..amúgy miért lenne tudatlan?...(???)mert nem osztja ezt a nézetet?..
....szerintem a "beteg" szó annyira azért nem bántó!! (Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2008. 09. 10. szerda 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 10. szerda 16:32
....szerintem a "beteg" szó annyira azért nem bántó!! (Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2008. 09. 10. szerda 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!
Köszönjük hozzászólásod, de kérlek bánj óvatosan az olyan kifejezésekkel, mint "beteg". Ez akár sértő is lehet!Nem gondolod? Én most írhatnám, hogy te meg tudatlan vagy, de nem teszem! Nem teszem azért sem, mert tisztelem a véleményed és nem akarom megváltoztatni, elfogadom. Neked is ezt kellet volna tenned, elfogadni minket és ellenvéleményedet úgy megosztani velünk, hogy vitázhassunk rajta, ne megsértődjünk.
Ajánlom figyelmedbe egy cikk erejéig a következő linket Bevállaljam vagy ne?
A cikk elolvasása után, kérlek oszd meg velünk gondolataid, ne támadj! Érvelj!
Köszönjük hozzászólásod, de kérlek bánj óvatosan az olyan kifejezésekkel, mint "beteg". Ez akár sértő is lehet!Nem gondolod? Én most írhatnám, hogy te meg tudatlan vagy, de nem teszem! Nem teszem azért sem, mert tisztelem a véleményed és nem akarom megváltoztatni, elfogadom. Neked is ezt kellet volna tenned, elfogadni minket és ellenvéleményedet úgy megosztani velünk, hogy vitázhassunk rajta, ne megsértődjünk.
A cikk elolvasása után, kérlek oszd meg velünk gondolataid, ne támadj! Érvelj!
..húúú..lugóka!"melegbe" nyúltál!!..
mindjárt mindenki neked esik,h miket írogatsz!..

mindjárt mindenki neked esik,h miket írogatsz!..
Szia!
A cikk elolvasása után, kérlek oszd meg velünk gondolataid, ne támadj! Érvelj! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 10. szerda 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 10. szerda 16:04
A cikk elolvasása után, kérlek oszd meg velünk gondolataid, ne támadj! Érvelj! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 10. szerda 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (297000)

sziasztok.szerintem az nem szereti vagy beteg aki élvezi vagy el tudja viselni hogy más dugja a feleségét. én igy gondolom.
sziasztok.szerintem az nem szereti vagy beteg aki élvezi vagy el tudja viselni hogy más dugja a feleségét. én igy gondolom.
add mag a cimedet ugy megdugom hogy orome lesz benne
Ok,a lány vagyok,ezután aláírom.
Nálunk is így volt, akkor hajrá. A férjem szerette nagyon, ha az "idegen" fasszal a számban szemezek vele, mosolyogva. El tudnád ezt a szituációt viselni? Ha nem bírnád nézni így a párod, ne kezdjétek még el.
Nagy gyönyör lesz a lánynak főleg a két fiú. Csak tudd feldolgozni, és imádni utána is!
(ha párban írtok, akkor vagy változtassatok a neveteken, vagy írjátok alá a mondataitokat, mert félreérthetőek vagytok---pld: 34-39-fiú és 34-39-lány stb) :tom
Nagy gyönyör lesz a lánynak főleg a két fiú. Csak tudd feldolgozni, és imádni utána is!
(ha párban írtok, akkor vagy változtassatok a neveteken, vagy írjátok alá a mondataitokat, mert félreérthetőek vagytok---pld: 34-39-fiú és 34-39-lány stb) :tom
Sziasztok.Na végre valaki renbe teszi ezt az oldalt.Legalább érdemes lesz olvasgatni és elmesélni a saját történetünket.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 10. szerda 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 10. szerda 12:29

