Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 803 804 805 806 807 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3532   2008. 10. 20. hétfő 21:51
Ron79 Ron79 VIP
Bár nem számít, de most hihetetlen nagyot nőttél a szememben, nálunk is erről szól/szólt a dolog, de ennyire jól összefogottan nem tudtam még elmondani.
Gyakorlatilag ez a lényeg.
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 10. 20. hétfő 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 20. hétfő 11:01
Kedves Tamásanrea69!

Sok szerencsét hozzá. Mint a történetből kiderűlt ,megült ő már sóhajtozva mást is nélküled. De gondolom ez sem baj,hiszen fő a "bizalom". Hogy wb jól kezeli a szerszámját azt nem tudom, azt igen ,hogy az asszonyod nagyon jól kezeli wb-jét. És a tiedet is néha. A vadászpusás rész nagyon jó volt ,jót röhögtem rajta, pláne ,hogy ha így lenne akkor már tele kellett volna lőnőd sejtésem szerint a fél telepet de őket tuti. Sajnálom ,hogy 12 év alatt ennyire eltávolodtatok,hogy mással jobb neki.Ez azért remélem nem inden 12 éve házas emberrel van így mert akkor nagy baj van a társadalmi normákkal. Azt hittem 12 év alatt az ember közelebb kerűl egymáshoz mélyebb érzelmeket táplál és a párja attól élvezi vele a legjobban a szexet,hogy párja ismeri teste minden apró kis rezzenését és sóhaját. De ezt nálatok egy "házibarát" nyújta az asszonyak. A többi 3-as felálásnál természetesen élvezte az asszony a szexet ,mert arról szól a "történet" de a párkapcsolat megmarad a szexben is és a harmadik személy valóban színesíti kettőjük élvezetét kiegészíti ,hogy az asszony a nő megérezze milyen amikor 2 férfi kényeszteti őt de ezt szerelmével teszi meg,oly módon,hogy a harmadik személy mint eszköz vesz részt a történetben (nem lenézésből,nem kevesebbet érésből,hanem mert egy férfinek nincsen 4 keze nincsen 2 farka ,az asszonyak meg magadja) nem mint szerepátválaló és irányító ember,azaz első személy. Bár van akinek erre van szüksége ,hogy a szex közben háttérbe vonuljon és csak csodálja az asszony beteljesülését egy másik emberrel ,és elmereng ,hogy anno ő is így csinálta és hogy élvezte anno az asszony. De már egy ideje együtt vannak így ideje ,(és teljes megértés) ,hogy más elégítse ki az asszonyt és róla ábrándozon és zengjen ódákat ,hogy micsoda kan. De mint mondtam mások vagyunk. Engemet ez speciel zavarna ,ha nem én lennék a vezérbika .És ez nem féltékenység (bár lehet ,hogy az) hanem hiúság is (nem biztos ,hogy jó ) .Zavarna ha az asszony nem azt mondaná,hogy köszönöm drágám,nagyon jó volt ,köszi ,hogy megadtad nagyon jó volt veled és a másik pasi sem rossz de te vagy az igazi. (lehet persze,azt mondani ,hogy kamuzna?) ,, de zavarna. Nekem a feleségem melett ha 20 nővel feküdnék is le egyszerre ő lenne a legjobb. Miért ? Mert szeretem,tisztelem és becsülöm.És attól mert szeretem én is ha néha kurvásan viselkedik velem,vagy azt játszuk vagy hasonló , nem feltétlenűl szőném történetbe a navét egy ribanc szóval átitatva.Bevallom izgat engemet is ha n éha mondom neki,de az izgat ha én mondom neki és nem ország világ így ismeri meg és olvassa róla .Úgy vélem van az aki szeretne mindent megadni a párjának és azért teszi ezt és van az aki így akar nyiltan kefélni másokkal és azért megy bele a játékba és ettől még élvezheti is. (ez nem célzás)
#3531   2008. 10. 20. hétfő 21:21
epson90 epson90 VIP
jó neked, én már alig várom, hogy egyszer rászánja magát, pedig már nagyon kiváncsi, hogy milyen lehet egy másik férfival (mivel rajtam kívül más férfival még nem volt)
(Ez egy válasz eric5 üzenetére (2008. 10. 20. hétfő 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 20. hétfő 20:37
nekem mar sikerult ravenni a felesegem! igaz nem volt nehez smile volt mar tapasztalata benne smile smile
#3530   2008. 10. 20. hétfő 20:37
eric5 eric5
nekem mar sikerult ravenni a felesegem! igaz nem volt nehez smile volt mar tapasztalata benne smile smile
(Ez egy válasz epson90 üzenetére (2008. 10. 20. hétfő 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 20. hétfő 20:27
Szeretném rávenni a feleségem,egyenlőre még csak beszélünk róla.Nagyon izgatja a dolog,de tart is tőle..
#3529   2008. 10. 20. hétfő 20:27
epson90 epson90 VIP
Szeretném rávenni a feleségem,egyenlőre még csak beszélünk róla.Nagyon izgatja a dolog,de tart is tőle..
#3528   2008. 10. 20. hétfő 19:25
X Törölt felhasználó (314412)
Andival most olvastuk el a véleményeteket. Nagyon hízelgő, hogy nem hiszitek el...Tényleg az!

