Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 792 793 794 795 796 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3752   2008. 11. 17. hétfő 19:28
-ch- -ch-
Izgató,végre van sztori.
#3751   2008. 11. 17. hétfő 18:56
X Törölt felhasználó (72528)
Egy kis valós történet: Külhonban nyaraltunk (délen). Egyik este lementünk egy Discóba és hát kicsit iszogattunk(tényleg csak mértékkel). Ez elég volt ahhoz, hogy megengedjem páromnak, hogy szemezzen egy helybéli sráccal! Addig-addig ment ez, míg elindultunk a mosd felé és biccentettünk a srácnak, hogy kövessen minket. Bejött utánunk. Rögtön megemlítettük, hogy csak a hölgy (kétszemélyes). Sokat nem vesztegettük az időt, mert én a párom kis ruháját rögtön felhajtottam és hátulról behatoltam úgy, hogy a kis fejecskéje a másik srác farkához érjen. Mohón elkezdte szopni(az első ilyen esetünk volt). Utána megfordult és úgy folytattuk. A srác itt egy kicsit bénázott, mert 2-3 percig úgy tolta, hogy nem volt neki bent(gondolom az izgalom). A párom keze aztán "helyre" rakta a dolgokat és úgy folytattuk. A következő hátsó támadásomnál már nem bírtam tovább a látványt... A kemény farkam egy szép Nő puncijában (aki már a feleségem) és a szájában pedig egy másik hímtag jár ki-be. Elélveztem.. A srác pedig megfordította, rátolta a falra és hátulról adta neki... Ő sem bírta sokáig! Elment a párom puncijában(gumiban persze). Láttam párom arcán az élvezetet. 2kemény szerszám elintézte!!! Felöltöztünk és gyorsan távoztunk. A szállodában tusolás után ismét keféltünk egyet miközben felidéztük a történteket. Jó volt és még volt hátra 1hét a nyaralásból... (az sem telt el unalmasan) De az már 2nő 1pasis felállás, ami nem illik ebbe a topicba.
#3750   2008. 11. 17. hétfő 18:14
lyuk78 lyuk78 VIP
Tamásandrea69 , hány pasival volt egyszerre (legtöbb) az asszony ? És téged mi izgatna vele a legjobban amit még nem csináltatok ???
#3749   2008. 11. 17. hétfő 18:06
lyuk78 lyuk78 VIP
De eltünt mindenki. Szerintem ezt is embere válogatja tamásandrea69. Valakit eszméletlenűl felizgathat ,hogy hol tanulhatta az asszony és na milyen fasza ,hogy most előveszi a máshonnan hozott " tudományt " és használja a javunkra és szexuális játékunkba,,,,másik embert meg dühroham kapná el.

Biztosan egy olyan párosnál mint nálatok ahol ez elfogadott izgató és kívánatos dolog. És ettől vadálat lesz a szex !!!

Én bevallom nem örülnék ha az asszony közölné,hogy ezt Béla mutatta neki a garázsba amikor lefurujázta kerékcsere közben : )

De szerintem ezt a kapcsolat válogatja meg és a páros.Kinek mi engedett meg egy kapcsolatban.

Az izgatna ha csinálná és azt mondaná,, na drágám ezt láttam egy szexvideoban na gyere csináljuk.

A helyzet amit leírtál. ::: feltett láb , széttárva + maszti közben és oldalról,,, jól hangzik amúgy : )

#3748   2008. 11. 17. hétfő 06:08
X Törölt felhasználó (314412)
Vegyünk új irányt:

Mi a véleményetek arról, amikor a kis ribanc váratlanul egy új figurával állít haza? Amikor nyilvánvaló, hogy valaki mástól tanulta a dolgot és veled is csinálni akarja?

Konkrétabban: egyik nap hanyatt feküdt a lábait a magasba emelte, megkért, hogy a oldalról fekve hatoljak belé, majd visszatette a lábait a derekamra és rutinosan maszturbálni kezdett.

