Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 754 755 756 757 758 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4566   2009. 03. 03. kedd 08:36
surdapapa surdapapa
AMEN
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 02. hétfő 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (163029)
2009. 03. 02. hétfő 19:40
Hogy őszinte legyek én már nem csak ezt a fórumot, hanem az egész G.G oldalt is nagyon nagyon ritkán látogatom.
Mert unalmas és semmi másról nem szól az egész csak a pénzről.
#4565   2009. 03. 03. kedd 02:00
kandurmarci kandurmarci VIP
"Párszor kilesett engem és a barátnőmet zuhanyozás közben, az is nagyon tetszett neki, de ez nem tartozik ide. " Miért ne tartozna ide. Sztem nyugodtan írd meg, még akkor is, ha egy másik nő "nem tudja megdugni a feleségemet." Illetve miért ne tudná? Fölcsatolható brokival még az is lehetséges. Írd meg a történetet a zuhanyozásról, senki sem fogja leharapni a fejedet.
(Ez egy válasz Senorita üzenetére (2009. 03. 02. hétfő 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 02. hétfő 13:06
Sziasztok!
Volt egy kapcsolatom egy amerikai egyetemistával, nem tartott sokáig, azt hiszem 2,5 hónap, szétmaradtunk, ugyanis én elutaztam. Még soha senkivel nem éreztem ilyesmit. Elég volt csak hozzám érnie és már nedvesedtem. Megőrjített a mocskos szavaival és a farkával. smile Egy alkalommal megkérdezte tőlem, hogy vágyok -e más farkakra is. Meglepődtem és azt válaszoltam, hogy most nem tudom. Ekkor folytatta, hogy ő szeretné, ha mással is kefélnék, mert izgatja már a gondolat is. Belementem a dologba, egy társkereső oldalon hamar találtam partnert, A. pedig végignézte, amint azzal a másik pasival élvezek. Fura volt, de tetszett. Amit a legjobban szerettem A.-ban, hogy nem volt féltékeny, nem akart kisajátítani, mégis oda volt értem. Párszor kilesett engem és a barátnőmet zuhanyozás közben, az is nagyon tetszett neki, de ez nem tartozik ide. smile
#4564   2009. 03. 02. hétfő 23:24
zorn zorn
Az elötted hozzászoló nem emlitet semilyen pénzt nem igazán értelek.De az egész világ pénzről szól.Miért járna neked ingyen valami?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 02. hétfő 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (163029)
2009. 03. 02. hétfő 19:40
Hogy őszinte legyek én már nem csak ezt a fórumot, hanem az egész G.G oldalt is nagyon nagyon ritkán látogatom.
#4563   2009. 03. 02. hétfő 19:40
X Törölt felhasználó (163029)
#4562   2009. 03. 02. hétfő 15:45
zs0715 zs0715
Sziasztok !
Én 3 évvel ezelőtt próbáltam ki az 1 nő 3 férfi felállást a feleségemmel és két barátommal akik egy buli után nálunk szerettek voln aludni. Az alvásból nem nagyon lett semmi mikor a nejem egy szál tangába beállított a nappaliba a 3 szexről társalgó férfi közé azzal a kérdéssel , hogy ki akarja csinálni is nem csak beszélni róla.
Én rögtön ugrottam és zuhanyzás után el is kezdtük a dolgot akkor még csak kettesben. A haverok nem nagyon tudták mire vélni a dolgot de egy kis rábeszélés után először egyikük majd másikuk is beszállt a buliba.
A jólsikerült éjszakának azóta is van folytatása és mind a négyen nagyon élvezzük.
A történethez még az is hozzá tartozik , hogy az eset előtt már hónapokkal beszélgettünk a feleségemmel arról , hogy ki kellene próbálni a szexet 1 nő 2 férfi felállásban.
#4561   2009. 03. 02. hétfő 13:06
Senorita Senorita
Sziasztok!
Volt egy kapcsolatom egy amerikai egyetemistával, nem tartott sokáig, azt hiszem 2,5 hónap, szétmaradtunk, ugyanis én elutaztam. Még soha senkivel nem éreztem ilyesmit. Elég volt csak hozzám érnie és már nedvesedtem. Megőrjített a mocskos szavaival és a farkával. smile Egy alkalommal megkérdezte tőlem, hogy vágyok -e más farkakra is. Meglepődtem és azt válaszoltam, hogy most nem tudom. Ekkor folytatta, hogy ő szeretné, ha mással is kefélnék, mert izgatja már a gondolat is. Belementem a dologba, egy társkereső oldalon hamar találtam partnert, A. pedig végignézte, amint azzal a másik pasival élvezek. Fura volt, de tetszett. Amit a legjobban szerettem A.-ban, hogy nem volt féltékeny, nem akart kisajátítani, mégis oda volt értem. Párszor kilesett engem és a barátnőmet zuhanyozás közben, az is nagyon tetszett neki, de ez nem tartozik ide. smile
#4560   2009. 03. 01. vasárnap 07:39
X Törölt felhasználó (53645)
konkrétan a megdugás, az aktus annyira nem is izgat...de amikor más pasi farkát kényezteti, az nagyon...különösen ha hozzánk képest jóval fiatalabb a pár férfitagja....
#4559   2009. 02. 21. szombat 22:13
X Törölt felhasználó (163029)
Hát ebben 100%-ig igazad van! És akkor még a sok fikázó köcsög még azt is elvárná, hogy tegyél fel nekik képet amire a nyálukat csorgathatják! Hogyne...
#4558   2009. 02. 19. csütörtök 17:43
X Törölt felhasználó (323080)
Bocsánat ,de ez az oldal nem az egyedülálló csajok pletyka oldala!
Mégha,normális idevágó témákról beszélgetnétek,de kezdtek borzalmasak lenni. Érthetetlen összefüggéstelen témák,amit kár ide feltenni szerintünk.
Voltak itt nagyon jó hozzászólások ,de sajnos eltüntek,ha meg nincs ilyen téma kár itt chatelni.
üdv :édenkék

