Egyetértek krisztian111 nevű hozzászólónkkal,bár kicsit erősnek tűnik a sztori de számomra bizonyos dolgok hihetőek!Azt az érzést tüzet izgalmat csak az tudja aki átélte,én igen!Először szörnyű a tudat sőt még sokáig rossz az a tudat hogy megcsaltak,de ha szexre kerül a sor csak az izgató része marad!!Én hihetetlenül felizgultam és meséltettem a csajomat szex közben akit szintén izgatott!Odáig is elmentem hogy majdnem betettem az illetővel a közösbe,végül nem történt meg de sokszor eszembe jut.Amikor meséli hogy szopta a faszát és hogy finom volt a farka az nagyon izgató!Ki-Ki döntse el neki mi az izgató de senki fölött ne törjön pálcát!!Szerintem a harag egy idő után elmúlik de az izgalom marad és kevés ember van akinek nem imponál az ha kelendő a csaja!
Én is megdugnám valaki feleségét, akár izgatja az illetőt, akár nem

beteg emberek!!!
az én barátnőm szülésznő.mindig sejtettem hogy izgatna ha megdugnák de akkor tudatosult bennem mikor egyszer azt mondta hogy kefél az egyik orvossal.az helyett hogy ideges lettem volna azt vettem észre hogy elkezd izgatni a dolog.mondtam neki hogy mesélje el részletessen hogyan kefélnek.ahogy mesélte nekem ugy kezdett állni a farkam,a végén meg hozzátette hogy épp az elöbb szált ki a farkából és nem is fürdött még le.ahogy ezt kimondta annyira kész lettem töle hogy neki estem és szét nyaltam a gecis punciját majd elkezdtem vadul dugni ő meg mondta közben hogy hogyan szokta szopni a farkát meg hogyan kurta meg a popsiját.életem egyik legnagyobb dugása volt.azota annyira rákaptam hogy már én mondom neki hogy kurjon fére.már ott tartunk hogy szinte az összes doki megdugta.a doktor bácsi akivel megcsalt már feljár hozzánk és együtt dugjuk a csajomat,imádja mikor két farokkal kényeztetik.már akkor áll a farkam mikor közli hogy éjszakás lesz mert akkor mindig megdugják.egyszer felhivott éjszaka és közölte hogy a két ügyeletes orvossal kefél éppen és kihangositotta a telefont én meg végig hallgatam közben ugy állt a farkam hogy háromszor kellett kivernem.reggel aztán nagyott kurtunk mikor hazajött.szoval engem nagyon is izgat ha dugják a csajomat.
döntsétek el, hogy ezt a nevet ki használja...a feleséged vagy te...később félreértésre adhat okot, ha mindketten ugyanazzal a névvel írtok
(szolgálati közl.: ron79-nek sok-sok forró csók) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 29. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 29. szerda 14:46
(szolgálati közl.: ron79-nek sok-sok forró csók) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 29. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (348729)

nagyon jokat irsz kiváncsi lenék a feleséged popsijára.egy tőrténet nyáron afeleségemel együt utataztunk a buszon nagyon sokan voltak rajta mini szoknya volt a feleségemen azt vetem észre hogy egy fiatal srác aláált afeneke alá amelytől énis felizgultam
nagyon jokat irsz kiváncsi lenék a feleséged popsijára.egy tőrténet nyáron afeleségemel együt utataztunk a buszon nagyon sokan voltak rajta mini szoknya volt a feleségemen azt vetem észre hogy egy fiatal srác aláált afeneke alá amelytől énis felizgultam
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 19. péntek 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 19. péntek 18:00
Törölt felhasználó (314412)

Na akkor a témához: Érdekes amit josejose írt
, mert Zoli farka is vastag és görbe. Szerintem undorítóan néz ki, mert nem borotválja, és a szöre olyan szintelen, szőke-őszes és ritkás, pedig fiatal (34 év) a srác. Feleségem mégis tökre oda van a farkáért és olyan odaadóan szopja meg dugja be a lábai közé.
Nem tudom miért áll fel az én fazonra borotvált és barnára szolizott hihetetlenül gyönyörű farkam attól ahogy párom feszes fenekének gömbjei között látom Zoli undormány farkát.(?!)

