Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 846 847 848 849 850 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2721   2008. 07. 27. vasárnap 13:34
X Törölt felhasználó (163029)
Ezt a "bekoszolódott érzést" kicsit jobban kifejtenéd, annak nagyon nagyon örülnék!
Ugyanis hamarosan benne leszünk a dologban, és nagyon érdekelne minden részlete!
Nagyon köszönöm előre is!
Üdv!
(Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2008. 07. 26. szombat 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 26. szombat 11:30
Sziasztok!

Legutóbbi hozzászólásom óta megint eltüntem, köszönöm a válaszokat mindenkinek!

p0852 és bruce09 olvassatok vissza kicsit a fórumban, van sok értelmes hozzászólás, vélemény! (Az én történetem a 3280-as hozzászólás környékén van, ha jól emlékezem.)
Ajánlom Norah-ék blogját is!(google-ba beírod, hogy "Norah blog" és megtalálod)
DE!!! Figyeljetek fel az olyan hozzászólásokra is, mint jene67-é! Amit ő ír az sajnos elkerülhetetlen érzés, ha tényleg szereted a Nőt! Ennek a mértéke, természetesen egyén függő, de többek között én is átestem ezen, nálunk szerencsére nem lett szakítás belőle. Sokat beszélgettünk erről is utánna, meg "elemeztük" az eseményeket, így ülepedet és végül mult el a rossz "bekoszolódott" érzés. Tetszik a megfogalmazás, mert tényleg ez az érzés.
Olvassátok el a korábbi 3-4 oldalt, aztán várjuk az élménybeszámolókat vagy a vitatott álláspontokat!
#2720   2008. 07. 27. vasárnap 13:28
X Törölt felhasználó (163029)
Ez elég kusza leírás! ebből nem lehet kivenni szinte semmi olyant amiből esetleg okulhatna az ember.
Írod, hogy utána még négy napig voltatok együtt meg, hogy a pia az oka, de semmi olyan előzményről nem adsz beszámolót ami érdekes lenne az olvasó közönség számára.
Talán, ha bővebben kifejtenéd....pl., hogy amikor elkezdődött, mi történt és miért volt az, hogy utána csak négy napig tartott?
Milyen fontos rontó szerepe volt a piának?
Meg mi köze ehhez annak, hogy a csaj szépségverseny győztes lehetne?
De ugyanakkor azt is írod, hogy a többes gondolata még mindig izgat! Akkor itt barátom nem az miatt romlott meg közted és a volt csajod közt a kapcsolat mert megdugta más is a szemed előtt.
Valami másról szól a dolog, amiről mondjuk nem akarsz írni?
Már megbocsáss, de ez a történet egy kissé elbagaterizált. confused
(Ez egy válasz jene67 üzenetére (2008. 07. 26. szombat 04:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 26. szombat 04:51
Volt ilyen élményem a volt barátnőmmel...8 éve történt...utána úgy éreztem h "be van koszolva"...pedig előtte nagyon érdekelt a dolog hiszen többesben többször voltam már...tiszta beteg voltam és közben le voltam tompulva,végig az volt bennem hogy miként csinálhatnám vissza...a lány szépségverseny-győztes lehetne,a legjobb magazinok hölgysztárjai elbújhatnának...még 4 napig voltunk együtt...az én hibám volt no meg az italé...előtte is és most is izgalmas a többes mindenféle gondolata
#2719   2008. 07. 27. vasárnap 10:59
BigJoe23 BigJoe23
Bátran írd, ezért van a topic
(Ez egy válasz Ninja- üzenetére (2008. 07. 27. vasárnap 02:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 27. vasárnap 02:12
Engem is izgat ha megdugják a feleségemet!
Meg is történt rengetegszer.Három pasi,három különböző időben és három külömböző méretü farokkal!El kell,hogy mondjam jól sült el a dolog minden egyes alkalommal.Aki gondolja a kevesét rá szeretné beszélni a dologra tegye meg!
Ha gondoljátok leírom a következő alkalommal részletesebben az akciókat.
#2718   2008. 07. 27. vasárnap 10:49
berrys1 berrys1
jöhet a beszámoló beka3
(Ez egy válasz Ninja- üzenetére (2008. 07. 27. vasárnap 02:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 27. vasárnap 02:12
Meg is történt rengetegszer.Három pasi,három különböző időben és három külömböző méretü farokkal!El kell,hogy mondjam jól sült el a dolog minden egyes alkalommal.Aki gondolja a kevesét rá szeretné beszélni a dologra tegye meg!
#2717   2008. 07. 27. vasárnap 02:12
Ninja- Ninja-
#2716   2008. 07. 26. szombat 12:49
gyepen_toszni_o_mio gyepen_toszni_o_mio
igaz hogy nem vagyok jártas, de engem is érdekel ez a téma, 20 éves vagyok, nyíregyházi és búvóhelyel rendelkezem, vagy én már túl fiatal vagyok? nyes
(Ez egy válasz bruce09 üzenetére (2008. 07. 26. szombat 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 26. szombat 05:29
Engem is érdekel ez a téma...
Nyitott kapcsolatra váltottunk, mert nagyon rég együtt vagyunk és még egyikünk se élte igazán ki magát. Így jobbnak láttuk ez a döntést hozni, minthogy később vagy bármikor agyba főbe csaljuk egymást. Viszont még nem történt semmi említésre méltó. Én nagyon szeretném végignézni ahogyan mással élvez, vadul sexel. Már maga tudat felizgat, de még nem beszéltünk róla komolyabban.
Szerintetek ez normális?
És van itt vki oylan, aki ebben jártas, lenne kedve egy ilyenhez és fiatal....?
#2715   2008. 07. 26. szombat 11:30
Ron79 Ron79 VIP
Sziasztok!

