Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 791 792 793 794 795 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3805   2008. 11. 19. szerda 18:05
Amber001 Amber001 VIP
Ha belemegy, naná, hogy nem áldozat, de a párbeszéd onnan indult, hogy Nicole nem akarja a dolgot...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 19. szerda 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (571) VIP
2008. 11. 19. szerda 17:15
azért ne ugy beszéljünk már nökröl párunkrol ha belemegy játékba mint "szegény áldozat" smile smile
#3804   2008. 11. 19. szerda 17:58
Nyúlmedve Nyúlmedve
"A vágyakat akkor lehet maradéktalanul teljesíteni, ha az mindekét félnek önfeledt élvezetet okoz! "

Ez tény. Egy mondatban benne van minden.
Az ember annyi mindenre vágyhat, ami elérhetetlen számára pl Ferrárira, Jachtra, milliárdokra, medencés házra, egy topmodellre, miegyébre, ami nagy valószínűséggel elérhetetlen számára. De van sok mindene, mit élvezhetne, ám még sem teszi, mert mindig csak másfelé kacsingat, más után sóhajtozik. Megéri?
Egyszerűbb dolgok is vannak, amik talán elérhetőek. De az jót tesz az egyénnek, ha minden vágya szíre-szóra teljesül?
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 11. 19. szerda 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 17:28
Bocs, hogy belepofázok, tudom egy kibicnek semmi sem drága...

Olvasgattam a hsz-eket és leírom a gondolataim.

A nikole nevű fórumózó társamnak tanácsolom (igen, tanácsolom), hogy ne Tegye meg csak a Párja kedvéért!
Ha a saját vágyai közt nem szerepel a többes szex, akkor nem hinném, hogy csak a Párja miatt erőszakot kéne elkövetni Önmagán!
Még az is lehet, hogy közben teteszene Neki, vagy Kedvet kapna hozzá...de ennek ellenére, ahogy olvasom a sorokból, egyenlőre nem készült fel rá lekileg!
Az eddigeiekből nekem az jött le, hogy a Párja nem csak önmaga miatt akarja ezt, hanem azt gondolja, hogy nikole Élvezetét növelnék ezzel a 3-assal. Szerintem minen pasi fejében benne van, hogy egy plusz pasi csak növelheti a Nők élvezetét...
A szex viszont a fejben kezdődik...ha fejben nem vágyik rá valaki, akkor hiába lenne jó fizikailag...
Ezért is visszakozott a Párja, amikor "kényszeredetten" (nem a saját Vágyát kifejezve) Egyezett bele később a hármasba!

Szóval, csak a Párja miatt ne! Gyanítom, ha pl. Neki az lenne a vágya, hogy a Párját egy másik pasival kettesben szeretné látni, csak Miatta a Kedvese sem vállalna be egy "seggrepacsit"....

A vágyakat akkor lehet maradéktalanul teljesíteni, ha az mindekét félnek önfeledt élvezetet okoz!
#3803   2008. 11. 19. szerda 17:28
T-A-M T-A-M VIP
Bocs, hogy belepofázok, tudom egy kibicnek semmi sem drága...

Olvasgattam a hsz-eket és leírom a gondolataim.

A nikole nevű fórumózó társamnak tanácsolom (igen, tanácsolom), hogy ne Tegye meg csak a Párja kedvéért!
Ha a saját vágyai közt nem szerepel a többes szex, akkor nem hinném, hogy csak a Párja miatt erőszakot kéne elkövetni Önmagán!
Még az is lehet, hogy közben teteszene Neki, vagy Kedvet kapna hozzá...de ennek ellenére, ahogy olvasom a sorokból, egyenlőre nem készült fel rá lekileg!
Az eddigeiekből nekem az jött le, hogy a Párja nem csak önmaga miatt akarja ezt, hanem azt gondolja, hogy nikole Élvezetét növelnék ezzel a 3-assal. Szerintem minen pasi fejében benne van, hogy egy plusz pasi csak növelheti a Nők élvezetét...
A szex viszont a fejben kezdődik...ha fejben nem vágyik rá valaki, akkor hiába lenne jó fizikailag...
Ezért is visszakozott a Párja, amikor "kényszeredetten" (nem a saját Vágyát kifejezve) Egyezett bele később a hármasba!

Szóval, csak a Párja miatt ne! Gyanítom, ha pl. Neki az lenne a vágya, hogy a Párját egy másik pasival kettesben szeretné látni, csak Miatta a Kedvese sem vállalna be egy "seggrepacsit"....

