Azon gondolkoztam, hogy ha valaki ide beír egy sztorit, akkor azt alapból elhiszi mindenki. Azt is, hogy férfi, azt is, hogy van neje, azt is hogy megdugták így vagy úgy az jelenlétében. Én direkt megmondtam, hogy fantázia. De ennyi erővel igaz is lehetne. Örülök, hogy voltak, akik szívesen olvasták. És lesz több is, mostanában ez az egyik kedvenc játékunk a férjemmel, hogy egymásnak írunk ilyen sztorikat. Jó móka.

Jaj, már megint... Ez egy ilyen fórum, hiába no, sok a férfi.
HA és amennyiben jól értelek, azt gondolod, hogy én is férfi vagyok.
Szóval: nő vagyok. Ezt nem írom, nem mondom el többször, csak ebben a hsz-ban. Vagy elhiszed, vagy nem, lényegtelen.
Viszont komolyan érdekel, miből szűrted le azt, hogy a nap 24 órájában farok van a lábam között, és nem csak akkor, mikor szeretkezem a férjemmel.
" Tudod ,nekem! valami, azt súgja TE ilyen szeretnél lenni mint amilyennek itt mutatod magad. "
Ez a mondatod viszont talált. Mert bár nő vagyok, férjem is van, de nem, nem vagyok a "végzet asszonya", amire a nevem utal.
Mondtam is, hogy a történet fikció, így ha a fenti mondatodat úgy értem, hogy szeretnék ILYEN nő lenni, akkor abban van valami. Szeretnék felszabadultabb lenni, nyitottabb, talán kicsit ... könnyűvérűbb (?). De jelen pillanatban nem mondhatok mást csak azt, hogy egy harmincas nő vagyok, élvezi a szexet a férjével, de igyekszik fejlődni.
Hát, ennyi. Képeket nem fogok feltenni, nem hiszem, hogy azzal bármit is igazolnék, és nem azért vagyok itt, hogy hapsit fogjak. (Te is tudod, a net tele van hamis, lopott képekkel. Mit bizonyítana, ha tennék ide egy valamit magamról?) (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 21. péntek 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)

HA és amennyiben jól értelek, azt gondolod, hogy én is férfi vagyok.
Szóval: nő vagyok. Ezt nem írom, nem mondom el többször, csak ebben a hsz-ban. Vagy elhiszed, vagy nem, lényegtelen.
Viszont komolyan érdekel, miből szűrted le azt, hogy a nap 24 órájában farok van a lábam között, és nem csak akkor, mikor szeretkezem a férjemmel.
" Tudod ,nekem! valami, azt súgja TE ilyen szeretnél lenni mint amilyennek itt mutatod magad. "
Ez a mondatod viszont talált. Mert bár nő vagyok, férjem is van, de nem, nem vagyok a "végzet asszonya", amire a nevem utal.
Mondtam is, hogy a történet fikció, így ha a fenti mondatodat úgy értem, hogy szeretnék ILYEN nő lenni, akkor abban van valami. Szeretnék felszabadultabb lenni, nyitottabb, talán kicsit ... könnyűvérűbb (?). De jelen pillanatban nem mondhatok mást csak azt, hogy egy harmincas nő vagyok, élvezi a szexet a férjével, de igyekszik fejlődni.
Hát, ennyi. Képeket nem fogok feltenni, nem hiszem, hogy azzal bármit is igazolnék, és nem azért vagyok itt, hogy hapsit fogjak. (Te is tudod, a net tele van hamis, lopott képekkel. Mit bizonyítana, ha tennék ide egy valamit magamról?) (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 21. péntek 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
azt sem tudja miröl beszél

jajj nem kéne ár annyit szerepelni admin!:(
neked sem...el is küldelek pihenni egy napra:prune
neked sem...el is küldelek pihenni egy napra:prune
én azt köszönném meg, ha a témánál maradnátok...az erotikus történetek topicban
lehet ajnározni...később takarítok
lehet ajnározni...később takarítok

Fatálka!olvastam.elmebajnokságotok nemmondommeggel!
és olvastam irásod másik forum!!!nemsemmi csaj vagy komolyan!!!
;P
adhatok én is kulcsszavakat!!!IRJ!!!
házibuli,ismerös házaspár,rejtett biszexualitás(nö részéröl)
istennö vagy
puszi
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 21. péntek 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
és olvastam irásod másik forum!!!nemsemmi csaj vagy komolyan!!!

adhatok én is kulcsszavakat!!!IRJ!!!
házibuli,ismerös házaspár,rejtett biszexualitás(nö részéröl)

istennö vagy

Folytasd, kérlek!
Szerintem is isteni!
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 21. péntek 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem is isteni!

