Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 701 702 703 704 705 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5600   2010. 05. 08. szombat 16:25
X Törölt felhasználó (731322)
egy alkalomal volt hogy 3kukival foglalkozot a feeleségem.elmondása szerint nem élvezte tulságosan.nem mondta miért csk a 2kukival jobban élvezi.nekem is jol beválik. crazya
#5599   2010. 05. 08. szombat 11:15
X Törölt felhasználó (351076)
Egyetértünk.Viszont az utolsó leírt mondatodban enyhe cinizmus is található vigyor3
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 08. szombat 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2010. 05. 08. szombat 09:56
Igen igazad van, valóban fontos a higiénia, és a az egészségügyi biztonság, de nem csak a pár lehet veszélyben, különösen ha ilyen kissé szabadabb szexuális életet élő párról van szó, hanem a harmadik is. Így azt mondom, hogy valóban teszt kell (sajnos semmi sem száz %os, különösen erősen váltogatott partnerek mellett nem), de kölcsönösen, mindenki részéről. Valódi biztonság csak viszonylag állandó partnerek mellett lehet adott.

Azokról a betegségekről nem is beszélve, amit egy szerológiai teszt nem mutat ki és a gumi sem állja útját, teszem azt a HPV illetve a herpesz. Nem minden a spermával terjed ugyan is...

A másik az elvárásoknak való megfelelés a harmadik részéről. Igen ez fontos, de a harmadiknak is lehetnek méltányolandó igényei és őt is tekintetbe kell venni.

A föltételeidnek, alkalmazkodás és biztonság, egyébként leginkább egy steril dildó felel meg, ha valaki beéri ezzel a kompromisszummal. smile
#5598   2010. 05. 08. szombat 09:56
X Törölt felhasználó (745787)
Igen igazad van, valóban fontos a higiénia, és a az egészségügyi biztonság, de nem csak a pár lehet veszélyben, különösen ha ilyen kissé szabadabb szexuális életet élő párról van szó, hanem a harmadik is. Így azt mondom, hogy valóban teszt kell (sajnos semmi sem száz %os, különösen erősen váltogatott partnerek mellett nem), de kölcsönösen, mindenki részéről. Valódi biztonság csak viszonylag állandó partnerek mellett lehet adott.

Azokról a betegségekről nem is beszélve, amit egy szerológiai teszt nem mutat ki és a gumi sem állja útját, teszem azt a HPV illetve a herpesz. Nem minden a spermával terjed ugyan is...

A másik az elvárásoknak való megfelelés a harmadik részéről. Igen ez fontos, de a harmadiknak is lehetnek méltányolandó igényei és őt is tekintetbe kell venni.

A föltételeidnek, alkalmazkodás és biztonság, egyébként leginkább egy steril dildó felel meg, ha valaki beéri ezzel a kompromisszummal. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 07. péntek 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (351076)
2010. 05. 07. péntek 17:59
Sziasztok.

Azért jó látni,hogy nem csak egyedüli férfiként izgat ez a"dolog".Viszont megfelelő parnert találni az nehézkes finoman fogalmazva,viszont mi már kicsit óvatosak vagyunk ami a védekezést illeti.Ugyanis nagy a rizikó,a"végtermékben"is lehet bőven kockázat ezért nem mindegy hová"megy".Főleg abban az esetben,ha az a bizonyos partner első alkalommal csatlakozik.Szerintünk a legtisztább módszer egy teszt elvégzése,amennyiben a partner rendszeresen"látogatni"szeretne,ha ok akkor fenébe a gumival és mehet mindenhová és mindenki nyugodt marad!Addig még ez a teszt nincs meg,a mi részünkről minden csak gumival megengedett!Igaz,rontja az összképet minden szempontból,de azért a biztonság sem utolsó véleményünk szerint.Amúgy,ha az illető komolyan gondolja és szeretne"mindent mindenhová"teljes egészében akkor megér ennyit,én megtenném fordított esetben.Főleg,ha a hölgy akit párja elött kényeztetni kellene kívánatos és le is nyeli adott esetben.
Részünről ez egy szubjektív vélemény erről a szituácioról,elnézést amiért talán kicsit hosszúra sikeredett.

