Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 849 850 851 852 853 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2651   2008. 07. 02. szerda 08:44
Molly_anyó Molly_anyó
Ezt hivják skizosásnak, Az egyenes ember az ismert nickjével mondja meg a véleményét, nem álruhában.Ja és utánna jópofizni? az ilyen ember hiteltelen levele
#2650   2008. 07. 02. szerda 00:21
X Törölt felhasználó (94779)
Sziasztok.
Én osztom Wrich korábbi meglátását, mi szerint nagyon nehéz megfelelő partnert találni a hármas szexre.Már nagyon régen nézegettem a GG-t, folyamatosan követtem figyelemmel az itt hírdető párokat, és rengetegnek írtam is.Úgy látom így utólag, hogy mindig megpróbáltam kultúráltan leírni magamról a legfontosabb dolgokat,normálisan vázolni egy magamról általam normálisnak ítélt képet a másik partner/ek felé, de nagyon sokan tényleg megilyednek attól amikor már tényleg komolyra fordulna a dolog.Nyilván nagyon sok pár hölgytagjának elsősorban egy harmadikként beszáló partnernél az arc, és a tekintet az egyik legfontosabb, lényegében persze az összkép.Az első találkozásnál nagyrészt minden kiderül, a beszélgetés alkalmával.Hogy tud fogalmazni, milyen az illető hangszíne,az összbenyomás, és azért ne felejtsük el, hogy a méret is valahol számít.Nekem voltak már hármas élményeim innen a GG-ről, és mindegyik nagyon nagy élmény volt.Nagy türelem kell,mire az ember megtalálja a megfelelő partnereket, de szerintem megéri a fáradtságot.Persze a két nő+egy férfi felállást még nem sikerült összehoznom magamnak, de nagyon szívesen várom a jelentkezőket főleg Győr környékéről.
Röviden ennyi, mindenkinek kitartást és sok szerencsét kívánok.Továbbá keresek a párom mellé csinos, nagyon jó alakú lányt hármashoz.CSAK LÁNYOK..CSAK!
Válaszokat és jelentkezőket ide várok a fórumba.
Üdv
#2649   2008. 07. 01. kedd 22:42
nokia7 nokia7 VIP
nálunk 2+1 már volt többször is és csak ajánlani tudom mindenkinek és.tervbe van 3+1 is
amit már nagyon várok
#2648   2008. 07. 01. kedd 22:23
X Törölt felhasználó (304753)
Na, azért az 5 az 1-ben figurát már egy kicsit soknak érezném ( bár lehet hogy a párom meg bevadulna), de mondjuk 2+1 vagy a 3+1 felállást simán bevállalnám! wink
#2647   2008. 07. 01. kedd 21:23
Nos, amúgy egy kicsit hitetlenkednék, de a hétvégén pont így jártam én is! Illetve én pont fordítva, mivel a kollégám (ráadásul főnököm) nem lépett ki mielőtt bezárta a böngészőt és amikor én be akartam kukkantani az oldalra, automatikusan az ő nickjével léptetett be a gép!
Én azonban nem vagyok akkora tahó, hogy más nevében irogassak, így természetesen kiléptem, majd beléptem a saját nickkemmel!
Tanulság? MINDÍG HASZNÁLNI KELL A KILÉPÉS "GOMBOT", MERT HA NEM, AKKOR KÖNNYEN ROSSZ VICC ÁLDOZATA LEHETSZ!
Amúgy legalább azt is tudja a kollégád, hogy ki rejtőzik a "búvár" nick alatt?
(Ez egy válasz buvár üzenetére (2008. 07. 01. kedd 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 01. kedd 20:59
meglepödtem hogy a nevemben ilyen"hozzászólás"jelent megde rájöttem.elfelejtettem kilépni és a kolégám megtalálta az oldalt és ő irt ilyen hulyeségeket.bocs mindenkitől.legközelebb jobban vigyázok
#2646   2008. 07. 01. kedd 20:59
buvár buvár
meglepödtem hogy a nevemben ilyen"hozzászólás"jelent megde rájöttem.elfelejtettem kilépni és a kolégám megtalálta az oldalt és ő irt ilyen hulyeségeket.bocs mindenkitől.legközelebb jobban vigyázok
#2645   2008. 07. 01. kedd 09:22
X Törölt felhasználó (163029) VIP
Kedves "buvár"!
Fogadd meg a következő tanácsom.