Tuti, hogy nem tőlem tanulta!
#3747   2008. 11. 16. vasárnap 21:46
MmePrune MmePrune VIP Admin
ne zavarjon meg a cím, itt tudományosozhatsz
és ne hőbörögj, mert megduglak a szuper pink vibrimmel wink finom
(Ez egy válasz PAOC üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 21:41
O.K.

Az offolást nem én kezdtem egyébként. Csak egy adott hozzászólásról azt állapítottam meg, hogy képmutató. Aztán már jött a lavina. Ez már maga megérne egy misét (haha) egyébként.

Miért probléma az hogy néhányan hőbörögnek? Hadd hőbörögjenek! Akkor kell beleszólni, ha valaki szétgyalázza a témát, ha visszaolvasol nem én voltam az. Én az első pillanattól hűteni kívántam a kedélyeket. A vitapartnereimmel kibékültem, jah hogy van, akinek ez nem tetszik, hát az miért számít?

Nincs jobb topic, ahol ezt a témát meg tudnánk beszélni, hogy tényleg befejezzük az offolást?

Mindenkitől elnézést kérek! Bár úgy vélem, hogy az INTERNET elbír néhány offos hozzászólást is, úgy hogy ne hőbörögjetek!
#3746   2008. 11. 16. vasárnap 21:41
PAOC PAOC
O.K.

Az offolást nem én kezdtem egyébként. Csak egy adott hozzászólásról azt állapítottam meg, hogy képmutató. Aztán már jött a lavina. Ez már maga megérne egy misét (haha) egyébként.

Miért probléma az hogy néhányan hőbörögnek? Hadd hőbörögjenek! Akkor kell beleszólni, ha valaki szétgyalázza a témát, ha visszaolvasol nem én voltam az. Én az első pillanattól hűteni kívántam a kedélyeket. A vitapartnereimmel kibékültem, jah hogy van, akinek ez nem tetszik, hát az miért számít?

Nincs jobb topic, ahol ezt a témát meg tudnánk beszélni, hogy tényleg befejezzük az offolást?

Mindenkitől elnézést kérek! Bár úgy vélem, hogy az INTERNET elbír néhány offos hozzászólást is, úgy hogy ne hőbörögjetek!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 11. 16. vasárnap 21:32
a másikkal is ugyanígy kezdődött smile szólni mertem, besértődött, duzzogott...blablabla
drága szívem smile lehet lelki tényezőket vitatni soha nem látott mélységekben, csak itt nincs értelme smile
előbb-utóbb kiutálnak érte...csak érintőlegesen, okés? a vallásfilot vigyétek a tudományosba
#3745   2008. 11. 16. vasárnap 21:32
a másikkal is ugyanígy kezdődött smile szólni mertem, besértődött, duzzogott...blablabla
drága szívem smile lehet lelki tényezőket vitatni soha nem látott mélységekben, csak itt nincs értelme smile
előbb-utóbb kiutálnak érte...csak érintőlegesen, okés? a vallásfilot vigyétek a tudományosba
(Ez egy válasz PAOC üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 21:24
Nem mondod? Vannak még hozzám hasonlóak? smile

Ó tudtam én, a remény hal meg utoljára. smile

No komolyan. Szerinted egy ilyen témának csak olyan vetülete van, hogy melyik húsdarabot hova kell dugni? Vagy esetleg vannak neki lelki tényezői is, amelyek szorosan hozzá tartoznak és legalább olyan izgalmasak, mint néhány meg- vagy meg nem történt történet? Ha egy fórumról-topicból kiakarjátok tiltani a vitát, akkor mi marad?

Én jól megdugattam az asszonyt négy nagyfaszú legénnyel. Hurrá. Hurrá. De jó. Hogy irigylünk. Én is szeretném, csak az asszony nem szeretné...