A vágyakat akkor lehet maradéktalanul teljesíteni, ha az mindekét félnek önfeledt élvezetet okoz!
#3802   2008. 11. 19. szerda 17:15
X Törölt felhasználó (571) VIP
azért ne ugy beszéljünk már nökröl párunkrol ha belemegy játékba mint "szegény áldozat" smile smile
#3801   2008. 11. 19. szerda 17:06
Amber001 Amber001 VIP
Szerintem kicsit félreértettél, vagy én voltam félreérthető wink . Én nem mondtam, hogy egy életen át vágyakozik valaki, csak azt mondtam, hogy döntenie kell, hogy mi erősebb a vágy, vagy a másik iránti érzés. Hogy a döntés mikor van, az nyilván egyéntől függ. Lehet, hogy egy ideig még várakozik, aztán lehet, hogy egyszercsak a vágy lesz erősebb és akkor vagy valóra válik a párjával vagy félrelépés és/vagy szakitás a vége. Ez azon nem változtat, hogy mindenkinek magának kell dűlőre jutni a kérdésben. És azért az is elképzelhető, hogy valaki tényleg nem vágyik erre, azt felesleges győzködni arról, hogy de majd milyen jó lesz... wink Ezen kívül én úgy gondolom, hogy nem csak a nő lelke a tét, hanem a teste is - őt dugják meg, nem a vágyakozót...ez azért nem ugyanaz, mint álmodozni valamiről vagy nézelődni, élvezni a konkrét akciót, főleg, ha a nő alapvetően nem akarja ezt...Egyébként egyetértek Veled abban, hogy a 3-as egy párkapcsolatban a két ember közti szexuális élmény kiteljesítésére lehet jó, együtt és egymásért, ami mindkét fél hasonló akaratát jelenti, tehát ugyanarra gondolunk alapvetően... wink
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 19. szerda 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 14:16
Sajnos ez nem ilyen egyszerű ,ahogy te elképzeled. Életben ez nem így működik,hogy akkor egy életen át majd vágyakozik a másik fél. Teljesen jogos ,hogy ha kárt tesz a másikban azzal ha követeli ,hogy adja meg ,az nem fog belemenni.Nem okoz kárt a férjében azzal ha nem adja meg. Nos ezt kétségbe vonnám. Itt egy egyszerű példával hagy éljek. Szereted a csokit ? Ez egy vágy a csoki iránti vágy. Ha nem ehetnél csokit valami vagy valaki végett (te imádod ,szereted őt ) ,,de azt mondja drágám egyél cukrot ,, egy ideig jó lesz az a cukor de azért csak azon jár az eszed miként tömhetnéd magadba azt a csokit. Mint egy gyerek Persze most lehet : a cukorbeteg is szereti a csokit de le tud mondani róla .... igen te sokszór az is megeszi hiszen erős a váyg, és keresi a ksikapuka, inzulin, diabetes stb.... De a csokira fáj a foga.. Ha lemond egy életen át boldog marad ? Nem sérűl lelkileg ?

Öszetetteb ez a kérdés. Igen a nő teljes mértékben (nikole) sérül ha nem szeretné és belemegy. Lelkileg összetörhet és felteszi a kérdést : na ennyire szeret,hogy oda dobott másnak is ?

De ha egy ember mindig a másikat nézi egy kapcsolatban (nincsen ilyen ) akkor mert nem magáért teszi. És ez már viszont ilyen mértékben vak szerelemnek is nevezhető.

Az meg teljesen igaz,hogy élvezni csak úgy lehet ha mind a 3-om fél akarja és izgatja a dolog. De ha ez így van akkor nem is lenne miről beszélnünk.Hiszen nem erőől van szó jelen esetben,hanem sajnos olyan párkapcsolatról -(kapcsolatokról) beszélünk ahol csak az egyik fél szeretné de nem tud megvalósulni a dolog.

Egy optimális helyzetben viszont én úgy vélem az ember szerelmes stb... de izgatnia kéne valamilyen szinten az embert egy kecsegtetöbb szexuális helyzet. És 1-2 dolgot ha ez így van háttérbe tenni (neveltetés ,ego, mit szólnak ha .... )

Én megértem azt teljes mértékben amit te és Nikole írtok el is fogadom de mint írtam és mint írtátok a dolog megfordítható. És ez a kit szeret igazán jobban és önzetlenűl, és mit lehet elvárni a partnertől egy adott helyzetben nem mindig állja meg a helyét.Ez a valós helyzet meg sajnos az élet ahol mindenre van példa és ellenpélda hiszen csak így működhet a világ.

Lehet,hogy Nikole-nak nem volt eddig semmi olyan pozitív élménye vagy visszajelzése amitől ő el tudná képzelni,hogy hú ez a dolog jó lehet. Ez olyan dolog mint egy adott vélemény bármiről amit az ember nem ismer. Nem tudjuk csak negatív behatás ért .: a férjem akit szeretek olyat kér amit nem akarok. Itt elvonjuk a figyelmet arról,hogy az valójában akár jó is lehet,csak eddig nem jutottunk el oda ,mert érdektelenek voltunk hogy mi ezt akarjuk. (erre egy példa: 30 évesen kipróbálja valaki milyen egy sport és rabja lesz , lényeg benne van) . Így a negatív behatásra negatív dolgok jutnak eszünkbe róla. Viszont ha egy pozitív élmény érte volna ami eddig nem következett be ( és most már sajnos a meggondolásra való hajlam szinte 000) akkor lehet ő akarta volna (pld. kicsit spiccesen
#3800   2008. 11. 19. szerda 16:31
lyuk78 lyuk78
akarja nem kérhetem tőle ,hiszen akkor megfosztanám őt attól ami ő maga.Elvenném a kapcsolatunkban azt a jogát,hogy eldönthesse ,neki mi jó,mi nem ,mit akar és mit nem. Nem bologató kutyust akarok hanem a feleségemet akit szeretek. Csak így meg a megoldás nincsen meg. Azaz ez egy igazi fasza mókuskerék effektus !

Sőt tovább megyek. Ha ő maga felhozná egy napon : drágám itt egy srác akivel megcsinálnám,,,, húúúúúú de nem tetszene !!!

#3799   2008. 11. 19. szerda 16:27
lyuk78 lyuk78
Igaza van az asszonynak ! Nem ő kérte , az ,hogy neki is jó volt ,ezt akartad.Az ,hogy nem akar még egy lányt meg természetes szerintem,hiszen nem akar rajtad osztozni mert szeret. A 2 férfit te kérted tőle,cserébe nem is várhattad el,hogy neked szabad utad legyen. Ez az én véleményem persze.
Viszont ha nem ellenkezett a 2 pasi ellen akkor nagy valószínüséggel volt róla egy fejben alkotott képe milyen is lehet 2 pasival (2 farkinca stb...) . De ez nem jelentette azt ,hogy megosztana téged (ismétlem önmagamat :akit szeret) egy másik lánnyal is cserébe. A te vágyad teljesúlt úgy ,hogy ő is élvezte. Nincsen ezzel baj. Az ,hogy te megcsaltad szerintem mindenkinek a saját döntése ,hogy mit ér meg neki a párja. Hiszen te azt mondod kirugnád egyből. Nos ez valóban önző dolog,hiszen nem mindegy hogy a gombócot kinek kell lenyelni ugye?
Azaz ha te mászól más ágyába vagy a te ágyadba másznak abban az a különbség ,hogy kinek fáj.Mert szerintem minden normális érzésű embernek fáj ha a párja megcsalja.Mert ez a szerelem.

