Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 720 721 722 723 724 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5223   2009. 12. 08. kedd 17:25
X Törölt felhasználó (69371)
akkor ezek szerint te nem tudod kielégíteni? mert amit írsz abból ez jön le, főleg ha közben a barátnőd is ezt akarja. mindegy ti bajotok, de engem nem ezért izgatna, ahnem hogy lehet mégjobb lenne. az én párom nem azt mondja mint a tiéd, hanem azt, hogy bőven sok vagyok neki én is, nincs másra szüksége.
(Ez egy válasz amidazofen üzenetére (2009. 12. 07. hétfő 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 07. hétfő 21:35
Én nagyon élvezném ha valaki jól megdugná a feleségemet,de úgy igazán keményen,hogy alig álljon a lábán utánna.Tudom ,hogy titkon Ő is ezt szeretné de amikor felhozom a témát mindig csak mosolyogva annyit mond-"ugyan már ne mondjál már ilyeneket"-Na mindegy hátha összejön egyszer...
#5222   2009. 12. 07. hétfő 22:28
X Törölt felhasználó (404453)
Nálunk is így indult pár éve, hogy "ne hülyéskedj", meg "ugyan már...", de legyőzve a kezdeti zavarodottságot egy jól működő dolog lett belőle. A kedvesem azt mindig mondja, hogy nála fontosak az érzelmek, tehát fontos az, hogy kedvelje a partnert, és én sem engedek mindenkit észnélkül bele, de mostanában egyre többet fantáziálgatunk arról, hogy két-három nagyfarkú tökös srác nagyon keményen megdolgozza, és szétdugja a punciját. Amikor szeretkezés közben arról beszél, hogy hogyan és mit csinálnának vele, akkor kész vagyok teljesen, és Ő is nagyon beleéli magát. Ehhez, hogy összejöjjön egy nagyon komoly szevezőmunka, vagy nagy véletlen kell,de én nagyon élvezném mondjuk ezt az akciót videóról visszanézve látni.
#5221   2009. 12. 07. hétfő 21:35
amidazofen amidazofen
Én nagyon élvezném ha valaki jól megdugná a feleségemet,de úgy igazán keményen,hogy alig álljon a lábán utánna.Tudom ,hogy titkon Ő is ezt szeretné de amikor felhozom a témát mindig csak mosolyogva annyit mond-"ugyan már ne mondjál már ilyeneket"-Na mindegy hátha összejön egyszer...
#5220   2009. 12. 05. szombat 15:47
csajunk001 csajunk001
Sziasztok!
Engem is nagyon izgatna, ha a párom látnám mással. De eddig akármilyen partnerkeresőben feldobtam a témát, soha nem hitték el, hogy komoly a hirdetésem.
#5219   2009. 12. 05. szombat 14:06
X Törölt felhasználó (101243)
Szia,
köszönöm a bókot először is, de csak leírtam, én/mi hogy gondoljuk. Nézd, amit írsz, valós probléma, ezért is írtam, hogy nem lehet semmit 100%-ig kiszűrni. Itt jön be a képbe az emberismeret, a bizalom kérdése. Merthogy amire mi odáig eljutunk, hogy akkor orvosi vizsgálat et cetera, arra azért nagyjából igyekszünk megismerni a másikat, ergo arra már teljesebb képet lehet alkotni az emberről, túl vagyunk már legalább 2-3 személyes találkozón, esetleg közös egyéb programon. Nem győzöm hangsúlyozni, ez csak akkor működik, ha így állunk hozzá, akik direkt azt keresik, hogy csak szex, és semmi egyéb kontaktus, ott ez nyilván nem működik, vagy marad az adott szó.