Andinak most már nem csak benyomása az, hogy két nagyon klassz éjszakát töltött el velünk, hanem tudja is!

Nekem különösen az "1001 éjszakába illő módon" tetszett. Köszi!
#3527   2008. 10. 20. hétfő 14:29
nevada4 nevada4
(ez nem társkereső rovat! a jelentkező hsz-ed és az E-mail címed kimoderálva! legközelebb tiltalak is! ha valaki, vagy valami tetszik és jelentkeznél rá, akkor társkereső rovat, vagy privát levelezés! :tom) ejnye1
(Ez egy válasz minszk üzenetére (2008. 10. 18. szombat 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 18. szombat 21:26
Engem felizgat ha a feleségemet látom mással szeretkezni,legyen az nő vagy férfi.Éppen partnert keresünk.
#3526   2008. 10. 20. hétfő 14:19
vaskalapos vaskalapos
SZÍVEMBŐL szólt aki írta
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 10. 20. hétfő 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 20. hétfő 11:01
Kedves Tamásanrea69!

Sok szerencsét hozzá. Mint a történetből kiderűlt ,megült ő már sóhajtozva mást is nélküled. De gondolom ez sem baj,hiszen fő a "bizalom". Hogy wb jól kezeli a szerszámját azt nem tudom, azt igen ,hogy az asszonyod nagyon jól kezeli wb-jét. És a tiedet is néha. A vadászpusás rész nagyon jó volt ,jót röhögtem rajta, pláne ,hogy ha így lenne akkor már tele kellett volna lőnőd sejtésem szerint a fél telepet de őket tuti. Sajnálom ,hogy 12 év alatt ennyire eltávolodtatok,hogy mással jobb neki.Ez azért remélem nem inden 12 éve házas emberrel van így mert akkor nagy baj van a társadalmi normákkal. Azt hittem 12 év alatt az ember közelebb kerűl egymáshoz mélyebb érzelmeket táplál és a párja attól élvezi vele a legjobban a szexet,hogy párja ismeri teste minden apró kis rezzenését és sóhaját. De ezt nálatok egy "házibarát" nyújta az asszonyak. A többi 3-as felálásnál természetesen élvezte az asszony a szexet ,mert arról szól a "történet" de a párkapcsolat megmarad a szexben is és a harmadik személy valóban színesíti kettőjük élvezetét kiegészíti ,hogy az asszony a nő megérezze milyen amikor 2 férfi kényeszteti őt de ezt szerelmével teszi meg,oly módon,hogy a harmadik személy mint eszköz vesz részt a történetben (nem lenézésből,nem kevesebbet érésből,hanem mert egy férfinek nincsen 4 keze nincsen 2 farka ,az asszonyak meg magadja) nem mint szerepátválaló és irányító ember,azaz első személy. Bár van akinek erre van szüksége ,hogy a szex közben háttérbe vonuljon és csak csodálja az asszony beteljesülését egy másik emberrel ,és elmereng ,hogy anno ő is így csinálta és hogy élvezte anno az asszony. De már egy ideje együtt vannak így ideje ,(és teljes megértés) ,hogy más elégítse ki az asszonyt és róla ábrándozon és zengjen ódákat ,hogy micsoda kan. De mint mondtam mások vagyunk. Engemet ez speciel zavarna ,ha nem én lennék a vezérbika .És ez nem féltékenység (bár lehet ,hogy az) hanem hiúság is (nem biztos ,hogy jó ) .Zavarna ha az asszony nem azt mondaná,hogy köszönöm drágám,nagyon jó volt ,köszi ,hogy megadtad nagyon jó volt veled és a másik pasi sem rossz de te vagy az igazi. (lehet persze,azt mondani ,hogy kamuzna?) ,, de zavarna. Nekem a feleségem melett ha 20 nővel feküdnék is le egyszerre ő lenne a legjobb. Miért ? Mert szeretem,tisztelem és becsülöm.És attól mert szeretem én is ha néha kurvásan viselkedik velem,vagy azt játszuk vagy hasonló , nem feltétlenűl szőném történetbe a navét egy ribanc szóval átitatva.Bevallom izgat engemet is ha n éha mondom neki,de az izgat ha én mondom neki és nem ország világ így ismeri meg és olvassa róla .Úgy vélem van az aki szeretne mindent megadni a párjának és azért teszi ezt és van az aki így akar nyiltan kefélni másokkal és azért megy bele a játékba és ettől még élvezheti is. (ez nem célzás)
#3525   2008. 10. 20. hétfő 12:10
-ch- -ch-
Szerintem inkább mindenki írja le a saját élményét,és ne bírálja a másikét.Tamasesandrea története nekem tetszik.De tetszett savanyájé is.
#3524   2008. 10. 20. hétfő 11:01
lyuk78 lyuk78
Kedves Tamásanrea69!