Nem tudom miért áll fel az én fazonra borotvált és barnára szolizott hihetetlenül gyönyörű farkam attól ahogy párom feszes fenekének gömbjei között látom Zoli undormány farkát.(?!)

szia az én férjem izgatonak találja ezt de mi olyan izgato bene?egyszer haverjával ki kukoltak etől a párom nagyon fel izgult
(Ez egy válasz netzol üzenetére (2008. 10. 19. vasárnap 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
ez durva
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 20. csütörtök 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 20. csütörtök 22:47
Törölt felhasználó (9155)

nekem nincs feleségem, de amikor volt barátnőm akkor sokszor izgatott ha mások baszták meg előttem...
Szia!
Köszönjük a történetet. Összegezném: Krisztával jártál valameddig, majd a szakításotok után elmentetek hármasban csónakázni egy elhagyatott helyre, Te, a volt barátnőd, és Kriszta akkori pasija, aki nyilván tudta, hogy ki vagy. Majd Krisztát az akkor barátja előtt megújjaztad, ill. a srác lelépése után még ott a csónakban még meg is kefélted. Majd a tudtával, kettesben nyomtátok nélküle.
Ezt emészteni kell. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 29. szerda 00:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 29. szerda 00:52
Köszönjük a történetet. Összegezném: Krisztával jártál valameddig, majd a szakításotok után elmentetek hármasban csónakázni egy elhagyatott helyre, Te, a volt barátnőd, és Kriszta akkori pasija, aki nyilván tudta, hogy ki vagy. Majd Krisztát az akkor barátja előtt megújjaztad, ill. a srác lelépése után még ott a csónakban még meg is kefélted. Majd a tudtával, kettesben nyomtátok nélküle.
Ezt emészteni kell. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 29. szerda 00:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó-jó!
Nem kell tovább rimánkodnotok.
Addig amíg sorra kerül a következő tali WF-el plusz még egy tag (és természetesen én is ott leszek,azt csak Zorn gondolta, hogy helyette mesét olvasok. Biztosan magából indult ki
), beszámolok nektek egy régi kalandomról.
Igyekszem száraz lenni és egyszerű, hogy jobb legyen a történet elfogadottsága
A történet főszereplője régi barátnőm, akiről már egyszer beszámoltam nektek amikor egy félre dugása után a konyhában keféltem meg, mert úgy felizgatott.
Szakításunk utáni nyáron (90-es évek közepe: még sok csaj nem borotválja le a punciját, divat a tanga és az obenohne) felhívott, hogy mi újság velem, nem mennénk-e ki a csónakázni egyet, mint a régi szép időkben. Természetesen új barátját is hozná.Hátperszehogytermészetesenigen.
Volt a vízparton egy elhagyatottabb rész ahol strandolni és pecázni szoktunk. Odavittem őket. Kriszta (hívjuk így) természetesen az akkoriban általános monokini divatnak hódolt és félpucéran illegette magát elöttünk. Régi trükköm, biztosan ti is ismeritek a "Bekenjem-e a hátad?" trükköt vettetem be, hogy régi szerelmemet legálisan taperolhassam. A csúszós, folyós fránya napolaj persze mindenhova szétfolyt, leginkább a testhajlatok és domborulatok felé, ezért lovagi kötelességemet teljesítve nagyon alaposan szétkentem rajta egy félflakonnyi olajat. Új barátja még valószínüleg nem ismerte Krisztát erről az oldaláról, de K biztatására ő is beszállt az olaj kenegetésesdibe. Végül Kriszta a hátára fordult barátjával smárolni kezdett az én kezemet pedig ismerős ölébe húzta. Örömmel hatoltam belé, fedeztem fel újra minden kis rését, zugát az én(mi) kis Ribancunknak. Végül azt hiszem ő tolta le a tangáját hihetetlenül szemérmetlenül, minden szégyenkezés vagy magyarázkodás nélkül. Barátja legnagyobb megrökönyödésemre ráült K mellére és állati bunkó módon szopatta magát. Kriszta a farkamat miközben én pedig az ő punciját simogattuk a régi,jól begyakorolt mozdulatokkal.
Minden olyan ismerős volt kivéve azt a szőrös férfi feneket, amelyik drágám zsenge pici cicijeit lelapította, de... a dolog valahogy még izgalmasabb volt ettől.
Végül a srác nem cifrázta sokáig és drágám szájába-arcára élvezett két nagy hördülés kiséretében. Utána, feltápászkodott és elindult a vízfelé fürödni egyet. Kriszta megpróbálta volna arcát letisztogatni, de én lefogtam a kezét és ráfeküdtem, gyorsan magamévá tettem őt és gyönyörködtem a spermás kéjtől ragyogó arcában. Nagyon élveztem és szerettem őt!
Még párszor fel lettem hívva, de a srácot mindig zavarba hozta a dolog ezért inkább a tudtával a háta mögött jöttünk össze. Kriszta azt mesélte, hogy egy-egy ilyen alkalom után mindig nagyon szenvedélyes lett és mindenhol azokat a nyomokat (harapás, karmolás, sm játékok nyomai, stb...) kutatta rajta, amit én hagytam hátra. Hogy a kedvére tegyek egy alkalommal teljesen leborotváltam Kriszta punci szőrét. Ez biztosan nem kerülte el a figyelmét.
Addig amíg sorra kerül a következő tali WF-el plusz még egy tag (és természetesen én is ott leszek,azt csak Zorn gondolta, hogy helyette mesét olvasok. Biztosan magából indult ki

