és tegyem el emlékbe, hogy volt egy olyan pillanat, amikor a csajom végre felszabadult a gondolatok világában és alig várta, hogy egy másik faszi is megkefélje?
Mi a véleményetek?
Lehet egyáltalán olyan pasast találni a neten, aki komolyan is gondolja a jelentkezést és nem csak a nagyvilági duma van?
#2627   2008. 06. 23. hétfő 22:06
pongrác pongrác
Kedves Savanya!
Szerintem semmiképpen ne hagyd befagyni a dolgot. Benned mindig ott fog maradni a kíváncsiság, és nem hagy majd nyugodni!
Viszont én nem mennék swinger klubba. Véleményem szerint az olyan, mintha egy elméleti úszás oktatás után bedobnád a vízbe a párod. Lehet, hogy menetközben meggondolja magát, de akkor már nehéz lesz kiszállni a vízből, marad egy rossz élmény, amit már nehéz lesz ledolgozni... Persze ez csak az én véleménye, ettől még lehet, hogy bejön nektek a klub, ezt te/ti látjátok jobban.
Én a saját tapasztalatom alapján tudom javasolni a kitartó keresést. Nem egyszerű... Én pasiként csatlakoztam egy párhoz. Bevallom az utolsó pillanatban én is majdnem berezeltem, de a betyár becsület miatt mégiscsak végigvittem a dolgot.
A szitu a következő volt: egy panzióban jöttünk össze. Így mégsem a lakásukon volt egy vadidegen, és azért mégiscsak ők voltak ketten, azaz többen, tehát abszolút vendégnek éreztem magam. Vendégnek, aki megtiszteltésnek vehette, hogy csatlakozhattam, hogy beengedtek az ágyukba. Én voltam az a kiegészítő, aki színesebbé tehette egy pár szexuális életét. Gondolj bele, hogy egy swinger klubban, mikor ott találkoztok először valakivel, azt se tudja, hogy ti mit akartok, párodnak is mi a jó....hát, szerintem jobb egy kitartó keresés, levelezgetés, ismerkedés, mint egy swinger klubban dugni egyet.
Szerintem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 23. hétfő 04:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello!
Nekem is sikerült végre elültetni a csajom tudatalattijában a témát,mi több annyira,hogy már felizgult tőle!
Aztán feladtam egy hirdetést és lám lám még aznap jelentkezett egy srác jó paraméterekkel és nem mellékes,hogy első látásra (fénykép) a csajomnak is szimpi volt!
Lebeszéltük gyorsan az időpontot, ami kb két hét volt a megismerkedésünktől számítva, éa amikor eljött a nagy nap a csávó írta, hogy sorry, ez a hét mégsem jó neki, beszéljünk meg egy másik időpontot. Azóta sem jelentkezett!!!
Üssük a vasat amíg meleg, vagy hagyjam befagyni a gondolatot és tegyem el emlékbe, hogy volt egy olyan pillanat, amikor a csajom végre felszabadult a gondolatok világában és alig várta, hogy egy másik faszi is megkefélje?
Mi a véleményetek?
Lehet egyáltalán olyan pasast találni a neten, aki komolyan is gondolja a jelentkezést és nem csak a nagyvilági duma van?
#2626   2008. 06. 23. hétfő 15:58
livi34 livi34
(kimoderálva! itt NEM reklámozunk idegen csevegő honlapot! + 24 óra figyelmeztető tiltás! :tom)
#2625   2008. 06. 23. hétfő 15:41
Bocsi, de túl fiatal vagy hozzánk!
No nem azt mondom, hogy mi öregek vagyunk, csak egy 23 éves srácnak még jóformán tapasztalata sincs a jó és élvezhető sexről, hát még a gyengédségről!
Nem megb...tni akarom a csajomat, hanem sexelni hármasban tesókám!
Vágod??
#2624   2008. 06. 23. hétfő 11:02
kandurmarci kandurmarci
Szerintem biztos találtok megfelelőt. De valahogy ne legyen annyira megszervezett, mert az - látod- balul is elsülhet. Próbáld valahogy spontán összehozni, legalábbis a párod számára tűnjön annak s ha nem sikerül, nem lesz akkora a kiábrándulás. A helyes alakoknak, gondolom, sok ajánlatuk van, ezért ők is válogatnak. Bezzeg, ha rólam lenne szó, repülnék, dehát én nem nézek olyan jól ki. Swingerklubban esetleg csak nézelődni először, minden kényszer nélkül, s ha bejön, annál jobb.
Hello!
Mi a véleményetek?
#2623   2008. 06. 23. hétfő 10:45
X Törölt felhasználó (304753)
Sajnos már én is találkoztam hasonló hozzáállásal! Addig minden oké amíg csak levelezni kell, vagy csak beszélgetni, aztán amikor célba érne az ember, akkor meg hirtelen nem ér rá, meg hasonló kifogások!
A jsvaslatom nekem is az, hogy esetleg látogassatok meg egy swinger klubbot. Egyszer valaki azt irta valamelyik fórumon, hogy végülis hol kapna az ember jobban kedvet egy kis huncutkodásra, mint egy olyan helyen ahol minden az erotikát sugározza magából! Amúgy egy ilyen klubban akkor sincs baj, ha csak egymáshoz keptok kedvet, simán félre lehet vonulni kettesben is! Ezerféle variáció van arra, hogy jól érezzétek egymást! smile
Szerintem jó ötlet a klub!
Hello!
Mi a véleményetek?
#2622   2008. 06. 23. hétfő 10:34
strigo strigo
Azaz igazság hogy nagyon sok a "kiskorú" nem csak itt hanem az összes társkereső oldalon. Nekik ez nagyon jó szórakozás, nekünk viszont csak bosszúságot okoznak!Nehéz találni megfelelő partnert ezekhez a dolgokhoz.
Hello!
Mi a véleményetek?
#2621   2008. 06. 23. hétfő 09:28
pzan pzan
Azért a swinger klub szerintem kicsit ajtóstól a házba...
Ha valaki eleve tart a dologtól, akkor talán inkább otthon, beszélgetve indulni, kijelenteni, hogy "meglátjuk és az sem baj, ha félúton meg akarsz állni"...