Irulok, pirulok, virulok. Köszi

nah...a többit az adott topicba lécci, mert találkozol a pink vibrimmel

(ahhoz képest, hogy tegnap még gyilkoltátok egymást)

Úgy biz'!
Köszi!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 21. péntek 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 14:32

úgy érted, hogy erotikus témájú saját mű?
van valahol erotikus művek topicunk..megkeresem mindjárt
klikk ide!
klikk ide!
úgy érted, hogy erotikus témájú saját mű?
klikk ide! (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 21. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 14:31
klikk ide! (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 21. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Na, közben írtam itthon egy szösszenetet, mert nem tagadom, megmozgat a téma.
Persze csak fantázia, így nem tudom, lehet-e ide föltenni?

Na, közben írtam itthon egy szösszenetet, mert nem tagadom, megmozgat a téma.
Persze csak fantázia, így nem tudom, lehet-e ide föltenni?

talán jobb ismeretelen!de ha ismerös,és va IQ akkor nem lesz gond ismerössel sem!persze ha nem okés ismerös akkor ne mertmajd (privibe is akarja!és soha nem tudod meg hogy megvolt-e
))

Hát, voltaképpen.... te is oda igyekeztél...
Ötletek vannak itt is, hajaj....
De szerencsére javarészt olyanok, amik nekem is tetszenek.
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 21. péntek 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 10:01

Az asszony azt mondta menjek a picsába a jobbnál jobb ötleteimmel : )
Az asszony azt mondta menjek a picsába a jobbnál jobb ötleteimmel : )
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 21. péntek 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 09:53

Őszintén? Nem is volt olyan alkalom. Nem is értem, hogyan lehet véletlenül így járni? Pedig szoktunk együtt borozgatni férjem haverjával, és az alkohol, mint tudjuk nagy kerítő, de egyikük sem tűnt olyannak, mint aki mindjárt rámveti magát. Ittunk, röhögtünk, ennyi volt. Szerintem kedvesem is még csak a gondolati játszadozásnál tart, és nem tudom, akar-e ennél mélyebbre jutni a témában.
Bocs, de nem vagyok képben: Ti megtettétek már? Vagy asszony elhajtott a hínárba?
Van olyan itt, aki "véletlenül" (tehát úgy, hogy előtte soha szóba sem került) gabalyodott össze ilyen formában, vagy az elsőt hosszas egyeztetés előzi meg? (Ez főleg a tartós kacsolatban élőkre vonatkozik, mert ha csak lazán bepasiznék, azt hiszem nem is lenne kérdés, hogy mindent ki kell próbálni.)
Bocs, de nem vagyok képben: Ti megtettétek már? Vagy asszony elhajtott a hínárba?
Van olyan itt, aki "véletlenül" (tehát úgy, hogy előtte soha szóba sem került) gabalyodott össze ilyen formában, vagy az elsőt hosszas egyeztetés előzi meg? (Ez főleg a tartós kacsolatban élőkre vonatkozik, mert ha csak lazán bepasiznék, azt hiszem nem is lenne kérdés, hogy mindent ki kell próbálni.)
Áhááááááá!!!
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 21. péntek 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Őszintén? Nem is volt olyan alkalom. Nem is értem, hogyan lehet véletlenül így járni? Pedig szoktunk együtt borozgatni férjem haverjával, és az alkohol, mint tudjuk nagy kerítő, de egyikük sem tűnt olyannak, mint aki mindjárt rámveti magát. Ittunk, röhögtünk, ennyi volt. Szerintem kedvesem is még csak a gondolati játszadozásnál tart, és nem tudom, akar-e ennél mélyebbre jutni a témában.
Van olyan itt, aki "véletlenül" (tehát úgy, hogy előtte soha szóba sem került) gabalyodott össze ilyen formában, vagy az elsőt hosszas egyeztetés előzi meg? (Ez főleg a tartós kacsolatban élőkre vonatkozik, mert ha csak lazán bepasiznék, azt hiszem nem is lenne kérdés, hogy mindent ki kell próbálni.) (Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 20. csütörtök 23:32
Van olyan itt, aki "véletlenül" (tehát úgy, hogy előtte soha szóba sem került) gabalyodott össze ilyen formában, vagy az elsőt hosszas egyeztetés előzi meg? (Ez főleg a tartós kacsolatban élőkre vonatkozik, mert ha csak lazán bepasiznék, azt hiszem nem is lenne kérdés, hogy mindent ki kell próbálni.) (Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Neked nem volt soha olyan,hogy majdnem beleugrottál ? (helyzet vagy a személy esetleg más miatt (3as) ?
Hát nehéz ügy, hogy ismeretlennel vagy ismerőssel lenne-e jobb. Ismeretlennél talán nem áll fent a helyzet, hogy elmondja más ismerősnek vagy baráti ebédeknél ott van stb... Ismerősnél viszont azért megvan talán a bizalom,barátság. Nehéz ügy.