Azért fontos lenne, hogy a párod szeretné-e.
Ha lesz annyi időm egyszer, ki gyűjtöm a hozzászólásaidból az összes kérdést és rá fogsz jönni, hogy egyfolytában csak ismétled önmagad. Ugyanazt kérdezed csak minden alkalommal eltereled egy kicsit másfelé a kérdéseid. De lényegében minden hsz-ben ugyanazt hajtod. Kapsz rá választ és el sem fogadod. Csak megköszönöd mint valami nagyképű nőgyógyász a húszezer forintot egy szülés után. Te rosszabb vagy mint a legyek.

A belső késztetésről csak annyit, hogy minden dolog ami izgalmas lehet azért vonz minket embereket mert kíváncsi a természetünk. Amellett még az adrenalin szintünk is emelkedik tőle ami nem egy szokványos mindennapi érzés. A hegymászókat mi készteti szerinted arra, hogy az életét kockára téve felmásszon akár ezer méternél is magasabbra? Nyilván az izgalom. A tudat, hogy abban a pillanatban amikor elkezd mászni olyan élményben lesz része (veszélyekkel Tele) mint még soha az életében. Aki megpróbálja rávenni a párját, hogy előtte dugjon egy másik pasival azért teszi véleményem szerint mert a gondolatában vannak a képek amiket magában összeállított az egészről és ez izgalmi állapotba hozza őt. És amikor erről elkezd a párjával beszélni és a párja pozitívan reagál rá, akkor még fel is tud tőle nem kis mértékben izgulni. És amikor elérkezik az első aktus napja, akkor barátom, egy olyan érzés kerít hatalmába amit nem sokan élnek meg! Leírhatatlan! És ahogy egyre jobban, lépésről lépésre alakul az egész addig a pontig, amíg el nem kezdik a hölgy ruciját levenni, még mindig benned van a félsz, hogy vajon milyen érzés fog feltörni belőlem amikor itt a szemem előtt, egy pasi akit most látok először vagy másodszor, oda térdel a párom elé és szét nyitja a combjait majd egy határozott mozdulattal tövig nyomja a puncijába. Ezek a dolgok csakis az érzés miatt történnek. Amely párosul a nem kis élvezettel. Nem azért amit te gondolsz, hogy valami sötét hátsó szándék, mert te ezt akarod hallani valakitől! Egyfolytában ezt kutatod kedves barátom, ugyanis, ha visszaolvasnád a topicot akkor látnád, hogy kaptál már nem kevés választ a kérdéseidre de te nem elégszel meg ezekkel, hanem olyan területeket kutatsz ami az elmében zajlik. Tájékoztatlak, hogy senkit sem vezérel sötét hátsó szándék mint ahogy írtad is. Na meg a kényszerítés! Erről rosszul gondolkodsz barátom! Mert ilyen nincs! Meg a lelki zsarolásról is pötyögtél itt valamit! Lehet zsarolni egy nőt és egy férfit is lelkileg, de amikor egy nő erre a sex formátumra adja a testét, az nem csak lelki zsarolás miatt van, hanem azért mert őt is pontosan úgy hajtja a kíváncsiság mint a faszit, hogy milyen lesz! Szóval kedves vadász65, én már egyszer leírtam neked, hogy azt amit te kutatsz, itt senkitől nem fogod hallani ebben biztos lehetsz. Talán próbálkozz meg a "xxxxxxxsex.hu"-n ezzel a témával előrukkolni ugyanilyen módban, ugyanis ott vannak tudálékos faszik, akik kicsontozzák a témát egészen a csontvelőig, ezt tapasztalatból írom. Itt kérek elnézést az adminoktól, hogy reklámoztam egy másik oldalt. Szal ennyi! Hogy ebből mit ragadsz ki magadnak, az már a te gondod. Üdv!
(idegen szexhonlap kimoderálva! semmi esetre sem példálózunk más szexhonlap megadásával, vagy elérhetőségi útmutatójával! TILTÁS jár érte! :tom)

(idegen szexhonlap kimoderálva! semmi esetre sem példálózunk más szexhonlap megadásával, vagy elérhetőségi útmutatójával! TILTÁS jár érte! :tom)

