Ezen a néven vagytok fönt itt a mufftárban?
Nem sokat filóznék...
Nem sokat filóznék...

Lehet, hogy őszinte vagy, csak hülyeséget beszélsz. Jobb lenne, ha magadba néznél!
De ezt nem veszekedésből mondom, segíteni akartam inkább. De lelked rajta... (Ez egy válasz -ch- üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 17:58
De ezt nem veszekedésből mondom, segíteni akartam inkább. De lelked rajta... (Ez egy válasz -ch- üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves PAOC és parbani.2 oldallal ezelőt még megvolt az 1 etértés köztetek,most meg szinte marakodtok.Nem lehetne inkább valami történetet mesélni?És kérlek fogadjátok el valósnak az érzéseimet,a vágyaimat.Lehet hogy nehéz elhinni,de én tényleg őszinte vagyok.
Kedves PAOC és parbani.2 oldallal ezelőt még megvolt az 1 etértés köztetek,most meg szinte marakodtok.Nem lehetne inkább valami történetet mesélni?És kérlek fogadjátok el valósnak az érzéseimet,a vágyaimat.Lehet hogy nehéz elhinni,de én tényleg őszinte vagyok.
Mit mondanék?
Teljesen rendben van, izgat és kész. Nem is vitatkoztam veled, bár sajnos egy ilyen fórumon csak azt lehet, amott én biztos segítettem volna Nektek.
Azért csak add meg azt az oldalt mailben! Titokban tartom.
Teljesen rendben van, izgat és kész. Nem is vitatkoztam veled, bár sajnos egy ilyen fórumon csak azt lehet, amott én biztos segítettem volna Nektek.
Azért csak add meg azt az oldalt mailben! Titokban tartom.

Nézd semmit ilyet nem bizonyít, különösen nem az önzetlenséget. Azt bizonyítja, hogy valami miatt izgatónak találja a dolgot és élvezi.
Hol vannak a fotók? Dobj egy mailt!
Ez nekem tetszett.
Ez már volt, nem? Akkor is Te írtad?
Vagy mindannyian közös helyről merítetek ihletet?
Vagy mindannyian közös helyről merítetek ihletet?
Te nem tudod, hogy milyen szexi módon tudok prédikálni.
Hidd el jó lesz!
(Ez egy válasz -ch- üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 17:34

Hidd el jó lesz!

Kedves,lehet hogy három év múlva éppen Te dugod majd meg a feleségem a 3-asban.De nehogy élvezés közben kezdj el prédikálni,mert akkor a párom nem tud elélvezni.
Szeresse a feleségét és ne prédikáljon róla, különösen ne képmutató módon.
Még mindig nem értem az indulatod okát.
Még mindig nem értem az indulatod okát.
Kedves,lehet hogy három év múlva éppen Te dugod majd meg a feleségem a 3-asban.De nehogy élvezés közben kezdj el prédikálni,mert akkor a párom nem tud elélvezni.
(Ez egy válasz PAOC üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 17:29

Mi ez a harag? Mi ez az indulat?
Valaki az írta, hogy ő jobban szereti a feleségét és az is őt, mint bármelyikük önmagát. Ez egy qrva nagy képmutatás. Ezen megegyezhetünk és ennyi. A vallásokat nem én kavartam ide, vazze!
Higgadj már!
Valaki az írta, hogy ő jobban szereti a feleségét és az is őt, mint bármelyikük önmagát. Ez egy qrva nagy képmutatás. Ezen megegyezhetünk és ennyi. A vallásokat nem én kavartam ide, vazze!
Higgadj már!
Na jól van,de már alig várom a te beszámolódat.Nekem még csak képzelet,de te átéled valójában is,akkor oszd meg velünk,légyszíves.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 16:58
Törölt felhasználó (314412)

Ez a beszéd Parbani!
Nem rágódni! Cselekedni! Meggyónni majd ráértek 80 évesen is. Addig először össze kell gyűjteni a megbánnivaló (megélnivaló) történeteket.
Izgalmas történeteket kérünk, jó pofa véleményeket, új meglátásokat!
INSPIRÁCIÓT! Nem PRÉDIKÁCIÓT!
Nem rágódni! Cselekedni! Meggyónni majd ráértek 80 évesen is. Addig először össze kell gyűjteni a megbánnivaló (megélnivaló) történeteket.
Mi ez a harag? Mi ez az indulat?
Higgadj már!
Higgadj már!
Igazad van, de abból sem kérünk szerintem, hogy ki mi mindennél jobban imádja a feleségét. Tegye ne beszéljen róla!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 16:58
Törölt felhasználó (314412)

Ez a beszéd Parbani!
Ez a beszéd Parbani!
Vasárnap van, nem?
(Ez egy válasz baxi4 üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 14:41

Wazze ezt jól összekevertétek egy vasárnapi misével, vagy prédikációval!
Wazze ezt jól összekevertétek egy vasárnapi misével, vagy prédikációval!
Hát nemtom... Szerintem ha föláldoznád magad valakiért akkor jobban szereted mint magadat...
(Ez egy válasz PAOC üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 13:33