De persze csak elméletben vagyok tudós smile
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 06. 23. hétfő 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 23. hétfő 06:24
Szia
Ha eldötöttétek, hogy mást is beengedtek a sexuális életetekbe azt ajánlom menjetek el swingers clubba. Kulturált hely tiszta és kedvetekre válogathattok partnert. Aki odamegy tudja miről szól a dolog.A mai világban nagyon meggondolandó, hogy ismeretlent hivjatok a lakásba vagy ti menjetek máshoz.
Kivánok nektek sok boldog órát és sok orgazmust.
Ha tanácsom bevált, és bejött dobj 1 sort wave
#2620   2008. 06. 23. hétfő 06:24
Molly_anyó Molly_anyó
Szia
Ha eldötöttétek, hogy mást is beengedtek a sexuális életetekbe azt ajánlom menjetek el swingers clubba. Kulturált hely tiszta és kedvetekre válogathattok partnert. Aki odamegy tudja miről szól a dolog.A mai világban nagyon meggondolandó, hogy ismeretlent hivjatok a lakásba vagy ti menjetek máshoz.
Kivánok nektek sok boldog órát és sok orgazmust.
Ha tanácsom bevált, és bejött dobj 1 sort wave
Hello!
Mi a véleményetek?
#2619   2008. 06. 23. hétfő 04:23
Hello!
Mi a véleményetek?
#2618   2008. 06. 23. hétfő 02:00
kandurmarci kandurmarci
Nagyon szép, amit írsz, valóban a női lélekről szól. Arról viszont nem írtál még, hogy meg is történt veled, ill. veletek. Én pl. annak is örülnék nagyon, ha leírnád részeletesen a történeteket, pl azt, hogy te mit éreztél, miközben két férfi kényeztetett, uram bocsá beléd hatolt, egyszerre baszott, vagy hogyan éreztél egyszerre két beléd hatoló farkat, hogyan szoptál le egyszerre 2 álló péniszt stb.
(Ez egy válasz macur üzenetére (2008. 06. 22. vasárnap 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 22. vasárnap 13:11
Érdeklődéssel olvasgattam a topicot ... azt gondolom, hogy vannak "reménytelen" esetek, amikor biztosan kizárt, hogy egy nő rávehető erre a formációra, ugyanakkor biztosan vannak puhítható esetek - talán olyanok inkább, akik érzelmeket és szexet külön tudnak választani. Ilyen vagyok én is, mégis hónapokig érlelődött, mire most mondtam igent egy ilyen felállásra. Nálunk a téma a szex közben lett lazán bedobva, pont akkor, amikor láthatóan nagyon élveztem, finoman megkérdezve (milyen lenne, ha két pasi kényeztetne?) és nem nyaggattak vele aztán állandóan. Pont elég volt ahhoz, hogy aztán a gondolat befészkelje magát az agyamba.
A lényeg szerintem, hogy arról az oldalról legyen megközelítve a dolog, hogy a nő szolgálatára fognak állni a pasik, hogy az ő kielégülését, kívánságát lessék, hogy ő irányíthasson, mint egy királynő, tündökölhessen az együttlétnél. Plusz biztosítani kell arról a nőt, hogy tutira semmi olyan nem fog történni, amit nem szeretne. Ha ez a kezdet, és végig ilyen "szeretetteljes" vagy a körülményekhez képest - ha ennek lehet így nevezni: - romantikus a hozzáállás, mindenki jól jár, ti is megkapjátok, amit akartok. Ez így baromi hülyén hangzik - de nekünk nőknek azért érzékeny lelkünk van, ebből érdemes kiindulni.
Aztán a "vendégjátékos" pasi is legyen elfogadott, kulturált, ápolt, megbízható ember, és itt is a nő döntsön szerintem. Nekem pluszban sokat segített az elfogadásnál, hogy találtam és szívesen néztem igényes fotókat a két pasi, egy nő témában, szerintem ez is lélektan, ha sokszor vagy sokáig nézünk valamit, egy idő után elfogadjuk természetesnek aggyal, teljesen hozzászokunk. Én is így vettem észre, hogy teljesen megváltozott a hozzáállásom, amikor egyre jobban izgattak az ilyen képsorok:
www.xxxx.com/LB/10/d/
www.xxxx.com/LB/5/d/
www.xxxx.com/LB/4/a/
(kimoderálva: öregSam)
Tehát még ilyeneket lehetne véletlenül a partnernők orra alá dugni. És ha köztük vannak olyanok, akik szívesen olvasnak ezoterikus könyveket, annak vegyetek Osho-tól ajándékba olyasmit, ami a témával foglalkozik. Ebben konkrétan a két pasi egy nő így nincs benne, de egy nagyon laza hozzáállás dől belőle, hogy élvezzük az életet, tudatosan szedjünk energiát a szexből.
Nekem ezek segítettek, ha visszagondolok, és ezt azoknak írtam, akiknél felmerült a kérdés, hogyan lehet a kedvest rábírni az ilyesmire és nem azoknak, akik ide azért járnak, hogy leszólják a témában megszólalókat.
Puszilok mindenkit, szép nyarat kívánok,
macurka

