Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 709 710 711 712 713 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5440   2010. 03. 09. kedd 12:01
X Törölt felhasználó (129492) VIP
Némelyik történetnek erősen "kamu"szaga van de nem ez a lényeg!Sztem az itt "megtörtént eseteket" mesélő hozzászólók egy része csak álmodik róla, hogy milyen lenne hármasban.Persze a párjának nem otthon (már ha van neki) nem meri felhozni a dolgot,mert fél,hogy letépik a tökét. Pl. amikor váratlanul hazatér a férj és éppen hárman kefélik a nejét. És ő nem hogy begurulna de még fel is izgatja a dolog. És ez volt az első alkalom?! Hát honnan gondolta a nej,hogy ez majd a férjének tetszeni fog?Vagy váratlanul toppant haza? Akkor viszont a nej nem swinger, hanem egy lotyó!!Sok embernek fogalma sincs róla, hogy mi történne ha tényleg megdugnák a feleségét,párját a szeme láttára.Vagy éppen fogalma van, csak amikor megtörténik teljesen más érzelmek törnek a felszínre mint amire számított.Nem egyszerű dolog az érzelem.Egyik barátom azt mondta,hogy biztosan nagyon jó dolog, és őt is izgatja,hogy milyen lenne végignézni ahogy a partnerét megrakják,csak tudja,hogy végetérne a "party" és jön a másnap.És ő tuti elvágná a lány torkát.Úgyhogy inkább ki sem próbálja.És ha az érzelmi rész elmarad,vagy túlteszed magad rajta,mert annyira tetszett a dolog,akkor még mindíg ott a függőség.mert ki gondolná?de a swingerezés vagy gruppen függőséget okoz.Olyan mint a cigi vagy az alkohol.Szóval tudnék mesélni.
#5439   2010. 03. 07. vasárnap 13:16
csabi70 csabi70
Szaftos sztori? Dugták hárman a Balatonon vizibiciklin, szopatták strandon a fürdőlepedőn, dugtuk moziban, szórakozóhelyen a csocsóasztal mögött, és persze sokszor volt hog én vezettem , nejemet pedg a hásó ülésen kényeztették smile í
Nem egy partyn többen ismegkefélték szopatták, volt olyan eset hogy öt srác kezelte egyszerre. Nem volt szomjas utána smile , de az arcbőre is nagyon szép a sok fehérjétől!
#5438   2010. 03. 07. vasárnap 12:17
szamoca82 szamoca82
akkor mesélj valami igazán szaftos sztorit
(Ez egy válasz csabi70 üzenetére (2010. 03. 07. vasárnap 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 07. vasárnap 11:32
Azért örömmel olvasom nem vagyok, vagyunk egyedül ezzel a szokással smile A mi esetünkben már a házasság kezdete óta tart ez a dolog. Van úgy hogy előttem dugják szopatják a feleségemet, az én aktív vagy passzív részvételemmel, de sokszor nélkülem is kezelésbe veszik. Olyankor a legizgalmasabb amikor felhívnak közben ésén hallgatom a hangokat a beszédet és kapom a dícséretet a feleségemről. Valahogy ő lett a haveri kör kedvence smile amit nem is csodálok hiszen a szexben nincsen tabu nála.
Tudnék mesélni sokat smile
#5437   2010. 03. 07. vasárnap 11:32
csabi70 csabi70
Azért örömmel olvasom nem vagyok, vagyunk egyedül ezzel a szokással smile A mi esetünkben már a házasság kezdete óta tart ez a dolog. Van úgy hogy előttem dugják szopatják a feleségemet, az én aktív vagy passzív részvételemmel, de sokszor nélkülem is kezelésbe veszik. Olyankor a legizgalmasabb amikor felhívnak közben ésén hallgatom a hangokat a beszédet és kapom a dícséretet a feleségemről. Valahogy ő lett a haveri kör kedvence smile amit nem is csodálok hiszen a szexben nincsen tabu nála.
Tudnék mesélni sokat smile
#5436   2010. 03. 07. vasárnap 07:17
X Törölt felhasználó (74784)
Mi is beszélünk erről szex közben az asszonnyal! Mondtam neki, hogy ez nagyon izgatna, úgy is ha én csak nézném és nem szállnék be! Teljesen beindult!!!! Most már ő hozza fel ezt a témát, ennek nagyon örülök. Lassan nyitni fogunk!!!