Ez kell?! Egy szóval kell mondanod és már itt sem vagyok, sőt nyugodtan törölheted az összes hozzászólásom a nickemmel együtt. Szerinted föl fog kavarni?

Mélységes tisztelettel...
#3744   2008. 11. 16. vasárnap 21:24
PAOC PAOC
Nem mondod? Vannak még hozzám hasonlóak? smile

Ó tudtam én, a remény hal meg utoljára. smile

No komolyan. Szerinted egy ilyen témának csak olyan vetülete van, hogy melyik húsdarabot hova kell dugni? Vagy esetleg vannak neki lelki tényezői is, amelyek szorosan hozzá tartoznak és legalább olyan izgalmasak, mint néhány meg- vagy meg nem történt történet? Ha egy fórumról-topicból kiakarjátok tiltani a vitát, akkor mi marad?

Én jól megdugattam az asszonyt négy nagyfaszú legénnyel. Hurrá. Hurrá. De jó. Hogy irigylünk. Én is szeretném, csak az asszony nem szeretné...

Ez kell?! Egy szóval kell mondanod és már itt sem vagyok, sőt nyugodtan törölheted az összes hozzászólásom a nickemmel együtt. Szerinted föl fog kavarni?

Mélységes tisztelettel...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 11. 16. vasárnap 21:14
ez pont a tudományos topicba való hsz smile

PAOC---> te meg veszélyesen hasonlítasz valakire, akit innen már tiltani kellett

lehetőség szerint mindenki maradjon kicsit szorosabban a témánál, ha túl mélyre akartok hatolni hehe filozofikusan, akkor irány a tudományos topic wave
#3743   2008. 11. 16. vasárnap 21:23
áhhh..ez csak egy lágyszívű admin, aki nem tilt, csak végső esetben hehe ...ellenben szívesen olvasna egy szopós/nyalós/dugós sztorit, ami esetleg felkorbácsolja a vágyait wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)
2008. 11. 16. vasárnap 21:17
Van végre itt egy Admin aki ezt a vallás eszmetörténeti mélyszántást végre letörli?

A tagtársakat meg letiltja egy kis időre... mondjuk egy évre???
#3742   2008. 11. 16. vasárnap 21:17
Van végre itt egy Admin aki ezt a vallás eszmetörténeti mélyszántást végre letörli?

A tagtársakat meg letiltja egy kis időre... mondjuk egy évre???
#3741   2008. 11. 16. vasárnap 21:14
ez pont a tudományos topicba való hsz smile

PAOC---> te meg veszélyesen hasonlítasz valakire, akit innen már tiltani kellett

lehetőség szerint mindenki maradjon kicsit szorosabban a témánál, ha túl mélyre akartok hatolni hehe filozofikusan, akkor irány a tudományos topic wave
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 20:43
Ezt azért gondold át !
Jézus elött milyen hit volt ?
Az agyban végbemenő gondolat egy mágneses dolog amelyet szó szerint mérni lehet.A vallás és a hit és a szerelem nem más mint egy biológia folyamat az agyban. Az ,hogy nálad melyik folyamat erősebb azt a te tudatod válassza meg.Ettől leszel vallásos. A tudattalkan dolgok határozzák meg a fajt. PLD : nem minden ember vallásos,,, de pld minden ember amikor megszületik tudja ,hogy ha fáj valami sírni kell, ha boldog mosolyog. Pedig ezt nem mutatta neki senki elötte. Ezt ösztönnek hívják de az ösztön a tudattalanból erednek amelyek sokkal erősebbek a tudatos dolgoknál. Pld A lexikális tudás valamikor nem olyan hasznos mint egy ösztőnből (tudattalanból ) jött tett-gondolat. Szerintem felesleges egymást győzködni a hitről és a vallásról,mert egyetlen dolgot megtanultam vallásos embert nem lehet meggyőzni : ) és ez tapasztalat !

