Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 786 787 788 789 790 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3900   2008. 11. 23. vasárnap 20:31
Fém_fatál Fém_fatál
Hűha, ez meredek, de talán csak nekem. Épp ezt kérdezgettem, de még nem válaszolt senki: hogy lehet-e ezt így, meglepetésszerűen?
Kíváncsi vagyok, hogyan ... khm... sül el a dolog. smile
(Az mondjuk lényeges, hogy HOGYAN nevet a dolgon, mert lehet, hogy ez álmai netovábbja. 19 év után csak tudod, hogy valójában, igazán, valahol a szemérmessége mélyén izgatónak tartja-e, nem? Mert ha igen, akkor valószínű a happy end, de ha nem, akkor jajjjjjj neked... Remélem, az előbbi! smile )
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 20:25
Beszélgettünk róla sokat volt volt minden féle hozzáállás a témához részéről de mindig azt hitte , hogy viccelek hát most meglepem lehet baromság ma mondtam neki déiután de csak nevetett rajta nem hiszi el hogy komolyan mondom hát akkor cslekedni kell majd alakul megpróbálom úgy mint ha nem lennne megszervezve csak spontán jött az egész
#3899   2008. 11. 23. vasárnap 20:25
vaskalapos vaskalapos
Beszélgettünk róla sokat volt volt minden féle hozzáállás a témához részéről de mindig azt hitte , hogy viccelek hát most meglepem lehet baromság ma mondtam neki déiután de csak nevetett rajta nem hiszi el hogy komolyan mondom hát akkor cslekedni kell majd alakul megpróbálom úgy mint ha nem lennne megszervezve csak spontán jött az egész
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 20:20
Azt írod: most sem akar mást. Akkor "ezt most hogy"? Meggyőzted? Rábeszélted? Megkérted?
#3898   2008. 11. 23. vasárnap 20:20
Fém_fatál Fém_fatál
Azt írod: most sem akar mást. Akkor "ezt most hogy"? Meggyőzted? Rábeszélted? Megkérted?
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 18:53
Nem fogom magam felakasztani se ha belezúg sem másért van szerintem olyan stabil a kapcsolatunk ,hogy kibírja ezt nyugodtan ha féltékeny lennék nem akarnám ezt ezt csak akkor akarhatja valaki ha biztos magában de ha emiatt tönkre menne a kapcsolatunk nem akkor nem is olyan amilyennek ÉRZEM akkor meg minek áltassuk tovább magunkat mint régebben mondtam a miénk olyan kapcsolat ő14 én 19 mikor összejöttünk 19 éve ő most sem akart akar mást pedig kapna ezt hidd el ám én nem várom el hogy csak én legyek neki .
#3897   2008. 11. 23. vasárnap 20:15
X Törölt felhasználó (571) VIP
nahh ezzel egyetértek!
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 18:53
Nem fogom magam felakasztani se ha belezúg sem másért van szerintem olyan stabil a kapcsolatunk ,hogy kibírja ezt nyugodtan ha féltékeny lennék nem akarnám ezt ezt csak akkor akarhatja valaki ha biztos magában de ha emiatt tönkre menne a kapcsolatunk nem akkor nem is olyan amilyennek ÉRZEM akkor meg minek áltassuk tovább magunkat mint régebben mondtam a miénk olyan kapcsolat ő14 én 19 mikor összejöttünk 19 éve ő most sem akart akar mást pedig kapna ezt hidd el ám én nem várom el hogy csak én legyek neki .
#3896   2008. 11. 23. vasárnap 18:53
vaskalapos vaskalapos
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 15:23
Hát öreg, ahogy érzed.
Biztos vagy magadban?
Nem fogsz féltékeny barommá válni?
Ha a harmadik annyira bejön asszonynak, hogy belezúg, ne akaszd fel magad...
#3895   2008. 11. 23. vasárnap 18:31
-ch- -ch-
Dugjatok,mint az állat.Megyek fényképezni a kedvesem hátsóját a púcsits versenyre.Majd szólok hogy fent van.aztán majd szavazzatok.
#3894   2008. 11. 23. vasárnap 15:23
GUMMIMACI GUMMIMACI
Hát öreg, ahogy érzed.
Biztos vagy magadban?
Nem fogsz féltékeny barommá válni?
Ha a harmadik annyira bejön asszonynak, hogy belezúg, ne akaszd fel magad...
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 15:17
Nov 29 e és megyünk , Katalin napozni oda szerveztem meg a 3 ikat kíváncsi vagyok mi lessz belóle
#3893   2008. 11. 23. vasárnap 15:17
vaskalapos vaskalapos
Nov 29 e és megyünk , Katalin napozni oda szerveztem meg a 3 ikat kíváncsi vagyok mi lessz belóle
#3892   2008. 11. 22. szombat 18:20
PAOC PAOC
Ne zavartasd magad! A te kitalált sztorid jóval életszerűbb, mint a legtöbb, amit valós megtörtént történetként vezetnek elő nekünk a fórumon.

Csak annyit kérek folytasd, mert kár lenne, ha a tehetség meghalna benned!
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 21. péntek 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 19:08
Azon gondolkoztam, hogy ha valaki ide beír egy sztorit, akkor azt alapból elhiszi mindenki. Azt is, hogy férfi, azt is, hogy van neje, azt is hogy megdugták így vagy úgy az jelenlétében. Én direkt megmondtam, hogy fantázia. De ennyi erővel igaz is lehetne. Örülök, hogy voltak, akik szívesen olvasták. És lesz több is, mostanában ez az egyik kedvenc játékunk a férjemmel, hogy egymásnak írunk ilyen sztorikat. Jó móka. smile
#3891   2008. 11. 22. szombat 18:18
PAOC PAOC
Ez fél mondat mit jelent?

s az örömszerzés nem lehez öncélú.