Nézd, én imádom a húsételeket, velem szemben van rengeteg vega ismerősöm, aki megpróbál rávenni arra, hogy mostantól a szaftos sültek helyett inkább a párolt brokkolit imádjam. Úgy néz ki, ez soha nem fog nekik menni, mert ha elmegyek egy pecsenyés előtt és meglátom-megérzem pl. a ropogósra sült csülök illatát, azonnal megkívánom és ha megtehetem eszem is belőle egy jót. Ebben az esetben is megkérdezheted, mi motivál, hogy ezt tegyem? Az biztos, hogy nem a koleszterin szintemet szeretném szándékosan az egekbe emelni, de nem tudok erre (sem) pontos választ adni. Lehet, hogy genetikailag kódolt, de egyszerűen kívánom és kész! Ahogy a példában a sültek íze-illata, ami beindít, a többes szexben annak a látványa, hogy a Párom akit szeretek, fantasztikusan érzi magát és az egész testét-arcát átjárja az a gyönyör, amit az okoz, hogy a két kéz-egy száj-egy farok helyett mindenből több van, ami ennek a tudata és az érzékelő idegvégződések száma miatt is sokkal nagyobb élvezetet okoz. Sajna, ennél kimerítőbb választ nem tudok adni kérdésedre.
Olyan nincs, hogy valaki mindenáron rá akarja venni a párját arra, hogy egy másik pasival is sexeljen. Ugyanis ahhoz senkinek nincs joga, hogy rákényszerítse a párját ilyesmire. Egyértelmű, hogy azért sikerül összehozni jó néhány párnak ezt mert megbeszélték, hogy mindketten akarják. Csak nem mindegy ki hány százalékban!
Hétvégén voltunk feleségemmel nudista strandon.Ő vette észre,hogy egy srác veri a farkát tőlünk kb.10 méterre.Már teljesen ált neki.Nejemet ez nagyon felizgatta,teljesen benedvesedett.Mondtam neki,hogy mutassa meg a srácnak a punciját.Szétnyitotta a lábát,mire a srác farka megint meglódult függőlegesre.Nejemmel összepakoltunk,elmentünk zuhanyozni,de persze sex lett belőle.Keményre szopott,előrehajoltattam,megdugtam a fenekét,az ujjaimmal meg a punciját kényeztettem.Hatalmas nagyot élveztünk.Végeztünk,kiléptünk a becsukatlan ajtón,a srác meg ott állt.Nem tudom mit látott,de nekem is izgi volt.Utána elgondolkodtunk,mi lett volna ha előbb jön!
ne kötözködj, nem baj, de a témához is szóljon hozzá mint Te is!
képzeld el, ha minden második felhasználó belegratulálna a topicokba, vagy ujjongana, ha valaki egy értelmes mondatot leír!
(Ez egy válasz ibag üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 08. hétfő 19:42
képzeld el, ha minden második felhasználó belegratulálna a topicokba, vagy ujjongana, ha valaki egy értelmes mondatot leír!

Nem tudom hogy miért baj, ha valaki egyetértését fejezi ki az előző hozzászólóval. Az is egy vélemény. Magam is egészen hasonlóan élem meg a párkapcsolatomat, illetve a másfél-pár kapcsolatot feleségemmel
Én is gratulálok Tomjonesnak!

Én is gratulálok Tomjonesnak!
Nem tudom hogy miért baj, ha valaki egyetértését fejezi ki az előző hozzászólóval. Az is egy vélemény. Magam is egészen hasonlóan élem meg a párkapcsolatomat, illetve a másfél-pár kapcsolatot feleségemmel
Én is gratulálok Tomjonesnak! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 08. hétfő 18:59

Én is gratulálok Tomjonesnak! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (100414)

(kimoderálva! ne gratulálgass senkinek, hanem a témához szólj hozzá! :tom)

(kimoderálva! ne gratulálgass senkinek, hanem a témához szólj hozzá! :tom)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 08. hétfő 18:31

Törölt felhasználó (338147)