(jogos észrevétel, a nagyon nem ide illő hsz-ket töröltem! :tom)
#4557   2009. 02. 19. csütörtök 11:13
mezei aniko mezei aniko
Soha nem gondoltam volna hogy ez ilyen izgató! Van egy csinos barátnöm és egy ideje dugatom más fiukkal.
Régen ha megnézték arra is féltékeny voltam.6-éve voltam vele amikor megmondta hogy kb egy éve nem tud kielégülni rendesen és kiprobálná más farokkal is.Akkor mérges voltam de megnyugtatott szeret de kiváncsi és szeretné ha ott lennék én is. Szexpartner keresöben hirdetünk és választottunk egy tapasztalt fiut.
#4556   2009. 02. 18. szerda 19:45
-ch- -ch-
igen.Emberünk Önző.Azt hiszi,hogyha más is megdugja a feleségét,az tőle ajándék.
Pedig a Nő nem is vágyik más faszára.Aztán az önző férfi még fórumon is tanácsot kér hogyan tudná rábeszélni a szeretett nőt,hogy dugjon mással,persze csak azért mert férfi szerint ez a vágya.
Én magamból indulok ki.El tudom képzelni hogy a párom hoz még egy nőt,és azt mondja legyen grupi.
És ezek után már nem tudom elképzelni azt,hogy én hozok egy fickót,és a párom meg azt mondja:takarodjatok.
Pedig a valóság ez.
#4555   2009. 02. 15. vasárnap 20:52
For_some For_some VIP
Nem is azt szerettem volna, hogy csak a férfiról és a nőről szól. Mindkettőről, PÁRkapcsolat, elnézést, ha félreérthető voltam. Hasonlóan látom mint Te: valami hiányzik, ezért kell egy harmadik, aki tükör lehet: vagy jó irányba viszi a kapcsolatot (a férfi felnő a feladathoz), vagy éppen azt bizonyítja, hogy képtelen felnőni Mmegjegyzem ez utóbbihoz is egy nő kell...).