#5435   2010. 03. 07. vasárnap 04:45
kzsolt0102 kzsolt0102
Akkor leirom,hogy volt az elsö.Ugy döntötünk,hogy a haverjaim lennének a legjobbak.Meghivtuk magunkhoz öket,iszogatás majd elkeztünk kártyázni.A nejem direkt veszitett és mikor kiesett volna azt mondta felrakja a ruháját.A fiuk néztek ám föleg mikor el is vesztette.A fiuk le sem tudták venni rola a szemüket.Majd azt mondta a következöben felrakja a száját.Megint vesztett igy oda ment a gyöztes haverom elé letérdelt ki vette a farkát és már szopta is.Majd vissza ült a helyére de közben oda szolt a másik srácnak, hogy remélem a következöt te nyered.Hamar le ment a következö osztás és talán nem véletlen de a másik nyert.Már ment is szopni.Közben szoltam a fiuknak,hogy ne fogják vissza magukat.Nagyon izgatott,hogy nézem ahogy ketten dugják a feleségemet.A végén tele verték a száját, arcát.Én meg állo farokkal néztem végig.Ahogy végeztek oda jött és beleült az ölembe, tiszta izadság volt,zihált és csöpögött rola a geci.Meg sem csokolsz mondta de már csokolt is.Még sose voltam igy beindulva.Tetszett kérdezte.Megfogta a farkam és be rakta a popsijába.Dugás közben azt mesélte milyen volt.Majd a végén az én farkamat is kiszivta.Utána le zuhanyoztunk mind a négyen.Mire végeztünk megint állt a farkunk, a nejem felfeküdt az asztalra és szolt hogy dugjuk meg hárman.Azota is élvezük ha többen dugjuk.
#5434   2010. 03. 06. szombat 23:22
york york VIP
A partnerem is felvetette ezt a szitut. Érdekelne a dolog engem is. De nem értem ha két pasi dug egyszerre, neki milyen élvezetet okoz. Lehet hogy érzelmileg nem kötődünk annyira egymáshoz, csak a sexben?
#5433   2010. 03. 06. szombat 22:31
X Törölt felhasználó (98466)
Csá.Tegnap éjjel az én drágám is kitett magáért!Ketten kurtuk a kis puncijá és modhatom nagyon élvezte.
#5432   2010. 03. 06. szombat 21:47
tengerentul tengerentul
Jó látni hogy ilyen sokan begerjednek köztük én is ha a csajukat más is dugja. Nyilván ez a legtöbb esetben igen jót tesz a kapcsolatoknak. De csak akkor ha a másik fél tud róla, hisz akkor érvényes a témacím. Máskülönben ha az asszonyka titkoban félrekefél vagyis meg csal akkor, és ahogy ez a példa is mutatja teszi sokszor a párja háta mögött akkor el kéne gondolkozni hogy fiu a kapcsolatban mi is, vagy nem nyujt semit a lánynak, vagy máshogy a kapcsolatban nem jelent neki semmit vagy egyáltalán csak a lányka egy olyan akit minden sarkon meg lehet kapni. finom Ha valaki tartós kapcsolatra vágyik akkor az ilyen történéseket érdemes kizárni. boxer Más kérdés ha te is egy masször vagy.... beka3
(Ez egy válasz csabi70 üzenetére (2010. 03. 06. szombat 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 06. szombat 17:06
Sziasztok, ismét hozzászólok.
Tegnap a párom mondta hogy délután eljönnek hozzánk a ollegái munkaügyben. Persze én titokban másra gondolta, ami be is igazolódott. Mikor este hazaértem a hangokból már tudtam hogy nem munkamegbeszélés van. Éppen hárman kezelték a drágámat. ketten szendvicsbe dugták egy meg szopatta keményen. Irtózatosan állt a farka. Nejem, már amennyre tudott köszönt nekem, én meg leültem és el kezdtem verni a farkam. A három kollega, kikről kiderült hogy nem előszőr kefélik(többek között a munkahelyen is), a hátára fektették a páromat és az arcára és a szájába verték a farkukat. Én sem bírtam továb odatérdeltem az arcához és a szájába élveztem.

Olvasta egy hozzászólásban hogy a feleség a masszőrt szopta le. Elég sokszor járunk welness szállóban és szinte minden alkalommal az én feleségemet is megbaszták masszírozás címen smile .Nem is csodálkoztam hogy minden nap ment masszíroztatni. A szintén az említett hozzászólásban írt nászúton történteket pedíg nem ítélem el, nem egyedi eset smile
#5431   2010. 03. 06. szombat 17:06
csabi70 csabi70
Sziasztok, ismét hozzászólok.