Mellékesen az említett dolog tényleg jól müködhet,egy korrekt!! és alkalmazkodni tudó partner viszont elengedhetetlen hozzá,szerintünk.Persze nem olyan,aki miatt az ember feleslegesen kifizeti az apartman árát és utolsó pillanatban dob egy sms-t,miszerint lebukott a feleségénél aki elvette a telefont........tehát storno a dolog,csak akkor hogyan üzent??!Na,mindegy.......

Mindenkinek további köllemes szexuális élményt! wave
#5597   2010. 05. 07. péntek 17:59
X Törölt felhasználó (351076)
Sziasztok.

Azért jó látni,hogy nem csak egyedüli férfiként izgat ez a"dolog".Viszont megfelelő parnert találni az nehézkes finoman fogalmazva,viszont mi már kicsit óvatosak vagyunk ami a védekezést illeti.Ugyanis nagy a rizikó,a"végtermékben"is lehet bőven kockázat ezért nem mindegy hová"megy".Főleg abban az esetben,ha az a bizonyos partner első alkalommal csatlakozik.Szerintünk a legtisztább módszer egy teszt elvégzése,amennyiben a partner rendszeresen"látogatni"szeretne,ha ok akkor fenébe a gumival és mehet mindenhová és mindenki nyugodt marad!Addig még ez a teszt nincs meg,a mi részünkről minden csak gumival megengedett!Igaz,rontja az összképet minden szempontból,de azért a biztonság sem utolsó véleményünk szerint.Amúgy,ha az illető komolyan gondolja és szeretne"mindent mindenhová"teljes egészében akkor megér ennyit,én megtenném fordított esetben.Főleg,ha a hölgy akit párja elött kényeztetni kellene kívánatos és le is nyeli adott esetben.
Részünről ez egy szubjektív vélemény erről a szituácioról,elnézést amiért talán kicsit hosszúra sikeredett.

Mellékesen az említett dolog tényleg jól müködhet,egy korrekt!! és alkalmazkodni tudó partner viszont elengedhetetlen hozzá,szerintünk.Persze nem olyan,aki miatt az ember feleslegesen kifizeti az apartman árát és utolsó pillanatban dob egy sms-t,miszerint lebukott a feleségénél aki elvette a telefont........tehát storno a dolog,csak akkor hogyan üzent??!Na,mindegy.......

