Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 821 822 823 824 825 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3202   2008. 09. 05. péntek 04:14
X Törölt felhasználó (163029)
Na! Nem mered! violent
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 09. 04. csütörtök 19:41
akarod, hogy felpörgessem? hehe
(beszólok egy-két fórumozónak, ők megsértődnek, duzzognak kicsit, visszavágnak, és máris izgalmas lesz a topic) vigyor
#3201   2008. 09. 04. csütörtök 23:41
X Törölt felhasználó (347977)
Minket izgat a téma de kizárólag négyesben párcserével. Ha vannak itt olyanok akik nem csak álmodoznak vagy fantáziálgatnak és valóban házaspár (de legalább pár) akik közös elhatározással akarják élvezni a szex eme magasabbrendű fajtáját privátban felvehetik velünk a kapcsolatot.
#3200   2008. 09. 04. csütörtök 19:42
X Törölt felhasználó (60564)
Nekünk is hasonlóan indult...találtunk egy hirdetést amire válaszoltunk, olyan szerencsénk volt, hogy az illető a nevére szóló e-mailt adott meg, így az iwiwen gyorsan rátaláltunk. A páromnak is szimpatikus volt az úriember, én is el tudtam magam képzelni a feleségével... addig-addig fantáziálgattunk, beszélgettünk a párcseréről, hogy teljesen felizgultunk és egy orbitálisat szeretkeztünk...Természetesen, ahogy lenni szokott válasz nem érkezett az úrtól, de a reggelünket pompásan feldobta! ravasz1
#3199   2008. 09. 04. csütörtök 19:41
MmePrune MmePrune VIP Admin
akarod, hogy felpörgessem? hehe
(beszólok egy-két fórumozónak, ők megsértődnek, duzzognak kicsit, visszavágnak, és máris izgalmas lesz a topic) vigyor
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (163029)
2008. 09. 04. csütörtök 17:22
Kissé unalmas lett a topic! Kifogytak a történetek. Kitaláljak nektek egy újat? Valami lírait? Vagy inkább szatirikusat? Esetleg thrillert? nyes nyes nyes
#3198   2008. 09. 04. csütörtök 19:03
X Törölt felhasználó (338147)
Halihó! Van egy rövid, de igaz történetem, ma reggel történt. Láthatóan izgalmi állapotban ébredtem, mire párom ezt látva megkérdezte, mit álmodtam. Nos, elmeséltem Neki a lehető legnagyobb részletességgel a történetet, amiről egyébként már régóta beszélgetünk, de még nem sikerült megvalósítani.Ez kettőnkről és egy másik párról szólt, akivel megismerkedtünk, majd egy hatalmasat szexeltünk. Ennek is a legszebb része volt, mikor álmomban láttam Kedvesemet mással hatalmasakat élvezni.Ennek persze minden apró részletére kitértem, mert láttam Rajta, hogy nagyon élvezi a történetet.
Mikor ezt végighallgatta, úgy tűnt, Neki is bejött ez az álom és nagyon felizgult a hallatán, mert nekem esett és egy hatalmas szeretkezés lett a vége.
Mindenkinek legalább ilyen kellemes ébredést kívánok holnapra!
#3197   2008. 09. 04. csütörtök 18:25
X Törölt felhasználó (323080)
Persze várjuk a történetet!
De ne legyen igaz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 17:22
Kissé unalmas lett a topic! Kifogytak a történetek. Kitaláljak nektek egy újat? Valami lírait? Vagy inkább szatirikusat? Esetleg thrillert? nyes nyes nyes
#3196   2008. 09. 04. csütörtök 17:22
#3195   2008. 09. 04. csütörtök 09:08
Fauztin Fauztin
Nagyon jó hozá állás én is ezt vallom. worship
#3194   2008. 09. 03. szerda 23:07
badboy_ badboy_
..szerinted minden nő "félredug"?...
#3193   2008. 09. 03. szerda 18:01
Thomas01 Thomas01
Szerencsés feleséged van
#3192   2008. 09. 02. kedd 20:27
harmadik harmadik
? nekem szól, amit írtál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 02. kedd 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 02. kedd 19:46
Vidd el a párod egy swinger clubba és hagyd, hogy egy nő elcsábítsa! Ha megdugja a csajt, esetleg többet is aznap, akkor sinen vagy mert nem kell ő ahhoz, hogy a csávó akiért sóvárogsz megdugjon
Az már onnantól fair lesz mindkettőtök számára. No szemrehányás! nyes
#3191   2008. 09. 02. kedd 20:14
Malvinka32 Malvinka32
Ez jó ötlet Savanya38! Engem is érdekelne, de nagyon! Igen, miként lehet kezelni a már megtörtént eseteket. Ki hogyan tudja feldolgozni?