#3523   2008. 10. 20. hétfő 10:03
vaskalapos vaskalapos
Számomra elvi kérdés az igazság már sokszor elhatároztam ,hogy nem szólok bele vagy leírom a saját tapasztalataimat de amikor ilyeneket olvasok akkor mindig elmegy a kedvem az írástól mert van egy másik topic szexuális fantáziák vagy titkos vágyaink ezeknek inkább ott a helye és akiket valóban izgat vagy átélték (nék) a feleséggel barátnővel a hármast azok írnának inkább ide lehet igaz a történet csak lett írva hozzá ők ö tudja csak ami mű az nekem nem életszerű bár engem is érdekel a többes szex át is éltem már párszor de nem ilyen 1001 éjszakába való módon
#3522   2008. 10. 20. hétfő 09:44
MmePrune MmePrune VIP Admin
most őszintén! van jelentősége? és ha csak mese? akkor mi van? akit érdekel az elolvassa, akit nem az nem...bizonyos szempontból lényegtelen, hogy átélte, vagy csak szeretné átélni
a topic témáját fedi az írás, akár így történik, akár nem, mert izgatja tamást, ha megdugják a feleségét
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2008. 10. 20. hétfő 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 20. hétfő 09:35
Tamasesandrea69 A legnagyobb mesemondó a kérdés ki mesél Tamás VAGY Andrea bár nem tudom hogy képzelgés vagy vagy álom amit olvasok és ki álmodozik Tamás feleségről vagy Andrea egy idegen férfiről
#3521   2008. 10. 20. hétfő 09:35
vaskalapos vaskalapos
Tamasesandrea69 A legnagyobb mesemondó a kérdés ki mesél Tamás VAGY Andrea bár nem tudom hogy képzelgés vagy vagy álom amit olvasok és ki álmodozik Tamás feleségről vagy Andrea egy idegen férfiről
#3520   2008. 10. 19. vasárnap 21:57
netzol netzol
én sem tudom meg győzni az asszonyomat erről
#3519   2008. 10. 19. vasárnap 21:56
netzol netzol
engem is izgatna

#3518   2008. 10. 19. vasárnap 21:37
martonolsen martonolsen VIP
való igaz néha úgy tűnik több a fantázia benne mint ami történik de lehet,hogy igy történnek a dolgok,márpedig,ha így akkor irigyellek mert én is bedobnám az asszonyt a közösbe de hallani sem akar róla
#3517   2008. 10. 19. vasárnap 21:15
MmePrune MmePrune VIP Admin
mielőtt az összes nagy mesemondót megnevezitek itt a topicban, koncentráljatok a témára!
ahogyan azt páran teszik is
#3516   2008. 10. 19. vasárnap 21:06
X Törölt felhasználó (314412)
Kedves Lyuk78!