innentől fogva csak történeteket és szorosan a témához kapcsolódó hozzászólásokat és véleményeket tudok elfogadni!
minden egyéb másnak, vagy értelmetlen nem a témához tartozó, vagy azt offoló kérdésnek nem itt a helye, és azokat figyelmeztetés nélkül kimoderálom!
a negatív indulatait mindenki tegye félre, és végre arról írjatok, hogy miért és hogyan izgatja a férjeteket, vagy feleségeteket egy harmadik férfi szerepe, ill. bevonása a szexuális életetekbe, amit lehetőleg példákkal is demonstráljátok!
megkérem a téma ellenzőit, teljesen elutasítóit, esetleg megvetőit, hogy legyenek toleránsabbak azokkal szemben, akik a szex ezen formáját kedvelik, élvezik és művelik!
rengeteg egyéb olyan topic van, ahol a meghitt, intim és hagyományos szexuális kapcsolathoz, a szerelemhez, szeretethez lehet hozzászólni és véleményezni, fáradjatok át oda fórumozni!
mindenkinek teret kell adni, még azoknak is, akik a szokásostól eltérő, vagy "furcsa" szexuális szokásokkal, perverziókkal színesítik az nemi életüket!
köszönöm mindenki megértését!
(kezdem Áldozat nevű felhasználóvaltal, mert hsz-i vadász65 "ügyvédi" védelme, és semmi köze a témához! erre meg nincs szükség! mindenki védje saját álláspontját, kibicnek kuss!)
minden egyéb másnak, vagy értelmetlen nem a témához tartozó, vagy azt offoló kérdésnek nem itt a helye, és azokat figyelmeztetés nélkül kimoderálom!
a negatív indulatait mindenki tegye félre, és végre arról írjatok, hogy miért és hogyan izgatja a férjeteket, vagy feleségeteket egy harmadik férfi szerepe, ill. bevonása a szexuális életetekbe, amit lehetőleg példákkal is demonstráljátok!
megkérem a téma ellenzőit, teljesen elutasítóit, esetleg megvetőit, hogy legyenek toleránsabbak azokkal szemben, akik a szex ezen formáját kedvelik, élvezik és művelik!
rengeteg egyéb olyan topic van, ahol a meghitt, intim és hagyományos szexuális kapcsolathoz, a szerelemhez, szeretethez lehet hozzászólni és véleményezni, fáradjatok át oda fórumozni!
mindenkinek teret kell adni, még azoknak is, akik a szokásostól eltérő, vagy "furcsa" szexuális szokásokkal, perverziókkal színesítik az nemi életüket!

(kezdem Áldozat nevű felhasználóvaltal, mert hsz-i vadász65 "ügyvédi" védelme, és semmi köze a témához! erre meg nincs szükség! mindenki védje saját álláspontját, kibicnek kuss!)

innentől fogva csak történeteket és szorosan a témához kapcsolódó hozzászólásokat és véleményeket tudok elfogadni!

mindenáron ne csináljátok, a biztos, szeretetre épülő kapcsolat az alapja. Szerintünk egy jó szexkapcsolat esetén próbálhatjátok, ha valami nem ok köztetek, ez csak ronthat rajta.
Mi próbáltuk, változott a kapcsolatunk, azóta még bátrabban beszéljük meg egymással a vágyainkat. Jól sikerült, de nektek át kéne beszélnetek pár dolgot.
-Hölgyetek egy bizonyos pasit akar, vagy csak még egyet? Miért?
-Csak féltékeny vagy, vagy izgat is a dolog?
Szóval nem mindegy, mi van a fejetekben.
-Hölgyetek egy bizonyos pasit akar, vagy csak még egyet? Miért?
-Csak féltékeny vagy, vagy izgat is a dolog?
Szóval nem mindegy, mi van a fejetekben.
Én meg arra jöttem rá, ha ez a vadászra összpontosítás sokáig fog még menni előbb utóbb a téma el fog teljesen terelődni, a törzs fórumozók szépen lassan megunják és többet nem fognak ide látogatni, vadász pedig(akár férfi akár nő
, itt fog egyedül lógni a topicban és várja, hogy legyen valaki aki választ ad neki arra, hogy őt mi motiválta. Esetenként néha be be szól neki egy új fórumozó és akkor pár sort arrébb ugrik a tartalom, aztán megint szünet. Nem hinném, hogy ez lenne a legjobb megoldás. Én azt javaslom a kedves fórumozóknak, hogy tereljük vissza a témát arra, hogy ki hogyan hányszor és milyen volt. Valamint aki már megélte adjon részletes leírást,, hogy azok akik még nem merik bevállalni meríthessenek egy jókora bátorságot. Én is innen merítettem és bevallom megérte. Szóval amíg vadásznak a beírásaira reagál mindenki addig nem lesz más csak találgatás és beszólások tömbkelege. Ott kéne folytatni ahol még az a topic címe, hogy izgat, ha......!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 10. szerda 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 10. szerda 07:06
Rájöttem!!! vadász65 alias áldozat: nő!
Akit rá akar venni a párja egy harmadik bevonására. Tőle ugye ,nem meri megkérdezni a motivációt ezért minket, férfiakat nyaggat kétségbeesetten a válaszért...
De véglegesen tiltani ezért???? Szerintem nagyon sokan, nagyon sok névvel léteznek itt a fórumon...Max. nem védik, támogatják egyik nickükkel a másikat...