Semmi köze a vallásokhoz! Maradjunk ennyiben! Természetesen jogodban áll nem érteni.
Isten a világ természetes rendje, mind fizikai, mind biológiai, mind spirituális értelemben. Mindenesetre nem szerethetsz senkit jobban, mint önmagad, ha mégis így lenne, akkor beteg vagy. Más kérdés az, hogy kiért tudnád föláldozni magad, vagy kiért nem. Ne keverd!
Az, hogy jól lásd a világot, vagy annak rendjét, vagy másképpen Istent, annak semmi köze nincs a csodákhoz, vagy azok elmaradásához.
Isten a világ természetes rendje, mind fizikai, mind biológiai, mind spirituális értelemben. Mindenesetre nem szerethetsz senkit jobban, mint önmagad, ha mégis így lenne, akkor beteg vagy. Más kérdés az, hogy kiért tudnád föláldozni magad, vagy kiért nem. Ne keverd!
Az, hogy jól lásd a világot, vagy annak rendjét, vagy másképpen Istent, annak semmi köze nincs a csodákhoz, vagy azok elmaradásához.
Sziasztok!
Semmi köze a vallásokhoz! Maradjunk ennyiben! Természetesen jogodban áll nem érteni.
Az, hogy jól lásd a világot, vagy annak rendjét, vagy másképpen Istent, annak semmi köze nincs a csodákhoz, vagy azok elmaradásához. (Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 12:23
Az, hogy jól lásd a világot, vagy annak rendjét, vagy másképpen Istent, annak semmi köze nincs a csodákhoz, vagy azok elmaradásához. (Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez egy vallásos maszlag paoc ! Én a fiamat jobban szeretem és szerintem minden normális szülő jobban szereti a gyermekét magánál. És ez már bizonyítást nyert nem egyszer ! Ha kell az életét adja az ember a gyerekéért. Az önzőség viszont valoban bűn. Meg a parázdnaság is nem ? Isten nevével a legkönyebb dobálozni. Sokan teszik ezt rajta kívűl
És a vallás az egyetlen olyan téma amiben teljes egyetértés sosem lesz,mert mindenkinek joga van abban hinni amiben szeretne.
Valóban isten mondadja ezt vagy a papok és a keresztény vallás ?
Isten meg tudtommal arra kért ,hogy ne önmagadat szeresd a legjobban hanem őt !(jézus)
Arról nem beszélve ,hogy a vallás szerint Isten annyira szerette az embert (nem önmagát) hogy feláldozta egyszülött fiát.
De ezen ne vesszünk össze mert a vallásos viták a legrosszabbak !!!
Szerintem hagyjuk k ezt most egy szexoldalnak a forumából !
És ch érzéseit hagy tudja be sajátjainak és érezze őket úgy ahogyan ő akarja ,szeretné. Ha Nem így van te is mondtad ,majd kiderűl. Az életben tényleg sok pofon van,amitől egy ember jelleme formálodik,de minden pofonnak van ideje és jelentősége.
De egy igaz mondás létezik : Ami nem öl meg az erősebbé tesz !
Az embereknek segíteniük kéne egymást és nem az égből várni a csodát sokszór. És ez lehet képmutatásos duma vagy maszlag vagy butaság én így érzem. Amíg mindenki magával törödik addig baj van. Ne nagy dolgokban mérd a csodát hanem a kicsikben és megtalálod azokat ! Csak a modern ember sajnos a csodákat laborokban bizonyítva keresi.Az meg nem ott születik.
Ha belegondolsz paoc az is csoda hogy egy ilyen forumon az ember tud beszélgetni írogatni ,más és más ontokról.Csak az ember azt mondja internet. De azt is lehet rá mondani csoda. (sky,msn stb... ) a technika .
Remélem nem v eszünk össze ,mert egyzser már sikerűlt

És a vallás az egyetlen olyan téma amiben teljes egyetértés sosem lesz,mert mindenkinek joga van abban hinni amiben szeretne.
Valóban isten mondadja ezt vagy a papok és a keresztény vallás ?
Isten meg tudtommal arra kért ,hogy ne önmagadat szeresd a legjobban hanem őt !(jézus)
Arról nem beszélve ,hogy a vallás szerint Isten annyira szerette az embert (nem önmagát) hogy feláldozta egyszülött fiát.
De ezen ne vesszünk össze mert a vallásos viták a legrosszabbak !!!
Szerintem hagyjuk k ezt most egy szexoldalnak a forumából !
És ch érzéseit hagy tudja be sajátjainak és érezze őket úgy ahogyan ő akarja ,szeretné. Ha Nem így van te is mondtad ,majd kiderűl. Az életben tényleg sok pofon van,amitől egy ember jelleme formálodik,de minden pofonnak van ideje és jelentősége.
De egy igaz mondás létezik : Ami nem öl meg az erősebbé tesz !
Az embereknek segíteniük kéne egymást és nem az égből várni a csodát sokszór. És ez lehet képmutatásos duma vagy maszlag vagy butaság én így érzem. Amíg mindenki magával törödik addig baj van. Ne nagy dolgokban mérd a csodát hanem a kicsikben és megtalálod azokat ! Csak a modern ember sajnos a csodákat laborokban bizonyítva keresi.Az meg nem ott születik.
Ha belegondolsz paoc az is csoda hogy egy ilyen forumon az ember tud beszélgetni írogatni ,más és más ontokról.Csak az ember azt mondja internet. De azt is lehet rá mondani csoda. (sky,msn stb... ) a technika .
Remélem nem v eszünk össze ,mert egyzser már sikerűlt