Na! Nem mered!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 19:41

akarod, hogy felpörgessem?
(beszólok egy-két fórumozónak, ők megsértődnek, duzzognak kicsit, visszavágnak, és máris izgalmas lesz a topic)

(beszólok egy-két fórumozónak, ők megsértődnek, duzzognak kicsit, visszavágnak, és máris izgalmas lesz a topic)

Minket izgat a téma de kizárólag négyesben párcserével. Ha vannak itt olyanok akik nem csak álmodoznak vagy fantáziálgatnak és valóban házaspár (de legalább pár) akik közös elhatározással akarják élvezni a szex eme magasabbrendű fajtáját privátban felvehetik velünk a kapcsolatot.
Nekünk is hasonlóan indult...találtunk egy hirdetést amire válaszoltunk, olyan szerencsénk volt, hogy az illető a nevére szóló e-mailt adott meg, így az iwiwen gyorsan rátaláltunk. A páromnak is szimpatikus volt az úriember, én is el tudtam magam képzelni a feleségével... addig-addig fantáziálgattunk, beszélgettünk a párcseréről, hogy teljesen felizgultunk és egy orbitálisat szeretkeztünk...Természetesen, ahogy lenni szokott válasz nem érkezett az úrtól, de a reggelünket pompásan feldobta!

akarod, hogy felpörgessem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 17:22

Törölt felhasználó (163029)

Kissé unalmas lett a topic! Kifogytak a történetek. Kitaláljak nektek egy újat? Valami lírait? Vagy inkább szatirikusat? Esetleg thrillert?

Halihó! Van egy rövid, de igaz történetem, ma reggel történt. Láthatóan izgalmi állapotban ébredtem, mire párom ezt látva megkérdezte, mit álmodtam. Nos, elmeséltem Neki a lehető legnagyobb részletességgel a történetet, amiről egyébként már régóta beszélgetünk, de még nem sikerült megvalósítani.Ez kettőnkről és egy másik párról szólt, akivel megismerkedtünk, majd egy hatalmasat szexeltünk. Ennek is a legszebb része volt, mikor álmomban láttam Kedvesemet mással hatalmasakat élvezni.Ennek persze minden apró részletére kitértem, mert láttam Rajta, hogy nagyon élvezi a történetet.
Mikor ezt végighallgatta, úgy tűnt, Neki is bejött ez az álom és nagyon felizgult a hallatán, mert nekem esett és egy hatalmas szeretkezés lett a vége.
Mindenkinek legalább ilyen kellemes ébredést kívánok holnapra!
Mikor ezt végighallgatta, úgy tűnt, Neki is bejött ez az álom és nagyon felizgult a hallatán, mert nekem esett és egy hatalmas szeretkezés lett a vége.
Mindenkinek legalább ilyen kellemes ébredést kívánok holnapra!
Persze várjuk a történetet!
De ne legyen igaz! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 17:22
De ne legyen igaz! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Kissé unalmas lett a topic! Kifogytak a történetek. Kitaláljak nektek egy újat? Valami lírait? Vagy inkább szatirikusat? Esetleg thrillert?

Nagyon jó hozá állás én is ezt vallom.

..szerinted minden nő "félredug"?...
Szerencsés feleséged van
? nekem szól, amit írtál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 02. kedd 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 02. kedd 19:46

Vidd el a párod egy swinger clubba és hagyd, hogy egy nő elcsábítsa! Ha megdugja a csajt, esetleg többet is aznap, akkor sinen vagy mert nem kell ő ahhoz, hogy a csávó akiért sóvárogsz megdugjon
Az már onnantól fair lesz mindkettőtök számára. No szemrehányás!