#3190   2008. 09. 02. kedd 19:58
Kedves mindenki! Zökkenjünk ki egy kicsit a Malvinka féle kerékvágásból! Lenne egy kérdésem azokhoz akik már túl vannak az édes hármas aktuson. Mégpedig: Szeretném, ha le írnátok nekem hogy kinek , hogy reagált a barátnője, felesége, amikor vége lett az első hármas aktusnak? Mit mondott? Volt-e lelkiismeret furdalása? Szégyellte-e amit tett? Aztán utána nehéz volt-e meggyőzni őt, hogy legyen-e egy következő? Volt-e olyan aki határozottan tiltakozott a következő ellen? Ezekre lennék kíváncsi, ha nem túl nagy kérés. Köszönöm!! wave
#3189   2008. 09. 02. kedd 19:46
Vidd el a párod egy swinger clubba és hagyd, hogy egy nő elcsábítsa! Ha megdugja a csajt, esetleg többet is aznap, akkor sinen vagy mert nem kell ő ahhoz, hogy a csávó akiért sóvárogsz megdugjon
Az már onnantól fair lesz mindkettőtök számára. No szemrehányás! nyes
(Ez egy válasz harmadik üzenetére (2008. 09. 02. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 02. kedd 08:46
Ez nem egyszerű helyzet...
Gondolj bele a párod helyzetébe:
Úgy sóvárogsz más után, hogy ez neki feltehetően zavaró tényező. Tudatosítsd benne, hogy ő a legfontosabb neked!
Az is lehet, hogy amikor többes kalandaja volt, nem volt számára fontos az a nő, akivel éppen volt. Lehet, hogy téged szeret, és fél, hogy elveszít ezzel? Vagy éppen birtokolni akar?
Miért nem akar róla beszélni? Rossz volt neki? Jobb volt a másik pasi?
Azt meg neked kell eldönteni, hogy nélküle, vagy vele. Én csak azt tudom mondani, hogy lehet ezt kezelni, titokban tartani... smile
Úgy látom, hogy a kapcsolatodnak ártana, ha csak magadba folytod ezt. Egy idő után meg fogod útálni azért, mert nem tudja neked megadni azt, amire vágysz. Én is hasonló cipőben jártam...
Nélküle teszem meg néha...
Hidd el, jobb mindkettőnknek!
#3188   2008. 09. 02. kedd 08:46
harmadik harmadik
Ez nem egyszerű helyzet...
Gondolj bele a párod helyzetébe:
Úgy sóvárogsz más után, hogy ez neki feltehetően zavaró tényező. Tudatosítsd benne, hogy ő a legfontosabb neked!
Az is lehet, hogy amikor többes kalandaja volt, nem volt számára fontos az a nő, akivel éppen volt. Lehet, hogy téged szeret, és fél, hogy elveszít ezzel? Vagy éppen birtokolni akar?
Miért nem akar róla beszélni? Rossz volt neki? Jobb volt a másik pasi?
Azt meg neked kell eldönteni, hogy nélküle, vagy vele. Én csak azt tudom mondani, hogy lehet ezt kezelni, titokban tartani... smile
Úgy látom, hogy a kapcsolatodnak ártana, ha csak magadba folytod ezt. Egy idő után meg fogod útálni azért, mert nem tudja neked megadni azt, amire vágysz. Én is hasonló cipőben jártam...
Nélküle teszem meg néha...
Hidd el, jobb mindkettőnknek!