Mindenkinek további köllemes szexuális élményt! wave
#5596   2010. 05. 07. péntek 14:30
timi080 timi080
szia!
én timi barátja vagyok.nekünk már volt olyan hogy timit 3an dugták egyszerre.igaz ök ismerösök voltak és nem netes idegen pasik.nekem nagyon izgató volt és timi is nagyon élvezte.ez 2szer történt meg.jó volt a 3 pasi de azt monda elég a 2 smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 06. csütörtök 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (746827) VIP
2010. 05. 06. csütörtök 16:56
Van itt olyan pár akinek 3-an dugták meg a feleségét egyszerre? Ha igen írja meg kérem, hogy milyen érzés, stb...
#5595   2010. 05. 06. csütörtök 16:56
X Törölt felhasználó (746827) VIP
Van itt olyan pár akinek 3-an dugták meg a feleségét egyszerre? Ha igen írja meg kérem, hogy milyen érzés, stb...
#5594   2010. 05. 05. szerda 19:12
cod cod
gratula smile )))))))
(Ez egy válasz skorpio77 üzenetére (2010. 04. 29. csütörtök 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 29. csütörtök 22:50
Nekem nincs feleségem de a haverom nagyon be tud indulni ha a feleségét jol lerendezem és nem haragszik érte buck sőt azt várja hogy mikor megyek fel hogy jól lerendezzem az asszonyát .. legutobb vasárnap voltam náluk a haver gépezett a felesége meg mosogatott beköszöntem már a haver furcsán vigyorgott rám de mondtam neki hogy sietek csak felugrottam de közben a neje meghívott egy kávéra gondoltam akkor kávézunk..közben beszélgetünk a hétköznapi dolgokról mivel fehér naci volt rajta és alatta tanga ..hát nem hagyott sok választást elkezdtem stirelni... aztán gondoltam besegítek neki törölgetni a törölgetésből simogatás és vad smárolás lett de a haver sehol ..gondolom ő addig a szobában csöndben várta a fejleményeket .aztán nekem se kellett sok a konyhaasztalon elkezdem nyalni addig még el nem élvezett aztán hátúról elkeztdtem dugni sajna nekem se kellett sok hogy a hátára spricceljek ..és ekkor jelent meg csak a haver... totál beindulva aztán ő is összehozott egy orgazmust a nejének... vigyor3 jo kis vasárnap volt...............
#5593   2010. 05. 05. szerda 19:04
Fruty Fruty
Az én pasim, a volt bnőjével, akivel 7 évig élt együtt csináltak olyat, hogy......... A csaj nagyon akart egy jóval fiatalabb srácot, aki még nagyon kezdő. A pasim beszervezett neki egy szűz srácot, a srác nagyon odavolt, a gondolattól. csak az zavarta,h lesz ott még egy pasi, de belement a játéka.
Megbeszélték a csajjal, h sokáig csak a kis szűzzel fog foglalkozni. Így is történt. A srác pillanatok alatt elélvezett de annyit, h a csaj még nem látott ilyet.
Utána jött az én pasim is és ketten dugták. a kissrác anyira belejött, h a pasimat is le akarta szopni, de ezt már nem engedték, így maradtak abba, h a csajból kinyalhatja a spermát. A csajba élvezett, ő szopta a kis szüzet, és utána a kisrác lefeküdt a csaj rágugolt a fejére és hagyta, h kinyalják belőle. közben verte mind a két faszt.............A részleteket már nem nagyon emlékszem , ezt egyszer szex közben mesélte a pasim. kicsit furi volt, de láttam, h őt izgatja ahogy meséli, jó volt .................
#5592   2010. 05. 01. szombat 00:47
X Törölt felhasználó (238844)
en meg nem probaltam de engem is izgat a gondolat hogy valaki beteriti gecivel a felesegem egesz testet.
#5591   2010. 04. 30. péntek 11:18
skorpio77 skorpio77
Szerinted...persze bármit leírhat bárki és vagy elhiszik vagy sem de csak hogy tud lassan 7 éve vagyok ennek a párnak a házibarátja ... ravasz1
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 30. péntek 03:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (731310)
2010. 04. 30. péntek 03:08
Összefoglalom, amit írtál: Szeretnéd megdugni a haverod nőjét..................
#5590   2010. 04. 30. péntek 11:03
nimfopar nimfopar
smile ))))))))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 30. péntek 03:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (731310)
2010. 04. 30. péntek 03:08
#5589   2010. 04. 30. péntek 03:08
X Törölt felhasználó (731310)
(Ez egy válasz skorpio77 üzenetére (2010. 04. 29. csütörtök 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 29. csütörtök 22:50
