Sziasztok!
Szerintetek miért van hogy a hétvégére két srác is beígérte magát 3-dik nak de mire jönni kellet volna mind a kettő nyúlcipőt húzott ! Pedig hogy előadták magukat hogy mekkora kandúrok! Így meg úgy meg húzzák az asszonyt! Szegénykémet meg csalódás érte !
egyedül kellett helytállnom ,ez van!
Szerintetek miért van hogy a hétvégére két srác is beígérte magát 3-dik nak de mire jönni kellet volna mind a kettő nyúlcipőt húzott ! Pedig hogy előadták magukat hogy mekkora kandúrok! Így meg úgy meg húzzák az asszonyt! Szegénykémet meg csalódás érte !

Nem értem miért tartjátok valószínütlennek a sztoriját...szomszéddal akinek nagy a farka... miért is ne?
Mi mondjuk, pont szomszéddal nem csinálnánk, mert azért annak híre fog menni. De kedves munkatárs, kolléga és közeli barát már megfordult az ágyunkban. Szerintem már így is sokan sejtik vagy tudják rólunk, hogy swingerelünk, nyitott kapcsolatban élünk. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 01. 08. péntek 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 08. péntek 13:23
Mi mondjuk, pont szomszéddal nem csinálnánk, mert azért annak híre fog menni. De kedves munkatárs, kolléga és közeli barát már megfordult az ágyunkban. Szerintem már így is sokan sejtik vagy tudják rólunk, hogy swingerelünk, nyitott kapcsolatban élünk. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 01. 08. péntek 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)

dákó wazze!
ennyire naív nem lehetsz, hogy elhidd ez meg is történt privát74-el...
egy 12 éves kis pöcs fantáziálgatását hitted el!!!
dehogy hiszem. hát olvastam a többi hsz-ét! kész andersen
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 01. 08. péntek 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 08. péntek 13:23

dákó wazze!
dákó wazze!
egy 12 éves kis pöcs fantáziálgatását hitted el!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 08. péntek 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 08. péntek 12:43
egy 12 éves kis pöcs fantáziálgatását hitted el!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 08. péntek 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

és abba nem gondoltál bele, hogy oké dugod egész éjjel, csak éppen az asszonykád nem élvezi?! érdekes egy "idegennek" beveszi egyből az anyagát. én elgondolkoznék a helyedben, valszeg csak azért van veled az asszony, mert engeded a félre kúrást és mástól ki tud elégülni. sorry de az igazság.
Igen, izgató nagyon, ha megdugják. Többen kérdezik itt, hogy kit szervezzenek be erre a nemes feladatra: idegent, vagy ismerőst. Mi egyértelműen idegen-pártiak vagyunk. Egyrészt ez a fajta élvezet "érzelem mentes kell, hogy legyen, (itt ugye mondják a nők, hogy nekik szükséges a szexhez az érzelem......nos akinek szükséges, és nem tud "csak kefélni-baszni" az gondolja át a hármast-többest) másrész az idegen ad még egy plusz izgalmat. Jön, megkeféli egyszer-kétszer, élő szexuális segédeszközként közreműködik a játékokban, és távozik. Ritka, ha van második alkalom. A legszebb rész mindíg az, amikor a pasi beteszi neki a farkát, és a drága rátolja magát. Ritkán csináljuk így többesben, de akkor nagyokat szokott élvezni, akár 5-6-szor is egy este. Két alkalom között meg marad a fantáziálgatás...az sem rossz.
és abba nem gondoltál bele, hogy oké dugod egész éjjel, csak éppen az asszonykád nem élvezi?! érdekes egy "idegennek" beveszi egyből az anyagát. én elgondolkoznék a helyedben, valszeg csak azért van veled az asszony, mert engeded a félre kúrást és mástól ki tud elégülni. sorry de az igazság.
Lehet, hogy megint megrónak érte, de én a harmadik megoldást választanám. Már kétszer csináltam ezt és valami eszméletlen volt a nejemmel kettesben végignézni a felvételt.
Persze lehet, hogy megváltozna a véleményem, ha végre élőben is kipróbálnám.
Mindenesetre számolj be róla ha kérhetünk. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 07. csütörtök 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 07. csütörtök 21:06
Persze lehet, hogy megváltozna a véleményem, ha végre élőben is kipróbálnám.