Tehát én szerintem itt az marad, hogy mindenki belátja, hogy a jól felfogott érdeke nem belemenni egyéb szexuális kalandokba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 05. szombat 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (64845)
2009. 12. 05. szombat 13:10
Szia Kedves Norah!
Eloszor is tetszik a hozzászolásod.Mi a páromal osztjuk a véleményed : mi sem szeretjuk az ovszert.Ovszer nélkul 1000szer jobb.
Egy dolgot azért megkerdeznék: honnan tudod hogy azalatt az említett másfél hét alatt ki kivel megy el szeretkezni/kefélni stb és ki mit szed ossze ?
Nekunk ez a nagy dilemmánk...........hogy kiben és mikor szabadmegbízni/kiben lehet megbízni?
Sajnálatos modon a nemi betegségek osszeszedését nem lehet 100%ra kizárni.....pedig milyen jo lenne.....
Remelem senkit nem bosszantottam fel hozzászolásommal?!
ui: nagyon sok jo hozzászolás van....szeretem olvasni ezt a topicot
#5218   2009. 12. 05. szombat 13:40
ezazam ezazam
igaz nem tudni akár elötte ki kivel de van egy másik fele is ha mindenki mindentöl fél akkor miért van itt enyi eber ... bár igaz ami igaz senkinek nincs homlokára ira mi a baja esetlegesen
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 05. szombat 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (64845)
2009. 12. 05. szombat 13:10
Szia Kedves Norah!
Eloszor is tetszik a hozzászolásod.Mi a páromal osztjuk a véleményed : mi sem szeretjuk az ovszert.Ovszer nélkul 1000szer jobb.
Egy dolgot azért megkerdeznék: honnan tudod hogy azalatt az említett másfél hét alatt ki kivel megy el szeretkezni/kefélni stb és ki mit szed ossze ?
Nekunk ez a nagy dilemmánk...........hogy kiben és mikor szabadmegbízni/kiben lehet megbízni?
Sajnálatos modon a nemi betegségek osszeszedését nem lehet 100%ra kizárni.....pedig milyen jo lenne.....
#5217   2009. 12. 05. szombat 13:10
X Törölt felhasználó (64845)
Szia Kedves Norah!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 05. szombat 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (101243)
2009. 12. 05. szombat 11:56
Szia, először is egy közhelyet elpuffantok az elején: 100%-os védelem nincs, de... Én sem szeretem a gumit, viszont nem hazardírozni, illetve egy életre megnyomorító nyavalyákat összeszedni akarunk, hanem jól akarjuk érezni magunkat. Nekünk mindenkori feltétel volt egy tetőtől talpig szóló, a nemi betegségekről szóló tesztek teljes tárházát kimerítő orvosi vizsgálat, illetve az erről készült eredmény. Nem olcsó (igaz, fizetős helyen), olyan 17-18 ezer forint, és volt olyan vizsgálat, aminek az eredményére azt hiszem másfél hetet kellett várni.
Egyben jó szűrő is - aki igazán komolyan gondolja, és szeretné, amit mi, és velünk szeretné, illetve fontos neki a saját és mindenki egészsége, van felelősségérzete, akkor annak ez nem okozhat gondot. Mint ahogy szemrebbenés nélkül vállalta is eddig mindkét férfi, akit bevettünk. No nem egyszerre, hanem az elmúlt pár évet és jópár alkalmat tekintve. smile