Engemet izgat a hármas szex (2 pasi 1 lány ) ,,, de azt nem tudnám elviselni ha a feleségem megcsalna. Ha megtenné egy hármas után mégis ? Nem tudom jogom biztosan lenne szólni,hiszen a 3 szex nem ugyxan azt jelenti ,hogy onnantól kezdve akivel csak akar amikor csak akar.

Annak az az értelme szememben,hogy EGYÜTT és egymásért átélnek egy olyan szexuális élményt amit 2-ben nem tudnak és a szükség kedvéért,hogy érezni tudják az izgalmat befogadnak egy harmadik személyt is.

Ha tehetném,hogy 2-é váljak valószínűleg azt választanám és nem egy idegen személy bevonását.De sajnos ez ugyebár lehetetlen. Maga a fejemben kivetített kép az izgató ,hogy elől orál és hátulról meg behatolás és egyébb 2-ben nem végrahajtható "gyakorlatok" vagy orál és közben nyalom stb........

Hogy az emberben mi váltja ki ezeket a képeket és izgalmakat nem tudom.Biztos valami nek a hatására alakult ez ki nálam,mert némi összefüggést vélek felfedezni a fiatalkori életem és a vágyaim között. Volt pár alkalm amikor a többes szex szelle megcsapott de igazából sosem jött össze teljes egészében. Vagy a másik pasi mondta fel a szolgálatot, vagy a lány nem akarta egyszerre csak egymás után stb..... És valahogy bennem maradt ez a vágy. Ja és a sok szexfilmet is ide sorolnám ,mert mindig tetszettek az olyan jelenetek ahol több szereplő volt. Jó pld egy szendvicses rész ( ezt mondjuk nem kérném a páromtól sosem max ha ő akarná),,, de nézni szuper ! És a már leírt részek ,,, orál + hátulról (ez a favuritom),, egyszerre két cerkát nyalogat a lányka ( nem vagyok bi ) de a látvány egyedi. ( tartsak oda tökröt he-he ez jutott eszembe most)

Viccen kívűl ez bennem van és mint egy vérszomjas oroszlán aki az étvágyát szeretné csillapítani de ezáltal mégvadabb lesz úgy zakatol bennem is ez az ösztönszerű ,meg kell éljem a szex ezen formáját . De a gndolkodásomban ott van az amit nikol és amber leírt és teljesen egyetértek vele :::: ha a párom nem

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 19. szerda 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (571) VIP
2008. 11. 19. szerda 15:19
Sziasztok! smile
olvastam itt ezt-azt,de nem mindegyiket részletesen!
lejebb irtam kapcsolatomrol!én hoztam fel témát páromnak mi lenne ha(Ödönkét,ez tetszik) smile bevennénk,mert azt vettem észre magamon,hogy borzalmasan izgat amikor egy pasi csapja a szelet nömnek!nahh szoval....kérette magát stb,aztán elmondta,hogy Ödönke nem igazán tetszik neki,szoval vele kizárt!de mással talán...akkor jött költöi kérdés akkor kivel??vadidegent nem akartunk,de közeli ismeröst sem!ekkor képbe jött egy régi ismerös!sms,személyes tali,és idöpont egyeztetés...persze new boy örült mint majom a .... smile (hozzáteszem ez 12 év együttéllés házasság után jött el!)sokat fantáziáltam rola mi lenne ha hön szeretett asszonykám,"idegen"férfin lovagolna,és szerszámát szájába venné amivel engem csokol smile de annyira izgatott téma,hogy belevágtunk!eljött az este...gyomor összeszükülve(mindkét részröl) smile hozzá kell tenni new boy igényes inteligens!elösször kis ital beszélgetés stb..majd tisztáztunk bizonyos dolgokat mit lehet mit nem!
hát mit ne mondjak amikor elöttem elkezdtek csokolozni már kész voltam(nahh nem ugy)
aztán jött minden!ketten kényeztettük párom felváltva,és annyira felizgult,hogy mikor én utat törtem puncijába,mint niagara vizesés!hogy hogyan sikerült?alapban ha odafigyelünk 2esben 3-4 orgazmus megy páromnak!most 8ig számoltam! smile szovasl jol sikerült!(részletekbe ha valakit érdekel késöbb)hozzáteszem nincs bennem bi hajlam,és nem birnám ha pasi hozzzám érne!!
maga a szituácio annyira felpörgetett,hogy utánna két napig szinte egyfolytában szeretkeztünk,a heti 2-3 után!
nahde gyarlo az ember jotett helyébe jot várj!de sajna párom arrol hallani sem akart,hogy kövibe lányt vegyünk be!féltékeny tipus is(nem betegesen)és közölte nem birná nézni ahogy én meg másik lányt!és sajnos bi hajlamárol sem tudtam megygyözni párom:( smile
ezek után még 3szor elhivtuk newboyt,(1 éves kihagyásokkkal)de más nem történt!engem ez a szitu annyira izgatott,hogy még honapogik is ha épp egyedül oldottam meg gondjam erröl fantáziáltam!..betegség?nem hinném!ert akkor van itt sok beteg! smile jo volt párom arcán látni gyönyört,és,hogy igazán élvezi szitut....!hozzáteszem nem mindenkivel engedném párom,de igazábol nem is ö eröltette ezt az egészet!
utánna azért agyaltam kicsit,mi lesz ha tul jol sikerült newboyyal és utánnna privibe is megoldják....,de rájöttem,hogy ha nem bizom akkor hülyére fogom magam gondolkodni! smile
nahh ezek után jöttem én!egyszerüen ki akartam probálni 2 lánnyal,éas az lett volna igazi ha egyik párom!de egyszerüen falakba ütköztem!fizetni nem akartam érte!és ugye nem 50 évesen akartam eme gyönyör oltárán áldozni mikor már csak a szottyadtak állnak meg! smile

egyszoval megoldodott fenti"problémám is(2lány),de sajnálom,hogy nem a feleségemmel....volt kicsi lelkifurdalás de önzöségem gyözött..

