Némelyik történetnek erősen "kamu"szaga van de nem ez a lényeg!Sztem az itt "megtörtént eseteket" mesélő hozzászólók egy része csak álmodik róla, hogy milyen lenne hármasban.Persze a párjának nem otthon (már ha van neki) nem meri felhozni a dolgot,mert fél,hogy letépik a tökét. Pl. amikor váratlanul hazatér a férj és éppen hárman kefélik a nejét. És ő nem hogy begurulna de még fel is izgatja a dolog. És ez volt az első alkalom?! Hát honnan gondolta a nej,hogy ez majd a férjének tetszeni fog?Vagy váratlanul toppant haza? Akkor viszont a nej nem swinger, hanem egy lotyó!!Sok embernek fogalma sincs róla, hogy mi történne ha tényleg megdugnák a feleségét,párját a szeme láttára.Vagy éppen fogalma van, csak amikor megtörténik teljesen más érzelmek törnek a felszínre mint amire számított.Nem egyszerű dolog az érzelem.Egyik barátom azt mondta,hogy biztosan nagyon jó dolog, és őt is izgatja,hogy milyen lenne végignézni ahogy a partnerét megrakják,csak tudja,hogy végetérne a "party" és jön a másnap.És ő tuti elvágná a lány torkát.Úgyhogy inkább ki sem próbálja.És ha az érzelmi rész elmarad,vagy túlteszed magad rajta,mert annyira tetszett a dolog,akkor még mindíg ott a függőség.mert ki gondolná?de a swingerezés vagy gruppen függőséget okoz.Olyan mint a cigi vagy az alkohol.Szóval tudnék mesélni.
Szaftos sztori? Dugták hárman a Balatonon vizibiciklin, szopatták strandon a fürdőlepedőn, dugtuk moziban, szórakozóhelyen a csocsóasztal mögött, és persze sokszor volt hog én vezettem , nejemet pedg a hásó ülésen kényeztették
í
Nem egy partyn többen ismegkefélték szopatták, volt olyan eset hogy öt srác kezelte egyszerre. Nem volt szomjas utána
, de az arcbőre is nagyon szép a sok fehérjétől!

Nem egy partyn többen ismegkefélték szopatták, volt olyan eset hogy öt srác kezelte egyszerre. Nem volt szomjas utána

akkor mesélj valami igazán szaftos sztorit
(Ez egy válasz csabi70 üzenetére (2010. 03. 07. vasárnap 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 07. vasárnap 11:32

Azért örömmel olvasom nem vagyok, vagyunk egyedül ezzel a szokással
A mi esetünkben már a házasság kezdete óta tart ez a dolog. Van úgy hogy előttem dugják szopatják a feleségemet, az én aktív vagy passzív részvételemmel, de sokszor nélkülem is kezelésbe veszik. Olyankor a legizgalmasabb amikor felhívnak közben ésén hallgatom a hangokat a beszédet és kapom a dícséretet a feleségemről. Valahogy ő lett a haveri kör kedvence
amit nem is csodálok hiszen a szexben nincsen tabu nála.
Tudnék mesélni sokat

Tudnék mesélni sokat

Azért örömmel olvasom nem vagyok, vagyunk egyedül ezzel a szokással
A mi esetünkben már a házasság kezdete óta tart ez a dolog. Van úgy hogy előttem dugják szopatják a feleségemet, az én aktív vagy passzív részvételemmel, de sokszor nélkülem is kezelésbe veszik. Olyankor a legizgalmasabb amikor felhívnak közben ésén hallgatom a hangokat a beszédet és kapom a dícséretet a feleségemről. Valahogy ő lett a haveri kör kedvence
amit nem is csodálok hiszen a szexben nincsen tabu nála.
Tudnék mesélni sokat