Remélem segíthettem. Üdv.: N.
#5216   2009. 12. 05. szombat 11:56
X Törölt felhasználó (101243)
Szia, először is egy közhelyet elpuffantok az elején: 100%-os védelem nincs, de... Én sem szeretem a gumit, viszont nem hazardírozni, illetve egy életre megnyomorító nyavalyákat összeszedni akarunk, hanem jól akarjuk érezni magunkat. Nekünk mindenkori feltétel volt egy tetőtől talpig szóló, a nemi betegségekről szóló tesztek teljes tárházát kimerítő orvosi vizsgálat, illetve az erről készült eredmény. Nem olcsó (igaz, fizetős helyen), olyan 17-18 ezer forint, és volt olyan vizsgálat, aminek az eredményére azt hiszem másfél hetet kellett várni.
Egyben jó szűrő is - aki igazán komolyan gondolja, és szeretné, amit mi, és velünk szeretné, illetve fontos neki a saját és mindenki egészsége, van felelősségérzete, akkor annak ez nem okozhat gondot. Mint ahogy szemrebbenés nélkül vállalta is eddig mindkét férfi, akit bevettünk. No nem egyszerre, hanem az elmúlt pár évet és jópár alkalmat tekintve. smile

Remélem segíthettem. Üdv.: N.
(Ez egy válasz zgrrr üzenetére (2009. 12. 05. szombat 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 05. szombat 10:31
sziasztok! a páromat nagyon izgatná, ha az ő jelenlétében valaki megdugna. Engem is vonz a dolog, de az is nagyon izgatja a fantáziám, hogy milyen amikor egy farok van a punciban, és egy a posiban, és úgy dugnak ketten egyszerre.
Nagyon nagyon szeretném kipróbálni, és örömet okozni a férjemnek.
De!
Ami megakadályoz, az az, hogy rettenetesen félek az ilyen szexuális úton összeszedhető nyavalyáktól. Ti ezt hogyan oldjátok meg?
Ismerőst kerestek 3.-nak, akiről tudjátok, hogy nem rakja bele mindenfélébe, vagy hogy?
#5215   2009. 12. 05. szombat 10:45
zgrrr zgrrr
na jó, van ennyi eszem, de azért a gumi sem véd meg mindentől.
most ne csókolózzak azzal a másik pasival, ne nyaljon, meg gumiban szopjam a farkát?????
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2009. 12. 05. szombat 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 05. szombat 10:42
Gumival.......
#5214   2009. 12. 05. szombat 10:42
weblui weblui
Gumival.......
(Ez egy válasz zgrrr üzenetére (2009. 12. 05. szombat 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 05. szombat 10:31
sziasztok! a páromat nagyon izgatná, ha az ő jelenlétében valaki megdugna. Engem is vonz a dolog, de az is nagyon izgatja a fantáziám, hogy milyen amikor egy farok van a punciban, és egy a posiban, és úgy dugnak ketten egyszerre.
De!
Ami megakadályoz, az az, hogy rettenetesen félek az ilyen szexuális úton összeszedhető nyavalyáktól. Ti ezt hogyan oldjátok meg?
Ismerőst kerestek 3.-nak, akiről tudjátok, hogy nem rakja bele mindenfélébe, vagy hogy?
#5213   2009. 12. 05. szombat 10:31
zgrrr zgrrr
De!
#5212   2009. 12. 02. szerda 13:53
X Törölt felhasználó (69371)
szerintem marhára jó a téma címe:

1. valakit úgy izgat fel, hogy elteszi lábalól az asszonyt, meg a felszarvazót is, jobb esetben megveri őket
2. valaki úgy izgat fel, hogy erotikusan