Ha feláldozol valamit az azt jelenti hogy a szeretet között döntöttél. Ha saját magadról lemondassz akkor az a szeretet gyözőtt akiért lemondtál. Minden lemondással jár.

#3740   2008. 11. 16. vasárnap 21:14
PAOC PAOC
Szívesen beszélgetek veled, de ez a téma itt feszültségeket fog szülni. Talán nem is a GGre való. Holnapra kitalálom, hogy hol, most mennem kell, és megküldöm priviben, O.K.?
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 21:00
Paoc van gyereked ? Én csak abból az érzésből indulok ki amit a fiam iránt érzek. Aki így érez (remélem a legtöbb szülő ezt érzi), az tudja miről beszélek. És ,hogy szerelemben ki mennyire szeret azt pedig az embere válogatja. Nem tudunk egyformán szeretni.Ki erősebben ki kevésbé.

Egy másik forumon szívesen beszélgetnék veled, ilyen témákban (vitákon kívűl ,mert szeretem ezeket a témákat,pláne ha nem értünk együtt,hiszen így tanul az ember újat ,ha elfogadja azt ha nem ) Komolyan !

Üdv !
#3739   2008. 11. 16. vasárnap 21:13
Kedves Ron!

Úgy sajnálom, hogy nem olvasod a hozzászólásaimat!!! De TÉNYLEG!

Mi lesz az én exhibicionizmusommal, ha te nem olvasol engem???? confused
(Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 19:37
Hali!

Szerintem pontosan itt a helyed, ne menj sehova!!! Intelligens ellenvélemények és más oldalról való megközelítés... nekem tetszik, hogy nem Bólogató János helyesel mindenre. Fontos, hogy legyen véleménye az embernek! Nekem személy szerint a tamásandrea hozzászólásai nem tetszenek, mégse küldöm sehova... Egyszerűen nem olvasom! Így is megoldható nem??? Szép estét!

Csak, hogy ne legyek off: Mi is túl vagyunk már ilyen gabalyodáson, én csak azt mondom, hogy nagyon gondolja át mindenki aki ilyesmit tervez! Próbálja félre tenni a VÁGYAT, és józanul, mert néha nem minden arany ami sárga ejnye1
#3738   2008. 11. 16. vasárnap 21:11
PAOC PAOC
Már megint mi ez az indulat? Mószer Aranka brigád oszlopos tagját tisztelhetjük benned, aki a sztahanovizmus élharcosa?

Ne legyetek már beszarva beszélgetünk, nem? Ez egy fórum, benne egy topic. Nem a feleségbaszatás misztériumának felszentelt temploma.

Mi a bűnöm, tisztelt bíróság? Az, hogy megjegyeztem valaki hozzászólásáról, hogy képmutató? Mea culpa, mea maxima culpa! Hát tényleg az volt, mindenki láthatja! Mégis mozog! circling smile
#3737   2008. 11. 16. vasárnap 21:00
lyuk78 lyuk78 VIP
Paoc van gyereked ? Én csak abból az érzésből indulok ki amit a fiam iránt érzek. Aki így érez (remélem a legtöbb szülő ezt érzi), az tudja miről beszélek. És ,hogy szerelemben ki mennyire szeret azt pedig az embere válogatja. Nem tudunk egyformán szeretni.Ki erősebben ki kevésbé.

Egy másik forumon szívesen beszélgetnék veled, ilyen témákban (vitákon kívűl ,mert szeretem ezeket a témákat,pláne ha nem értünk együtt,hiszen így tanul az ember újat ,ha elfogadja azt ha nem ) Komolyan !

Üdv !
#3736   2008. 11. 16. vasárnap 20:55
PAOC PAOC
Nézd én ezt szívesen megbeszélem veled. Ebben a rövid szösszenetedben volt egy csomó zavaros bár értelmetlen gondolat, és jó néhány jól, de üresen csengő fogalom.
A vallás nem Jézussal kezdődött, hanem az emberré válással. Isten társadalmi-kulturális szempontból egy mém.