(Ez egy válasz Malvinka32 üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 22:18
Szóval, nem szeretném ha ennyiben maradna a dolog. Iszonyúan kívánom a srácot is, mert van benne valami vadság, valami megfoghatatlan, megmagyarázhatatlan. Nem is tudom leírni, hogy micsoda. Ezt én már tudtam, amikor megismertem, hogy nagyon egy húron pendülünk e téren. A legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy egyszer idáig fajulnak a dolgok.Persze nem bánok semmit sem, csak szeretném mindkettőjüket kényeztetni, mindkettőjüknek örömet szerezni. Tisztában van minden ember a szexuális magatartásával, a képességeivel, aki ezzel nem ért egyet, az nem mond igazat. Szóval tudom, érzem, hogy felejthetetlen lenne ez a dolog. Piszkosul benne vagyok, nem tudok és nem is akarok kimászni ebből ,csak ha megtapasztaltam, miről is szól ez az egész. Olyan szépen elképzeltem, hogy a lány orálisan elégít ki, miközben a srác oldalról a szám fölé hajol és szinte erőszakosan kiköveteli, hogy a hímvesszőjét az ajkammal kényeztessem. Egek! Kész vagyok, de tényleg. Ilyen és ehhez hasonló dolgok járnak a fejemben. Igaz nem tudom, hogy milyen a srác hímtagja, ő sem tudja, hogy én milyen vagyok ott lent. A csajszinak mondtam, hogy lehet jobb lenne, ha először csak ketten játszadoznánk, mert ha neki nem jó valamiért, vagy úgy érzi hogy a párjának nem tetszenék, akkor megelőzhető a leégés mindenki számára . A válasza az volt, hogy az én puncim sokkal finomabb, mint akikkel idáig együtt volt és biztos benne, hogy a párjának is tetszene .
#3187   2008. 09. 01. hétfő 22:18
Malvinka32 Malvinka32
Szóval, nem szeretném ha ennyiben maradna a dolog. Iszonyúan kívánom a srácot is, mert van benne valami vadság, valami megfoghatatlan, megmagyarázhatatlan. Nem is tudom leírni, hogy micsoda. Ezt én már tudtam, amikor megismertem, hogy nagyon egy húron pendülünk e téren. A legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy egyszer idáig fajulnak a dolgok.Persze nem bánok semmit sem, csak szeretném mindkettőjüket kényeztetni, mindkettőjüknek örömet szerezni. Tisztában van minden ember a szexuális magatartásával, a képességeivel, aki ezzel nem ért egyet, az nem mond igazat. Szóval tudom, érzem, hogy felejthetetlen lenne ez a dolog. Piszkosul benne vagyok, nem tudok és nem is akarok kimászni ebből ,csak ha megtapasztaltam, miről is szól ez az egész. Olyan szépen elképzeltem, hogy a lány orálisan elégít ki, miközben a srác oldalról a szám fölé hajol és szinte erőszakosan kiköveteli, hogy a hímvesszőjét az ajkammal kényeztessem. Egek! Kész vagyok, de tényleg. Ilyen és ehhez hasonló dolgok járnak a fejemben. Igaz nem tudom, hogy milyen a srác hímtagja, ő sem tudja, hogy én milyen vagyok ott lent. A csajszinak mondtam, hogy lehet jobb lenne, ha először csak ketten játszadoznánk, mert ha neki nem jó valamiért, vagy úgy érzi hogy a párjának nem tetszenék, akkor megelőzhető a leégés mindenki számára . A válasza az volt, hogy az én puncim sokkal finomabb, mint akikkel idáig együtt volt és biztos benne, hogy a párjának is tetszene .