Ha vissza olvasod a topic hozzászólásait a tiédtől kb. a tizenötödikig és képes vagy arra, hogy olvass a sorok közt, akkor nagyon hamar rá fogsz jönni, hogy csupa értelmes ember őszinte eszmecseréje folyik itt olyan dologról ami nagyon komolyan érint bennünket.
Ugyanis amiről itt beszélünk az egy cseppet sem játék és nem is kabaré.
Nagyon szépen kérlek, hogy a véleményeddel együtt
Próbálj meg végleg kiszállni a topicból, vagy maradj meg olvasónak.
Ne rontsd el azt, ami felépülni látszik.
Vagy ,ha hozzászólsz, legalább olyant,ami nem az erőszakról szól.
Tudod a saját nejét vagy nőjét megerőszakoltatni csak az idióták képesek még akár csak képzeletben is.
Csak remélni tudom, hogy nektek nincsenek gyerekeitek!
Szóval, légy oly kedves használd az eszed, mielőtt bele írsz a topicba.
Köszönöm, hogy végig olvastad!
(Ez egy válasz buvár üzenetére (2008. 07. 01. kedd 03:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 01. kedd 03:40
én is igy vagyok.képtelen vagyok rávenni a nejemet,annyira prüd.pedig nem nyugszom addig amig rongyosra nem keféltetem a pináját.már arra gondoltam,megeröszakoltatom.de egyenlőre nem találtam rá társaságot.
#2644   2008. 07. 01. kedd 03:40
buvár buvár
én is igy vagyok.képtelen vagyok rávenni a nejemet,annyira prüd.pedig nem nyugszom addig amig rongyosra nem keféltetem a pináját.már arra gondoltam,megeröszakoltatom.de egyenlőre nem találtam rá társaságot.
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2008. 06. 30. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 30. hétfő 21:30
Engem izgatna a dolog,már csak a páromat kellene "rávenni".Ezt lehet,hogy "beteges" dolognak tartják sokan,de mit csináljak ilyen vagyok,egyenlőre fantázia szinten.Már sokszor elképzeltem ahogy egy ismerős pár férfi tagja "reszeli" az asszonyt és nagyon izgató volt.Pláne mivel fantáziámban párom is élvezettel nyögött.Én ezt gondolom és ezért ne szóljon meg senki. wave
#2643   2008. 06. 30. hétfő 22:10
Erről csak annyit, hogy mi a párommal már egy jó ideje kerülgetjük a témát! Már négy évvel ezelőtt úgy volt hogy, oké belevágunk! Már a pasi is megvolt, amikor feleségem teherbe esett és természetesen egyből felejtős lett a dolog. Azóta aztán jött még egy baba, így a tettek megmaradtak egyenlőre a fantáziánkban.
Ma délután úgy alakult, hogy egy pillanatra volt lehetőségünk egy kicsit megsímogatni egymást (akinek van két eleven gyereke, az tudja, hogy mekkora öröm egy ilyen lopott pillanat), és valahogy egyből ezer fokon égtünk! Sajnos nem lehetett jobban belemerülni, mert azért a gyerekek előtt mégsem lehet! Viszont annak nem volt akadája hogy egy kicsit játszunk! A párom nagyon jól tudja, hogy az a gyengém amikor szépen kidomborítja a fenekét! Imádom nézni olyankor és imádom símogatni. Fantasztikus érzés ahogy érzem, amikor szinte éget a puncija. Ilyenkor szinte harap és bizony ebben a hangulatban szinte feneketlen tud lenni! Szóval nekem az egyik kedvenc játékom az, amikor szemből ölelkezünk és ő jól kinyomja a fefekét, én meg a popója felől símogatom a kidomborodó punciját. Ilyenkor egyszerűen nem tudok másra gondolni, minthogy milyen fantasztikus látvány lenne ha háturól vlaki belé nyomulna! Olyan erős vágyat érzek ennek az eseménynek az átélésére, hogy teljesen kikészülök tőle. Persze ezt jó értelemben értem!
Szeretem a feleségem, és számomra a legizgatóbb, amikor szabadon engedi a vágyait és élvezi a szeretkezést! Szerencsére olyan párom van aki legbelül egy szexgép. Iszonyúan fel tud izgatni akár egyetlen érintésével. Tudom, hogy belül milyen vágyai vannak, és számomra földöntúli gyönyört jelentene ha sikerülne megadni neki azt a gyönyört amire mind a ketten vágyunk. Őbenne több az erkölcsi gát mint bennem, de ha egyszer elszabadul, akkor azt hiszem az egy életre szóló élmény lesz mindkettőnknek! Ezzel csak azt akartam mondani, hogy szerintem jó, szép, és élvezetes dolog a másiknak gyönyötr okozni! Egy a fontos, hogy tényleg a másik legyen a legfontosabb és akkor te is mindent megkapsz! Én így gondolom!