De hagyjuk nem itt van ennek a helye. Nagyon kérek mindenkit, hogy NE ITT AKARJA EZT VELEM MEGBESZÉLNI!

Szívesen beszélgetek róla megfelelő keretek között.
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 20:43
Ezt azért gondold át !
Az agyban végbemenő gondolat egy mágneses dolog amelyet szó szerint mérni lehet.A vallás és a hit és a szerelem nem más mint egy biológia folyamat az agyban. Az ,hogy nálad melyik folyamat erősebb azt a te tudatod válassza meg.Ettől leszel vallásos. A tudattalkan dolgok határozzák meg a fajt. PLD : nem minden ember vallásos,,, de pld minden ember amikor megszületik tudja ,hogy ha fáj valami sírni kell, ha boldog mosolyog. Pedig ezt nem mutatta neki senki elötte. Ezt ösztönnek hívják de az ösztön a tudattalanból erednek amelyek sokkal erősebbek a tudatos dolgoknál. Pld A lexikális tudás valamikor nem olyan hasznos mint egy ösztőnből (tudattalanból ) jött tett-gondolat. Szerintem felesleges egymást győzködni a hitről és a vallásról,mert egyetlen dolgot megtanultam vallásos embert nem lehet meggyőzni : ) és ez tapasztalat !

Ha feláldozol valamit az azt jelenti hogy a szeretet között döntöttél. Ha saját magadról lemondassz akkor az a szeretet gyözőtt akiért lemondtál. Minden lemondással jár.

#3735   2008. 11. 16. vasárnap 20:43
lyuk78 lyuk78 VIP
Ezt azért gondold át !

(Ez egy válasz PAOC üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 13:33
Semmi köze a vallásokhoz! Maradjunk ennyiben! Természetesen jogodban áll nem érteni.

Isten a világ természetes rendje, mind fizikai, mind biológiai, mind spirituális értelemben. Mindenesetre nem szerethetsz senkit jobban, mint önmagad, ha mégis így lenne, akkor beteg vagy. Más kérdés az, hogy kiért tudnád föláldozni magad, vagy kiért nem. Ne keverd!

Az, hogy jól lásd a világot, vagy annak rendjét, vagy másképpen Istent, annak semmi köze nincs a csodákhoz, vagy azok elmaradásához.
#3734   2008. 11. 16. vasárnap 19:50
ne küldözgessetek senkit sehova, majd én elintézem, ha úgy látom jónak ejnye1
egyébként meg: Vidám Vasárnapot! hehe
#3733   2008. 11. 16. vasárnap 19:37
Ron79 Ron79 VIP
Hali!

Szerintem pontosan itt a helyed, ne menj sehova!!! Intelligens ellenvélemények és más oldalról való megközelítés... nekem tetszik, hogy nem Bólogató János helyesel mindenre. Fontos, hogy legyen véleménye az embernek! Nekem személy szerint a tamásandrea hozzászólásai nem tetszenek, mégse küldöm sehova... Egyszerűen nem olvasom! Így is megoldható nem??? Szép estét!

Csak, hogy ne legyek off: Mi is túl vagyunk már ilyen gabalyodáson, én csak azt mondom, hogy nagyon gondolja át mindenki aki ilyesmit tervez! Próbálja félre tenni a VÁGYAT, és józanul, mert néha nem minden arany ami sárga ejnye1
(Ez egy válasz PAOC üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 17:29
Mi ez a harag? Mi ez az indulat?

Valaki az írta, hogy ő jobban szereti a feleségét és az is őt, mint bármelyikük önmagát. Ez egy qrva nagy képmutatás. Ezen megegyezhetünk és ennyi. A vallásokat nem én kavartam ide, vazze!

Higgadj már!

... 792 793 794 795 796 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!