Mindenesetre számolj be róla ha kérhetünk. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 07. csütörtök 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)

Párom szombaton felhozza és bemutatja az új házibarátunkat...
Még nem tudom, hogy mit csináljak:
1. itthon maradjak és hármasban szerezzek neki örömet,
2. felhívjam a barátnőmet és négyesben hancúrozzunk,
3. elmenjek itthonról a barátnőmhöz, de elötte beállítsam a videót??
Kinek mi a véleménye?
Mit tennétek? Mire szavaztok?
Azt ne írjátok, hogy kiégett vagyok és nem szeretem a feleségemet eléggé, mert azt már soxor írták és nem érdekel. Szeretem a feleségemet és felizgat, ha más is megkívánja őt. Tetszik, amikor élvezi a szabadságát. Attól nekem semmivel sem jut kevesebb, ha ő jól érzi magát. Sőt. Ilyenkor mindig b*********bb.

Kinek mi a véleménye?

Azt ne írjátok, hogy kiégett vagyok és nem szeretem a feleségemet eléggé, mert azt már soxor írták és nem érdekel. Szeretem a feleségemet és felizgat, ha más is megkívánja őt. Tetszik, amikor élvezi a szabadságát. Attól nekem semmivel sem jut kevesebb, ha ő jól érzi magát. Sőt. Ilyenkor mindig b*********bb.
tökélestes a sorrend, mivel szerintem mind a három dolog izgat hisz nem kérdeznéd, tehát:
otthon maradva és hármasban szerezzetek neki örömet, majd felhívd fel a barátnődet és négyesben hancúrozzatok tovább, majd menjetek el otthonról a barátnőddel, de előtte állítsd be a videót. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 07. csütörtök 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 07. csütörtök 21:06
otthon maradva és hármasban szerezzetek neki örömet, majd felhívd fel a barátnődet és négyesben hancúrozzatok tovább, majd menjetek el otthonról a barátnőddel, de előtte állítsd be a videót. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 07. csütörtök 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)

Kinek mi a véleménye?

Kinek mi a véleménye?

Kinek mi a véleménye?

Kinek mi a véleménye?