A legfontosabb. Tárgyiasítani tilos, azt legfeljebb állattal lehet, embert soha! Az is hüje, aki hagjya, hogy tárgyiasítják.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 15. vasárnap 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (256149)
2009. 02. 15. vasárnap 14:58
Szerintem ez nem a férfiakról szól. Ha mégis akkor nem csoda, hogy nem akarnak a nők ennek tárgyai lenni. Véleményem szerint kevés az a nő, akit ennyire tárgyiasítani lehet. Akikkel én hármasban (inkább férjük vagy kedvesük tudtával) voltam azoknál teljesen más volt a helyzet. Az egyik esetben a lány annyira nő volt, hogy a mellette vegetáló erősen szub alkatú srác nem tudta betölteni a férfi szerepet. A másik esetben viszont egyértelműen a lány volt a férfi. (ezt még nem írtam meg.)
#4554   2009. 02. 15. vasárnap 14:58
X Törölt felhasználó (256149)
Szerintem ez nem a férfiakról szól. Ha mégis akkor nem csoda, hogy nem akarnak a nők ennek tárgyai lenni. Véleményem szerint kevés az a nő, akit ennyire tárgyiasítani lehet. Akikkel én hármasban (inkább férjük vagy kedvesük tudtával) voltam azoknál teljesen más volt a helyzet. Az egyik esetben a lány annyira nő volt, hogy a mellette vegetáló erősen szub alkatú srác nem tudta betölteni a férfi szerepet. A másik esetben viszont egyértelműen a lány volt a férfi. (ezt még nem írtam meg.)
(Ez egy válasz For_some üzenetére (2009. 02. 15. vasárnap 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 15. vasárnap 12:49
Nem voltam ilyen helyzetben, amiben az a jó, hogy a tapasztalat (egó, na, ja) nem bántja a tisztánlátásomat.

Férfifejjel gondolkodva, lehet, hogy azért izgalmas, ha megdugják a feleségemet/páromat, mert arra sarkkal, hogy jobban szeressem, erősebben, ritmusosabban dugjam meg/szeretkezzek vele később. A férfihiúság szokatlan kiteljesítéséről, arról, hogy megmutassam neki, mégis csak én vagyok az alfahím (nem úgy, hogy a szórakozóhelyen lefejelem azt, aki ránéz).

Annyira biztos vagyok, hogy neki én vagyok az egyetlen - tehát annyira magabiztos és "bennebiztos" - hogy még nagyvonalúan azt is megengedem, hogy egy másik férfi menjem be azon az ajtón, ahol elvileg csak én mehetek be? Van ebben valami vadkeleti, cowboy-dolog az én coltom a legjobb, az én kezem a leggyorsabb, az én szemem a legélesebb). Persze, ez csak megérzés.

Ezt már biztosan háromszáznegyvenöten leírták itt máshogy és máshol, de mégis kérdezem, mit szóltok, Hölgyeim és Uraim? Egy az igazság, ezer a ruhája?
#4553   2009. 02. 15. vasárnap 12:49
For_some For_some
Nem voltam ilyen helyzetben, amiben az a jó, hogy a tapasztalat (egó, na, ja) nem bántja a tisztánlátásomat.

Férfifejjel gondolkodva, lehet, hogy azért izgalmas, ha megdugják a feleségemet/páromat, mert arra sarkkal, hogy jobban szeressem, erősebben, ritmusosabban dugjam meg/szeretkezzek vele később. A férfihiúság szokatlan kiteljesítéséről, arról, hogy megmutassam neki, mégis csak én vagyok az alfahím (nem úgy, hogy a szórakozóhelyen lefejelem azt, aki ránéz).

Annyira biztos vagyok, hogy neki én vagyok az egyetlen - tehát annyira magabiztos és "bennebiztos" - hogy még nagyvonalúan azt is megengedem, hogy egy másik férfi menjem be azon az ajtón, ahol elvileg csak én mehetek be? Van ebben valami vadkeleti, cowboy-dolog az én coltom a legjobb, az én kezem a leggyorsabb, az én szemem a legélesebb). Persze, ez csak megérzés.