kiviáncsi vagyok véleményekre!üdv

aztán jöttem én!
#3798   2008. 11. 19. szerda 16:08
lyuk78 lyuk78
Itt most egy pozitív élményről volt szó ,nem konkrét estről (csak most ez jutott eszebe). Ha neked más a pozitív élmény akkor arra vetísd ki.
De azért ne mond már azt,hogy senki más soha nem tetszett csak a férjed,mert ez hazugság lenne. Az ,hogy megcsalni nem akartad egyértelmű ,de attól még egy lány (vagy fiú) jó néven veszi ha egy neki tetsző személy jelzi azt,hogy ő sem csúnya. És ez szerintem teljesen normális.
Szerintem te agyban eldöntötted azt,hogy ez jaj , úristen 3-as szex . És semmi nem tudja megváltoztatni a nézetedet max ha tényleg jó lenne.

Volt már olyan dolog amit ,nem akartál,sosem próbáltad fogalmad nem volt arról,hogy milyen ???
egyszerűen csak megcsináltad és hoppá : nem is rossz,,, ez lett a vége ?

Hmmm ?
(Ez egy válasz nikole üzenetére (2008. 11. 19. szerda 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 15:14
Flörtölnék egy másik sráccal a férj jelenlétében? Megtetszene a srác és elképzelhetőnek tartanám? Férjemnek jelezném ezt és megtörténne. Ugye így gondolod? Akkor végül is ez nem úgy néz ki, mintha a férjem engedélyével dugatnám meg magamat egy nekem tetsző sráccal, mert akkor végül is megcsalás nélkül kefélhetek bárkivel. Valljuk be ezt nem a férjemért tenném, nem kettőnkért, hanem magamért.
#3797   2008. 11. 19. szerda 15:22
jahh mégegy gondolat.....

ha megcsalna feleségem simán kirugnám,pedig lenne mit vesztenem.....
#3796   2008. 11. 19. szerda 15:19
Sziasztok! smile
olvastam itt ezt-azt,de nem mindegyiket részletesen!
lejebb irtam kapcsolatomrol!én hoztam fel témát páromnak mi lenne ha(Ödönkét,ez tetszik) smile bevennénk,mert azt vettem észre magamon,hogy borzalmasan izgat amikor egy pasi csapja a szelet nömnek!nahh szoval....kérette magát stb,aztán elmondta,hogy Ödönke nem igazán tetszik neki,szoval vele kizárt!de mással talán...akkor jött költöi kérdés akkor kivel??vadidegent nem akartunk,de közeli ismeröst sem!ekkor képbe jött egy régi ismerös!sms,személyes tali,és idöpont egyeztetés...persze new boy örült mint majom a .... smile (hozzáteszem ez 12 év együttéllés házasság után jött el!)sokat fantáziáltam rola mi lenne ha hön szeretett asszonykám,"idegen"férfin lovagolna,és szerszámát szájába venné amivel engem csokol smile de annyira izgatott téma,hogy belevágtunk!eljött az este...gyomor összeszükülve(mindkét részröl) smile hozzá kell tenni new boy igényes inteligens!elösször kis ital beszélgetés stb..majd tisztáztunk bizonyos dolgokat mit lehet mit nem!
hát mit ne mondjak amikor elöttem elkezdtek csokolozni már kész voltam(nahh nem ugy)
aztán jött minden!ketten kényeztettük párom felváltva,és annyira felizgult,hogy mikor én utat törtem puncijába,mint niagara vizesés!hogy hogyan sikerült?alapban ha odafigyelünk 2esben 3-4 orgazmus megy páromnak!most 8ig számoltam! smile szovasl jol sikerült!(részletekbe ha valakit érdekel késöbb)hozzáteszem nincs bennem bi hajlam,és nem birnám ha pasi hozzzám érne!!
maga a szituácio annyira felpörgetett,hogy utánna két napig szinte egyfolytában szeretkeztünk,a heti 2-3 után!
nahde gyarlo az ember jotett helyébe jot várj!de sajna párom arrol hallani sem akart,hogy kövibe lányt vegyünk be!féltékeny tipus is(nem betegesen)és közölte nem birná nézni ahogy én meg másik lányt!és sajnos bi hajlamárol sem tudtam megygyözni párom:( smile
ezek után még 3szor elhivtuk newboyt,(1 éves kihagyásokkkal)de más nem történt!engem ez a szitu annyira izgatott,hogy még honapogik is ha épp egyedül oldottam meg gondjam erröl fantáziáltam!..betegség?nem hinném!ert akkor van itt sok beteg! smile jo volt párom arcán látni gyönyört,és,hogy igazán élvezi szitut....!hozzáteszem nem mindenkivel engedném párom,de igazábol nem is ö eröltette ezt az egészet!
utánna azért agyaltam kicsit,mi lesz ha tul jol sikerült newboyyal és utánnna privibe is megoldják....,de rájöttem,hogy ha nem bizom akkor hülyére fogom magam gondolkodni! smile
nahh ezek után jöttem én!egyszerüen ki akartam probálni 2 lánnyal,éas az lett volna igazi ha egyik párom!de egyszerüen falakba ütköztem!fizetni nem akartam érte!és ugye nem 50 évesen akartam eme gyönyör oltárán áldozni mikor már csak a szottyadtak állnak meg! smile

egyszoval megoldodott fenti"problémám is(2lány),de sajnálom,hogy nem a feleségemmel....volt kicsi lelkifurdalás de önzöségem gyözött..