Tegnap a párom mondta hogy délután eljönnek hozzánk a ollegái munkaügyben. Persze én titokban másra gondolta, ami be is igazolódott. Mikor este hazaértem a hangokból már tudtam hogy nem munkamegbeszélés van. Éppen hárman kezelték a drágámat. ketten szendvicsbe dugták egy meg szopatta keményen. Irtózatosan állt a farka. Nejem, már amennyre tudott köszönt nekem, én meg leültem és el kezdtem verni a farkam. A három kollega, kikről kiderült hogy nem előszőr kefélik(többek között a munkahelyen is), a hátára fektették a páromat és az arcára és a szájába verték a farkukat. Én sem bírtam továb odatérdeltem az arcához és a szájába élveztem.

Olvasta egy hozzászólásban hogy a feleség a masszőrt szopta le. Elég sokszor járunk welness szállóban és szinte minden alkalommal az én feleségemet is megbaszták masszírozás címen smile .Nem is csodálkoztam hogy minden nap ment masszíroztatni. A szintén az említett hozzászólásban írt nászúton történteket pedíg nem ítélem el, nem egyedi eset smile
#5430   2010. 03. 02. kedd 21:41
X Törölt felhasználó (384890) VIP
Köszi az ötletet!...csakhát szőke vagyok. Rá kellett vezessenek worship köszi
(Ez egy válasz szabkat üzenetére (2010. 03. 02. kedd 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 02. kedd 21:16
hát nyiss egyet smile smile
#5429   2010. 03. 02. kedd 21:16
szabkat szabkat
hát nyiss egyet smile smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 02. kedd 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (384890) VIP
2010. 03. 02. kedd 17:46
Kár, hogy nincs olyan fórum, ahová beírhatnám, hogy mennyire tetszett mikor a párom más nőt dugott..
#5428   2010. 03. 02. kedd 17:46
X Törölt felhasználó (384890) VIP
Kár, hogy nincs olyan fórum, ahová beírhatnám, hogy mennyire tetszett mikor a párom más nőt dugott..
#5427   2010. 03. 01. hétfő 20:44
maarimar maarimar VIP
Ez igy van rendjén ezért teszitek és hiddel párod is hasonlot érez mikor te másik lányal vagy , ezért vagyunk itt mindanyian
#5426   2010. 03. 01. hétfő 12:29
X Törölt felhasználó (363308)
többször szexeltem már nőkkel a párjuk előtt és nagyon izgató volt mindannyiunk számára
óriási élmény
szivesen tenném újra...
#5425   2010. 03. 01. hétfő 11:25
kassi kassi
Én nagyon szeretem nézni ha más hapsival van a párom.Sajnos csak néha jönn össze de akkor nagyon jó tud lenni.Privát üzeneteket is várok a témában.
#5424   2010. 02. 28. vasárnap 22:03
hencso88 hencso88
És nektek milyen volt a hármas? RÉSZLETESEN. Te nem írod le?
#5423   2010. 02. 28. vasárnap 21:57
kzsolt0102 kzsolt0102
Minket is izgat mikor más dugja a feleségemet..A két legjobb barátommal keféljük már jo pár éve a feleségemet.Ahogy az idönkbe belefér ketten vagy hárman de van hogy vmelyikük felugrik egy gyors pipára.
#5422   2010. 02. 27. szombat 17:07
mykos mykos
Szerintem meg nem furcsa. Én is voltam olyan esküvőn, ahol a párom leszopta a friss férjet az esküvő után miközben én dugtam. Olvass vissza, a tavaly januári beírásaimra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 25. csütörtök 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2010. 02. 25. csütörtök 16:22
előre szólok nem fikázni akarok!!!

nekem azért furcsa, hogy a "nászúton" ilyet megcsinál. nem lesnék nagyot, ha esetleg esküvő előtt 1 évvel, vagy utána 2-vel, de hogy friss házasként. nem tudom jól meggondoltátok-e mind a ketten??? ha masszőr lennék én is biztos megcsinálnám, ha olyan a paciens.
#5421   2010. 02. 27. szombat 16:28
BigJoe23 BigJoe23
Ez valószínű smile Mellesleg ha teszel fel róla képet, és meglátja, hogy mennyien kaptak kedvet hozzá, lehet, hogy hamarabb felvállalja smile
(Ez egy válasz hhuuu üzenetére (2010. 02. 26. péntek 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 26. péntek 14:15
Nem itt van a probléma, elhiheted! smile
Először is rá kéne venni a nejem...
Aztán jöhetnének a jelentkezők. De szerintem nem csak 3-4 gyűlne össze.

... 709 710 711 712 713 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19640db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 10. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!