Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 795 796 797 798 799 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3731   2008. 11. 16. vasárnap 18:09
PAOC PAOC
Ezen a néven vagytok fönt itt a mufftárban?

Nem sokat filóznék... smile
#3730   2008. 11. 16. vasárnap 18:01
PAOC PAOC
Lehet, hogy őszinte vagy, csak hülyeséget beszélsz. Jobb lenne, ha magadba néznél!

De ezt nem veszekedésből mondom, segíteni akartam inkább. De lelked rajta...
(Ez egy válasz -ch- üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 17:58
Kedves PAOC és parbani.2 oldallal ezelőt még megvolt az 1 etértés köztetek,most meg szinte marakodtok.Nem lehetne inkább valami történetet mesélni?És kérlek fogadjátok el valósnak az érzéseimet,a vágyaimat.Lehet hogy nehéz elhinni,de én tényleg őszinte vagyok.
#3729   2008. 11. 16. vasárnap 17:58
-ch- -ch-
Kedves PAOC és parbani.2 oldallal ezelőt még megvolt az 1 etértés köztetek,most meg szinte marakodtok.Nem lehetne inkább valami történetet mesélni?És kérlek fogadjátok el valósnak az érzéseimet,a vágyaimat.Lehet hogy nehéz elhinni,de én tényleg őszinte vagyok.
#3728   2008. 11. 16. vasárnap 17:56
PAOC PAOC
Mit mondanék?

Teljesen rendben van, izgat és kész. Nem is vitatkoztam veled, bár sajnos egy ilyen fórumon csak azt lehet, amott én biztos segítettem volna Nektek.

Azért csak add meg azt az oldalt mailben! Titokban tartom. smile
#3727   2008. 11. 16. vasárnap 17:50
PAOC PAOC
Nézd semmit ilyet nem bizonyít, különösen nem az önzetlenséget. Azt bizonyítja, hogy valami miatt izgatónak találja a dolgot és élvezi.
#3726   2008. 11. 16. vasárnap 17:48
PAOC PAOC
Hol vannak a fotók? Dobj egy mailt!
#3725   2008. 11. 16. vasárnap 17:41
-ch- -ch-
Ez nekem tetszett.
#3724   2008. 11. 16. vasárnap 17:39
PAOC PAOC
Ez már volt, nem? Akkor is Te írtad?

Vagy mindannyian közös helyről merítetek ihletet?
#3723   2008. 11. 16. vasárnap 17:37
PAOC PAOC
Te nem tudod, hogy milyen szexi módon tudok prédikálni. smile
Hidd el jó lesz! smile
(Ez egy válasz -ch- üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 17:34
Kedves,lehet hogy három év múlva éppen Te dugod majd meg a feleségem a 3-asban.De nehogy élvezés közben kezdj el prédikálni,mert akkor a párom nem tud elélvezni.
#3722   2008. 11. 16. vasárnap 17:35
PAOC PAOC
Szeresse a feleségét és ne prédikáljon róla, különösen ne képmutató módon.

Még mindig nem értem az indulatod okát.
#3721   2008. 11. 16. vasárnap 17:34
-ch- -ch-
Kedves,lehet hogy három év múlva éppen Te dugod majd meg a feleségem a 3-asban.De nehogy élvezés közben kezdj el prédikálni,mert akkor a párom nem tud elélvezni.
(Ez egy válasz PAOC üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 17:29
Mi ez a harag? Mi ez az indulat?

Valaki az írta, hogy ő jobban szereti a feleségét és az is őt, mint bármelyikük önmagát. Ez egy qrva nagy képmutatás. Ezen megegyezhetünk és ennyi. A vallásokat nem én kavartam ide, vazze!

Higgadj már!

#3720   2008. 11. 16. vasárnap 17:29
-ch- -ch-
Na jól van,de már alig várom a te beszámolódat.Nekem még csak képzelet,de te átéled valójában is,akkor oszd meg velünk,légyszíves.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)
2008. 11. 16. vasárnap 16:58
Ez a beszéd Parbani!

Nem rágódni! Cselekedni! Meggyónni majd ráértek 80 évesen is. Addig először össze kell gyűjteni a megbánnivaló (megélnivaló) történeteket.

Izgalmas történeteket kérünk, jó pofa véleményeket, új meglátásokat!

INSPIRÁCIÓT! Nem PRÉDIKÁCIÓT!
#3719   2008. 11. 16. vasárnap 17:29
PAOC PAOC
Mi ez a harag? Mi ez az indulat?

Valaki az írta, hogy ő jobban szereti a feleségét és az is őt, mint bármelyikük önmagát. Ez egy qrva nagy képmutatás. Ezen megegyezhetünk és ennyi. A vallásokat nem én kavartam ide, vazze!

Higgadj már!