Nincs is ennél jobb, csak így sorban, én nagyon szeretem csinálni.
Egy kis történet röviden, régen volt. Exemnek nagyon tetszett a szomszéd csaj, fiatalabb volt nála. 3.nak akarta beszervezni de én nem akrtam. Sex közben többször emlegette, izgató volt hallgatni, amikor mesélt róla.
Egyszer feldobtam neki, h dugja meg, de azzal a feltétellel, h én a telefonba végighallgatom. Na rögtön beindult...... Hogy szervezze be, mikor, hol, hogy stb. szervezést nem írom le,nem volt egyszerű. De a haverjával ,egszervezték. Átment hozzá.....
Egyszer csak csörög a telefon és hallom, a csaj hangját, dumcsiztak, legalább 10 perc volt,mire akcióba kezdtek.
Volt ott minden, szopás, nyalás, lovaglás, csók,maszti. egyszer csak a pasim azt mondta a csajnak, h felhívj a bnőmet és csinálják úgy, h ő hallgatja. Belement a kis csaj, sőt be is gerjedt tőle!
Kinyomott ésfelhívtak együtt. Nyöszörgött a csaj a telfonba kérte, h irányitsam őket. tudtam, h a pasim mit szeret, és meséltem neki,h mit tegyen vele.............mindent megtett. Szóval Én nagyon élveztem a szomszéd házban, és amikor hazajött én is kicsavartam őt!! Nagyon izgi volt az idegen nő illatát érezni rajta. Utána még többször fantáziáltunk vele, de többet nem ment át hozzá.
Háát ennyi.
Egyszer feldobtam neki, h dugja meg, de azzal a feltétellel, h én a telefonba végighallgatom. Na rögtön beindult...... Hogy szervezze be, mikor, hol, hogy stb. szervezést nem írom le,nem volt egyszerű. De a haverjával ,egszervezték. Átment hozzá.....
Egyszer csak csörög a telefon és hallom, a csaj hangját, dumcsiztak, legalább 10 perc volt,mire akcióba kezdtek.
Volt ott minden, szopás, nyalás, lovaglás, csók,maszti. egyszer csak a pasim azt mondta a csajnak, h felhívj a bnőmet és csinálják úgy, h ő hallgatja. Belement a kis csaj, sőt be is gerjedt tőle!
Kinyomott ésfelhívtak együtt. Nyöszörgött a csaj a telfonba kérte, h irányitsam őket. tudtam, h a pasim mit szeret, és meséltem neki,h mit tegyen vele.............mindent megtett. Szóval Én nagyon élveztem a szomszéd házban, és amikor hazajött én is kicsavartam őt!! Nagyon izgi volt az idegen nő illatát érezni rajta. Utána még többször fantáziáltunk vele, de többet nem ment át hozzá.
Háát ennyi.
Nagyon izgat a dolog engem is, már régóta beszélgetünk róla a párommal, de még nem mertünk belevágni. Nem tudom mi a tapasztalatotok, gondolati téren működik mindkettőnk részéről, de valyon ha oda kerülne a sor nem tudom mit váltana ki belőlünk.
borzasztóan izgat....ennek ellenére csak kétszer tudtam a látványt élvezni. Bár a párom a szexet nagyon élvezte, mégis elzárkózik az újabb alkalmaktól. adhatnátok tuti tippet, hogyan vegyem rá újra - partnerkeresés nem jöhet szóba, ismerősökkel necces és lassú, kész helyzet elé pedig nem mertem állítani....
sziasztok nekünk is volt már rá példa többször is és izgató!
De ugye nem az anyósodra gondolsz?
Tegyél fel képet és megtudod hogykik akarják!
(Ez egy válasz Steevee üzenetére (2010. 01. 04. hétfő 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Ki akarja megdugni a csajomat???????????????????
Irhatnál rola bővebben is.
(Ez egy válasz janika35 üzenetére (2010. 01. 04. hétfő 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 04. hétfő 12:55

Nagyon izgató ha egy másik pasival szerertkezik a párod. Hallani a hangját nyögéseit az édesednek fincsi, ettől úgy beindulsz hogy te is nekiesel azonnal! Óriásit szokott élvezni ilyenkor,amikor ketten kényeztetjük.
Nagyon izgató ha egy másik pasival szerertkezik a párod. Hallani a hangját nyögéseit az édesednek fincsi, ettől úgy beindulsz hogy te is nekiesel azonnal! Óriásit szokott élvezni ilyenkor,amikor ketten kényeztetjük.
Hát igen megoldásnak ez se rossz.
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2009. 12. 21. hétfő 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 21. hétfő 08:01

Jajj már! Vicceltem, hisz azért tettem, szmájlit a végére. Ebben a tekintetben persze, hogy önző vagyok és féltékeny is. De ha ez így mindhármunknak jó, akkor szerintem nincsen baj.
Lehet, hogy vékony jégen járok, de megbír...
Lehet, hogy vékony jégen járok, de megbír...
Sziasztok!
Nekünk már volt szerencsénk egy ilyen helyzethez. Szuper volt! (Ez egy válasz paros31 üzenetére (2009. 12. 25. péntek 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekünk már volt szerencsénk egy ilyen helyzethez. Szuper volt! (Ez egy válasz paros31 üzenetére (2009. 12. 25. péntek 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)