Ezt már biztosan háromszáznegyvenöten leírták itt máshogy és máshol, de mégis kérdezem, mit szóltok, Hölgyeim és Uraim? Egy az igazság, ezer a ruhája?
#4552   2009. 02. 14. szombat 20:15
For_some For_some
Mais qui, Mme Brunette-Prunette (vagy inkább fekete vagy?), de a forma kell a tartalomhoz.

Engem nem rég kért meg egy pár, hogy szálljak be hozzájuk, de nagyon gyorsan szerették volna, rá kellett volna erre hangolódni nekem, jobban megismerni egymást, anélkül azt gondolom szinte semmi sem jó (az csalódásgyanús). A szerelem, persze, kivétel, mert az spontán az igazi, azon aztán tényleg nem gondolkodni, hanem érezni kell, az szabálytalan formájú tartalom.
A sárga lapot köszönöm, elkönyveltem.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 02. 14. szombat 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2009. 02. 14. szombat 13:15
az igazság odaát van...mellesleg korántsem azonos mértékű a tévelygésetek, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor legyen:
ejnye-bejnye, a következőért tiltani foglak téged is

nos... most, hogy a formaságokon túl léptünk, lehetne a témával foglalkozni??? ravasz1
#4551   2009. 02. 14. szombat 15:21
X Törölt felhasználó (256149)
Valójában két esetem volt a topic témájában. Mindkettő a 90-es évek elején akkor, amikor még nem voltam házas. Értelemszerű, hogy egyik esetben sem szerepelhetett a feleségem, ezért előre is elnézést kérek az összes olvasómtól.
A két eset egymástól teljesen független történt, bár időben viszonylag közel estek egymáshoz.

Az első párt egy házibuliban ismertem meg. Már azt nem tudom hogyan kavarodtam oda, úgy rémlik, hogy az egyik legjobb barátom egy alkalmi kapcsolata volt az odavezető kapocs. Hogy hogysem ott volt a buliban egy régebbi barátnőm, aki nagyon jó idegenvezetőnek bizonyult. Jól is éreztük egymást volt üvegpörgetés stb. A barátnőmtől megtudtam, hogy a háziasszonyunk számára nem igen létezik a társaságból olyan srác, aki meg ne dugta volna. Kérdeztem az ott sertepertélő gazdasszony párjának látszó komáról, hogy ezt hogy tűri. A barátnőm annyit mondott, hogy egészen furcsa a kapcsolatuk. Ennyiben maradtunk.
Egy pár nap múlva, amikor az épp emlegetett barátnőmet döngettem (a találkozás örömére) megcsörrent a telefonom. (Akkoriban még nem nagyon volt mobil.) A fura srác hívott meg magukhoz valami átlátszó ürüggyel. Először gondolkodtam, hogy ugyan mit keresnék én ott, hiszen még nem is sejthettem a szituációt, ne feledjétek '90 környékén jártunk, de aztán valahogy a kíváncsiság elhajtott hozzájuk a megbeszélt időpontban.
A lány nem volt túl attraktív. Messziről esetleg egy nagykabátban a kutya nem figyelt volna föl rá. Egyetlen részlete sem volt se különösebben vonzó se különösebben taszító. Viszont már a buliban fölkértem táncolni és a tánc végén merevedésem volt. Biztos ismeritek azokat a lányokat akik annál vonzóbbak minél közelebb vagytok hozzájuk. A nősténységnek egy olyan kisugárzása árad belőlük, amire ha egyszer rárezonáltál nem igen szabadulsz tőle évek múlva sem.
Ott voltam, és egyre sűrűbben maradtam egyedül a lánnyal. Először a konyhában csókolóztunk. Borzasztó fura volt, hogy ott volt a srác valahol, de akárhányszor kérdeztem a helyzet lényegére szabatos választ nem kaptam. Egyre jobban érdekelt a téma. Egyszer amikor kimentem pisilni a lány utánam jött, és jól leszopott a WC előtt engedte, hogy benne menjek el és le is nyelte a spermát. Ott vetette föl, hogy nem akarom-e megdugni.
Nagyon zavart a helyzet, de hálás is voltam meg hatott is rám a kis nőstény beleegyeztem.
Bementünk a szobába bezártuk az ajtót és jól megdöngettem. Hatalmasat élveztem, a lány többször ment el, de nem törődtem vele, elárasztottam a punciját gecivel. Pihentünk, ő kiment kicsit rendbe tenni magát. Én meg elgondolkodtam, hol a francban lehet Gyuri (nevezzük így).
Egyszer csak hallom, hogy beszélgetnek. A srác kérleli, hogy had jöjjön be. A lány mondja, hogy biztos jó volt már neki mert csupa geci a gatyája elől legalább kétszer kiverte már. A srác kérte, ha nem jöhet be legalább had nyalja ki a gecis punciját.
Aztán bejött még egyszer a lány dugtunk még egyet, majd a seggébe is elélveztem...
Nagyon fura volt Gyuritól elbúcsúzni.