idegen szexhonlapot nem szabad reklámozni! felkialtas
(öregSam)
#2617   2008. 06. 22. vasárnap 16:13
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
Semmi gond, de idegen (különösen a konkurrens, tehát szexhonlapok) honlapot, nem szabad belinkelni, mert tíltás jár érte. Én csak a "helyes útra tereltelek". nyes
További jó fórumozást!
(Ez egy válasz macur üzenetére (2008. 06. 22. vasárnap 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 22. vasárnap 16:03
Kedves helyesszuzsrac:
köszönöm smile

Kedves Sam:
sajnálom, nem tudtam (igaz nem is néztem utána), nem reklámnak szántam, csak példának, és nem is az oldal a lényeg, hanem inkább a név - azok ugye nincsenek tiltólistán? Akkor annyival módosítanám az írást, hogy nekem Lanny vagy Lennie Barbie (pl. Lanni Barbie fucking 2 guys in nightclub washroom és hasonlók) könnyedsége sokat segített a kérdéses téma újragondolásában, de talán bármilyen huncut hármas-többes képzőművészeti alkotás alkalmas arra, hogy nyomot hagyjon a fejünkben, és továbbvigyen smile
#2616   2008. 06. 22. vasárnap 16:03
macur macur
Kedves helyesszuzsrac:
köszönöm smile

Kedves Sam:
sajnálom, nem tudtam (igaz nem is néztem utána), nem reklámnak szántam, csak példának, és nem is az oldal a lényeg, hanem inkább a név - azok ugye nincsenek tiltólistán? Akkor annyival módosítanám az írást, hogy nekem Lanny vagy Lennie Barbie (pl. Lanni Barbie fucking 2 guys in nightclub washroom és hasonlók) könnyedsége sokat segített a kérdéses téma újragondolásában, de talán bármilyen huncut hármas-többes képzőművészeti alkotás alkalmas arra, hogy nyomot hagyjon a fejünkben, és továbbvigyen smile

... 850 851 852 853 854 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19655db
Utolsó üzenet: ma 19:10

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!