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2008. 06. 30. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 30. hétfő 21:30
Engem izgatna a dolog,már csak a páromat kellene "rávenni".Ezt lehet,hogy "beteges" dolognak tartják sokan,de mit csináljak ilyen vagyok,egyenlőre fantázia szinten.Már sokszor elképzeltem ahogy egy ismerős pár férfi tagja "reszeli" az asszonyt és nagyon izgató volt.Pláne mivel fantáziámban párom is élvezettel nyögött.Én ezt gondolom és ezért ne szóljon meg senki. wave
#2642   2008. 06. 30. hétfő 21:30
husband35 husband35
#2641   2008. 06. 30. hétfő 20:57
buvár buvár
az én nejem nagyon prüd.pedig szivesen végig nézném ahogy egy nagy létszámu társaság elkapja kikötözi és eszméletlenre keféli
#2640   2008. 06. 30. hétfő 20:33
X Törölt felhasználó (163029) VIP
Hát köszönöm szépen a részletes tájékoztatást!
Mondjuk te annyival vagy előnyösebb helyzetben, hogy neked a +egy csaj verzió is adva van.
Nálam ez nem lehetséges, mert abban a pillanatban megszakadna a csajom lelki világa!
Ezt pedig nem szeretném!
Egyébként is megállapodtam vele, hogy nem azért kell belemennie a hármas sexbe, hogy később ezzel zsarolhassam.
A másik pedig az,ami biztos hihetetlen és egy faszitól igen hülyén hangzik, hogy engem nem izgatna, ha egy másik csajt kéne kényeztetnem a párom előtt. Tehát ez eleve kizárva.
Az viszont annál jobban, ami a topic címe!
Szóval kedves barátom, nem éreztél semmi keserű szájízt amikor láttad, hogy a csajod puncijába behatol egy idegen farok és ő ezt élvezi?
felpörgetett a dolog?
Gondolom izzott a levegő körülöttetek.....?
Hát remélem, hogy bejön nekem is ez az érzés és nem kell azzal szembesülnöm, hogy rosszul esik látni, ahogy a csajom hangosan élvezi más farkának a hatását?
Majd kiderül!
Igazából örülnék még néhány őszinte véleménynek mástól is!
Sziasztok!
(Ez egy válasz KN22 üzenetére (2008. 06. 30. hétfő 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 30. hétfő 15:27
Ja még egy-két apróság! Még ha azt is gondolná valaki nem egyszerű megfelelő partnert találni kb.1a10000hez. DE ami nekem meggyöző, hogy mi sem vagyunk se igénytelen sem szarokrá típusú bárkivel lefeküdni akaró emberek így jó esély van rá ,hogy vannak még ilyen emberek akik szeretik élvezni az életet. És ami fontos szeretkezni inkább szeretkezzetek egymással. Ez már nem az, és a legjobb ha a 3.al sose csókolóztok. Csak két lány estében ok. Engemm az nem zavart még soha! smile ))
#2639   2008. 06. 30. hétfő 16:03
Igen, a megfelelő partner kiválasztása nem egyszerű! Mi is próbálkoztunk, de amikor tényleg elhatároztuk magunkat akkor tapasztaltuk mi is hogy milyen sokan, mennyira rosszul állnak a dologhoz. Az szinte természetes, hogy ha pasit keresel harmadiknak, akkor több a jelentkező, de ha egy kicsit elbeszélgettek, akkor látszik, hogy a legtöbben inkább csak álmodoznak a szexről, mintsem gyakorolnák, mitöbb élveznék!
Sokan egyszerűen agyilag nem érik el azt a szintet, hogy alkalmasak legyenek bárkihez is beszállni, hiszen azért az örömszerzés az nem abból áll hogy odamegyek, hanyatt döntöm, megb...om! Bocs a szóhazsnálatért, de sokan ebben a tévhitben élnek!
Én először egy baráti társaságban keverdtem bele a többesbe és bár maga a szex is roppant jó volt, de annak mégjobban örülök, hogy a barátságunknak semmit sem ártott a dolog. Sőt talán még erősítette is!