Legutóbbi hozzászólásom óta megint eltüntem, köszönöm a válaszokat mindenkinek!

p0852 és bruce09 olvassatok vissza kicsit a fórumban, van sok értelmes hozzászólás, vélemény! (Az én történetem a 3280-as hozzászólás környékén van, ha jól emlékezem.)
Ajánlom Norah-ék blogját is!(google-ba beírod, hogy "Norah blog" és megtalálod)
DE!!! Figyeljetek fel az olyan hozzászólásokra is, mint jene67-é! Amit ő ír az sajnos elkerülhetetlen érzés, ha tényleg szereted a Nőt! Ennek a mértéke, természetesen egyén függő, de többek között én is átestem ezen, nálunk szerencsére nem lett szakítás belőle. Sokat beszélgettünk erről is utánna, meg "elemeztük" az eseményeket, így ülepedet és végül mult el a rossz "bekoszolódott" érzés. Tetszik a megfogalmazás, mert tényleg ez az érzés.
Olvassátok el a korábbi 3-4 oldalt, aztán várjuk az élménybeszámolókat vagy a vitatott álláspontokat!
#2714   2008. 07. 26. szombat 05:29
bruce09 bruce09
Engem is érdekel ez a téma...
Nyitott kapcsolatra váltottunk, mert nagyon rég együtt vagyunk és még egyikünk se élte igazán ki magát. Így jobbnak láttuk ez a döntést hozni, minthogy később vagy bármikor agyba főbe csaljuk egymást. Viszont még nem történt semmi említésre méltó. Én nagyon szeretném végignézni ahogyan mással élvez, vadul sexel. Már maga tudat felizgat, de még nem beszéltünk róla komolyabban.
Szerintetek ez normális?
És van itt vki oylan, aki ebben jártas, lenne kedve egy ilyenhez és fiatal....?
#2713   2008. 07. 26. szombat 04:51
jene67 jene67
Volt ilyen élményem a volt barátnőmmel...8 éve történt...utána úgy éreztem h "be van koszolva"...pedig előtte nagyon érdekelt a dolog hiszen többesben többször voltam már...tiszta beteg voltam és közben le voltam tompulva,végig az volt bennem hogy miként csinálhatnám vissza...a lány szépségverseny-győztes lehetne,a legjobb magazinok hölgysztárjai elbújhatnának...még 4 napig voltunk együtt...az én hibám volt no meg az italé...előtte is és most is izgalmas a többes mindenféle gondolata
#2712   2008. 07. 25. péntek 17:37
p0852 p0852
sziasztok!én épp a napokban vetettem fel a bnömnek hogy izgatna ha más vagy mások dugnák.kicsit meglepödött meg nem tudta mire vélni a helyzetet.attol fél hogy esetleg megromlik a kapcsolatunk,de szerintem inkább megerösödhet.most épp gondolkodik rajta de remélhetöleg belemegy a dologba.ha van itt olyan pár aki már ezen keresztülment az irhatna,dumálhatnánk hogy müködik ez.msn:tom154@windowslive.com
várom a segitséget.
#2711   2008. 07. 21. hétfő 16:55
ekito ekito
Köszi!
Én pont ettől féltem...
(Ez egy válasz krakatoa üzenetére (2008. 07. 19. szombat 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 19. szombat 14:34
Az én felésegem is előállt egyszer egy hasonló kéréssel. Izgatónak találtam a dolgot és gondoltam miért is ne érezhetné jól magát, ha ez a vágya. De teljesen más elképzelni és más átélni! Meg mondom őszintén én majd bele döglöttem! Én a helyedben nem csinálnám! Persze nem vagyunk egyformák.
