Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 801 802 803 804 805 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3602   2008. 11. 07. péntek 18:48
lyuk78 lyuk78 VIP
Igen a megfelelő személyt megtalálni a legnehezebb. Sosem lehet tudni sajnos.
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2008. 11. 07. péntek 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 07. péntek 12:17
Én is ugyan ebben a helyzetben vagyok lenne sok ismerős csal azt én nem akarom nehéz megfelelő DONORT találni!
#3601   2008. 11. 07. péntek 12:17
vaskalapos vaskalapos
Én is ugyan ebben a helyzetben vagyok lenne sok ismerős csal azt én nem akarom nehéz megfelelő DONORT találni!
(Ez egy válasz benecs üzenetére (2008. 11. 07. péntek 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 07. péntek 07:57
Én is szeretnék egy pasit a feleségemnek hármashoz csak nem tudom mit szolna egy idegenhez!Mert ismerös közül lehetne de azt meg én nem szeretném.
#3600   2008. 11. 07. péntek 07:57
benecs benecs
Én is szeretnék egy pasit a feleségemnek hármashoz csak nem tudom mit szolna egy idegenhez!Mert ismerös közül lehetne de azt meg én nem szeretném.
#3599   2008. 11. 06. csütörtök 22:59
X Törölt felhasználó (314412)
Sztori (Nem velem történt. Egy haverom mesélte.)

Négyest szerveztek interneten a barátnőjével.

Jelentkezett egy csinos bögyös csaj és a férje. A csaj szoli barna hatalmas nagy puha meleg mellekkel, barna vidám szemekkel, festett szőke kb 150 magas. A párja hórihorgas szőke 40 körüli fickó. Az első találkozó a szokásos módon egy presszóban. A csajok nagyon aktívak sokat beszélgetnek, aztán elköszönés, a másik pár kibeszélése, végül: "Halló? Igen.... Nagyon. ..Nekünk is. ...Jövő péntek este? Jó. Cím? Ok. Ott leszünk. Puszi!"

Következő pénteken időben felvonultak, csöngettek, ... nincs válasz. Éppen szedelőzködnek, amikor nyílik az ajtó a csaj fürdőköpenyben nyit ajtót, szabadkozik és behívja őket. "JajjelnézéstaJózsikésikNeharagudjatokmárMitisztok?"

"Persze semmi gond lazák vagyunk mikor jön a Józsi?"

Józsi nem kerül elő vagy egy óráig, közben kiderült, hogy a csaj meztelen a köpeny alatt és persze senki sem akarja, hogy felöltözzön, sőt... a két lány oldja fel a helyzetet egymásnak esnek és persze a barátom is "beléjük száll".

A csaj éppen a farkán lovagol amikor beállít Józsi. Mogorván odamegy az asszonyhoz: "Bocsi! Későn indultam és dugóba kerültem." azzal kivette a farkát a nadrágjából és az asszonyka szájába tette.