Tisztelt Vadász 65!
Eddig nem szóltam bele a vitába, mivel egyrészt eddigi hozzászólásaidat parttalannak és külső hangulatkeltő bekiabálásnak tartottam, másrészt én kezdőként nem tartottam magam kompetensnek a témában. Most mégis reagálnék az utóbbi hozzászólásaidhoz, mivel ezek akár józan vitára is alkalmasak lehetnek.
Először is írtad, hogy nincs Benned vágy arra, hogy párodat akarata ellenére rávedd egy ilyen kapcsolatra. Nos, ez így teljesen helyes hozzáállás, de nem tudom, miből gondolod, hogy az itt publikálók párjai erőszak áldozatai? Én például a saját páromat egy meghitt beszélgetés során kérdeztem meg, hogy mit szólna hozzá, aki kért 1-2 nap gondolkodási időt, majd igent mondott és elmondása szerint azóta nagyon boldog, hogy őszintén tudunk egymással ilyen szinten beszélni, ellentétben az egymást folyamatosan becsapó, megcsaló párokkal. Az érzelmi kiüresedés egy szóösszetételben jelent meg egy hozzászólásban, de szerintem nem abban az összefüggésben, ahogy Te értelmezted és többször hangoztattad, hanem éppen ennek tagadásaként. Olvasd vissza figyelmesen és értelmezd, de ne kiragadva egyes kifejezéseket! Harmadrészt viszont a Nő, mint a "szexualítás tárgya" fogalom csupán a Te előző írásodban merült fel, amit magam részéről feleségem nevében is kikérek magunknak! Az elmúlt több, mint 20 év alatt én a Kedvesemet soha még csak rossz szóval sem illettem, igyekeztem mindíg a lehető legtöbb szeretetet megadni számára és most ez is erről szól, mivel a döntés minden esetben az Övé, de ezt kívülállóként nem lehet megérteni, meg kell élni, viszont erre csak az igazán erős és szeretetteli kapcsolat alkalmas, ami nem féltékenységről, sokkal inkább kölcsönös örömszerzésről szól. Bocsi, hogy terjedelmes voltam, igyekeztem részletes választ adni a kérdésidre, hisz elmondásod szerint ezért vagy itt. Vagy tévedek?
Eddig nem szóltam bele a vitába, mivel egyrészt eddigi hozzászólásaidat parttalannak és külső hangulatkeltő bekiabálásnak tartottam, másrészt én kezdőként nem tartottam magam kompetensnek a témában. Most mégis reagálnék az utóbbi hozzászólásaidhoz, mivel ezek akár józan vitára is alkalmasak lehetnek.
Először is írtad, hogy nincs Benned vágy arra, hogy párodat akarata ellenére rávedd egy ilyen kapcsolatra. Nos, ez így teljesen helyes hozzáállás, de nem tudom, miből gondolod, hogy az itt publikálók párjai erőszak áldozatai? Én például a saját páromat egy meghitt beszélgetés során kérdeztem meg, hogy mit szólna hozzá, aki kért 1-2 nap gondolkodási időt, majd igent mondott és elmondása szerint azóta nagyon boldog, hogy őszintén tudunk egymással ilyen szinten beszélni, ellentétben az egymást folyamatosan becsapó, megcsaló párokkal. Az érzelmi kiüresedés egy szóösszetételben jelent meg egy hozzászólásban, de szerintem nem abban az összefüggésben, ahogy Te értelmezted és többször hangoztattad, hanem éppen ennek tagadásaként. Olvasd vissza figyelmesen és értelmezd, de ne kiragadva egyes kifejezéseket! Harmadrészt viszont a Nő, mint a "szexualítás tárgya" fogalom csupán a Te előző írásodban merült fel, amit magam részéről feleségem nevében is kikérek magunknak! Az elmúlt több, mint 20 év alatt én a Kedvesemet soha még csak rossz szóval sem illettem, igyekeztem mindíg a lehető legtöbb szeretetet megadni számára és most ez is erről szól, mivel a döntés minden esetben az Övé, de ezt kívülállóként nem lehet megérteni, meg kell élni, viszont erre csak az igazán erős és szeretetteli kapcsolat alkalmas, ami nem féltékenységről, sokkal inkább kölcsönös örömszerzésről szól. Bocsi, hogy terjedelmes voltam, igyekeztem részletes választ adni a kérdésidre, hisz elmondásod szerint ezért vagy itt. Vagy tévedek?
Tisztelt Vadász 65!
Valaki mondja már el,hogy milyen volt az első!
(jó volt! :tom)
(jó volt! :tom)
most te vagy provokatív, és nem is teljesen a témához szóltál hozzá, ez már inkább megint személyeskedés! (megérdemelnél egy figyelmeztető 24-es tiltást is)!
senkit nem kell ledegradálni, vagy célzatosan lebuzizni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 08. hétfő 10:27
senkit nem kell ledegradálni, vagy célzatosan lebuzizni!