Milyen legyen egy öröm szerzés, világmegváltó??? smile
#3890   2008. 11. 22. szombat 13:40
X Törölt felhasználó (162472)
ehhez egy bizonyos kultura szükséges,mi esetünkben van egy férfi aki mindkettönket kielégít,s nagyon udvarias. én élvezem a közös szekszet, s a partnerem is,de szükséges az egymásra figyelés,minden fél kielégítése.Nagy odafigyelést igényel,s az örömszerzés nem lehez öncélú.
#3889   2008. 11. 22. szombat 13:21
Amury Amury
Udv mindenkinek. Lényegében az első hsz-em a fórumon smile , szóval engem nagyon izgat ha dughatom más feleségét. Most ne orroljatok, mert tudom, nem ez a topic címe!
#3888   2008. 11. 22. szombat 12:50
fire01 fire01
sziasztok! nekem új ez a topic, meg ez az egész fórum használat is, de lenne egy kérdésem:
ha az asszonnyal elhatároztuk, hogy kipróbáljuk milyen lehet egy másik párral szexelni, akkor van valami olyan tapasztalat, javaslat amit érdemes tudnom előtte?
lehet nagyon lukra futni? ... és itt nem a női tagokra gondoltam smile
az igazat megvallva érdekel a dolog, de nem tudom hogy fogadnám a konkrét helyzetet.
#3887   2008. 11. 21. péntek 22:47
tom1019 tom1019 VIP Admin
aki a jövőben eltér az eredeti témától, vagy a moderáló admint piszkálja, krititálja, fikázza ebben a topicban, azt figyelmeztetés nélkül azonnal tiltani fogom és a hsz-ét törlöm! ejnye1
#3886   2008. 11. 21. péntek 21:21
X Törölt felhasználó (393003)
nem tudom ha egy forumon nincs kurvaanyázás csak vita akkor mit kell itt adminoknak mindenhatot játszani??

nem játszom, én vagyok itt a mindenható...
ezt a nevedet véglegesen tiltom, várd meg, amíg letelik az egy napos tiltásod, és használd a másik nevedet...prune
ejnye1
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 21. péntek 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (571) VIP
2008. 11. 21. péntek 18:54
jajj nem kéne ár annyit szerepelni admin!:(

neked sem...el is küldelek pihenni egy napra:prune
#3885   2008. 11. 21. péntek 20:14
sebocsi sebocsi
isteni ,forgatokőnyvet kellene irni belőle
#3884   2008. 11. 21. péntek 20:04
X Törölt felhasználó (49555)
Ti aztán tudtok élni.
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 21. péntek 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 19:08
Azon gondolkoztam, hogy ha valaki ide beír egy sztorit, akkor azt alapból elhiszi mindenki. Azt is, hogy férfi, azt is, hogy van neje, azt is hogy megdugták így vagy úgy az jelenlétében. Én direkt megmondtam, hogy fantázia. De ennyi erővel igaz is lehetne. Örülök, hogy voltak, akik szívesen olvasták. És lesz több is, mostanában ez az egyik kedvenc játékunk a férjemmel, hogy egymásnak írunk ilyen sztorikat. Jó móka. smile
#3883   2008. 11. 21. péntek 19:08
Fém_fatál Fém_fatál
#3882   2008. 11. 21. péntek 19:04
Fém_fatál Fém_fatál
Jaj, már megint... Ez egy ilyen fórum, hiába no, sok a férfi. smile

HA és amennyiben jól értelek, azt gondolod, hogy én is férfi vagyok.

Szóval: nő vagyok. Ezt nem írom, nem mondom el többször, csak ebben a hsz-ban. Vagy elhiszed, vagy nem, lényegtelen.

Viszont komolyan érdekel, miből szűrted le azt, hogy a nap 24 órájában farok van a lábam között, és nem csak akkor, mikor szeretkezem a férjemmel.

" Tudod ,nekem! valami, azt súgja TE ilyen szeretnél lenni mint amilyennek itt mutatod magad. "
Ez a mondatod viszont talált. Mert bár nő vagyok, férjem is van, de nem, nem vagyok a "végzet asszonya", amire a nevem utal.
Mondtam is, hogy a történet fikció, így ha a fenti mondatodat úgy értem, hogy szeretnék ILYEN nő lenni, akkor abban van valami. Szeretnék felszabadultabb lenni, nyitottabb, talán kicsit ... könnyűvérűbb (?). De jelen pillanatban nem mondhatok mást csak azt, hogy egy harmincas nő vagyok, élvezi a szexet a férjével, de igyekszik fejlődni.

Hát, ennyi. Képeket nem fogok feltenni, nem hiszem, hogy azzal bármit is igazolnék, és nem azért vagyok itt, hogy hapsit fogjak. (Te is tudod, a net tele van hamis, lopott képekkel. Mit bizonyítana, ha tennék ide egy valamit magamról?)
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 21. péntek 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 15:50
Irulok, pirulok, virulok. Köszi smile
#3881   2008. 11. 21. péntek 18:55
X Törölt felhasználó (571) VIP
azt sem tudja miröl beszél smile wink

... 786 787 788 789 790 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19640db
Utolsó üzenet: tegnap 11:07

Hírek

tegnap 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!