A hármas viszont teljesen más! Ott nincs féltékenység és kirekesztettség érzése. Az nagyon kellemes tud lenni egy megfelelő partnerrel. Szerintem próbáld ez irányba terelni a dolgokat.
#2710   2008. 07. 20. vasárnap 10:07
tom1019 tom1019 VIP Admin
nem cset szoba, a konkrét témáról írjatok sztorikat és vágyakat, véleményeket, esetleg normális hangvételű ellenvéleményeket!
nem társkereső és párbeszéd szoba!
ejnye1
#2709   2008. 07. 20. vasárnap 08:07
X Törölt felhasználó (74784)
Szerintem csak úgy menj bele, ha te is ott vagy!
(Ez egy válasz ekito üzenetére (2008. 07. 19. szombat 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 19. szombat 11:05
Sziasztok!
Feleségem megismert egy srácot, akivel szeretné kipróbálni milyen mással. (Eddig csak velem volt!)Szerintetek mit mondhatnék Neki, hogy el is higgye, hogy nem lesz baj belőle, utána is ugyanúgy fogom szeretni, sőt...
#2708   2008. 07. 20. vasárnap 01:56
Atis76 Atis76
miért? Nincs nagy érdeklődés? Szívesen érdeklődnék...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (231830)
2008. 07. 18. péntek 13:55
Legalább valaki hasonlóan gondolkodik a témáról, ha már nincs nagy érdeklődés
#2707   2008. 07. 19. szombat 15:38
vazitó vazitó
lehet hogy dugják csak nemtudok róla különben végignézném de ö nem álna rá
#2706   2008. 07. 19. szombat 14:34
krakatoa krakatoa
Az én felésegem is előállt egyszer egy hasonló kéréssel. Izgatónak találtam a dolgot és gondoltam miért is ne érezhetné jól magát, ha ez a vágya. De teljesen más elképzelni és más átélni! Meg mondom őszintén én majd bele döglöttem! Én a helyedben nem csinálnám! Persze nem vagyunk egyformák.
A hármas viszont teljesen más! Ott nincs féltékenység és kirekesztettség érzése. Az nagyon kellemes tud lenni egy megfelelő partnerrel. Szerintem próbáld ez irányba terelni a dolgokat.
(Ez egy válasz ekito üzenetére (2008. 07. 19. szombat 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 19. szombat 11:24
Ja, bocsi, azt nem írtam, hogy külön és nélkülem!
#2705   2008. 07. 19. szombat 11:54
X Törölt felhasználó (231830)
ne külön, először együtt kéne szerintem. vagy nem bírnád nézni?
#2704   2008. 07. 19. szombat 11:24
ekito ekito
Ja, bocsi, azt nem írtam, hogy külön és nélkülem!
#2703   2008. 07. 19. szombat 11:14
X Törölt felhasználó (231830)
Azt, hogy a közös élmények csak jobbá tesznek egy kapcsolatot. A szavaidból az tűnik ki, inkább te akarod rábeszélni.
#2702   2008. 07. 19. szombat 11:05
ekito ekito
Sziasztok!
Feleségem megismert egy srácot, akivel szeretné kipróbálni milyen mással. (Eddig csak velem volt!)Szerintetek mit mondhatnék Neki, hogy el is higgye, hogy nem lesz baj belőle, utána is ugyanúgy fogom szeretni, sőt...

... 846 847 848 849 850 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19661db
Utolsó üzenet: ma 20:58

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!