kiviáncsi vagyok véleményekre!üdv

aztán jöttem én!
#3795   2008. 11. 19. szerda 15:14
nikole nikole
Flörtölnék egy másik sráccal a férj jelenlétében? Megtetszene a srác és elképzelhetőnek tartanám? Férjemnek jelezném ezt és megtörténne. Ugye így gondolod? Akkor végül is ez nem úgy néz ki, mintha a férjem engedélyével dugatnám meg magamat egy nekem tetsző sráccal, mert akkor végül is megcsalás nélkül kefélhetek bárkivel. Valljuk be ezt nem a férjemért tenném, nem kettőnkért, hanem magamért.
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 19. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 14:18
en egy neki tetsző személlyel flörtől amit a párja tolerál és a fejében a "kémia elindul alulra " és a kis gondolatok áradata felüti azt a szöget a fejében ,hogy jaj de kecsegtető lenne ha két férfi a vágyak tengerében megfürdetne, és ezt azzal tehetné akit imád. Akkor valószínű,hogy a hölyg szeretné és érdekelné a dolog. De mint mondottam ezt már nehéz megváltoztatni.
#3794   2008. 11. 19. szerda 14:18
lyuk78 lyuk78
en egy neki tetsző személlyel flörtől amit a párja tolerál és a fejében a "kémia elindul alulra " és a kis gondolatok áradata felüti azt a szöget a fejében ,hogy jaj de kecsegtető lenne ha két férfi a vágyak tengerében megfürdetne, és ezt azzal tehetné akit imád. Akkor valószínű,hogy a hölyg szeretné és érdekelné a dolog. De mint mondottam ezt már nehéz megváltoztatni.
#3793   2008. 11. 19. szerda 14:16
lyuk78 lyuk78
Sajnos ez nem ilyen egyszerű ,ahogy te elképzeled. Életben ez nem így működik,hogy akkor egy életen át majd vágyakozik a másik fél. Teljesen jogos ,hogy ha kárt tesz a másikban azzal ha követeli ,hogy adja meg ,az nem fog belemenni.Nem okoz kárt a férjében azzal ha nem adja meg. Nos ezt kétségbe vonnám. Itt egy egyszerű példával hagy éljek. Szereted a csokit ? Ez egy vágy a csoki iránti vágy. Ha nem ehetnél csokit valami vagy valaki végett (te imádod ,szereted őt ) ,,de azt mondja drágám egyél cukrot ,, egy ideig jó lesz az a cukor de azért csak azon jár az eszed miként tömhetnéd magadba azt a csokit. Mint egy gyerek Persze most lehet : a cukorbeteg is szereti a csokit de le tud mondani róla .... igen te sokszór az is megeszi hiszen erős a váyg, és keresi a ksikapuka, inzulin, diabetes stb.... De a csokira fáj a foga.. Ha lemond egy életen át boldog marad ? Nem sérűl lelkileg ?

Öszetetteb ez a kérdés. Igen a nő teljes mértékben (nikole) sérül ha nem szeretné és belemegy. Lelkileg összetörhet és felteszi a kérdést : na ennyire szeret,hogy oda dobott másnak is ?

De ha egy ember mindig a másikat nézi egy kapcsolatban (nincsen ilyen ) akkor mert nem magáért teszi. És ez már viszont ilyen mértékben vak szerelemnek is nevezhető.

Az meg teljesen igaz,hogy élvezni csak úgy lehet ha mind a 3-om fél akarja és izgatja a dolog. De ha ez így van akkor nem is lenne miről beszélnünk.Hiszen nem erőől van szó jelen esetben,hanem sajnos olyan párkapcsolatról -(kapcsolatokról) beszélünk ahol csak az egyik fél szeretné de nem tud megvalósulni a dolog.

Egy optimális helyzetben viszont én úgy vélem az ember szerelmes stb... de izgatnia kéne valamilyen szinten az embert egy kecsegtetöbb szexuális helyzet. És 1-2 dolgot ha ez így van háttérbe tenni (neveltetés ,ego, mit szólnak ha .... )

Én megértem azt teljes mértékben amit te és Nikole írtok el is fogadom de mint írtam és mint írtátok a dolog megfordítható. És ez a kit szeret igazán jobban és önzetlenűl, és mit lehet elvárni a partnertől egy adott helyzetben nem mindig állja meg a helyét.Ez a valós helyzet meg sajnos az élet ahol mindenre van példa és ellenpélda hiszen csak így működhet a világ.