engem érdekelne az 1-es pontban írt eset is, hogy volt-e valaki, akit aképpen izgatott fel a dolog eplus2
#5211   2009. 12. 02. szerda 01:44
Irresponsible Irresponsible
Benne van a címben is,ne keverd össze a megcsalással,hasonlít talán,de mégsem az.
smile
#5210   2009. 11. 30. hétfő 10:20
X Törölt felhasználó (43205)
(kimoderálva a telefonszámos hirdetésed! nem először esel ebbe a hibába, korábban már figyelmeztettelek érte, ezért jár érte az 1 hét pihenő!) :tom felkialtas ejnye1
#5209   2009. 11. 29. vasárnap 18:49
Abalage Abalage
Sokkal élvezetesebb lett volna, ha írásjelekkel tagolod a mondanivalódat, így egy nyögvenyelős katyvasz.
(Ez egy válasz h.petyaa üzenetére (2009. 11. 29. vasárnap 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 29. vasárnap 17:34
Pár hónapja én barátnöm meg legjob haverom egy bulibol és még iszogattunk othon és ugyláttam h mindhárman bennelennénk a dolgokba kimentem telefonálni kb 15percet és mire visszaértem a szobába már smároltak fogdosták egymást és majdnem meztelenek voltak nem vettél észre h nézem öket látom h barátnöm elöveszi haverom farkát és elkezte szopni aztán barátnöm bepucsitot és haverom elkezte pakolni aztán elöléptem odamentem és elövettem odatetem bnömhöz h szopjon kicsit szopot de annyira élvezte h haverom pakolta h csak sikitot és ez engem nagyon izgatott mindhárman meztelenek voltunk már akor pozt cseréltek és dugtak fél orát kb és én végülis csak néztem öket amikor befejezték megbeszéltük h jóvolt meg h lehet máskoris és azota töbször is előfordult h dugtak és én meg végignéztem
#5208   2009. 11. 29. vasárnap 17:34
h.petyaa h.petyaa
Pár hónapja én barátnöm meg legjob haverom egy bulibol és még iszogattunk othon és ugyláttam h mindhárman bennelennénk a dolgokba kimentem telefonálni kb 15percet és mire visszaértem a szobába már smároltak fogdosták egymást és majdnem meztelenek voltak nem vettél észre h nézem öket látom h barátnöm elöveszi haverom farkát és elkezte szopni aztán barátnöm bepucsitot és haverom elkezte pakolni aztán elöléptem odamentem és elövettem odatetem bnömhöz h szopjon kicsit szopot de annyira élvezte h haverom pakolta h csak sikitot és ez engem nagyon izgatott mindhárman meztelenek voltunk már akor pozt cseréltek és dugtak fél orát kb és én végülis csak néztem öket amikor befejezték megbeszéltük h jóvolt meg h lehet máskoris és azota töbször is előfordult h dugtak és én meg végignéztem
#5207   2009. 11. 28. szombat 19:21
X Törölt felhasználó (73472)
Sziasztok ..Én is nagyon szeretem nézni ha a páromat más pasi elégiti ki .Imádom az acát nézni mikor élvez ...Na és ha közben engem is kényeztet valaki na az pedig fergeteges dolog ...
#5206   2009. 11. 28. szombat 18:39
maarimar maarimar
az irásod igaz az utolso szoig gratula / egy pár ki gyakorolja a párcserét /
(Ez egy válasz jajne1 üzenetére (2009. 11. 28. szombat 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 28. szombat 15:18
Saját tapasztalatunkból kiindulva, nagyon élvezetes és izgató amikor az asszonykámat másik hapsi dugja.
Utánna fergeteges a szex!!
Akiben van erre gerjedése az próbálja ki, nem esik csorba a férfiúi büszkeségedben.
Amennyiben pedig még izgat is a bisex, akkor nagyon szuper.
Le kell ülni, megbeszélni higgadt fejjel, nem szex közben a párod fülébe súgni.
Nehéz a kezdet, utánna már gördülékenyen megy minden.
Kezdetnek az is elég ha elmegy randizni egy pasival, amikor hazaér tudni fogod hogy valójában izgat-e.
Vagy egyből nekiesel és hatalmasat szexeltek, vagy ajtócsapkodás.
A bisexre is választ kapsz rögtön, vagy élvezettel nyalogatod és ízlelgeted a ragacsos punciját, vagy nem is akarsz rá gondolni.

Nem vagyunk egyformák, így ha ettől irtózol akkor maradj a pároddal kettecskén.
Az is szuper lehet.

Sok sikert mindenkinek
#5205   2009. 11. 28. szombat 15:18
jajne1 jajne1
Saját tapasztalatunkból kiindulva, nagyon élvezetes és izgató amikor az asszonykámat másik hapsi dugja.
Utánna fergeteges a szex!!
Akiben van erre gerjedése az próbálja ki, nem esik csorba a férfiúi büszkeségedben.
Amennyiben pedig még izgat is a bisex, akkor nagyon szuper.
Le kell ülni, megbeszélni higgadt fejjel, nem szex közben a párod fülébe súgni.
Nehéz a kezdet, utánna már gördülékenyen megy minden.
Kezdetnek az is elég ha elmegy randizni egy pasival, amikor hazaér tudni fogod hogy valójában izgat-e.
Vagy egyből nekiesel és hatalmasat szexeltek, vagy ajtócsapkodás.
A bisexre is választ kapsz rögtön, vagy élvezettel nyalogatod és ízlelgeted a ragacsos punciját, vagy nem is akarsz rá gondolni.

Nem vagyunk egyformák, így ha ettől irtózol akkor maradj a pároddal kettecskén.
Az is szuper lehet.

Sok sikert mindenkinek
#5204   2009. 11. 26. csütörtök 12:41
dollár70 dollár70
Biztos jó lenne neki ha nem lenne tele gátlással.Ki az aki nem szeretné,hogy két fickó kényeztesse.Lehet utána felhoznám amilyen hülye vagyok.Pedig csak neki szeretnék egy kis örömet. smile
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2009. 11. 26. csütörtök 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 26. csütörtök 09:47
hidd el 10 böl 8 nö szeretné de nem tudja hogy adja elö párjának ez tuti mi is pár és joo

... 720 721 722 723 724 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!