Törölt felhasználó (60564)

Akit rá akar venni a párja egy harmadik bevonására. Tőle ugye ,nem meri megkérdezni a motivációt ezért minket, férfiakat nyaggat kétségbeesetten a válaszért...

De véglegesen tiltani ezért???? Szerintem nagyon sokan, nagyon sok névvel léteznek itt a fórumon...Max. nem védik, támogatják egyik nickükkel a másikat...

De véglegesen tiltani ezért???? Szerintem nagyon sokan, nagyon sok névvel léteznek itt a fórumon...Max. nem védik, támogatják egyik nickükkel a másikat... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 10. szerda 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (338147)

vadász65=áldozat ?!!! Kedves admin, kérlek ellenőrizd le és ha így van, javasolnék egy végleges tiltást IP alapján, mert sok ember normális beszélgetését teszi érdemben lehetetlenné! Köszi
(moderálás történt, de egyenlőre a tiltással várjunk, mert az ártatlanság vélelme mindenkit megillet! a turpiskodók úgyis hamar lebuknak, ellenőrzés folyamatban! :tom)
(moderálás történt, de egyenlőre a tiltással várjunk, mert az ártatlanság vélelme mindenkit megillet! a turpiskodók úgyis hamar lebuknak, ellenőrzés folyamatban! :tom)
vadász65=áldozat ?!!! Kedves admin, kérlek ellenőrizd le és ha így van, javasolnék egy végleges tiltást IP alapján, mert sok ember normális beszélgetését teszi érdemben lehetetlenné! Köszi
Úgy érzem, a szex hasonlítható a zenéhez. Lehet élőben hallgatni és lehet felvételről. Teljesen más élményt nyújt, ha egy koncerten vesz részt az ember. Nem is beszélve arról, mennyi fajta zene közül válogathatunk.
Van aki élvezi, van aki befogja a fülét, nem bírja elviselni.
Párommal beszélgettünk harmadik bevonásáról a szexbe, de ha az ismeretségi körünkből választunk, ott a nagy kérdés - érzelmileg nincs-e kötődés, egyikőnk nem vágja-e át a másikat. Megegyeztünk, az ismeretségi körön kívül keresünk, párokat. Így is vállalunk rizikót, én beleszerettem, ő félt, tehát az érzés valószínüleg kölcsönös. De ott állunk a koncert nyitott ajtaja előtt, biztos vagyok benne, át fogjuk lépni a küszöböt.
Van aki élvezi, van aki befogja a fülét, nem bírja elviselni.
Párommal beszélgettünk harmadik bevonásáról a szexbe, de ha az ismeretségi körünkből választunk, ott a nagy kérdés - érzelmileg nincs-e kötődés, egyikőnk nem vágja-e át a másikat. Megegyeztünk, az ismeretségi körön kívül keresünk, párokat. Így is vállalunk rizikót, én beleszerettem, ő félt, tehát az érzés valószínüleg kölcsönös. De ott állunk a koncert nyitott ajtaja előtt, biztos vagyok benne, át fogjuk lépni a küszöböt.