#3718   2008. 11. 16. vasárnap 17:12
PAOC PAOC
Igazad van, de abból sem kérünk szerintem, hogy ki mi mindennél jobban imádja a feleségét. Tegye ne beszéljen róla!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)
2008. 11. 16. vasárnap 16:58
Ez a beszéd Parbani!

Nem rágódni! Cselekedni! Meggyónni majd ráértek 80 évesen is. Addig először össze kell gyűjteni a megbánnivaló (megélnivaló) történeteket.

#3717   2008. 11. 16. vasárnap 16:58
X Törölt felhasználó (314412)
Ez a beszéd Parbani!

#3716   2008. 11. 16. vasárnap 16:57
PAOC PAOC
Vasárnap van, nem? smile
(Ez egy válasz baxi4 üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 14:41
Wazze ezt jól összekevertétek egy vasárnapi misével, vagy prédikációval!
#3715   2008. 11. 16. vasárnap 14:41
baxi4 baxi4
Wazze ezt jól összekevertétek egy vasárnapi misével, vagy prédikációval!
#3714   2008. 11. 16. vasárnap 14:00
X Törölt felhasználó (100496)
Hát nemtom... Szerintem ha föláldoznád magad valakiért akkor jobban szereted mint magadat...
(Ez egy válasz PAOC üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 13:33
Semmi köze a vallásokhoz! Maradjunk ennyiben! Természetesen jogodban áll nem érteni.

Isten a világ természetes rendje, mind fizikai, mind biológiai, mind spirituális értelemben. Mindenesetre nem szerethetsz senkit jobban, mint önmagad, ha mégis így lenne, akkor beteg vagy. Más kérdés az, hogy kiért tudnád föláldozni magad, vagy kiért nem. Ne keverd!

Az, hogy jól lásd a világot, vagy annak rendjét, vagy másképpen Istent, annak semmi köze nincs a csodákhoz, vagy azok elmaradásához.
#3713   2008. 11. 16. vasárnap 13:39
rfvbgt rfvbgt
Sziasztok!
#3712   2008. 11. 16. vasárnap 13:33
PAOC PAOC
Semmi köze a vallásokhoz! Maradjunk ennyiben! Természetesen jogodban áll nem érteni.

Isten a világ természetes rendje, mind fizikai, mind biológiai, mind spirituális értelemben. Mindenesetre nem szerethetsz senkit jobban, mint önmagad, ha mégis így lenne, akkor beteg vagy. Más kérdés az, hogy kiért tudnád föláldozni magad, vagy kiért nem. Ne keverd!

Az, hogy jól lásd a világot, vagy annak rendjét, vagy másképpen Istent, annak semmi köze nincs a csodákhoz, vagy azok elmaradásához.
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 12:23
Ez egy vallásos maszlag paoc ! Én a fiamat jobban szeretem és szerintem minden normális szülő jobban szereti a gyermekét magánál. És ez már bizonyítást nyert nem egyszer ! Ha kell az életét adja az ember a gyerekéért. Az önzőség viszont valoban bűn. Meg a parázdnaság is nem ? Isten nevével a legkönyebb dobálozni. Sokan teszik ezt rajta kívűl smile

És a vallás az egyetlen olyan téma amiben teljes egyetértés sosem lesz,mert mindenkinek joga van abban hinni amiben szeretne.

Valóban isten mondadja ezt vagy a papok és a keresztény vallás ?

Isten meg tudtommal arra kért ,hogy ne önmagadat szeresd a legjobban hanem őt !(jézus)

Arról nem beszélve ,hogy a vallás szerint Isten annyira szerette az embert (nem önmagát) hogy feláldozta egyszülött fiát.

De ezen ne vesszünk össze mert a vallásos viták a legrosszabbak !!!

Szerintem hagyjuk k ezt most egy szexoldalnak a forumából !

És ch érzéseit hagy tudja be sajátjainak és érezze őket úgy ahogyan ő akarja ,szeretné. Ha Nem így van te is mondtad ,majd kiderűl. Az életben tényleg sok pofon van,amitől egy ember jelleme formálodik,de minden pofonnak van ideje és jelentősége.

De egy igaz mondás létezik : Ami nem öl meg az erősebbé tesz !

Az embereknek segíteniük kéne egymást és nem az égből várni a csodát sokszór. És ez lehet képmutatásos duma vagy maszlag vagy butaság én így érzem. Amíg mindenki magával törödik addig baj van. Ne nagy dolgokban mérd a csodát hanem a kicsikben és megtalálod azokat ! Csak a modern ember sajnos a csodákat laborokban bizonyítva keresi.Az meg nem ott születik.

Ha belegondolsz paoc az is csoda hogy egy ilyen forumon az ember tud beszélgetni írogatni ,más és más ontokról.Csak az ember azt mondja internet. De azt is lehet rá mondani csoda. (sky,msn stb... ) a technika .

Remélem nem v eszünk össze ,mert egyzser már sikerűlt

... 795 796 797 798 799 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19651db
Utolsó üzenet: ma 08:13

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!