#3186   2008. 09. 01. hétfő 22:11
Malvinka32 Malvinka32
Sziasztok! Bocsi, de nem tudtam gépközelbe kerülni eddig. Nagyon szépen köszönöm az eddigi tanácsokat, sokat segítettetek. Egyébként a csajszival nemcsak csók volt, hanem orálisan kényeztettük egymást. Először ő az udvaron, mikor a fiúk bent voltak, mondhatom kellemes volt. Aztán bent a szobában folytattuk, akkor már az én bátorságom is megjött a dologhoz. Egyáltalán nem érzetem semmiféle félelmet, vagy ijedtséget. Sőt, azóta sem tudom kiverni a fejemből a dolgot. Szóval érdekes helyzet ,az biztos. Azt tudom, hogy idegenekkel nem állnék össze, ennek több oka is van, melyet most nem részleteznék. Szóval tényleg vágyom rá, nem a pasira, nem a csajra, hanem magára erre a felállásra. Nem egyszerű az már biztos. Abban szinte teljesen biztos vagyok, hogy nem tudom a páromat rávenni sehogy sem erre az akcióra. Szerintem itt nem csupán félelemről van szó. A srác ismeri nagyon rég, ismeri az életét, a kapcsolatait is. Ő azt mondta, hogy nem érti, hisz szerinte nem mond igazat nekem. Azt vettem ki a szavaiból, hogy a páromnak már lehetett ilyen kalandja, csak nem akar róla beszélni, hogy miért nem tudom. Tényleg szar. Egyik délelőtt elmentem hozzájuk, s hosszasan beszélgettünk erről a dologról. Az tuti, hogy a srác fél attól, hogy egy nagy őszinteségi rohamomban majd el fogom mondani a történteket, amit nem szeretne érthető okokból. Azt mondja, hogy várjak még, aludjak rá párat, hátha másképp fogom látni. Azt is mondja, hogy nem ismer ilyen szempontból, és mivel ők már voltak ilyen szituban, én vagyok a "leggyengébb láncszem", aki esetleg lelkifurdalás miatt elszólhatja magát. Csak kérdem én, hogy ha várok egy hónapot, 3 hónapot, fél évet, attól ő még nem fog ilyen téren jobban megismerni, nem lesz biztosabb abban, hogy nem szólom el magam. Egyre inkább belegabalyodom a saját csapdámban, már amennyiben ez csapda. De nem tartom fair-nek az ő hozzáállásukat sem. Amikor azon a délelőttön kint voltam náluk, azért a srác sem fogta olyan nagyon vissza magát, simogatott amikor elment mellettem, sőt a párja előtt is megtette és láthatóan,érezhetően húzott engem. A párja szóvá is tette, hogy enélkül is biztos nagyon szar nekem, ha lehet ne húzzon már ennyire. Az volt a válasza, ha ezt nem tudom kezelni, akkor hogyan fogom kezelni azt, ha megtörténik a dolog. Persze hogy nehéz kezelni azt, amiből kap az ember kóstolót és elhúzzák előtte a mézesmadzagot, és utána nem marad semmi más, csak a vágyakozás. Mert valljuk be, ez azért nagyon kemény dolog, még ha nem is tűnik annak, akkor is az.
Én nagyon szeretném , ha minden simán menne, amire reális esély nem sok van. Viszont azt meg nem tehetik ők meg velem, hogy annyiban hagyják ezt a dolgot. Felpörgetnek utána meg annyi??? Ez milyen lenne? Voltatok már hasonló szituban?? Nagyon gáz ám! Szóval én nem tudom, hogy mennyit aludjak még erre, azt tudom hogy rohadt mód vágyom mindkettejükre, jóllehet csak a lánnyal volt kis kalandom, azt csak gyanítom, érzem, hogy a srác is nagyon jó lehet az ágyban. Olyan temperamentumú.
#3185   2008. 08. 31. vasárnap 23:46
Ahh, kösszi! Remélem lesz még sok sok ilyen élményünk mielőtt löttyedt bőrű öregek leszünk és lógni fog mindenünk? Szervezem a dolgot egyfolytában de nagyon nehéz partnert találni. shakehead
(Ez egy válasz puby09 üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 19:38
lehet hogy igen lehet hogy nem.. személy szerint inkább csak a csokolozásra gondolok a malvinka és a csaj között,, JA AMUGY GRATULÁLOK A 3-AS HOZZ!!! ÜDV A TÁBORBAN)))
#3184   2008. 08. 31. vasárnap 19:38
puby09 puby09
lehet hogy igen lehet hogy nem.. személy szerint inkább csak a csokolozásra gondolok a malvinka és a csaj között,, JA AMUGY GRATULÁLOK A 3-AS HOZZ!!! ÜDV A TÁBORBAN)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 07:10
Nyalták egymást biztos! Vagy tévedek?? confused
#3183   2008. 08. 31. vasárnap 17:14
utista utista
Én Gyugával értek egyet! A másik párnak kellene a kerítőnek lennie! S abban is lehet valami, hogy a párod egy kis önbizalomhiányban szenved. Ezt viszont nagyon át kellene beszélnetek. Mert nem mindegy, hogy önzésből nem akarja a dolgot, vagy mert fél, hogy "leég". (Most csak ötleteltem a problémáit illetően.)

... 821 822 823 824 825 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19642db
Utolsó üzenet: ma 06:20

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!