Lehet,hogy Nikole-nak nem volt eddig semmi olyan pozitív élménye vagy visszajelzése amitől ő el tudná képzelni,hogy hú ez a dolog jó lehet. Ez olyan dolog mint egy adott vélemény bármiről amit az ember nem ismer. Nem tudjuk csak negatív behatás ért .: a férjem akit szeretek olyat kér amit nem akarok. Itt elvonjuk a figyelmet arról,hogy az valójában akár jó is lehet,csak eddig nem jutottunk el oda ,mert érdektelenek voltunk hogy mi ezt akarjuk. (erre egy példa: 30 évesen kipróbálja valaki milyen egy sport és rabja lesz , lényeg benne van) . Így a negatív behatásra negatív dolgok jutnak eszünkbe róla. Viszont ha egy pozitív élmény érte volna ami eddig nem következett be ( és most már sajnos a meggondolásra való hajlam szinte 000) akkor lehet ő akarta volna (pld. kicsit spiccesen
(Ez egy válasz Amber001 üzenetére (2008. 11. 19. szerda 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 13:51
Egyetértek Veled abban,hogy a vágy nem önzetlen dolog, hiszen az a sajátunk, rólunk szól, jó esetben egyezik a párunk vágyával. Viszont azt is gondolom, hogy a saját vágyamat nem valósíthatom meg a másik ember rovására, főleg úgy, hogy az én vágyamhoz a másik embernek kell a testét adnia. Szerintem ebben az esetben a férjnek azt kell eldöntenie, hogy mi fontosabb a saját vágya a 3-asra, vagy a társa iránti akármilyen érzése. Ez az ő döntése, az ő felelőssége a saját vágyáért - egy kapcsolatban is mindenki a saját érdekeit képviseli wink . A feleségnek pedig azt kell eldöntenie, hogy ő is akarja-e ezt a vágyat annyira, hogy a testét adja. Izgatja-e őt is a dolog? De ha ő nem vágyik erre, nem akar egy kivülállóval dugni, akkor az meg az ő döntése. Ezzel nem okoz kárt a férjének, míg a férj vágya okozhat kárt a feleségének. A jó szexben a kölcsönösség szerintem alap és mindent lehet, ami a másik szabadságát, jó érzését akarata ellenére nem korlátozza. Attól, hogy a társam nem akar olyan valamit megadni, ahol ő sérülhet (lelkileg, testileg, akárhogy), az nem jelenti azt, hogy ő nem akar engem boldoggá tenni. A példádra reagálva én is mondhatom, hogy miért várja el tőlem, hogy egy harmadikkal dugjak, ha én nem akarom, pedig azt mondja szeret... wink Egyébként gyanítom, hogy a 3-ast és többest akkor lehet igazán kiélvezni, ha minden résztvevő igazán akarja és ezért oldottan, gátlástalanul vesz részt benne, nem a paráival kűzd... smile
#3792   2008. 11. 19. szerda 14:01
lyuk78 lyuk78
Így nem is hiszem,hogy jó lenne talán ő is ezt érzi és ezért nem akarja. Ő a 3ast úgy szeretné,hogy jó legyen de ez veled elképzelhetetlen hiszen nem akarod. És így neki sem olyan vonzó és izgató a dolog. A fejében viszont a hármasról kialakitott kép az izgató.Ezért él tovább a vágya.
(Ez egy válasz nikole üzenetére (2008. 11. 19. szerda 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 13:23
Az hogy te azt állítod,hogy a férjemet nem akarom boldoggá tenni, elég erős. Felajánlottam neki. De ő nem él a lehetőséggel. Tényleg megtenném neki. De könyörögni azért nem fogok, mert éppen kéreti magát. Ezek után nem hiszem, hogy olyan önző vagyok.
#3791   2008. 11. 19. szerda 13:51
Amber001 Amber001 VIP
Egyetértek Veled abban,hogy a vágy nem önzetlen dolog, hiszen az a sajátunk, rólunk szól, jó esetben egyezik a párunk vágyával. Viszont azt is gondolom, hogy a saját vágyamat nem valósíthatom meg a másik ember rovására, főleg úgy, hogy az én vágyamhoz a másik embernek kell a testét adnia. Szerintem ebben az esetben a férjnek azt kell eldöntenie, hogy mi fontosabb a saját vágya a 3-asra, vagy a társa iránti akármilyen érzése. Ez az ő döntése, az ő felelőssége a saját vágyáért - egy kapcsolatban is mindenki a saját érdekeit képviseli wink . A feleségnek pedig azt kell eldöntenie, hogy ő is akarja-e ezt a vágyat annyira, hogy a testét adja. Izgatja-e őt is a dolog? De ha ő nem vágyik erre, nem akar egy kivülállóval dugni, akkor az meg az ő döntése. Ezzel nem okoz kárt a férjének, míg a férj vágya okozhat kárt a feleségének. A jó szexben a kölcsönösség szerintem alap és mindent lehet, ami a másik szabadságát, jó érzését akarata ellenére nem korlátozza. Attól, hogy a társam nem akar olyan valamit megadni, ahol ő sérülhet (lelkileg, testileg, akárhogy), az nem jelenti azt, hogy ő nem akar engem boldoggá tenni. A példádra reagálva én is mondhatom, hogy miért várja el tőlem, hogy egy harmadikkal dugjak, ha én nem akarom, pedig azt mondja szeret... wink Egyébként gyanítom, hogy a 3-ast és többest akkor lehet igazán kiélvezni, ha minden résztvevő igazán akarja és ezért oldottan, gátlástalanul vesz részt benne, nem a paráival kűzd... smile
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 19. szerda 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 13:09
Én úgy vélem ebben az utolsó pár kis sorocskában rejtőzik a lényeg !

Viszont abban nem értek egyet , hogy a szerelem és a vágy ha a férfi a hármast kéri akkor az önzetlen. Önzetlen dolgok nem igazán léteznek. Szerintem minden dologban van egy kis önzés ,csak néha a dolgokat meg kell fordítani.

Nikole tudja ,hogy a férje régi-régi vágya de nem szeretné bodoggá tenni. Ez így most nyers de benne van a lényeg. Nem az kell,hogy ő boldog legyen hanem ,hogy örömet okozzon annak akit szeret. Persze ez most azt jutatja az ember eszébe : hú de hülye ez a pasi (én ) ,ilyet írni. De kicsit gondoljuk is át miről van szó valójában.

Ha te amber001 kívánnád már pld : 10 éve a 3-as ,hogy kipróbálhasd. De sosem volt olyan alkalmad -parnered akivel megtörtént volna.
Ott van életed párja ,teljesen jól kijöttök. Felhozod neki a témát, és ő közli nem szeretné. Te bánatos vagy a vágy marad a régi és a szerelem is. A szerelem erős és szép és boldogok vagytok. De időről időre a vágyad elöjön és te nem is akarod ,hogy jöjjön,de a vágyak azok jönnek mert ilyen kis butusok. Azért vágyak. Tudod ,hogy a férjed imád, és te őt, felteszel egy kérdést a fejedben, miért nem teszi meg nekem,hiszen tudja ,hogy szeretném és azt mondja szeret. Nekem ez a vágyam és is megtenném neki. (erről van is szó nálatok ,gondolkodtatok rajta csak még nem ,úgy vagytok vele = lehet a vágyak nem olyan erősek mint másnál ).