Tudnék mesélni sokat

Mi is beszélünk erről szex közben az asszonnyal! Mondtam neki, hogy ez nagyon izgatna, úgy is ha én csak nézném és nem szállnék be! Teljesen beindult!!!! Most már ő hozza fel ezt a témát, ennek nagyon örülök. Lassan nyitni fogunk!!!
Akkor leirom,hogy volt az elsö.Ugy döntötünk,hogy a haverjaim lennének a legjobbak.Meghivtuk magunkhoz öket,iszogatás majd elkeztünk kártyázni.A nejem direkt veszitett és mikor kiesett volna azt mondta felrakja a ruháját.A fiuk néztek ám föleg mikor el is vesztette.A fiuk le sem tudták venni rola a szemüket.Majd azt mondta a következöben felrakja a száját.Megint vesztett igy oda ment a gyöztes haverom elé letérdelt ki vette a farkát és már szopta is.Majd vissza ült a helyére de közben oda szolt a másik srácnak, hogy remélem a következöt te nyered.Hamar le ment a következö osztás és talán nem véletlen de a másik nyert.Már ment is szopni.Közben szoltam a fiuknak,hogy ne fogják vissza magukat.Nagyon izgatott,hogy nézem ahogy ketten dugják a feleségemet.A végén tele verték a száját, arcát.Én meg állo farokkal néztem végig.Ahogy végeztek oda jött és beleült az ölembe, tiszta izadság volt,zihált és csöpögött rola a geci.Meg sem csokolsz mondta de már csokolt is.Még sose voltam igy beindulva.Tetszett kérdezte.Megfogta a farkam és be rakta a popsijába.Dugás közben azt mesélte milyen volt.Majd a végén az én farkamat is kiszivta.Utána le zuhanyoztunk mind a négyen.Mire végeztünk megint állt a farkunk, a nejem felfeküdt az asztalra és szolt hogy dugjuk meg hárman.Azota is élvezük ha többen dugjuk.
A partnerem is felvetette ezt a szitut. Érdekelne a dolog engem is. De nem értem ha két pasi dug egyszerre, neki milyen élvezetet okoz. Lehet hogy érzelmileg nem kötődünk annyira egymáshoz, csak a sexben?
Csá.Tegnap éjjel az én drágám is kitett magáért!Ketten kurtuk a kis puncijá és modhatom nagyon élvezte.
Jó látni hogy ilyen sokan begerjednek köztük én is ha a csajukat más is dugja. Nyilván ez a legtöbb esetben igen jót tesz a kapcsolatoknak. De csak akkor ha a másik fél tud róla, hisz akkor érvényes a témacím. Máskülönben ha az asszonyka titkoban félrekefél vagyis meg csal akkor, és ahogy ez a példa is mutatja teszi sokszor a párja háta mögött akkor el kéne gondolkozni hogy fiu a kapcsolatban mi is, vagy nem nyujt semit a lánynak, vagy máshogy a kapcsolatban nem jelent neki semmit vagy egyáltalán csak a lányka egy olyan akit minden sarkon meg lehet kapni.
Ha valaki tartós kapcsolatra vágyik akkor az ilyen történéseket érdemes kizárni.
Más kérdés ha te is egy masször vagy....
(Ez egy válasz csabi70 üzenetére (2010. 03. 06. szombat 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 06. szombat 17:06

Sziasztok, ismét hozzászólok.
Tegnap a párom mondta hogy délután eljönnek hozzánk a ollegái munkaügyben. Persze én titokban másra gondolta, ami be is igazolódott. Mikor este hazaértem a hangokból már tudtam hogy nem munkamegbeszélés van. Éppen hárman kezelték a drágámat. ketten szendvicsbe dugták egy meg szopatta keményen. Irtózatosan állt a farka. Nejem, már amennyre tudott köszönt nekem, én meg leültem és el kezdtem verni a farkam. A három kollega, kikről kiderült hogy nem előszőr kefélik(többek között a munkahelyen is), a hátára fektették a páromat és az arcára és a szájába verték a farkukat. Én sem bírtam továb odatérdeltem az arcához és a szájába élveztem.
Olvasta egy hozzászólásban hogy a feleség a masszőrt szopta le. Elég sokszor járunk welness szállóban és szinte minden alkalommal az én feleségemet is megbaszták masszírozás címen
.Nem is csodálkoztam hogy minden nap ment masszíroztatni. A szintén az említett hozzászólásban írt nászúton történteket pedíg nem ítélem el, nem egyedi eset
Tegnap a párom mondta hogy délután eljönnek hozzánk a ollegái munkaügyben. Persze én titokban másra gondolta, ami be is igazolódott. Mikor este hazaértem a hangokból már tudtam hogy nem munkamegbeszélés van. Éppen hárman kezelték a drágámat. ketten szendvicsbe dugták egy meg szopatta keményen. Irtózatosan állt a farka. Nejem, már amennyre tudott köszönt nekem, én meg leültem és el kezdtem verni a farkam. A három kollega, kikről kiderült hogy nem előszőr kefélik(többek között a munkahelyen is), a hátára fektették a páromat és az arcára és a szájába verték a farkukat. Én sem bírtam továb odatérdeltem az arcához és a szájába élveztem.
Olvasta egy hozzászólásban hogy a feleség a masszőrt szopta le. Elég sokszor járunk welness szállóban és szinte minden alkalommal az én feleségemet is megbaszták masszírozás címen