Nem saját történet! Lehet, hogy már lement máshol más időben is. Én is csak hallottam. Gondoltam megosztom veletek, mert valahogy leült a fórum.
#3598   2008. 11. 05. szerda 06:51
MmePrune MmePrune VIP Admin
talán nem jó helyen keresed...klikk ide!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 02. vasárnap 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (167773)
2008. 11. 02. vasárnap 18:41
Csak részben tartozik ide,de van egy kérdésem.Miért nincs (több)szó napjaink egyik legizgalmasabb lehetőségéről,a swinger klubokról,ill.az ott szerzett élményekről? Nem találok ezzel kapcsolatos topicot sem.
#3597   2008. 11. 02. vasárnap 19:52
lyuk78 lyuk78 VIP
Van swinger topic ! és ott írnak erről amit te keresel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 02. vasárnap 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (167773)
2008. 11. 02. vasárnap 18:41
Csak részben tartozik ide,de van egy kérdésem.Miért nincs (több)szó napjaink egyik legizgalmasabb lehetőségéről,a swinger klubokról,ill.az ott szerzett élményekről? Nem találok ezzel kapcsolatos topicot sem.
#3596   2008. 11. 02. vasárnap 18:41
X Törölt felhasználó (167773)
#3595   2008. 11. 02. vasárnap 02:20
tomassman tomassman
Nekem ez nem jön be (bocsi)
#3594   2008. 11. 02. vasárnap 01:11
X Törölt felhasználó (379787)
Nincs valakinek * * * * *budapesten? smile
ez nem társkereső topic...prune ejnye1
#3593   2008. 11. 02. vasárnap 00:19
X Törölt felhasználó (37307) VIP
Jó az a párkapcsolat? Már bocsi... confused worship
(Ez egy válasz mibu27 üzenetére (2008. 11. 01. szombat 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 01. szombat 23:29
Én nem bánom ha előttem dugják a feleségem,sőt izgató.
#3592   2008. 11. 01. szombat 23:29
mibu27 mibu27
Én nem bánom ha előttem dugják a feleségem,sőt izgató.
#3591   2008. 11. 01. szombat 17:37
kandurmarci kandurmarci
Nem írod, hogy miért nem jött össze a szülinapi ajándék. Kérheted egy kis késéssel? S ha a feleséged így akart meglepni, miért ne menne bele abba, hogy neki meg egy másik férfi dukál(hatna). Szerintem nem lesz semmi akadálya, hogy kölcsönösen meglepjétek egymást.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 30. csütörtök 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (165067)
2008. 10. 30. csütörtök 11:55
Az én feleségem szülinapomra akart meglepni még egy nővel. De nem jött össze (((. Ezt utána mesélte el nekem. Később ejtettük a témát. Mostanába azon elmélkedem ezek után vajon hogyan fogadna egy ffit harmadiknak. Meg merjem próbálni? Mert ha rákérdeznék biztos, hogy nem lenne a válasz. Tanács esetleg?
#3590   2008. 11. 01. szombat 09:47
utista utista
Te egy igazi "cuckold" vagy ezek szerint.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 29. szerda 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (136470)
2008. 10. 29. szerda 16:30
az én barátnőm szülésznő.mindig sejtettem hogy izgatna ha megdugnák de akkor tudatosult bennem mikor egyszer azt mondta hogy kefél az egyik orvossal.az helyett hogy ideges lettem volna azt vettem észre hogy elkezd izgatni a dolog.mondtam neki hogy mesélje el részletessen hogyan kefélnek.ahogy mesélte nekem ugy kezdett állni a farkam,a végén meg hozzátette hogy épp az elöbb szált ki a farkából és nem is fürdött még le.ahogy ezt kimondta annyira kész lettem töle hogy neki estem és szét nyaltam a gecis punciját majd elkezdtem vadul dugni ő meg mondta közben hogy hogyan szokta szopni a farkát meg hogyan kurta meg a popsiját.életem egyik legnagyobb dugása volt.azota annyira rákaptam hogy már én mondom neki hogy kurjon fére.már ott tartunk hogy szinte az összes doki megdugta.a doktor bácsi akivel megcsalt már feljár hozzánk és együtt dugjuk a csajomat,imádja mikor két farokkal kényeztetik.már akkor áll a farkam mikor közli hogy éjszakás lesz mert akkor mindig megdugják.egyszer felhivott éjszaka és közölte hogy a két ügyeletes orvossal kefél éppen és kihangositotta a telefont én meg végig hallgatam közben ugy állt a farkam hogy háromszor kellett kivernem.reggel aztán nagyott kurtunk mikor hazajött.szoval engem nagyon is izgat ha dugják a csajomat.
#3589   2008. 10. 31. péntek 14:48
lyuk78 lyuk78 VIP
Teljesen egyet értek veled. Annyit fűznék hozzá,hogy elgondolkodtató ha ez már ígyműködik nem-e csak érdekből van együtt vele az asszony. / bocsánat,hogy ilyet mondok,de ilyen madarat nem sokat talál/ . Ezt most úgy értem,hogy az asszony éli világát és nem tiszteletből hanem érdekből (lehet ez anyagi,ami nem csak kézpénzben hanem lakás,ruha ,vásárlás stb..-ben ) mutatkozik meg. Arról nem beszélve,hogy engemet /személy szerint /zavarna az ,hogy az asszonyt ha már mindenki dugja ,akkor elég ribancnak tartja szó szerint mindenki aki ismeri,aki dolgozik vele stb..Arról nem beszélve ,hogy a munkahelyén gondolom nem kis pletyka tárgya és hasonló/ez egy más tészta már /. Én azt mondom más a 3-as szex vagy párcsere esetleg gruppen,amit a pár együtt csinál és közösen részt vesznek a gyönyörben és élvezik ezt és azért csinálják,hogy a saját szexuális életüket feldobják,jobbá -mássá varázsolják. Ez nem csak akkor van ha unalmas egy kapcsolat hanem ga egyszerűen magasabb vérmérsékletű a páros. De nekem ez személyszerint nem erről szól. Persze ha az illető ezt élvezi ,hogy a párja ezt teszi ,sőt erre gerjed az egyértelmű,hogy NEKI jó. De én aki nem fogadja el ez furcsa és nem természetes. De ha neki jó akkor csinálja,amíg másnak ez nem okoz fájdalmat. Csak a késöbbi dolgokkal ,véleményekkel,beskatujázással, esetleg a gyermeke füllébe jutására vigyázzon. Nem biztos ,hogy ami most olyan jó az 5 év mulva is jó lesz ennyire. Vele élni és a tudattal. De ez személyfüggő természetesen. És az is igaz ,hogy nem próbáltam nem tudhatom,de ettől véleményem lehet róla, hiszen azon áll,hogy az ember csinálná vagy sem.