És pár év elteltével ezek a kérdések gyakrabban fordulnak meg a fejedben a fantáziáid egyre erősebbek és egyre jobban és többszőr kéred. Ő egyre többszőr mond nemet miközben egyre jobban szakadékot hoz közétek. És akkor jön a kérdés : mit kéne tenni. Felteszi a férjed magának. Menjek bele ? De nem akarom de őt izgatja. Szeretem nagyon de sok amit kér és nem is természetes.Nem egy főz nekem egy prököltet kérés. Az életben sokszór a dolgok bonyolultabbak és sokkal több érzelem van bennük ,mint a leírt sosokban. Viszont ezek a leírt sosok (MINDENKIÉ) segítenek valamennyire jól dönteni és átgondolni kellőképpen a dolgokat a tettek elött.
Szerintem részben mindenkinek igaza van hiszen a saját életéből merítenek egy marékkal és azt osztják meg itt a forumon.Az legyen szimpatikus vagy ellenszenves a sajátjuk amit kiadnak magukból.

Te nagyon jókat írsz tetszik a gondolkodásod. És itt is 1-2 dologban a nem egyetértés sokat segít hiszen ezek végett vagyunk különbözőek. Ezt kll megérteni a szexben is és ezt kell áthidalni. A kompromisszumok a megoldások a dolgokra. Majdnem mindenre van kompromisszum 2 ember esetében,ha azt átbeszélik és körülírják és valamennyire mind a kettő akar változtatni a dolgokon (inteligencia is van hozzá ) és valóban nem arról szól a doog,hogy ödönke gondol egyet és két pofon kíséretében mondja asszony azt szeretném ha kefélnél a józsikával is.

Felnőtt emberek akik sok mindenen átmentek megoldást kell ,hogy találjanak egy ilyen problémára.
#3790   2008. 11. 19. szerda 13:23
nikole nikole
Az hogy te azt állítod,hogy a férjemet nem akarom boldoggá tenni, elég erős. Felajánlottam neki. De ő nem él a lehetőséggel. Tényleg megtenném neki. De könyörögni azért nem fogok, mert éppen kéreti magát. Ezek után nem hiszem, hogy olyan önző vagyok.
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 19. szerda 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 13:09

Viszont abban nem értek egyet , hogy a szerelem és a vágy ha a férfi a hármast kéri akkor az önzetlen. Önzetlen dolgok nem igazán léteznek. Szerintem minden dologban van egy kis önzés ,csak néha a dolgokat meg kell fordítani.

Nikole tudja ,hogy a férje régi-régi vágya de nem szeretné bodoggá tenni. Ez így most nyers de benne van a lényeg. Nem az kell,hogy ő boldog legyen hanem ,hogy örömet okozzon annak akit szeret. Persze ez most azt jutatja az ember eszébe : hú de hülye ez a pasi (én ) ,ilyet írni. De kicsit gondoljuk is át miről van szó valójában.

Ha te amber001 kívánnád már pld : 10 éve a 3-as ,hogy kipróbálhasd. De sosem volt olyan alkalmad -parnered akivel megtörtént volna.
Ott van életed párja ,teljesen jól kijöttök. Felhozod neki a témát, és ő közli nem szeretné. Te bánatos vagy a vágy marad a régi és a szerelem is. A szerelem erős és szép és boldogok vagytok. De időről időre a vágyad elöjön és te nem is akarod ,hogy jöjjön,de a vágyak azok jönnek mert ilyen kis butusok. Azért vágyak. Tudod ,hogy a férjed imád, és te őt, felteszel egy kérdést a fejedben, miért nem teszi meg nekem,hiszen tudja ,hogy szeretném és azt mondja szeret. Nekem ez a vágyam és is megtenném neki. (erről van is szó nálatok ,gondolkodtatok rajta csak még nem ,úgy vagytok vele = lehet a vágyak nem olyan erősek mint másnál ).

És pár év elteltével ezek a kérdések gyakrabban fordulnak meg a fejedben a fantáziáid egyre erősebbek és egyre jobban és többszőr kéred. Ő egyre többszőr mond nemet miközben egyre jobban szakadékot hoz közétek. És akkor jön a kérdés : mit kéne tenni. Felteszi a férjed magának. Menjek bele ? De nem akarom de őt izgatja. Szeretem nagyon de sok amit kér és nem is természetes.Nem egy főz nekem egy prököltet kérés. Az életben sokszór a dolgok bonyolultabbak és sokkal több érzelem van bennük ,mint a leírt sosokban. Viszont ezek a leírt sosok (MINDENKIÉ) segítenek valamennyire jól dönteni és átgondolni kellőképpen a dolgokat a tettek elött.
Szerintem részben mindenkinek igaza van hiszen a saját életéből merítenek egy marékkal és azt osztják meg itt a forumon.Az legyen szimpatikus vagy ellenszenves a sajátjuk amit kiadnak magukból.

Te nagyon jókat írsz tetszik a gondolkodásod. És itt is 1-2 dologban a nem egyetértés sokat segít hiszen ezek végett vagyunk különbözőek. Ezt kll megérteni a szexben is és ezt kell áthidalni. A kompromisszumok a megoldások a dolgokra. Majdnem mindenre van kompromisszum 2 ember esetében,ha azt átbeszélik és körülírják és valamennyire mind a kettő akar változtatni a dolgokon (inteligencia is van hozzá ) és valóban nem arról szól a doog,hogy ödönke gondol egyet és két pofon kíséretében mondja asszony azt szeretném ha kefélnél a józsikával is.