Törölt felhasználó (163029)

Lehet, hogy vadász koma megérte már a hármas sex élményeit, csak csak nem volt benne hölgy tag.

a további félreértések elkerülése végett:
1. minden adminnak lehet magánvéleménye egy-egy bizonyos témában (főleg, ha az egyik egy női, a másik egy férfi), természetesen ebben a témában is!
2. az adminok között akkor is egyetértés van, ha egy-egy témában különböző a véleményük, vagy a téma megítélésében nem egyforma álláspontot képviselnek, ettől még a moderálásban egységesen gondolkodnak!
3. megismétlem: senkit sem kell kiközösíteni, mert kérdésekkel bombázza a témát, és a benne szereplőket, viszont nem kell túlfeszíteni sem a húrt, lehet diplomatikusabban is fogalmazni, hogy másokat ne bántsuk meg a feleslegesen provokatív kérdésekkel!
4. megállapítottam, hogy vadász65 kérdéseihez, csak MmePrune[VIP][ADMIN] elég intelligens (a nők jobban megértik egymást), én csak savanya38 általános és középszerű szintjére tudtam felküzdeni magamat, ezért a továbbiakban maradok a topic moderálásánál (ez a férfiak sorsa).
5. a jövőben külön figyelmeztetés, és indoklás nélkül minden ide nem illő hszt törölni fogok a topicból!
nem akartam személyeskedni, még ha ez is jön le a hsz-ből, sorry az érintettektől!
innentől a téma teljes moderálását átveszem, akinek nem tetszik az forduljon az adminok fogadójába, vagy a dühöngő topicba!
1. minden adminnak lehet magánvéleménye egy-egy bizonyos témában (főleg, ha az egyik egy női, a másik egy férfi), természetesen ebben a témában is!
2. az adminok között akkor is egyetértés van, ha egy-egy témában különböző a véleményük, vagy a téma megítélésében nem egyforma álláspontot képviselnek, ettől még a moderálásban egységesen gondolkodnak!
3. megismétlem: senkit sem kell kiközösíteni, mert kérdésekkel bombázza a témát, és a benne szereplőket, viszont nem kell túlfeszíteni sem a húrt, lehet diplomatikusabban is fogalmazni, hogy másokat ne bántsuk meg a feleslegesen provokatív kérdésekkel!
4. megállapítottam, hogy vadász65 kérdéseihez, csak MmePrune[VIP][ADMIN] elég intelligens (a nők jobban megértik egymást), én csak savanya38 általános és középszerű szintjére tudtam felküzdeni magamat, ezért a továbbiakban maradok a topic moderálásánál (ez a férfiak sorsa).
5. a jövőben külön figyelmeztetés, és indoklás nélkül minden ide nem illő hszt törölni fogok a topicból!
nem akartam személyeskedni, még ha ez is jön le a hsz-ből, sorry az érintettektől!
innentől a téma teljes moderálását átveszem, akinek nem tetszik az forduljon az adminok fogadójába, vagy a dühöngő topicba!
Lehet, hogy vadász koma megérte már a hármas sex élményeit, csak csak nem volt benne hölgy tag.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 08. hétfő 08:09