A kapcsolat erőségét a vége határozza meg amit egy ember dsem lát előre,így csak a saját érzése alapján tud ítélni,de azért hallottunk már meglepetésekről ,amelyek voltak negatív és pozitívak is .
(Ez egy válasz Bradley üzenetére (2008. 10. 31. péntek 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 31. péntek 13:19
Kedves Jégkorongos!

Abban igazat adok, hogy nem szabad pálcát törni senki felett. Az is biztos, hogy nem szabad tulajdonnak képzelni a másikat, tényleg sokkal jobb és tartósabb az kapcsolat, ahol mindenki meg tudja magát valósítani.
De az, hogy valaki többet kefél másokkal, mint a férjével/feleségével nem biztos, hogy erős kapcsolat.
#3588   2008. 10. 31. péntek 13:40
X Törölt felhasználó (58613)
Kedves Bradley!
Természetesen igazad van és én sem azrra mondtam mint amit a Krisztián irt.Azért mondtam hogy erős a sztori.Az persze nekem se menne,ha menne akkor nem feleségről szólna a dolog hanem lenne egy kurvám akit basznék hatodmagammal!!Lehet félreértettél vagy rosszul fejeztem ki magam de ugyan azt mondom mint te.
#3587   2008. 10. 31. péntek 13:19
Bradley Bradley
Kedves Jégkorongos!