Csak tanácsként és természetesen magamból indulok ki. Bevallom mert nem titok, hogy mielőtt megtörtént én is nagyon féltem attól, hogy féltékenység fog feltörni belőlem, ha a látvány elém tárul. Ezért aztán eléggé izgatott és ideges állapot kerített hatalmába mindaddig amíg meg nem érkezett a kedves barátunk a megbeszélt helyre. Amikor kezet fogtunk a kapuban már nem voltam annyira parás állapotban és csak arra koncentráltam, hogy elfogadjam azt ami nemsokára meg fog történni, hisz én találtam ki és én beszéltem rá a páromat. Aztán amikor már annál a résznél jártunk, hogy egyszerre ketten húztuk le a bugyiját és ő a punciját simogatta egyáltalán nem éreztem a féltékenység egy kis szikráját sem. Sőt kimondottan izgatott a látvány! Az én véleményem az, hogy bátran vágjatok bele! Nem kell félni semmitől!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 09. kedd 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 09. kedd 17:38
Törölt felhasználó (74109)

Mi már régóta tervezzük feleségemmel a hármast,csak félünk,hogy féltékenyek leszünk.Ő szeretne 1 extra vastag farkat kipróbálni,vagy 1 lányt kinyalni.Már van ilyen tapasztalata.
Szia!
Én is úgy vagyok vele, több valós cselekmény leírását olvasnám el, ha lenne. A valóság izgatóbb számomra, ha egy történetben a nő érzései igaziak voltak.
(Ez egy válasz Erika üzenetére (2008. 09. 09. kedd 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Már pár napja figyelem a hozzászólásokat. Szerintem itt ennek nem erről kéne szólni, hanem aki átélt ilyet elmesélné és leírná hogy milyen volt. Ha jó volt miért, ha rossz legalább mások meggondólnák. Legalább is szerintem.
van egy kis észrevételem a kérdéseiddel kapcsolatban:
- semmi vágy, semmi fantázia, semmi személyes nincs a kérdésed mögött, csak szimpla elcsépelt kérdések, amivel az a nagy baj, hogy nem ez a topic igazi CÉLJA (ha eddig nem vetted volna észre)!!!
- ezekkel a kérdésekkel csak vitát, feszültséget és viszályt keltesz magad és a fórumozótársaid egy része között, a többiek meg jó poénnak veszik a kérdéseidet, nagyokat nevetgélnek rajta/d,
pedig igen érdekes témát kellene feszegetnie ennek a topicnak!
- akit igazán érdekel ez a téma, annak vannak komoly VÁGYAI, és azt le is írja ...álmait, vagy megtörtént élményeit közkincsé teszi!
- ergo: offolod a topicot! és egyre unalmasabban!
- kérlek változtass a taktikádon, mert kénytelen leszek kedves személyiségedet átirányítani egy olyan topicba, ami csak kérdésekből áll!
- semmi vágy, semmi fantázia, semmi személyes nincs a kérdésed mögött, csak szimpla elcsépelt kérdések, amivel az a nagy baj, hogy nem ez a topic igazi CÉLJA (ha eddig nem vetted volna észre)!!!
- ezekkel a kérdésekkel csak vitát, feszültséget és viszályt keltesz magad és a fórumozótársaid egy része között, a többiek meg jó poénnak veszik a kérdéseidet, nagyokat nevetgélnek rajta/d,
pedig igen érdekes témát kellene feszegetnie ennek a topicnak!
- akit igazán érdekel ez a téma, annak vannak komoly VÁGYAI, és azt le is írja ...álmait, vagy megtörtént élményeit közkincsé teszi!
- ergo: offolod a topicot! és egyre unalmasabban!
- kérlek változtass a taktikádon, mert kénytelen leszek kedves személyiségedet átirányítani egy olyan topicba, ami csak kérdésekből áll!

Sziasztok!
Én nem éltem át ilyet, de nem is szeretnék, viszont, más feleségét kipróbálnám!
(Ez egy válasz Erika üzenetére (2008. 09. 09. kedd 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 09. kedd 16:15
Én nem éltem át ilyet, de nem is szeretnék, viszont, más feleségét kipróbálnám!

Sziasztok. Már pár napja figyelem a hozzászólásokat. Szerintem itt ennek nem erről kéne szólni, hanem aki átélt ilyet elmesélné és leírná hogy milyen volt. Ha jó volt miért, ha rossz legalább mások meggondólnák. Legalább is szerintem.
Mi már régóta tervezzük feleségemmel a hármast,csak félünk,hogy féltékenyek leszünk.Ő szeretne 1 extra vastag farkat kipróbálni,vagy 1 lányt kinyalni.Már van ilyen tapasztalata.