én is kérdezhetek? ha valójában nem vagy érintett ebben a témában (említetted, hogy egyelőre még nem) akkor miért teszel fel kérdéseket?
lehetséges, hogy azért keresed a motivációt, hogy majdan elkerülhesd azokat a helyzeteket, amikben felütheti fejét a motiváció benned is? teljesen elzárkózol a hármas szex gondolatától? vagy egyszerűen meg vagy győződve arról, hogy a hármas szex kiöli az érzelmeket a párkapcsolatból, vagyis inkább a szexuális életből?
esetleg már túl vagy rajta, és érdekel, hogy mi vezeti oda az embert? mondjuk összehasonlításként a többiek motivációjával?
lehetséges, hogy azért keresed a motivációt, hogy majdan elkerülhesd azokat a helyzeteket, amikben felütheti fejét a motiváció benned is? teljesen elzárkózol a hármas szex gondolatától? vagy egyszerűen meg vagy győződve arról, hogy a hármas szex kiöli az érzelmeket a párkapcsolatból, vagyis inkább a szexuális életből?
esetleg már túl vagy rajta, és érdekel, hogy mi vezeti oda az embert? mondjuk összehasonlításként a többiek motivációjával?
Persze, hogy nem gondoltam! őőőő.....,vagy mégis??
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 08. hétfő 08:01

ez kirrrrály
válaszoltál vadasz65-nek
lehet, hogy halálosan idegesítő kezd lenni a kérdéseivel, de most válaszoltál rá...alakul a topic
jah...és diszkretpar-ból is előjött a motivációs válasz
annyira szeretlek titeket
(2-essel kezdődik, és ugye nem gondoltad komolyan, hogy pasi vagyok??
)

válaszoltál vadasz65-nek

lehet, hogy halálosan idegesítő kezd lenni a kérdéseivel, de most válaszoltál rá...alakul a topic

Ez tetszett!!! Majdnem lefeküdtem a röhögéstül!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 08. hétfő 07:37

Törölt felhasználó (347977)

Hát megmondvaja zőszintéset mi is aztat szeressuk ha összegyüvünk a szomszédékkal bevágunk pár üveg kannást aztán jól szétkeféjjük egymés asszonyának minden jukát. Persze csak úgy inntelligencsen. Utána meg fŐgyüvünk a nettre az onoka számullógéptyin azt megbeszéjjük vadász65tel a motiváccijókat.
(Ez legalkább témába vágó hsz.)

Szió Caroll,
Írtam neked üzenetet, ebben a témában kérném a segítségedet, kérlek olvasd el.
Köszönöm.
Puszi,
Nagisa (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 11:31
Írtam neked üzenetet, ebben a témában kérném a segítségedet, kérlek olvasd el.
Köszönöm.
Puszi,
Nagisa (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (96771)

Nem tudnak válaszolni, mert nem gondoltak bele ebbe. Egyébként nagyon tetszenek a kérdéseid, de én sem tudnék válaszolni mindegyikre. Én nő vagyok, és volt már részem ilyenben. Igaz hogy nem voltam feleség, de tartós kapcsolat volt, és úgy éreztük, hogy ki kell próbálni a hármast. Ismerős volt a másik fiú, és nem is bántuk meg. Ma már nem vagyok együtt avval a sráccal, de tartjuk a kapcsolatot. Azt mondta, hogy a mostani barátnőjével nem tudja elképzelni a hármast. Legalábbis egyenlőre nem.
Én szívesen válaszolok a kérdéseidre, mert valóban elgondolkodtatja az embert, és talán meg is értek egy, két dolgot a többiek válaszából is.
Én szívesen válaszolok a kérdéseidre, mert valóban elgondolkodtatja az embert, és talán meg is értek egy, két dolgot a többiek válaszából is.

én is kérdezhetek? ha valójában nem vagy érintett ebben a témában (említetted, hogy egyelőre még nem) akkor miért teszel fel kérdéseket?
ez kirrrrály
válaszoltál vadasz65-nek
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 08. hétfő 00:15

válaszoltál vadasz65-nek

Törölt felhasználó (163029)