Ez jó ötlet Savanya38! Engem is érdekelne, de nagyon! Igen, miként lehet kezelni a már megtörtént eseteket. Ki hogyan tudja feldolgozni?
Kedves mindenki! Zökkenjünk ki egy kicsit a Malvinka féle kerékvágásból! Lenne egy kérdésem azokhoz akik már túl vannak az édes hármas aktuson. Mégpedig: Szeretném, ha le írnátok nekem hogy kinek , hogy reagált a barátnője, felesége, amikor vége lett az első hármas aktusnak? Mit mondott? Volt-e lelkiismeret furdalása? Szégyellte-e amit tett? Aztán utána nehéz volt-e meggyőzni őt, hogy legyen-e egy következő? Volt-e olyan aki határozottan tiltakozott a következő ellen? Ezekre lennék kíváncsi, ha nem túl nagy kérés. Köszönöm!!

Vidd el a párod egy swinger clubba és hagyd, hogy egy nő elcsábítsa! Ha megdugja a csajt, esetleg többet is aznap, akkor sinen vagy mert nem kell ő ahhoz, hogy a csávó akiért sóvárogsz megdugjon
(Ez egy válasz harmadik üzenetére (2008. 09. 02. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 02. kedd 08:46

Ez nem egyszerű helyzet...
Gondolj bele a párod helyzetébe:
Úgy sóvárogsz más után, hogy ez neki feltehetően zavaró tényező. Tudatosítsd benne, hogy ő a legfontosabb neked!
Az is lehet, hogy amikor többes kalandaja volt, nem volt számára fontos az a nő, akivel éppen volt. Lehet, hogy téged szeret, és fél, hogy elveszít ezzel? Vagy éppen birtokolni akar?
Miért nem akar róla beszélni? Rossz volt neki? Jobb volt a másik pasi?
Azt meg neked kell eldönteni, hogy nélküle, vagy vele. Én csak azt tudom mondani, hogy lehet ezt kezelni, titokban tartani...
Úgy látom, hogy a kapcsolatodnak ártana, ha csak magadba folytod ezt. Egy idő után meg fogod útálni azért, mert nem tudja neked megadni azt, amire vágysz. Én is hasonló cipőben jártam...
Nélküle teszem meg néha...
Hidd el, jobb mindkettőnknek!
Úgy sóvárogsz más után, hogy ez neki feltehetően zavaró tényező. Tudatosítsd benne, hogy ő a legfontosabb neked!
Az is lehet, hogy amikor többes kalandaja volt, nem volt számára fontos az a nő, akivel éppen volt. Lehet, hogy téged szeret, és fél, hogy elveszít ezzel? Vagy éppen birtokolni akar?
Azt meg neked kell eldönteni, hogy nélküle, vagy vele. Én csak azt tudom mondani, hogy lehet ezt kezelni, titokban tartani...

Úgy látom, hogy a kapcsolatodnak ártana, ha csak magadba folytod ezt. Egy idő után meg fogod útálni azért, mert nem tudja neked megadni azt, amire vágysz. Én is hasonló cipőben jártam...
Hidd el, jobb mindkettőnknek!
Ez nem egyszerű helyzet...
Hidd el, jobb mindkettőnknek! (Ez egy válasz Malvinka32 üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 22:18