Sziasztok, ismét hozzászólok.
.Nem is csodálkoztam hogy minden nap ment masszíroztatni. A szintén az említett hozzászólásban írt nászúton történteket pedíg nem ítélem el, nem egyedi eset

Köszi az ötletet!...csakhát szőke vagyok. Rá kellett vezessenek
köszi
(Ez egy válasz szabkat üzenetére (2010. 03. 02. kedd 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)

hát nyiss egyet
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 02. kedd 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 02. kedd 17:46

Törölt felhasználó (384890)
VIP

Kár, hogy nincs olyan fórum, ahová beírhatnám, hogy mennyire tetszett mikor a párom más nőt dugott..
Kár, hogy nincs olyan fórum, ahová beírhatnám, hogy mennyire tetszett mikor a párom más nőt dugott..
Ez igy van rendjén ezért teszitek és hiddel párod is hasonlot érez mikor te másik lányal vagy , ezért vagyunk itt mindanyian
többször szexeltem már nőkkel a párjuk előtt és nagyon izgató volt mindannyiunk számára
óriási élmény
szivesen tenném újra...
óriási élmény
szivesen tenném újra...
Én nagyon szeretem nézni ha más hapsival van a párom.Sajnos csak néha jönn össze de akkor nagyon jó tud lenni.Privát üzeneteket is várok a témában.
És nektek milyen volt a hármas? RÉSZLETESEN. Te nem írod le?
Minket is izgat mikor más dugja a feleségemet..A két legjobb barátommal keféljük már jo pár éve a feleségemet.Ahogy az idönkbe belefér ketten vagy hárman de van hogy vmelyikük felugrik egy gyors pipára.
Szerintem meg nem furcsa. Én is voltam olyan esküvőn, ahol a párom leszopta a friss férjet az esküvő után miközben én dugtam. Olvass vissza, a tavaly januári beírásaimra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 25. csütörtök 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 25. csütörtök 16:22
Törölt felhasználó (69371)

előre szólok nem fikázni akarok!!!
nekem azért furcsa, hogy a "nászúton" ilyet megcsinál. nem lesnék nagyot, ha esetleg esküvő előtt 1 évvel, vagy utána 2-vel, de hogy friss házasként. nem tudom jól meggondoltátok-e mind a ketten??? ha masszőr lennék én is biztos megcsinálnám, ha olyan a paciens.
nekem azért furcsa, hogy a "nászúton" ilyet megcsinál. nem lesnék nagyot, ha esetleg esküvő előtt 1 évvel, vagy utána 2-vel, de hogy friss házasként. nem tudom jól meggondoltátok-e mind a ketten??? ha masszőr lennék én is biztos megcsinálnám, ha olyan a paciens.
Ez valószínű
Mellesleg ha teszel fel róla képet, és meglátja, hogy mennyien kaptak kedvet hozzá, lehet, hogy hamarabb felvállalja
(Ez egy válasz hhuuu üzenetére (2010. 02. 26. péntek 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 26. péntek 14:15

Nem itt van a probléma, elhiheted!
Először is rá kéne venni a nejem...
Aztán jöhetnének a jelentkezők. De szerintem nem csak 3-4 gyűlne össze.

Először is rá kéne venni a nejem...
Aztán jöhetnének a jelentkezők. De szerintem nem csak 3-4 gyűlne össze.