A történet főszereplője régi barátnőm, akiről már egyszer beszámoltam nektek amikor egy félre dugása után a konyhában keféltem meg, mert úgy felizgatott.
Szakításunk utáni nyáron (90-es évek közepe: még sok csaj nem borotválja le a punciját, divat a tanga és az obenohne) felhívott, hogy mi újság velem, nem mennénk-e ki a csónakázni egyet, mint a régi szép időkben. Természetesen új barátját is hozná.Hátperszehogytermészetesenigen.
Volt a vízparton egy elhagyatottabb rész ahol strandolni és pecázni szoktunk. Odavittem őket. Kriszta (hívjuk így) természetesen az akkoriban általános monokini divatnak hódolt és félpucéran illegette magát elöttünk. Régi trükköm, biztosan ti is ismeritek a "Bekenjem-e a hátad?" trükköt vettetem be, hogy régi szerelmemet legálisan taperolhassam. A csúszós, folyós fránya napolaj persze mindenhova szétfolyt, leginkább a testhajlatok és domborulatok felé, ezért lovagi kötelességemet teljesítve nagyon alaposan szétkentem rajta egy félflakonnyi olajat. Új barátja még valószínüleg nem ismerte Krisztát erről az oldaláról, de K biztatására ő is beszállt az olaj kenegetésesdibe. Végül Kriszta a hátára fordult barátjával smárolni kezdett az én kezemet pedig ismerős ölébe húzta. Örömmel hatoltam belé, fedeztem fel újra minden kis rését, zugát az én(mi) kis Ribancunknak. Végül azt hiszem ő tolta le a tangáját hihetetlenül szemérmetlenül, minden szégyenkezés vagy magyarázkodás nélkül. Barátja legnagyobb megrökönyödésemre ráült K mellére és állati bunkó módon szopatta magát. Kriszta a farkamat miközben én pedig az ő punciját simogattuk a régi,jól begyakorolt mozdulatokkal.
Minden olyan ismerős volt kivéve azt a szőrös férfi feneket, amelyik drágám zsenge pici cicijeit lelapította, de... a dolog valahogy még izgalmasabb volt ettől.
Végül a srác nem cifrázta sokáig és drágám szájába-arcára élvezett két nagy hördülés kiséretében. Utána, feltápászkodott és elindult a vízfelé fürödni egyet. Kriszta megpróbálta volna arcát letisztogatni, de én lefogtam a kezét és ráfeküdtem, gyorsan magamévá tettem őt és gyönyörködtem a spermás kéjtől ragyogó arcában. Nagyon élveztem és szerettem őt!
Még párszor fel lettem hívva, de a srácot mindig zavarba hozta a dolog ezért inkább a tudtával a háta mögött jöttünk össze. Kriszta azt mesélte, hogy egy-egy ilyen alkalom után mindig nagyon szenvedélyes lett és mindenhol azokat a nyomokat (harapás, karmolás, sm játékok nyomai, stb...) kutatta rajta, amit én hagytam hátra. Hogy a kedvére tegyek egy alkalommal teljesen leborotváltam Kriszta punci szőrét. Ez biztosan nem kerülte el a figyelmét.