Hidd el, jobb mindkettőnknek! (Ez egy válasz Malvinka32 üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Szóval, nem szeretném ha ennyiben maradna a dolog. Iszonyúan kívánom a srácot is, mert van benne valami vadság, valami megfoghatatlan, megmagyarázhatatlan. Nem is tudom leírni, hogy micsoda. Ezt én már tudtam, amikor megismertem, hogy nagyon egy húron pendülünk e téren. A legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy egyszer idáig fajulnak a dolgok.Persze nem bánok semmit sem, csak szeretném mindkettőjüket kényeztetni, mindkettőjüknek örömet szerezni. Tisztában van minden ember a szexuális magatartásával, a képességeivel, aki ezzel nem ért egyet, az nem mond igazat. Szóval tudom, érzem, hogy felejthetetlen lenne ez a dolog. Piszkosul benne vagyok, nem tudok és nem is akarok kimászni ebből ,csak ha megtapasztaltam, miről is szól ez az egész. Olyan szépen elképzeltem, hogy a lány orálisan elégít ki, miközben a srác oldalról a szám fölé hajol és szinte erőszakosan kiköveteli, hogy a hímvesszőjét az ajkammal kényeztessem. Egek! Kész vagyok, de tényleg. Ilyen és ehhez hasonló dolgok járnak a fejemben. Igaz nem tudom, hogy milyen a srác hímtagja, ő sem tudja, hogy én milyen vagyok ott lent. A csajszinak mondtam, hogy lehet jobb lenne, ha először csak ketten játszadoznánk, mert ha neki nem jó valamiért, vagy úgy érzi hogy a párjának nem tetszenék, akkor megelőzhető a leégés mindenki számára . A válasza az volt, hogy az én puncim sokkal finomabb, mint akikkel idáig együtt volt és biztos benne, hogy a párjának is tetszene .
Szóval, nem szeretném ha ennyiben maradna a dolog. Iszonyúan kívánom a srácot is, mert van benne valami vadság, valami megfoghatatlan, megmagyarázhatatlan. Nem is tudom leírni, hogy micsoda. Ezt én már tudtam, amikor megismertem, hogy nagyon egy húron pendülünk e téren. A legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy egyszer idáig fajulnak a dolgok.Persze nem bánok semmit sem, csak szeretném mindkettőjüket kényeztetni, mindkettőjüknek örömet szerezni. Tisztában van minden ember a szexuális magatartásával, a képességeivel, aki ezzel nem ért egyet, az nem mond igazat. Szóval tudom, érzem, hogy felejthetetlen lenne ez a dolog. Piszkosul benne vagyok, nem tudok és nem is akarok kimászni ebből ,csak ha megtapasztaltam, miről is szól ez az egész. Olyan szépen elképzeltem, hogy a lány orálisan elégít ki, miközben a srác oldalról a szám fölé hajol és szinte erőszakosan kiköveteli, hogy a hímvesszőjét az ajkammal kényeztessem. Egek! Kész vagyok, de tényleg. Ilyen és ehhez hasonló dolgok járnak a fejemben. Igaz nem tudom, hogy milyen a srác hímtagja, ő sem tudja, hogy én milyen vagyok ott lent. A csajszinak mondtam, hogy lehet jobb lenne, ha először csak ketten játszadoznánk, mert ha neki nem jó valamiért, vagy úgy érzi hogy a párjának nem tetszenék, akkor megelőzhető a leégés mindenki számára . A válasza az volt, hogy az én puncim sokkal finomabb, mint akikkel idáig együtt volt és biztos benne, hogy a párjának is tetszene .
Sziasztok! Bocsi, de nem tudtam gépközelbe kerülni eddig. Nagyon szépen köszönöm az eddigi tanácsokat, sokat segítettetek. Egyébként a csajszival nemcsak csók volt, hanem orálisan kényeztettük egymást. Először ő az udvaron, mikor a fiúk bent voltak, mondhatom kellemes volt. Aztán bent a szobában folytattuk, akkor már az én bátorságom is megjött a dologhoz. Egyáltalán nem érzetem semmiféle félelmet, vagy ijedtséget. Sőt, azóta sem tudom kiverni a fejemből a dolgot. Szóval érdekes helyzet ,az biztos. Azt tudom, hogy idegenekkel nem állnék össze, ennek több oka is van, melyet most nem részleteznék. Szóval tényleg vágyom rá, nem a pasira, nem a csajra, hanem magára erre a felállásra. Nem egyszerű az már biztos. Abban szinte teljesen