A másik esetet később
#4550   2009. 02. 14. szombat 13:15
MmePrune MmePrune VIP Admin
az igazság odaát van...mellesleg korántsem azonos mértékű a tévelygésetek, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor legyen:
ejnye-bejnye, a következőért tiltani foglak téged is

nos... most, hogy a formaságokon túl léptünk, lehetne a témával foglalkozni??? ravasz1
(Ez egy válasz For_some üzenetére (2009. 02. 14. szombat 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 14. szombat 11:50
Kedves Szilvia (Kerek Erdő, Szilva, vagy hívjalak Mme Prune-nek?)
Quoi de neuf?

Ha Abalage-t figyelmeztetted a Catti támadás elhárítása miatt, akkor engem is figyelmeztess, hisz ugyanazt írtam, vagy vizsgáld körül az intésedet (az intős smileyval együtt smile : ami kivonnak, azt is vissza is lehet vonni, n' est pas?

Ezt nem tartom méltányosnak, egy mérlegnek, pedig szabadnak (libra) és igazságosnak kellene lenni...

Hol van az igazság mostanában?

Blaise, le conseiller
#4549   2009. 02. 14. szombat 12:41
For_some For_some
Igazad van petera44, a szemüveged tényleg arra való, hogy LÁSSON vele az ember, néha sorok között és mögött, ne nézzen.

Ha csak néz, akkor olyan mintha vaktölténnyel lőne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 14. szombat 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (88129)
2009. 02. 14. szombat 12:18
Na ez egy jó, izgalmas oldal volt. Sikerült kellőképpen elb...........-tok. Kár érte! violent
#4548   2009. 02. 14. szombat 12:18
X Törölt felhasználó (88129)
Na ez egy jó, izgalmas oldal volt. Sikerült kellőképpen elb...........-tok. Kár érte! violent
#4547   2009. 02. 14. szombat 11:50
For_some For_some
Kedves Szilvia (Kerek Erdő, Szilva, vagy hívjalak Mme Prune-nek?)
Quoi de neuf?

Ha Abalage-t figyelmeztetted a Catti támadás elhárítása miatt, akkor engem is figyelmeztess, hisz ugyanazt írtam, vagy vizsgáld körül az intésedet (az intős smileyval együtt smile : ami kivonnak, azt is vissza is lehet vonni, n' est pas?

Ezt nem tartom méltányosnak, egy mérlegnek, pedig szabadnak (libra) és igazságosnak kellene lenni...

Hol van az igazság mostanában?

Blaise, le conseiller
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 02. 13. péntek 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2009. 02. 13. péntek 20:31
következő megjegyzésedért egy hét tiltást kapsz ejnye1

... 754 755 756 757 758 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19666db
Utolsó üzenet: ma 06:58

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!