Abban igazat adok, hogy nem szabad pálcát törni senki felett. Az is biztos, hogy nem szabad tulajdonnak képzelni a másikat, tényleg sokkal jobb és tartósabb az kapcsolat, ahol mindenki meg tudja magát valósítani.
De az, hogy valaki többet kefél másokkal, mint a férjével/feleségével nem biztos, hogy erős kapcsolat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 30. csütörtök 00:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (58613)
2008. 10. 30. csütörtök 00:57
Egyetértek krisztian111 nevű hozzászólónkkal,bár kicsit erősnek tűnik a sztori de számomra bizonyos dolgok hihetőek!Azt az érzést tüzet izgalmat csak az tudja aki átélte,én igen!Először szörnyű a tudat sőt még sokáig rossz az a tudat hogy megcsaltak,de ha szexre kerül a sor csak az izgató része marad!!Én hihetetlenül felizgultam és meséltettem a csajomat szex közben akit szintén izgatott!Odáig is elmentem hogy majdnem betettem az illetővel a közösbe,végül nem történt meg de sokszor eszembe jut.Amikor meséli hogy szopta a faszát és hogy finom volt a farka az nagyon izgató!Ki-Ki döntse el neki mi az izgató de senki fölött ne törjön pálcát!!Szerintem a harag egy idő után elmúlik de az izgalom marad és kevés ember van akinek nem imponál az ha kelendő a csaja!
#3586   2008. 10. 31. péntek 13:15
Bradley Bradley
Izgat, ha dugják a csajodat? Tiszteletben tartva mindenki véleményét, az ilyen történetek után azért "a csajomat" kifejezést lehet, hogy nem kéne használni. Ha azt vesszük alapul, hogy egy átlag ember majdnem több időt tölt a munkahelyén, mint otthon, akkor a sztori alapján Te kevesebbet dugod, mint a személyzet.
És az hogy együtt laktok, de lassan mindenki megdugja a kórházban és többször, (ja és még haza is hozza a dokit) mint Te, az már lehet, hogy nem párkapcsolat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 29. szerda 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (136470)
2008. 10. 29. szerda 16:30
az én barátnőm szülésznő.mindig sejtettem hogy izgatna ha megdugnák de akkor tudatosult bennem mikor egyszer azt mondta hogy kefél az egyik orvossal.az helyett hogy ideges lettem volna azt vettem észre hogy elkezd izgatni a dolog.mondtam neki hogy mesélje el részletessen hogyan kefélnek.ahogy mesélte nekem ugy kezdett állni a farkam,a végén meg hozzátette hogy épp az elöbb szált ki a farkából és nem is fürdött még le.ahogy ezt kimondta annyira kész lettem töle hogy neki estem és szét nyaltam a gecis punciját majd elkezdtem vadul dugni ő meg mondta közben hogy hogyan szokta szopni a farkát meg hogyan kurta meg a popsiját.életem egyik legnagyobb dugása volt.azota annyira rákaptam hogy már én mondom neki hogy kurjon fére.már ott tartunk hogy szinte az összes doki megdugta.a doktor bácsi akivel megcsalt már feljár hozzánk és együtt dugjuk a csajomat,imádja mikor két farokkal kényeztetik.már akkor áll a farkam mikor közli hogy éjszakás lesz mert akkor mindig megdugják.egyszer felhivott éjszaka és közölte hogy a két ügyeletes orvossal kefél éppen és kihangositotta a telefont én meg végig hallgatam közben ugy állt a farkam hogy háromszor kellett kivernem.reggel aztán nagyott kurtunk mikor hazajött.szoval engem nagyon is izgat ha dugják a csajomat.
#3585   2008. 10. 30. csütörtök 12:29
X Törölt felhasználó (380437)
Nekem csak,a fejenbe fordult, gondolat,hogy milyen lenne,a dolog.De az igazat megvalva,a feleségemel nagyon jo az ágyban,18 év házzaság után is..
#3584   2008. 10. 30. csütörtök 12:10
X Törölt felhasználó (165067)
Számomra igen,az igaz, de ez nem az a topic..
(Ez egy válasz sqwas üzenetére (2008. 10. 30. csütörtök 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 30. csütörtök 12:04
Én inkább erőltetném a +lányt, azért az mégis izgatóbb, nem?
#3583   2008. 10. 30. csütörtök 12:04
sqwas sqwas
Én inkább erőltetném a +lányt, azért az mégis izgatóbb, nem?

... 801 802 803 804 805 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19642db
Utolsó üzenet: ma 06:20

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!