(Ez egy válasz KN22 üzenetére (2008. 06. 30. hétfő 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 30. hétfő 15:27
Ja még egy-két apróság! Még ha azt is gondolná valaki nem egyszerű megfelelő partnert találni kb.1a10000hez. DE ami nekem meggyöző, hogy mi sem vagyunk se igénytelen sem szarokrá típusú bárkivel lefeküdni akaró emberek így jó esély van rá ,hogy vannak még ilyen emberek akik szeretik élvezni az életet. És ami fontos szeretkezni inkább szeretkezzetek egymással. Ez már nem az, és a legjobb ha a 3.al sose csókolóztok. Csak két lány estében ok. Engemm az nem zavart még soha! smile ))
#2638   2008. 06. 30. hétfő 15:27
KN22 KN22
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 29. vasárnap 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (163029)
2008. 06. 29. vasárnap 21:42
Valószínűleg igazad lehet,hogy én nagyobb un.lelki sérülést szenvedhetek. Bevallom ettől én is tartok, de hát valahogy el kell kezdeni!
Bízom benne, ha megtörténik az első aktus, hogy az eszem és a szívem is úgy reagál, ahogy azt elterveztem.
Viszont, kedves barátom,ha szólíthatlak így, a leveledből olvasom, hogy neked bizony volt már részed ebben az érzésben.
Úgyhogy szépen megkérlek!
Tövéről hegyére oszd meg velünk azt,amit az első hármas gabalyodás közben éreztél és átéltél.
Mindenre kíváncsi vagyok és szerintem még sokan,itt rajtam kívül!
Kezd talán azzal, hogyan láttatok neki....,és mi volt a folytatás....?
Ha esetleg úgy érzed, hogy nem akarod megosztani mindenkivel itt a fórumban, akkor a társkereső rovatban a Csongrád megyei hirdetőben megtalálod az e-mail címem.
Érdeklődve várom(runk)!
Csá!
#2637   2008. 06. 30. hétfő 15:05
KN22 KN22
Kedves Barátom! Hogy hogyan kezdődött?! Hát mint mindenki esetében először csak itthon pedzegettük az én javaslatomra mi lenne ha.... Megegyeztünk, hogy keresünk egy lányt vagy párt. Hirdetgettünk stb. Sok kamu csajszi, és csúnya pár után már kezdtük megunni, és azt gondoltuk ennyi. Aztán találtunk egy egész helyes jólszituált hozzánk hasonló párt. ,,Randizgattunk" közös bulik, vacsorák! Kostólgattuk egymást smile ! Majd eljött nálunk egy spontán pillanat, amikor a csajokat egymásnak ugrasztottuk. Mi csak simogattuk őket, ők pedig egymással játszottak! Majd mindenki a saját párjával volt 1ütt. Velük ennyi volt. Kedvesem nem akart többet. Késöbb szereztünk egy gyönyörű fiatal lányt 3.nak. Ott volt nagy nyalifali smile de nem dugtam meg a lányt,sajna!A kedvesem ezutánn féltékeny lett picit. Sokszor átbeszéltük és megnyugodtunk. Aztán volt, hogy hoztunk 1lányt 1fiút (nem párt).Külön foglalkoztunk velük de egy szobában voltunk. Engem nagyon izgatott
,hogy mást elégít ki és más kényezteti őt. De nagyon zavart is hogy nem vagyok a dolog része nem is,nem éreztem jól magam a másik lánnyal. Párom megint megbánta de most magát szégyelte. Megint felhoztam késöbb mi lenne ha. Megbeszéltük ,hogy oké de külön csak egy fiút hozok ,így most csak őt kényeztetjük! Minden megtörtént ami lehetséges és szuper volt. A részesei voltunk mindennek 1szerre, gátlások és féltékenység nélkül.Csodás volt. Bár ő mindíg az én unszolásomra egyezik bele szerintem ő is élvezi tényleg.És most én jövök! Már folyamatban van egy fiatal lány 3.nak. Majd kiderül mi lessz. Alig váom!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 29. vasárnap 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 29. vasárnap 21:42
Valószínűleg igazad lehet,hogy én nagyobb un.lelki sérülést szenvedhetek. Bevallom ettől én is tartok, de hát valahogy el kell kezdeni!
Bízom benne, ha megtörténik az első aktus, hogy az eszem és a szívem is úgy reagál, ahogy azt elterveztem.