Felnőtt emberek akik sok mindenen átmentek megoldást kell ,hogy találjanak egy ilyen problémára.
#3789   2008. 11. 19. szerda 13:17
lyuk78 lyuk78
Amit ki szerettem volna hozni ebből az egészből , hogy itt a szerelem és az önzőség vagy nem önzőség hatalmas de el is törpülhet ,hiszen kitartanak egymás melett de minden próba és küzdelem és kompromisszum ellenére a lángoló szerelem ellenére elkezdődött egy folyamat amit igen is meg kell oldani vagy végig egy "szálka lesz a kézben " """amiről tudjuk,hogy ha nem szedjük ki akkor begyulad és vagy kilöki azt a szervezet ( szakítás ) vagy kiszedjük és fertőtlenítjük,bekötjök és meggyógyúl szépen. """

#3788   2008. 11. 19. szerda 13:09
lyuk78 lyuk78

(Ez egy válasz Amber001 üzenetére (2008. 11. 19. szerda 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 12:37
Bocsánat,még annyit, hogy önmagában az eltérő vágyak nem jelentik a szakítás szükségességét. Ha egyébként mindenben összeilletek, csak néhány részletben eltérő az elképzelésetek, akkor csak az a kérdés, hogy mennyire vagytok kompromisszumkészek. Ha igen, akkor az ilyen problémák áthidalhatóak. Egy kapcsolat nem csak akkor működhet, ha mindkét fél mindig mindenben ugyanazt akarja, hiszen kapcsolatban is minden ember önálló, gondolkodó egyén... smile A 3-as vagy izgat valakit, vagy nem, erőltetni szerintem nem lehet, de nem is ok a szakításra, ha igen, akkor pedig tényleg nem ér annyit az a kapcsolat...
#3787   2008. 11. 19. szerda 12:37
Amber001 Amber001 VIP
Bocsánat,még annyit, hogy önmagában az eltérő vágyak nem jelentik a szakítás szükségességét. Ha egyébként mindenben összeilletek, csak néhány részletben eltérő az elképzelésetek, akkor csak az a kérdés, hogy mennyire vagytok kompromisszumkészek. Ha igen, akkor az ilyen problémák áthidalhatóak. Egy kapcsolat nem csak akkor működhet, ha mindkét fél mindig mindenben ugyanazt akarja, hiszen kapcsolatban is minden ember önálló, gondolkodó egyén... smile A 3-as vagy izgat valakit, vagy nem, erőltetni szerintem nem lehet, de nem is ok a szakításra, ha igen, akkor pedig tényleg nem ér annyit az a kapcsolat...
(Ez egy válasz nikole üzenetére (2008. 11. 19. szerda 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 12:15
Köszönöm a válaszodat. Egyetértek veled szinte mindenben. Tudom, nekem kéne dönteni. Kipróbáljuk vagy ne. Nem tudom. Az, hogy a szerelme erősebb irántam vagy a vágya a 3-as iránt, azt nem tudom. Remélni tudom, hogy a szerelme. Gondolkodtam már én is sokat ezen, hogy nem kéne erőltetni ezt a kapcsolatot, ha ennyire ellentétesek vagyunk szexuálisan. De nem tudjuk elengedni sem egymást. Most még. 5 éve vagyunk együtt, 4 éve vagyunk házasok, nem hiszem, hogy már annyira kihűlt volna ez a kapcsolat, hogy amiatt kéne valamilyen pluszt belevinni. A férjemnek ez egy régi vágya, álma. Már felajánlottam neki, hogy próbáljuk meg, de ő nem akarja így, hogy én nem akarom tulajdonképpen. Szóval így nehéz. Könyörögni nem fogok neki. Egyszer majd rájön, hogy mit szeretne.
#3786   2008. 11. 19. szerda 12:31
Amber001 Amber001 VIP
Ha felajánlottad neki a lehetőséget, és ő úgy nem kívánt élni vele, hogy Te nem akarod, akkor bátorkodom feltételezni, hogy a szerelme irántad erősebb. Így ha nem akarod, vagy még bizonytalan vagy, akkor lehet, hogy érdemes várnod 3-assal mig biztosan tudod, mit szeretnél, hiszen úgy tűnik a Párod így is kitart melletted, és akkor nincs gond. Szerintem egy ember vágyának a valóra váltása nem egy másik ember felelőssége vagy kötelezettsége. A Párod jelezni fogja biztos, ha ez neki annyira fontos. Amig viszont tud nélküle élni, nem érdemes a saját akaratoddal szemben az ő - általad esetleg túlértékelt, Párod által nem is olyan létfontosságú - vágyának valóra váltását erőltetni bármilyen áron.
(Ez egy válasz nikole üzenetére (2008. 11. 19. szerda 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 12:15
Köszönöm a válaszodat. Egyetértek veled szinte mindenben. Tudom, nekem kéne dönteni. Kipróbáljuk vagy ne. Nem tudom. Az, hogy a szerelme erősebb irántam vagy a vágya a 3-as iránt, azt nem tudom. Remélni tudom, hogy a szerelme. Gondolkodtam már én is sokat ezen, hogy nem kéne erőltetni ezt a kapcsolatot, ha ennyire ellentétesek vagyunk szexuálisan. De nem tudjuk elengedni sem egymást. Most még. 5 éve vagyunk együtt, 4 éve vagyunk házasok, nem hiszem, hogy már annyira kihűlt volna ez a kapcsolat, hogy amiatt kéne valamilyen pluszt belevinni. A férjemnek ez egy régi vágya, álma. Már felajánlottam neki, hogy próbáljuk meg, de ő nem akarja így, hogy én nem akarom tulajdonképpen. Szóval így nehéz. Könyörögni nem fogok neki. Egyszer majd rájön, hogy mit szeretne.

... 791 792 793 794 795 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19645db
Utolsó üzenet: ma 06:50

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!