Remélem tetszik amit írtam és téged is arra ösztönöz, hogy átélj hasonló izgalmat. Hajrá!
Ha viszont bosszantott, sajnálom, de a te bajod! Nézz magadba és gondold végig miért idegesítelek!
És ha rájöttél, akkor se rám haragudj!

Ha viszont bosszantott, sajnálom, de a te bajod! Nézz magadba és gondold végig miért idegesítelek!
És ha rájöttél, akkor se rám haragudj!
Jó-jó!
), beszámolok nektek egy régi kalandomról.

Na ez egy igazi hülye duma,hogy épp nem érek ré,menjen csak dugni!Addig én vacsit készitek a gyereknek majd mesét olvasok és ha megkérdi anyú hol van simán mondom valahol éppen dugják.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 26. péntek 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 26. péntek 06:01

Igazatok van! Tényleg az a legmenőbb amikor én is ott vagyok, de amikor párom kettesben akar lenni a barátunkkal, vagy én nem érek rá(-juk), akkor nem zavar, ha kefélnek egyet.
Sőt.
Ahogy mondtam azontúl, hogy valamelyest még izgat, még új figurákat is tanul, nekem is hagyja, hogy legyenek külnön utaim, bókolnak és udvarol is neki , ezáltal ő is vonzóbbnak érzi magát... egyszóval mind a hárman felfrissülünk
Sőt.
Ahogy mondtam azontúl, hogy valamelyest még izgat, még új figurákat is tanul, nekem is hagyja, hogy legyenek külnön utaim, bókolnak és udvarol is neki , ezáltal ő is vonzóbbnak érzi magát... egyszóval mind a hárman felfrissülünk

Csald meg 2x3 szor és megjön a kedve.
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 10. 14. kedd 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 14. kedd 15:05

A szokásos a nejem nem akarja ,nem izgatja ,engemet izgat ,de már egyre kevésbé tudom elképzelni a vele történő 3-as felállást (pedig vele lenne az igazi) .Nem tudom mi lesz ennek a vége. Az ember ha szerelmes és a szexben nem értenek egyt az nem a legjobb dolog.Ő azt mondja nekem ez fontosabb mindennél stb... De a vágyat nem lehet leküzdeni max hadakozni tudok csak ellene. Fene vigye el. Izgatna más,de nem, ilyen hülyeséget ? Jól megtréfált a sors. Nevetséges , hogy az ember ilyet szeretne ,ilyen izgatja és ilyenből adódik próblémája azzal akit szeret. És ezt az ő szemszögéből nézve is rossz dolog lehet. Pedig egy féltékeny férfi vagyok,szeretem és mégis a 2 férfi 1 nő a heppem. Istenem ,mindenkinek van keresztje.
Megértelek és itt a bökkenő.Teszem azt megvan a harmadik be is válik de ha nem vagyok teszem azt otthon és szépen oda jár kurogatni az asszonyt akkor az már nem tül jó.
(Ez egy válasz sedko üzenetére (2008. 10. 24. péntek 00:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 24. péntek 00:54

Nem ismerem az előzményeket,sajnos az a rossz tapasztalatom van hogy az én feleségem,aki mellesleg 3 gyereket szült nekem abban a pillanatban amikor ezt felvettettem, ráült a sz.gépre keresgélt stb.ez 1 éve történt,1 hónapja elválltunk!Elgondolkoztató,hogy kedves akartál lenni és ezt ő kihasználva kizárt az életéből elvéve tölem a gyerekeimet.
Van igazságog én is jártam igy.Volt egy haver mindig panaszkodott,hogy az asszony nem nyeli le na nekem simán.Az okát nem tudom de ők is hamar elváltak.
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2008. 10. 24. péntek 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 24. péntek 18:45