Hát ezt komolyan mondom, hogy nem bírom ki röhögés nélkül! Ezt a faszit..., bakker, tv-ben kéne mutogatni. Nos! Anno valamikor az úr 2006. évében ez a topic azért nyittatott mert érdekelt valakit illetve izgatta volna a látvány, hogy a párját az ő szeme előtt megdugja valaki. Jöttek is rá rendesen reakciók, ki így-ki úgy de általában egy véleményen voltak és vannak azok akik már átélték. Aztán sok év múltán feltűnt a mezőn egy vadász, aki kijött az erdőből és reá sütött a nap. Ettől a tömény napsugárzástól valami beindulhatott az agyában és az érzelmei olyan szinten összegabalyodtak, hogy elkezdte kutatni a hármas sex ama formáját ahol a férj illetve barát mellett beszáll egy másik pasi is a gyönyör fokozására. Olyan mélyen szántott bele ebbe a témakörbe amire itt nem találta meg a választ a mai napig. Hogy miért? Hát azért mert akik úgy döntenek, hogy kipróbálják ezt a felállást, nem filozofálnak róla és nem kutatják az értelmét. Csak egy dolog hajtja őket: Az érzés!! Az a bámulatba ejtő kép, amit nem láthat mindenki. Azok a hangok amiket nem hallhat mindenki. És azok az egymás utáni orgazmusok amiket csak ennél a kontaktusnál lehet átélni. Nem hiszem, hogy bárki, aki első találkozását bonyolította le azzal akit harmadiknak kiválasztottak, azt a kérdést tette fel először, hogy, szerinted ez amit tenni fogunk feszegetik a társadalom tűréshatárát ami épp billeg az elfogadás és az elutasítás között? Szerinted mi lelkileg kiégettnek számítunk, ha ezt megtesszük? Szerintem nem erről társalogtak. Hanem arról, hogy közeledjenek egymáshoz, hogy a hölgy el tudja fogadni azt a pasit aki addig a pillanatig amíg meg nem ismerte közelebbről idegen volt számára. És arról, ha valakiben rossz érzések törnének fel, akkor azonnal szóljon és állj az egész. Itt azok a dolgok amiket a mi kedves mező őr barátunk kutat, nem találhatóak meg, mert itt csak minimális érzelemről van szó véleményem szerint, kivéve, ha a hölgy tag beleszeret a másik pasiba. Vagy a férj a pasiba. Vagy a pasi a férjbe. Vagy a hölgy a....belekeveredtem. Na mindegy! Összegezve ezt a sok sületlenséget amit írtam, ebben a topicban nincs szerintem olyan ember aki ennyire mélyen bele szántott volna mint vadász65.

Hát megmondvaja zőszintéset mi is aztat szeressuk ha összegyüvünk a szomszédékkal bevágunk pár üveg kannást aztán jól szétkeféjjük egymés asszonyának minden jukát. Persze csak úgy inntelligencsen. Utána meg fŐgyüvünk a nettre az onoka számullógéptyin azt megbeszéjjük vadász65tel a motiváccijókat.
(Ez legalkább témába vágó hsz.)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 20:53

egy jó tanács!
tartsd kordában a topicot tartalmilag, mert bezárom..és miattad!
szerintem a magasröptű és provokatív kérdések nem kellenek!
mindenki írja le a véleményét, tapasztalatát, esetleges tanácsát a másiknak...de normális hangnemben és látványos veszekedések és offolások nélkül!
lehet, hogy túl intelligens dolgokat kérdezel, és nem tudnak rá válaszolni, ezért megpróbálnak kiutálni?
ezt meg te vedd észre, és úgy vedd fel a kesztyűt, hogy azzal ne bánts meg másokat!
-------------------------------------------------
mindenki vegye figyelembe, hogy ez a topic nem arról szól, hogy kiutálunk valakit azért, mert nem tetszik a kérdése!
tartsd kordában a topicot tartalmilag, mert bezárom..és miattad!

szerintem a magasröptű és provokatív kérdések nem kellenek!
mindenki írja le a véleményét, tapasztalatát, esetleges tanácsát a másiknak...de normális hangnemben és látványos veszekedések és offolások nélkül!

lehet, hogy túl intelligens dolgokat kérdezel, és nem tudnak rá válaszolni, ezért megpróbálnak kiutálni?
ezt meg te vedd észre, és úgy vedd fel a kesztyűt, hogy azzal ne bánts meg másokat!
-------------------------------------------------
mindenki vegye figyelembe, hogy ez a topic nem arról szól, hogy kiutálunk valakit azért, mert nem tetszik a kérdése!