Köszi, hogy figyelmeztettél. Legközelebb egy töltött vadászpuskát is a kezem ügyébe helyezek és ha a szerintem megfelelőnél eggyel is többet mer sikkantani, vagy sóhajtani, átlövöm mind a kettőt mint egy kutyát!

Komolyra fordítva:
Ha féltékenységnek az árnyéka is jelen lenne a kapcsolatunkban, akkor sohasem javasoltam volna neki azt, hogy hármasban szeretkezzünk barátokkal és idegenekkel vegyesen.

Naná, hogy élvezte a szexet WB-vel!! Furcsa is lenne, ha nem:

1. Egy csinos, karcsú, jóképü fickó.
2. Magabiztos, határozott, könnyed, szellemes.
3. Pompás szerszáma van, amit ügyesen használ.
4. Élénk a fantáziája és szeret beszélgetni (közben is, ami Andinál plusz pont).
5. Kedves (bár Andi reklamálta nálam, hogy nem lett felhívva a második alkalom után!-WB! tessék tenni valamit az ügyben!).

Ezért lett ő kiválasztva. Az volt a cél, hogy Andi élvezze a dolgot. Ha nem élvezné én sem élvezném.

Mit mondasz? Hogy jobban élvezi vele, mint velem? Édes Istenem! Hadd számoljak... 12 éve majd minden nap és este az enyém volt Andi. Rengeteg fergeteges nagy orgazmust éltünk át együtt, közösen is külön-külön is. Ha minden jól megy a következő 20-30-(esetleg)40 évet is együtt fogjuk leélni és nem hiszem, hogy bármelyik eddig megtörtént vagy ezután megtörténő szeretkezésünk értékéből le fog vonni annak az éjszakának az emléke amikor úgy tünt mással jobban élvezi.

Másik oldalról nézve: Andi sem reklamált még soha azért, hogy a barátnőjétől nagyobb lett volna az orgazmusom, vagy jobban élveztem volna.

Összegezve:
Ennek a műfajnak az alapja a bizalom. Egyrészt a társadban, másrészt pedig saját magadban is.

Ha félsz attól, hogy egy ilyen alkalom után leváltanak... ne kezdj bele semmiképpen se!

#3515   2008. 10. 19. vasárnap 19:51
lyuk78 lyuk78
Én szeretem a 3-as szexet ,de ennél az esetnél nekem úgy jön le mintha az asszony jobban élvezni a sráccal való szexet,mint veled. Most lehet mondani,hogy ezt te adod neki és azt élvezi és ezért imád téged, de így ahogyan meséled ,ha a metaforák tömkelegétől is próbálod izgalmassá tenni (az is és izgató is ) ,de nekem személyszerint ez jön le. (kinek a pap kinek a papné) . Azaz az asszony igen csak rákapott a srác cerkájára, nehogy lecseréljenek majd. A közös élményetekből szinte te alig csinálsz valamit viszont az asszony és a srác kiélik magukat. Nem bántásból írom,tényleg ez jön le ahogyan olvasom.
#3514   2008. 10. 19. vasárnap 19:47
vaskalapos vaskalapos
Ugyan ő is felpörgette napokig, most az is lehet álnéven ír és megint pörget,,,,,,,,,DE ettől még önjelölt UTASI ÁRPÁD-tól nem kéne elolvadni!
(Ez egy válasz Swingerman2008 üzenetére (2008. 10. 19. vasárnap 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 19. vasárnap 19:24
Ok, keressetek valami krónikást inkább smile , ha már nem tudtok ennyire elszakadni a témától.
De a "SAVANYÁZÁS" az már tényleg orrbagyűrős hangulatot gerjeszt.
Ne említsd ezen a fórumon egy bekezdésben smile
Inkább örülök, hogy Tamás felpörgette a téma nézettségét.
#3513   2008. 10. 19. vasárnap 19:24
Swingerman2008 Swingerman2008
Ok, keressetek valami krónikást inkább smile , ha már nem tudtok ennyire elszakadni a témától.
De a "SAVANYÁZÁS" az már tényleg orrbagyűrős hangulatot gerjeszt.
Ne említsd ezen a fórumon egy bekezdésben smile
Inkább örülök, hogy Tamás felpörgette a téma nézettségét.
(Ez egy válasz patrik- üzenetére (2008. 10. 19. vasárnap 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 19. vasárnap 18:19
Benedek Elek nyes nyes

... 803 804 805 806 807 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!