Nagyon eggyetértek veled de én azt mondanám ha egy kapcsolat eljut oda hogy KELL egy harmadik vagy nem KELL de ezzel akarják jobbá szebbé tenni a szexuális életüket az ettől vagy is csak ettől nem fog tönkre menni ha egy barátnő vagy feleség ezek után elhagy az nem a sex miatt van hiszen ha akar relatíve legálisan dughat félre melletted (tünk) de mondanék egy olyat amire azt fogjátok mondani ,hogy butaság nekem tavaly volt egy esetem az eggyik ismerősöm feleségével és a feleség utána nem bírt a férje szemébe nézni elváltak pedig fiatalok te hát az én tapasztalatom az ,hogy ez fejben dől el és ez akkor és ott és utána már nem csak a megélt gyönyörökről szól ha nem inkább arról ki ,hogy van lelkileg felkészülve az utána következő mindennapokra
Most történt az ünnepek alatt
Elkezdtünk bulizgatni ,és barátnőm felhívta az egyik kollegáját ...
Iszogattunk meg beszélgettünk és mire észrevettük volna már ketten voltunk a punijában
Ami szerintem nagyon jó volt ,hogy nem beszéltük meg előre és még is olyannak sikerült ,hogy másnap azonnal meg is ismételtük.Nagyon jó volt látni ..és nem bántam meg !

Iszogattunk meg beszélgettünk és mire észrevettük volna már ketten voltunk a punijában
Ami szerintem nagyon jó volt ,hogy nem beszéltük meg előre és még is olyannak sikerült ,hogy másnap azonnal meg is ismételtük.Nagyon jó volt látni ..és nem bántam meg !
Jelemtkezem!Vétel......
(Ha rám gondoltatok.) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 24. péntek 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 24. péntek 20:24
(Ha rám gondoltatok.) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 24. péntek 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok Kedves Tagtársak!
Andi (feleség) ma sms-t küldött WF-nek, hogy sürgősen jelentkezzen,... és ha lehet hozzon magával még valakit
Tudom mit gondoltok! Nem kell könyörögnötök! Természetesen be fogok számolni az eseményről.
Andi (feleség) ma sms-t küldött WF-nek, hogy sürgősen jelentkezzen,... és ha lehet hozzon magával még valakit

Tudom mit gondoltok! Nem kell könyörögnötök! Természetesen be fogok számolni az eseményről.

Igen néha más a valóság és más az ami a fejekben van. Pláne szex közben az embernek megfordúlnak a fejében dolgok-izgalmak. Az el kezd motoszkálni és a mindennapokba beágyazza magát. Izgatja és ez tény.De amikor megtörténik ( nem minden esetben és ez csöppet sem kiinduló pont), lehet ,hogy a lalkét megviseli a személynek nemtől függetlenűl. Közben természetesen eshetett jól-sikerűlhetett az együttlét jól. De utána van aki koszosnak, érzi magát vagy a kapcsolatot. Megcsalásnak tekinti a dolgot és nem tud párja szemébe nézni.
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2008. 10. 24. péntek 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 24. péntek 18:45

Nagyon eggyetértek veled de én azt mondanám ha egy kapcsolat eljut oda hogy KELL egy harmadik vagy nem KELL de ezzel akarják jobbá szebbé tenni a szexuális életüket az ettől vagy is csak ettől nem fog tönkre menni ha egy barátnő vagy feleség ezek után elhagy az nem a sex miatt van hiszen ha akar relatíve legálisan dughat félre melletted (tünk) de mondanék egy olyat amire azt fogjátok mondani ,hogy butaság nekem tavaly volt egy esetem az eggyik ismerősöm feleségével és a feleség utána nem bírt a férje szemébe nézni elváltak pedig fiatalok te hát az én tapasztalatom az ,hogy ez fejben dől el és ez akkor és ott és utána már nem csak a megélt gyönyörökről szól ha nem inkább arról ki ,hogy van lelkileg felkészülve az utána következő mindennapokra
Sziasztok Kedves Tagtársak!