Nekem nincs feleségem de a haverom nagyon be tud indulni ha a feleségét jol lerendezem és nem haragszik érte buck sőt azt várja hogy mikor megyek fel hogy jól lerendezzem az asszonyát .. legutobb vasárnap voltam náluk a haver gépezett a felesége meg mosogatott beköszöntem már a haver furcsán vigyorgott rám de mondtam neki hogy sietek csak felugrottam de közben a neje meghívott egy kávéra gondoltam akkor kávézunk..közben beszélgetünk a hétköznapi dolgokról mivel fehér naci volt rajta és alatta tanga ..hát nem hagyott sok választást elkezdtem stirelni... aztán gondoltam besegítek neki törölgetni a törölgetésből simogatás és vad smárolás lett de a haver sehol ..gondolom ő addig a szobában csöndben várta a fejleményeket .aztán nekem se kellett sok a konyhaasztalon elkezdem nyalni addig még el nem élvezett aztán hátúról elkeztdtem dugni sajna nekem se kellett sok hogy a hátára spricceljek ..és ekkor jelent meg csak a haver... totál beindulva aztán ő is összehozott egy orgazmust a nejének... vigyor3 jo kis vasárnap volt...............
#5588   2010. 04. 30. péntek 03:06
X Törölt felhasználó (731310)
Spontán nem fog kialakulni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 29. csütörtök 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (348504)
2010. 04. 29. csütörtök 22:02
Mi a nyáron lehet kipróbáljuk egy wellnes hétvégén, mert mindkettőnket izgat a téma. De még, nem tudjuk, hogy legyen. Rászervezni nem igazán szeretnénk, hanem ha spontán alakulna úgy, az lenne a jó. Kérdéses, hogy így össze fog e jönni. smile
#5587   2010. 04. 29. csütörtök 22:50
skorpio77 skorpio77
#5586   2010. 04. 29. csütörtök 22:02
X Törölt felhasználó (348504)
Mi a nyáron lehet kipróbáljuk egy wellnes hétvégén, mert mindkettőnket izgat a téma. De még, nem tudjuk, hogy legyen. Rászervezni nem igazán szeretnénk, hanem ha spontán alakulna úgy, az lenne a jó. Kérdéses, hogy így össze fog e jönni. smile
#5585   2010. 04. 29. csütörtök 21:45
nimfopar nimfopar
Időnként én is elfantáziálok róla, hogy milyen lenne, ha a páromat ketten kényeztetnénk, de aztán mindig arra jutok, hogy nem bírnám elviselni, ha más "úgy" nyúlna hozzá, vagy ha Ő "úgy" nyúlna máshoz.... megőrülnék!
Ez már nem is féltékenység, hanem irígység nyes
... érdekes, hogy mikor arról fantáziálok, hogy egy lány kényezteti, akkor semmi ilyesmit nem érzek ... nyes
#5584   2010. 04. 28. szerda 10:14
X Törölt felhasználó (731322)
hali.jopár éve vagyunk intim kapcsolatban egy kedves házaspáral ahol minden szabad de semi sem kötelező.a kapcsolatun nemlaposodott el sott még erösödik minden alkalomkor.buli után nagyot szeretkezün és elmeséljük erzet élményeinket.de látni ahogy feleségemet kényeztetik és azt menyire élvezi számomra nagy élmény.néha elis szálok.ugyan ez nála is.kikel probálni.
#5583   2010. 04. 27. kedd 17:26
Mimike Mimike
Én inkább szívesebben olvasgatnék sztorikat beszámolókat mint fikázásokat.
#5582   2010. 04. 27. kedd 17:23
NiceGuy NiceGuy
En nem ertem,hogy nem veszi eszre senki,hogy Nastasja,nem az akinek adja magat!Csak pocsot verni jar fel ide az oldalra!!Ha minden hozzaszolasat elolvassa valaki,sajat magat hazuttolja meg sok esetben!
#5581   2010. 04. 27. kedd 16:31
X Törölt felhasználó (54709)
Ebben igazad van! Szerencsére nálunk otthon is rendben van a sex. A többi meg - átlag havonta egyszer - csak hab a tortán.
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2010. 04. 26. hétfő 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 26. hétfő 14:39
Azért idéztem szó szerint: " csak többesben csinálják"....
Itt a "csak" szón van a hangsúly...amikor egy pár, vagy a pár valamely tagja kizárólag a többesre vágyik ott azért jóindulattal sem lehet azt mondani, hogy jó a párkapcsolat....
Ha pl. hébe-hóba eszem egy kis csokit, hogy élvezzem az ízét, még jót is tesz a szervezetemnek ez a "bűnös élvezet".....ám, ha már semmit sem akarok enni, kizárólag csokoládét, az élvezetes akkor amikor épp eszem, ám a szervezetem tönkremegy...
Gyakorlatilag, ha kettesben már nem szeretkeznek....onnantól kezdve mitől is kapcsolat egy kapcsolat?

... 701 702 703 704 705 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19640db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 08. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!