biztos vagyok, hogy nem tudom a páromat rávenni sehogy sem erre az akcióra. Szerintem itt nem csupán félelemről van szó. A srác ismeri nagyon rég, ismeri az életét, a kapcsolatait is. Ő azt mondta, hogy nem érti, hisz szerinte nem mond igazat nekem. Azt vettem ki a szavaiból, hogy a páromnak már lehetett ilyen kalandja, csak nem akar róla beszélni, hogy miért nem tudom. Tényleg szar. Egyik délelőtt elmentem hozzájuk, s hosszasan beszélgettünk erről a dologról. Az tuti, hogy a srác fél attól, hogy egy nagy őszinteségi rohamomban majd el fogom mondani a történteket, amit nem szeretne érthető okokból. Azt mondja, hogy várjak még, aludjak rá párat, hátha másképp fogom látni. Azt is mondja, hogy nem ismer ilyen szempontból, és mivel ők már voltak ilyen szituban, én vagyok a "leggyengébb láncszem", aki esetleg lelkifurdalás miatt elszólhatja magát. Csak kérdem én, hogy ha várok egy hónapot, 3 hónapot, fél évet, attól ő még nem fog ilyen téren jobban megismerni, nem lesz biztosabb abban, hogy nem szólom el magam. Egyre inkább belegabalyodom a saját csapdámban, már amennyiben ez csapda. De nem tartom fair-nek az ő hozzáállásukat sem. Amikor azon a délelőttön kint voltam náluk, azért a srác sem fogta olyan nagyon vissza magát, simogatott amikor elment mellettem, sőt a párja előtt is megtette és láthatóan,érezhetően húzott engem. A párja szóvá is tette, hogy enélkül is biztos nagyon szar nekem, ha lehet ne húzzon már ennyire. Az volt a válasza, ha ezt nem tudom kezelni, akkor hogyan fogom kezelni azt, ha megtörténik a dolog. Persze hogy nehéz kezelni azt, amiből kap az ember kóstolót és elhúzzák előtte a mézesmadzagot, és utána nem marad semmi más, csak a vágyakozás. Mert valljuk be, ez azért nagyon kemény dolog, még ha nem is tűnik annak, akkor is az.
Én nagyon szeretném , ha minden simán menne, amire reális esély nem sok van. Viszont azt meg nem tehetik ők meg velem, hogy annyiban hagyják ezt a dolgot. Felpörgetnek utána meg annyi??? Ez milyen lenne? Voltatok már hasonló szituban?? Nagyon gáz ám! Szóval én nem tudom, hogy mennyit aludjak még erre, azt tudom hogy rohadt mód vágyom mindkettejükre, jóllehet csak a lánnyal volt kis kalandom, azt csak gyanítom, érzem, hogy a srác is nagyon jó lehet az ágyban. Olyan temperamentumú.
Én nagyon szeretném , ha minden simán menne, amire reális esély nem sok van. Viszont azt meg nem tehetik ők meg velem, hogy annyiban hagyják ezt a dolgot. Felpörgetnek utána meg annyi??? Ez milyen lenne? Voltatok már hasonló szituban?? Nagyon gáz ám! Szóval én nem tudom, hogy mennyit aludjak még erre, azt tudom hogy rohadt mód vágyom mindkettejükre, jóllehet csak a lánnyal volt kis kalandom, azt csak gyanítom, érzem, hogy a srác is nagyon jó lehet az ágyban. Olyan temperamentumú.
Ahh, kösszi! Remélem lesz még sok sok ilyen élményünk mielőtt löttyedt bőrű öregek leszünk és lógni fog mindenünk? Szervezem a dolgot egyfolytában de nagyon nehéz partnert találni.
(Ez egy válasz puby09 üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 19:38

lehet hogy igen lehet hogy nem.. személy szerint inkább csak a csokolozásra gondolok a malvinka és a csaj között,, JA AMUGY GRATULÁLOK A 3-AS HOZZ!!! ÜDV A TÁBORBAN)))
lehet hogy igen lehet hogy nem.. személy szerint inkább csak a csokolozásra gondolok a malvinka és a csaj között,, JA AMUGY GRATULÁLOK A 3-AS HOZZ!!! ÜDV A TÁBORBAN)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 07:10

Nyalták egymást biztos! Vagy tévedek??

Én Gyugával értek egyet! A másik párnak kellene a kerítőnek lennie! S abban is lehet valami, hogy a párod egy kis önbizalomhiányban szenved. Ezt viszont nagyon át kellene beszélnetek. Mert nem mindegy, hogy önzésből nem akarja a dolgot, vagy mert fél, hogy "leég". (Most csak ötleteltem a problémáit illetően.)