Viszont, kedves barátom,ha szólíthatlak így, a leveledből olvasom, hogy neked bizony volt már részed ebben az érzésben.
Tövéről hegyére oszd meg velünk azt,amit az első hármas gabalyodás közben éreztél és átéltél.
Ha esetleg úgy érzed, hogy nem akarod megosztani mindenkivel itt a fórumban, akkor a társkereső rovatban a Csongrád megyei hirdetőben megtalálod az e-mail címem.
Érdeklődve várom(runk)!
Csá!
#2636   2008. 06. 30. hétfő 02:27
X Törölt felhasználó (64845)
Bolcsen szoltal!Mintha csak magamat hallottam/olvastam volna,és ezt minden teren értem.Mi is ugyan ebben a helyzetben vagyunk a párommal.Jo tudni hogy vannak mások is akik "hasonlo cipoben járnak"
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 15. vasárnap 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 15. vasárnap 23:09
És milyen érzés, hogy hallod ahogy kefélik a nejed ő pedig élvezi?
Nem rossz? Vagy már megszoktad?
Gondolom nem ez az első ilyen akció? confused
#2635   2008. 06. 29. vasárnap 21:42
X Törölt felhasználó (163029)
Érdeklődve várom(runk)!
Csá!
(Ez egy válasz KN22 üzenetére (2008. 06. 29. vasárnap 01:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 29. vasárnap 01:42
Igazad van /,,Tesókám"?/. Ez nagyon trendi megszólítás lehet! Bár a 30 éves barátnőmnek nem ez a véleménye. De mindenestre próbáljátok ki a dolgot,csak vigyázz mert te kedves tapasztalt barátom úgy gondolom, te sérülnél lelkileg egy ilyen szituációban először! Ja. És én ezt tapasztalatból mondom ugyanis túl vagyunk már egy két ilyen felálláson! smile Sok sikert!!!
#2634   2008. 06. 29. vasárnap 07:43
Szerintem egy fontos dolgot sokszor elfelejtünk amikor arról beszélgetünk, hogy minket férfiakat mennyire izgat, ha elképzeljük, hogy előttünk szeretkezik egy másik pasival a feleségünk, barátnőnk!
A mi esetünkben számomra az a legizgetóbb, aktus látványán keresztül, hogy tudom azt, hogy olyan élményben lesz része a páromnak, amit mással még nem élhetett át! Emellett az is nagyon jó érzés, és fokozza az én gyönyörömet, hogy amikor ráhangolódunk a témára, érzem a páromon ahogy felszabadulnak benne a gátlások és nyiltabban meri vállalni a vágyait és az élvezetet amit átél!
Szerintem ez a legfontosabb! Szabadon, a szeretett embertől kapni olyan élményt amit tényleg csak tőle kaphat meg az ember, és azért ezt megadni a másiknak, az is nagyszerű érzés.
Kefélni, bármikor kefélhet az ember fia-lánya, de ezt az érzést olyankor nem éled át!
#2633   2008. 06. 29. vasárnap 01:42
KN22 KN22
Igazad van /,,Tesókám"?/. Ez nagyon trendi megszólítás lehet! Bár a 30 éves barátnőmnek nem ez a véleménye. De mindenestre próbáljátok ki a dolgot,csak vigyázz mert te kedves tapasztalt barátom úgy gondolom, te sérülnél lelkileg egy ilyen szituációban először! Ja. És én ezt tapasztalatból mondom ugyanis túl vagyunk már egy két ilyen felálláson! smile Sok sikert!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 23. hétfő 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 23. hétfő 15:41
Bocsi, de túl fiatal vagy hozzánk!
No nem azt mondom, hogy mi öregek vagyunk, csak egy 23 éves srácnak még jóformán tapasztalata sincs a jó és élvezhető sexről, hát még a gyengédségről!
Nem megb...tni akarom a csajomat, hanem sexelni hármasban tesókám!
Vágod??
#2632   2008. 06. 24. kedd 20:02
man4u man4u
hello
a temahoz szolva! Öszinten engem is izgat,bar nincs felesegem de nagyon tetszett amikor a baratnömet dugtak ö meg oralisan kenyesztet engem.Es igen, voltunk is SW klubba, nem olyan ahogyan mondjak! Azert vannak szabalyok ott is , es a NEM az NEM! Bocs ha hibasan irtam ...de en csak most tanulom a magyar nyelvet !

... 849 850 851 852 853 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19651db
Utolsó üzenet: ma 08:13

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!